Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.335.576
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
12 godina
protjeran
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
fakEEE kaže...

SLUZBENO:

Carlo Ancelotti vise nije trener Reala.... 

Treneru, hvala Vam na svemu a najvise na toliko ocekivanoj La Decimi! 

Hala Madrid y Nada Mas....

Zivim za dan kad ce Perez odjebat iz ovog kluba.....

A jeste se kleli u Pereza,ima se moze se,dovest cemo Pogbu i Hazarda sigurno...Dzaba vam to kad ce Benitez biti trener.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

perez crkni!!! 

EDIT: uz carla i cicharito je vanjska...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 20:46 (toma20).
14 godina

Prokleti gad Perez ! Perez OUT ! :( 

14 godina

Pa dobro nije baš neočekivano,bitno je sad samo dovesti Kloppa,jer ako dovede Beniteza onda je to propast

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
12 godina
sstrmi kaže...

Pa dobro nije baš neočekivano,bitno je sad samo dovesti Kloppa,jer ako dovede Beniteza onda je to propast

bas gledam sada su poceli pisati da aguero dolazi za 90 milja €

15 godina
neaktivan

Gledao sam bas pressicu i frajer je jos samo spomenuo da bi bilo dobro da trener zna Spanjolski.... 

Po tome Klopp i Low otpadaju, a u uzem izboru bi bili Benitez i Emery.... 

Ako dode Unai Emery to ce biti dobar posao, frajer je u Sevilli cudo napravio... U 2 sezone koliko je trenira prosle je osvojio Europa Ligu a vjerojatno ce i ove te mu igraci prezentiraju strasan nogomet, prosle sezone su mu otisli glavni igraci no ponovio je isti uspjeh.... 

Benitez je prosjecan i ok trener, ali nije kalibar za Real.... Ancelotti je za njega vanzemaljac....

Isto tako posto je Perez rekao da ce tek iduci tjedan objaviti tko ce to biti, nekako vise temelja za takvu odluku ima to sto Sevilla u cetvrtak igra finale Europa Lige.... 

Ali ne vjerujem da ce itko osvojiti srca igraca kao sto je nas Don Carlo, a Benitez sigurno takvu razinu nebi nikada mogao dosegnuti.... 

Perez je dobar menadzer, zna posao... Ali je govno od covjeka, realno......

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

A jeste se kleli u Pereza,ima se moze se,dovest cemo Pogbu i Hazarda sigurno...Dzaba vam to kad ce Benitez biti trener.

Ne dipr, svi smo govorili da je Enrique promašaj, na kraju ima šansu do trostruke krune doć ;)

12 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ne dipr, svi smo govorili da je Enrique promašaj, na kraju ima šansu do trostruke krune doć ;)

Govori u svoje ime.

12 godina

perez je španjolski mamić, da vam nema njega nebi bili tako bogat klub

13 godina
neaktivan

Mene ne brine odlazak Carla, mene brine dolazak novog trenera. Jedino mi se sviđa Klopp, jer ima tu strast i karakter Mourinha, samo što je simpatičniji.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
neaktivan

Ovo za Aguera je vrlo moguce ali Klopp hahah, pa covjek ne zna jezik i ima karakter i pol di ce to proc kod Pereza? Njemu treba pokusni kunic ne legendarni trener. Uglavnom, sa ovim starim prdom Perezom za oprilike 13 godine mozda opet osvojite ligu prvaka.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 21:56 (parlel).
14 godina
neaktivan

Šta nije Klopp na pitanje - učite li španjolski - odgovorio nešto u stilu na španjolskom - jedno pivo molim?

12 godina
Hrvek1909 kaže...

