Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.245.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
12 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

ma koja je to tradicija ajde molim te, jel ono 5-0.   ili   6-2 . koja to tradicija, jedina tradicija koju imate je MESARENJE kad igrate s nama, ili barem otkad je mourinjo na klupi.

14 godina
neaktivan

Ovaj gore ima tlinaest godina, ako i toliko. Topli savjet, ne trošite vrijeme.

15 godina

Skužio je klinac da ga ignoriraju u Barca temi pa je sad došao ovdje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Samo se vi tješite.

15 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
barcaINTER smiri hormone. Od navijaca Barce.
1911 & 1899
13 godina
neaktivan

Cestitke na osvojenoj LA Ligi Barceloni! I da ovo dolazi od NAVIJACA Real Madrida, koji ce cestitat pošteno boljoj momčadi! Nadao sam se da ce ova sezona bit nategnuta i do posljednjeg kola u neizvjesnosti al Real ju je riješio u korist barce vec u startu sezone. Tako da jos jednom cestitke...nadam se sljedecoj sezoni da ce bit neizvjesno do samog kraja i dobre utakmice!

Sta se tice LP...rasuli su nas njemci...nadam se sljedece godine da cemo mi njih :D :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 0:19 (TheDarkSide).
15 godina

Zadnjih dana se i Benzema i Higuain "sele" po Premiershipu. Mislite da je moguće da oba otiđu? Na prvu mi to ne zvući baš pametno, ali ak se njihovom prodajom skupe pare za nekog tipa Lewandowski ili Falcao + dati pravu šansu Morati, moglo bi funkcionirati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Zadnjih dana se i Benzema i Higuain "sele" po Premiershipu. Mislite da je moguće da oba otiđu? Na prvu mi to ne zvući baš pametno, ali ak se njihovom prodajom skupe pare za nekog tipa Lewandowski ili Falcao + dati pravu šansu Morati, moglo bi funkcionirati.

Slažem se.

13 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
Hexfire kaže...

Slažem se.

Falcao valjda ide u Monaco...tako da on odpada..a za Lewu..sta nije on tako rec u Bayernu..

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Zeromaxy21 kaže...
Hexfire kaže...

Slažem se.

Falcao valjda ide u Monaco...tako da on odpada..a za Lewu..sta nije on tako rec u Bayernu..

Sam bog više ne zna šta je sa tim transferima. Mislim da je za sada siguran samo Gotze. :D

Pusti ti šta novine piskaraju, dok se ne počnu palit dresovi znaš da nema ništa od toga hahaha

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 0:48 (Zeromaxy21).
13 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
TheDarkSide kaže...
Zeromaxy21 kaže...
Hexfire kaže...

Slažem se.

Sam bog više ne zna šta je sa tim transferima. Mislim da je za sada siguran samo Gotze. :D

A i to sta kazes...ionako da se pita novine cijela momcad Reala je po njima rasprodana po cijeloj europi :D

15 godina

Može i Aguero. U svakom slučaju trebamo nekog sposobnog zabiti minimalno 30 golova ako odu i Benz i Higuain.

Nekako mi je priču sa Falcaom u Monacu teško progutati. Njemu bi glavni motiv trebalo biti igranje u LP, a Monacu će trebati najmanje 3-4 godine da bi uopće igrao kakvu takvu ulogu u tom natjecanju. 

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Može i Aguero. U svakom slučaju trebamo nekog sposobnog zabiti minimalno 30 golova ako odu i Benz i Higuain.

Nekako mi je priču sa Falcaom u Monacu teško progutati. Njemu bi glavni motiv trebalo biti igranje u LP, a Monacu će trebati najmanje 3-4 godine da bi uopće igrao kakvu takvu ulogu u tom natjecanju. 

"Navodno" da bi preko Monaca dosao do Reala...znaci na zimskom da bi dosao u Real "kao"..al sve je to "rekla kazala"...jer "kao" da postoji klauza "anti real" u ugovoru mu prema kojoj nemoze prec u Real Madrid direktno iz At.Madrida..

15 godina
neaktivan

Marca je izračunala kako svakih 15 minuta Modrić 'ukrade' jednu loptu na utakmici Primere. Khedira je nešto lošiji. Luka je dosad osvojio 139 lopti, a Khedira 103. Ipak, Xabi Alonso je bolji je obojice, uzeo je čak 264 lopte, jednu svakih osam minuta.

Jedini igrač koji ove sezone ima više odigranih utakmica od Luke Modrića je Cristiano Ronaldo!
Igrači sa najviše odigranih utakmica ove sezone:
1. Cristiano Ronaldo, 54
2. Luka Modrić, 50
3. Ozil, Di Maria, 49
4. Benzema, 48
5. Xabi Alonso, 46

Battlelog: D-Ki11a YouTube: http://www.youtube.com/user/DINO92DTX43/videos?view=0&flow=grid
14 godina

ahhaahhaha

Dani Alves (FC Barcelona) u razgovoru za AS:
- "Ukoliko Mourinho napusti ligu svima će puno nedostajati. La Liga će izgubiti velikog natjecatelja"
- "S Mourinhom se nikad nije svađao niti borio. Mi smo dva pobjednika i to je ono što mi radimo"
- "On je sjajan trener, veoma ambiciozan i davao je nešto posebno ovoj ligi, biće to veliki gubitak za sve nas, a posebno za vas novinare"

16 godina
moderator
سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...

jel treba neki program ili nešto da se pokrene ovaj link?

ovaj link HD engleski komentatori, ne brejka, ne može bolje {#}

http://livefootball.ws/11987-real-madrid-atletico-madrid.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 21:32 (Balvan8).
16 godina
moderator
Balvan8 kaže...
jel treba neki program ili nešto da se pokrene ovaj link?

VLC ti treba,al nemoraš ga skidati jer očito tamo više ni jedan program ne radi.

سمندری ڈاکو
14 godina

Kako se vidi, tradicija se nastavlja, Real Madrid vodi u finalu, konstantno ne gubi doma, protiv gradskog suparnika posebice, a Cristiano Ronaldo je OPET dao gol, glavom, fenomenomenalan gol poslije nabacivanja iz kornera!

Dam se kladiti da ovu utakmicu gleda i Sir Alex Ferguson, i da je po tko zna koji puta impresioniran izvedbom Ronalda, a posebice skokom i ostankom u zraku dok nije loptu preusmjerio u gol, ali i da mu je muka i krivo što ga je otjerao iz Manchester Uniteda, a je8iga, kasno je za prolivenim mlijekom plakat!!!!

ATJ Lučko
15 godina

Šta je Falcao izvozao obranu, smiješni su ispali. Šteta da Ozilov volej nije ušao. Sve u svemu, realan rezultat zasad. 

14 godina

I onda se govori da suci sude za real..vidimo iz danasnjeg primjera..sudac KATASTROFA! SRAMOTA

15 godina

Sudac je iznervirao i jedne i druge.

Niš, idemo u produžetke i možda penale. Malo me strah zbog svih onih promašaja, obično se to osveti.

14 godina
neaktivan

Kakav je Modrinjo?

A da nije slučajno...?
13 godina

Ostali bez prvenstva, lige prvaka i kupa. {#}

Svaka čast.{#}

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 0:13 (Et_Tu_Brute?).
15 godina

Modrić je bio naš najbolji igrač u drugom poluvremenu kad je preuzeo više odgovornosti na sebe.

Sve u svemu, odlično finale. Malo nepotreban cirkus na kraju. Ronaldo je ispao idiot, nije mu to trebalo u karijeri. Atletico zasluženo nosi "kantu" kući. Čestitke, ako slučajno ima neki njihov navijač ovdje.

EDIT: Ne sjećam se da li sam dosad vidio da osoba na kojoj je napravljen faul dobije izravni crveni iz toga {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 0:14 (Hexfire).
17 godina
neaktivan

Meni se učinilo da nije bilo kontakta ronaldove noge i glave ovoga iz Atletica, jesam jedini ili?

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
FlyBoy kaže...

Meni se učinilo da nije bilo kontakta ronaldove noge i glave ovoga iz Atletica, jesam jedini ili?

Izgledalo je kao da ga je okrznuo malo po licu. Čak i da ga nije dirao, to je izravni crveni. Apsolutno glup potez. Očekivao bih to od nekog tipa Pepe ili Ramos, ne od Ronalda.

17 godina
FlyBoy kaže...

stvar je namjere, išao ga je udarit, e sad da li ga je okrznuo ili nije to nisam uspio vidjeti, ali crveni, tj. u ovom slućaju je trebao biti drugi žuti je čist

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 0:20 (Balvan8).
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Izgledalo je kao da ga je okrznuo malo po licu. Čak i da ga nije dirao, to je izravni crveni. Apsolutno glup potez. Očekivao bih to od nekog tipa Pepe ili Ramos, ne od Ronalda.

Djelovao je iznervirano i prije toga, onaj start na nogu obrambenog i još prije se nešto bunio za izvođenje auta itd...

Inače, Real si je sam kriv za ovaj poraz kad su sve ono uspjeli fulati...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina
neaktivan

preluda tekma,još luđi sudac{#}

još jednom realove zvijezdice spuštene na zemlju{#}

pomalo nestvarno mi je bilo kad je Mou(?) izvadio 3 igrača na početku produžetaka(wtf?)

još izvadi modrića,a ostavi očajnog xavi alonsa u igri{#}

Courtosis je izvodio čuda.stvarno vrhunski golman{#}  pomalo podsjeća na van der saara

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 0:25 (hitmanovich).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice