Kako da Real zabije gol kad je na vratima Atletica golman!!!!...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E hebiga trebalo se desit nakon 14 god da i At.Madrid nas dobije...al na ovako glupav nacin...sve zivo i nezivo smo ispromasivali...i golman im je bio danas na razini...
lopez je oped smiješan na golu,nekužim zaš je mou-a iskljucio sudac...
lopez je oped smiješan na golu,nekužim zaš je mou-a iskljucio sudac...
Mislis na onaj gol od diega coste? Ono bi iker skinuo...zasto? Ne zato jer je to IKER..nego zato jer je nizi od diega...i manje vremena mu treba i manji luk da se spusti u onoj situaciji...

Mislim da nije bio faul na Ronaldu, nego trenutak prije na nekome. Tako da je Ronaldo ispao totalna budala u toj situaciji.
Meni se učinilo da nije bilo kontakta ronaldove noge i glave ovoga iz Atletica, jesam jedini ili?
Nebitno jel bilo kontakta ili ne, išao ga je namjerno udariti u glavu kopačkom. Crveni samo tako. Šta bi sudac trebao čekati da ga ovaj pošteno pogodi i da protivnik zaradi frakturu lubanje prije nogo mu da crveni?
Lopez je bio solidan. Kod prvog gola smo dali Falcau da nas izvoza, a nakon toga je situacija 1 na 1 praktički što je uvijek lutrija. Centimetri su odlučivali. Kod drugog je obrana zaspala i zaboravila na prvu stativu. Da smo pogodili što smo trebali bilo bi drugačije. Kad je Ozil uspio od svega samo pogoditi Juanfrana na crti, rekao sam sam sebi da je sad gotovo.
Ali bez obzira na ishod finale je bilo odlično baš kao što i treba biti. Puno preokreta, odličnog nogometa, drame i iznenađenja na kraju. Možemo se samo nadati da finale LP bude upola tako zanimljivo.
Kako se vidi, tradicija se nastavlja, Real Madrid vodi u finalu, konstantno ne gubi doma, protiv gradskog suparnika posebice, a Cristiano Ronaldo je OPET dao gol, glavom, fenomenomenalan gol poslije nabacivanja iz kornera!
Dam se kladiti da ovu utakmicu gleda i Sir Alex Ferguson, i da je po tko zna koji puta impresioniran izvedbom Ronalda, a posebice skokom i ostankom u zraku dok nije loptu preusmjerio u gol, ali i da mu je muka i krivo što ga je otjerao iz Manchester Uniteda, a je8iga, kasno je za prolivenim mlijekom plakat!!!!
Aha... 
ma ajde onaj prvi gol nekako i mogu prežalit,centimetri su falili,makar tu loptu je on trebao uhvatit,jer je bilo dosta izkosa,a drugi gol,pa mislim šta je on mislio,pa kako je on mislio izboksat tu loptu išla je dosta nisko i jedno 85 igrača je bilo ispred nje,nije nikako mogla proći do njega,neznam dali bi obranio da je ostao na crti,al nebitno,nije trebao zaplivat onako.
onaj gol diega coste me toliko podsjeća na sanchezov u el clasicu kad mu je messi gurnuo loptu, skoro pa identično, samo druga noga i druga strana 
Kako se vidi, tradicija se nastavlja, Real Madrid vodi u finalu, konstantno ne gubi doma, protiv gradskog suparnika posebice, a Cristiano Ronaldo je OPET dao gol, glavom, fenomenomenalan gol poslije nabacivanja iz kornera!
Dam se kladiti da ovu utakmicu gleda i Sir Alex Ferguson, i da je po tko zna koji puta impresioniran izvedbom Ronalda, a posebice skokom i ostankom u zraku dok nije loptu preusmjerio u gol, ali i da mu je muka i krivo što ga je otjerao iz Manchester Uniteda, a je8iga, kasno je za prolivenim mlijekom plakat!!!!
Aha... 
da je lučko malo upućeniji u povijest Reala znao bi da je tradicija debelo na strani Atletica u međusobnim utakmicama protiv Reala u Copa del Rey-u 
Pa svatko tko se imalo razumije u nogomet zna da je finale nešto sasvim drugo i da tu nikakve statistike nemaju veze.
Pratim Real pa i ovu temu. Pa eto moje viđenje svega ovoga.
Ostao sam razočaran Murinhom. Očekivao sam puno više od njega. No sve više mi se čini da je on dobar kada vodi objektivno slabije momčadi i s njima radi velike stvari. Dok se u Realu jednostavno nije snašao.
Neki vele da su igrači pravili revolt u svlačionici, da su igrači ovo , da su igrači ono, da su novinari, javnost itd. radili pritisak. Da, istina. Sve je to bilo, ali trener mora biti sposoban to prevladati. Tj. ne smije to dopustiti. Treba nametnuti svoj autoritet i osigurati poštovanje od strane igraća. Javnost je javnosti i svašta bu se pisalo, pričalo no to ne smije utjecati na klub poput Reala.
Murinho jednostavno nije ispunio ono što se od njega očekuje. I ovaj "neuspjeh" je njegova krivica.
Po meni su te tri godine ukupno bile solidne. Niti uspjeh ni neuspjeh, prosjek. Donio je 2 trofeja, od toga prvenstvo u konkurenciji jedne od najboljih momčadi ikad. Jedno je osvojiti prvenstvo kad si daleko najjači, a drugo kad trebaš osvojiti skoro maksimalni broj bodova da budeš prvak. Bismo li i s nekim drugim trenerom i manje potrošenih milijuna osvojili također 2 trofeja, vjerojatno. Bismo li osvojili prvenstvo ili LP, nisam siguran.
Zadnja godina je bila apsolutni promašaj, bilo po pitanju igre, bilo po broju potencijalnih trofeja koje budimo realni, s ovakvom igrom ionako nismo zaslužili. Jedini uspjeh je bilo dovođenje Luke i nadam se da će nakon pravih priprema i još uigravanja, bilo pod Mourinhom ili novim trenerom biti još bolji i konkretniji.
Govorim o zadnjoj godini
Pojedinci pričaju kontra Big MOU-a, generalno, ali gledajuć zadnju utakmicu kontra Atletico Madrid-a, toliko nesreće da jedna uđe u gol, prestrašno!!!!
Napadnut sam od strane jednog forumaša koliko je Real Madrid pobijedio, odnosno, kolika je serija pobjeda Real Madrida zaredom Reala kontra Atletica od tko zna koje godine, u bilo kojoj utakmici, ali uz onoliko peha i "sviranja" suca, pa to ne može pobijediti niti Bayern + Borussia D. zajedno, a oni nisu pobijedili koliko ono godina za redom????
Ako Mourinho ostane, volio bih prognozirati trostruku titulu.
Meni su uvijek govorili da i sreću treba zaslužiti.
Bale je ponovno postigao fenomenalan gol. Tottenham je ostao bez LP, to bi ipak trebao biti ogroman minus u njegovoj odluci o nastavku karijere. Nadam se da dolazi kod nas.
leonardo,sportski direktor psg-a izjavio je da je ancelloti rekao kako karijeru od ljeta zeli nastaviti u real madridu...najvise se bojim koliko ce trebati vremena da se prilagodi on realu i real njemu(koliko ce trebati igracima da se prilagode njegovom stilu i zamislima igre)
Nisam siguran da je on najbolji odabir. PSG je igrao bez glave i repa pod njim. Je da je iskusan, ali nisam siguran da će igra pod njim biti dovoljno atraktivna da zadovolji publiku. Rađe bi da dođe Hyckens i dovede svlačionicu u red.
Nisam siguran da je on najbolji odabir. PSG je igrao bez glave i repa pod njim. Je da je iskusan, ali nisam siguran da će igra pod njim biti dovoljno atraktivna da zadovolji publiku. Rađe bi da dođe Hyckens i dovede svlačionicu u red.
Mislim da Jupp ide u mirovinu nakon Bayerna
Mislim da Jupp ide u mirovinu nakon Bayerna
Netocno! ..i sam je izjavio da je odustao od mirovine, i da ima ponuda napretek...1.7 je rekao da ce reci ime buduceg kluba!
Nama treba trener borusije.....kad se krene derat ima da svi suze ko zaliveni, ko u osnovnoj haha...niko nece ni da pisne :D
Prije 32 godine María del Carmen Fernández González frizerka iz Madrida rodila je kako će se pokazati ikonu Kraljevskog kluba. SRETAN ROĐENDAN IKER!
PS
Kako je dobro imati rođ. na isti datum kad i tvoj najdrazi golman 
Prije 32 godine María del Carmen Fernández González frizerka iz Madrida rodila je kako će se pokazati ikonu Kraljevskog kluba. SRETAN ROĐENDAN IKER!
PS
Kako je dobro imati rođ. na isti datum kad i tvoj najdrazi golman 
Sretan rođendan obojici. 
Moj je na isti dan kao i Luisa Figa, barem koliko znam.
On topic:
Piše da Šeici ne puštaju Ancelotija u Real. Ajd napokon neka korist od njih ako ga uspiju zadržati tamo.
SLUŽBENO: - José Mourinho na kraju sezone napušta najveći klub na svijetu, Real Madrid!
NEEEE
perez je objavio da su se obje strane slozile oko raskida...eh sad sto i kako dalje?
SLUŽBENO: - José Mourinho na kraju sezone napušta najveći klub na svijetu, Real Madrid!
NEEEE
perez je objavio da su se obje strane slozile oko raskida...eh sad sto i kako dalje?
Bilo je Reala prije, a bome bit će ga i poslije.Mou je ionak najošiji trener (od onih koji su se zadržali 3 ili više godina) što se tiče trofeja.Sad naći nekog trenera-gospodina da se igrači napokon mogu koncentrirati samo na nogomet.
Sada ce i el classico nadamo se biti pun prijateljstva,bas kao nekad u vrijeme ronaldinha,novi trener ce biti objavljen u sljedecih nekoliko dana, nadam se da ce trener biti gospodin van terena i "na" terenu...Mislim da ce sad igraci propjevati i da cemo saznati mnogo toga,od svada i svega svacega, btw.sretan rodendan cassilasu, dobio je najljepsi moguci poklon, nadam se da ce kaka biti sljedece sezone u formi!
Perez: "Treneri i igrači odlaze, ali Real Madrid ostaje"
Danas je rođendan Ikeru, nadam se da će pošto je mou otišo zablistat na golu u novoj sezoni.
Očekivano. Pitanje je sad tko će ga zamijeniti. Nadam se da im Ancelotti nije bio jedina opcije ako je to s njim propalo.
Očekivano. Pitanje je sad tko će ga zamijeniti. Nadam se da im Ancelotti nije bio jedina opcije ako je to s njim propalo.
Nema do King Carla
Pošto je 99.9% sigurno da the special one se vraća doma možemo vam poslati beniteza u suprotnom smjeru :D
Ancelloti ce biti super trener za real!!!
samo neka dode :P vidi se da ima iskustva i zna i protiv barce i protiv ostalih...ispao je od barce zbog 2 gola u gostima...znaci covjek zna