Šta nije Klopp na pitanje - učite li španjolski - odgovorio nešto u stilu na španjolskom - jedno pivo molim?

je,ali sam 90% siguran da on nece u real

Edit:  Luka:Pod njegovim sam vodstvom igrao najbolji nogomet u životu    

Vjerovao mi je od prvog dana otkako je stigao u Madrid

Nekada ne znači da ne znaš raditi svoj posao ako ne osvojiš trofej

Frustrira me to što već treću sezonu nisam uzeo naslov prvaka u Primeri, to je jedini trofej koji mi nedostaje, ali siguran sam kako je iduća godina naša

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 22:41 (toma20).
17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Prakticki je najavio Beniteza, "bitan je trener koji će tečno pričati španjolski"....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
neaktivan

Ne znam, ako dovede Beniteza onda je stvarno kreten taj Perez a nije mi se doimao bas tolikim debilom.... 

Frajer je zeljan trofeja i kad neko ne osvoji nesto sto se ocekuje u sezoni ide nogica, ne znam sta on ocekuje od Beniteza ali mislim da je i sam dovoljno pametan da zna da mu on nece nista donijeti....

I ako stavimo na stranu kakva je osoba Don Carlo bio, neke stvari mu stvarno nisu stimale.... Kasne izmjene i nedovoljno rotacija su mu ozbiljna boljka, nesto sto mu je ovu i proslu sezonu donijelo raspad sistema u obliku ozljeda najaktivnijih igraca u najbitnijem dijelu sezone gdje smo popusili obje La Lige, u 7/8 posljednjih susreta s Atleticom nismo izasli kao pobjednici itd......

Posljednji treneri su nam bili Pelegrini, Mourinho i Ancelotti.... Dovesti Beniteza totalno nije nas rang, a pogotovo kad su u pitanju igraci gdje se dovode samo super zvijezde....

Nekako mi je prevelika slucajnost da je Klopp zavrsio na burzi bas ove godine.......

I ne vidim razloga zasto, ako je Benitez u pitanju, on dns nije imenovan za trenera.... 

Ili Klopp ili Emery po mojem skromnom sudu.... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 23:47 (fakEEE).
11 godina

Ne zeli Perez bezveze Beniteza to je sigurno, nije covjek glup. Po mom misljenju ili vam dolazi Benitez bas zbog toga sto ga Perez toliko zeli ili Emery koji bi mogao obranit EL uskoro. Ja bi volio vidjet Kloppa u premieri al cisto sumnjam. Benitez bi vas unistio ali kao sto rekoh ne zeli njega Perez bezveze, ima tu nesto. Kada bi trebali saznat ko je novi trener, da li znate? Sretno sa Kloppom!   

12 godina
el.šef kaže...

Ne zeli Perez bezveze Beniteza to je sigurno, nije covjek glup. Po mom misljenju ili vam dolazi Benitez bas zbog toga sto ga Perez toliko zeli ili Emery koji bi mogao obranit EL uskoro. Ja bi volio vidjet Kloppa u premieri al cisto sumnjam. Benitez bi vas unistio ali kao sto rekoh ne zeli njega Perez bezveze, ima tu nesto. Kada bi trebali saznat ko je novi trener, da li znate? Sretno sa Kloppom!   

Iduci tjedan bi se trebalo saznati tko je

11 godina
neaktivan
Ma na kraju ce Kruno Jurcic bit trener i sve ce bit dobro.
https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
14 godina
morbida kaže...
Ma na kraju ce Kruno Jurcic bit trener i sve ce bit dobro.

sa svojim kontroliranim nogometom pokorit će nogometni svijet

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Ne znam, ako dovede Beniteza onda je stvarno kreten taj Perez a nije mi se doimao bas tolikim debilom.... 

Frajer je zeljan trofeja i kad neko ne osvoji nesto sto se ocekuje u sezoni ide nogica, ne znam sta on ocekuje od Beniteza ali mislim da je i sam dovoljno pametan da zna da mu on nece nista donijeti....

I ako stavimo na stranu kakva je osoba Don Carlo bio, neke stvari mu stvarno nisu stimale.... Kasne izmjene i nedovoljno rotacija su mu ozbiljna boljka, nesto sto mu je ovu i proslu sezonu donijelo raspad sistema u obliku ozljeda najaktivnijih igraca u najbitnijem dijelu sezone gdje smo popusili obje La Lige, u 7/8 posljednjih susreta s Atleticom nismo izasli kao pobjednici itd......

Posljednji treneri su nam bili Pelegrini, Mourinho i Ancelotti.... Dovesti Beniteza totalno nije nas rang, a pogotovo kad su u pitanju igraci gdje se dovode samo super zvijezde....

Nekako mi je prevelika slucajnost da je Klopp zavrsio na burzi bas ove godine.......

I ne vidim razloga zasto, ako je Benitez u pitanju, on dns nije imenovan za trenera.... 

Ili Klopp ili Emery po mojem skromnom sudu.... 

Namjerno je unistavao Borrusiu Dortmund,i bio u obrbi za opstanak samo da bi mogao u real...

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Namjerno je unistavao Borrusiu Dortmund,i bio u obrbi za opstanak samo da bi mogao u real...

koji si ti teoreticar zavjere pa to nema nigdje.hrvatski David Icke 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
protjeran
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

koji si ti teoreticar zavjere pa to nema nigdje.hrvatski David Icke 

To je Fakee napisao,da to nije slucajnost.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

To je Fakee napisao,da to nije slucajnost.

boxic ispricavam se nisam upratio ostale komentare nego samo tvoj 

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...

Pošto je Barca 2013 (i njeni "navijači") oporavljala gu*icu nakon što je Bayern furiozno prošao kroz nju vjerojatno nisi imao vremena gledati ostale utakmice lp pa ne znaš šta je Klopp napravio od prosječna kluba sa dobrim napadačem i bez većih investicija ;)

Da pogledaš koju utakmicu osim El Clasica i utakmice lp, kao što se od "znalca"  poput tebe očekuje, vidio bi da Dortmund igra loše i nema toga trenera koji može prosječnu momčad ( dodatno oslabljenu pustošenjem Bayerna) natjerati da igra na razini kluba koji za 2 napadače može izdvojiti 180 milja eura...

15 godina

Najbolja stvar mi je Perezova izjava da želi trenera Španjolca kako bi komunikacija bila lakša, a slijedeće sezone će vjerojatno biti samo 2 Španjolca u standardnih 11. Ko da Chelsea traži trenera Engleza...

Bilo kako bilo, ni jednog trenera ne treba otpisivati prije nego se vide nekakvi rezultati. S Ancelottijem je na kraju to sasvim ok ispalo (iako je bilo blizu totalnog debakla) iako nisam baš bio oduševljen kad su ga odabrali. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

18 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Najbolja stvar mi je Perezova izjava da želi trenera Španjolca kako bi komunikacija bila lakša, a slijedeće sezone će vjerojatno biti samo 2 Španjolca u standardnih 11. Ko da Chelsea traži trenera Engleza...

Bilo kako bilo, ni jednog trenera ne treba otpisivati prije nego se vide nekakvi rezultati. S Ancelottijem je na kraju to sasvim ok ispalo (iako je bilo blizu totalnog debakla) iako nisam baš bio oduševljen kad su ga odabrali. 

Zanimljivo je da je Benitezu u Chelseau zabranjeno da drži govore igračima na eng i španjolskom jer kao razdvaja svlačionicu. Smio samo na engleskom. Doduše Chelsea u ugovoru svakog igrača ima propisane satove engleskog jezika pa se ne može dogoditi da budeš ko budala Tevez ili Aguero koji nisu znali (a možda još ni neznaju) beknuti engleski nakon tko zna koliko godina provedenih u toj zemlji.

Ovo španjolski i niti jedan drugi jezik je ok po meni.

Samo ne kužim kako će taj Benitez vama slagat momčad - njegovo rotiranje u Chelsiju me dovodilo do ludila kada je umijesto dobrih igrača stavljao totalne trupce. Ali da su svi igrali (čak i klinci su redovito startali a ne vidjeli sekunde u 90+ nadoknadi). Bit će veselo kad pobaca Cristiana i Ikera na klupu jer su umorni :D

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Hexfire kaže...

Zanimljivo je da je Benitezu u Chelseau zabranjeno da drži govore igračima na eng i španjolskom jer kao razdvaja svlačionicu. Smio samo na engleskom. Doduše Chelsea u ugovoru svakog igrača ima propisane satove engleskog jezika pa se ne može dogoditi da budeš ko budala Tevez ili Aguero koji nisu znali (a možda još ni neznaju) beknuti engleski nakon tko zna koliko godina provedenih u toj zemlji.

Ovo španjolski i niti jedan drugi jezik je ok po meni.

Samo ne kužim kako će taj Benitez vama slagat momčad - njegovo rotiranje u Chelsiju me dovodilo do ludila kada je umijesto dobrih igrača stavljao totalne trupce. Ali da su svi igrali (čak i klinci su redovito startali a ne vidjeli sekunde u 90+ nadoknadi). Bit će veselo kad pobaca Cristiana i Ikera na klupu jer su umorni :D

napravi li ovo otic ce prije nego je dosao

18 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Paolo2612 kaže...
Hexfire kaže...

Bit će veselo kad pobaca Cristiana i Ikera na klupu jer su umorni :D

napravi li ovo otic ce prije nego je dosao

Pobacao je on Terry-a van je je prestar i nije sposoban odigrati više od jedne utakmice tjedno.

Rafa ode i on 2 godine zaredom u PL timu i (sad) jedini igrač Chelsea koji je odigrao svaku minutu svake utakmice PL. A ništa mlađi.

Pokušat će on

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 18:33 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan

Boix, post si mi procitao povrsno ali drugacije od tebe nisam ni ocekivao.....

Sto se samog Beniteza tice, ima boljih kandidata od njega bez sumnje... No bolji kandidati na papiru ne znace da se to paralelno mora oslikati i na uspjehe tima.... 

Prvenstveno mislim da je ono sto Perez u Benitezu vidi to sta je osvojio i CL i La Ligu sa prosjecnim momcadima a na nas posljednji La Ligin trofej se vec slegla prasina..... 

Nama bi rotacije dobro dosle, imamo dobru klupu za sve pozicije osobito kad dode Danilo te Illara i Khedira ( koji vec je ) odu.... Benitez je po tome poznat i to ne funkcionira u svim momcadima, recimo to je radio i Enrique u Barci na pocetku sezone pa je izgledalo katastrofa no tim mu je bio odmoran za kraj sezone zbog toga......

Vidjet cemo kao prvo kog ce izabrati a onda treba na djelu vidjeti njega samoga..... 

Da bi te Benitezove rotacije funkcionirale, prvenstveno se treba vratiti Casemiro i treba se dovesti neko u tipu Verrattia tko cak ni ne mora biti tako velika zvijezda vec barem dostojna zamjena tipa Gundogan.... Pa bi tako i Kroos i James i Modric imale dostojne zamjene.... 

De Gea je nadam se rjesen posao, a kao jos 1 od 3 moguca transfera predvidam da ce doci Aguero kako se i navjesta.... Nista cudno da ce doci za velike pare, igra konstantno na jako visokom nivou vec 7+ sezona, ali cifra od 90mil je prenapuhana... Prije nekih 80 sto je opravdano za takvog igraca....

E i da, Gareth Bale se oglasio na svojem fejsbuk profilu i otklonio sve sumnje o svojem mogucem transferu:

Not the end of the season we had hoped for, we always want to win trophies! Will be working hard in the off season and looking forward to coming back next season stronger with Real Madrid CF, #HalaMadrid

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 19:30 (fakEEE).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice