FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.803.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FC Barcelona
matrix777 kaže...
el.šef kaže...

Moglo se i bolje odigrati, Atletico 0 suteva u okvir. 

Valverde je odlican trener ali nikada mi nece biti jasne neke njegove odluke. Oko 70 minute Barca se igrala oko Atleticovog gola, dosta me podsjetilo na onu staru brzu Barcu pod Pepom. 

Sve u svemu, nije lose ali da nije Messi ubo onaj slobodnjak tesko da bi zabili. 

Zabio bi Dembele 

Mozda i bi da se decku da postena minutaza, da spoji par utakmica u nizu bio bi odlican. U svakom slucaju i ovakav kakav je trenutno bolji je od Gomesa,Vidala i Paca zajedno.

Ali dobro kako ti kazes, mali je promasaj ipak je to dokazao u ovih 20 utakmica sto je odigrao od dolaska u Barcelonu 

Barcelona - Mes que un club
10 godina
danny_2 kaže...
matrix777 kaže...

Zabio bi Dembele 

Ti stvarno imas neki problema sa Dembeleom il sa sobom. Daj ostavi decka na miru, mozda te ugodno i iznenadi.
Sto je najgore da je danas igrao mozda bi te upravo demantirao, danas je Atletico u drugom djelu dosta prostora
u obrani ostavio.

Nemam problema, govorim samo trenutno stanje. Zašto misliš da forsiranje Gomesa nije ista stvar kao kod Dembelea? I gomes nam je došao kao igrač velikog potencijala pa ništa. Zašto si ti toliko uvjeren da će dembele biti neka premija? Daj bože da bude, no gledaj malo kako trenutno stvari stoje. Vi svi govorite u smislu "šta bi bilo kad bi bilo", ja govorim onako kako je. 

I opet ga spominjete da je danas trebao igrati, vi ste pratili trening barcelone uoči utakmice? vidjeli ste bolje od valverdea dali je mali spreman ili nije za današnju ili bilo koju tekmu? Pa valjda bi ga čovjek stavio da igra da pokazuje nešto na treninzima, ali ne, vi bolje znate od trenera.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

vidim da ovdje i na barci balkan puno ljudi sere po valverdeu. neporazeni smo u ligi prvaka i prvenstvu, u finalu smo kupa, ako ne racunamo superkup imamo savrsenu sezonu. ne znam cemu pljuvanje po tom covjeku.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gomez je odlican defanzivno, pokiva jako puno terena, rekao bih za dvojicu. Inteligentno cita igru i uvijek je na pravom mjestu. Nazalost jako je los na lopti, uzasan i poprilicno spor, pogotovo startna brzina. Al u barceloni se uvijek cijenila inteligencija prije fizickih prednosti. Valverde jako dobro zna zasto ga ubaciva, kao i Enrike.

Nazalost, mislim da su obojica ocekivala da ce popraviti svoj kontakt sa loptom, pas, centarsut, jer to je onaj aspekt fudbala koji se savlada treninzima. Ovo prvo dvoje sto njega krasi je ipak nesto drugacije, i nije bas dovoljno samo istrenirat.

Upalite reprizu tekmi barcelone u kojima je gomez igro, zastopajte sliku kad je u kadru veci dio terena i vidjet cete to sto vam govorim. Vi ga cijenite samo po krupnom kadru kada dobije loptu. To je vas cijeli dojam, Valverdeu je to 20 posto. On prati sve, ne samo taj losi centarsut ili sta vec.

14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

vidim da ovdje i na barci balkan puno ljudi sere po valverdeu. neporazeni smo u ligi prvaka i prvenstvu, u finalu smo kupa, ako ne racunamo superkup imamo savrsenu sezonu. ne znam cemu pljuvanje po tom covjeku.

jer bi oni svaku utakmicu u sezoni da dobiju 8-0

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Nemam problema, govorim samo trenutno stanje. Zašto misliš da forsiranje Gomesa nije ista stvar kao kod Dembelea? I gomes nam je došao kao igrač velikog potencijala pa ništa. Zašto si ti toliko uvjeren da će dembele biti neka premija? Daj bože da bude, no gledaj malo kako trenutno stvari stoje. Vi svi govorite u smislu "šta bi bilo kad bi bilo", ja govorim onako kako je. 

I opet ga spominjete da je danas trebao igrati, vi ste pratili trening barcelone uoči utakmice? vidjeli ste bolje od valverdea dali je mali spreman ili nije za današnju ili bilo koju tekmu? Pa valjda bi ga čovjek stavio da igra da pokazuje nešto na treninzima, ali ne, vi bolje znate od trenera.

Kada je Gomes dosao, bio sam rekao da to nije igrac za Barcelonu i da se nadam da se varam, ali eto nisam se prevario. 
Jednostavno lik nije materijal, pa koliko sam gledao ni u Portugalu nije standardan. 

Nisam pratio treninge Barcelone, ali u ove 2 sezone koliko je Gomes tu, jednostavno se vidi da nije materijal za Barcelonu.
Sto se ne stavljanja Dembelea tice, mislim da je jasno zasto ga nije stavio, jer Valverde nije htio riskirati sa napadackom
postavom. Zato je uveo i Gomesa i paulinha kasnije da zatvori prilaze golu, ali sve je to izgledalo nekako traljavo u sredini
i da messi nije se toliko vracao po loptu, u par navrata se vidilo da gubimo lopte u sredini i riskiramo da dobijemo gol iz kontre.

11 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Gomez je odlican defanzivno, pokiva jako puno terena, rekao bih za dvojicu. Inteligentno cita igru i uvijek je na pravom mjestu. Nazalost jako je los na lopti, uzasan i poprilicno spor, pogotovo startna brzina. Al u barceloni se uvijek cijenila inteligencija prije fizickih prednosti. Valverde jako dobro zna zasto ga ubaciva, kao i Enrike.

Nazalost, mislim da su obojica ocekivala da ce popraviti svoj kontakt sa loptom, pas, centarsut, jer to je onaj aspekt fudbala koji se savlada treninzima. Ovo prvo dvoje sto njega krasi je ipak nesto drugacije, i nije bas dovoljno samo istrenirat.

Upalite reprizu tekmi barcelone u kojima je gomez igro, zastopajte sliku kad je u kadru veci dio terena i vidjet cete to sto vam govorim. Vi ga cijenite samo po krupnom kadru kada dobije loptu. To je vas cijeli dojam, Valverdeu je to 20 posto. On prati sve, ne samo taj losi centarsut ili sta vec.

U barceloni se cijenila inteligencija, ali uzalud inteligencija kad Gomes zbog usporene igre i tromosti
i lose igre s loptom ima velike minuse. Mozda u tome i je problem, sto valverde previse cijeni defenzivu, 
a kreacija prema naprijed jako pati. I previse pada na Messieva leda. Ako cemo iskreno, Gomes slab s loptom,
paulinho slab s loptom, pati kreativnost, sta vrijedi i odlican napad, ako ce na kraju zadnji pas usrat losim nabacom 
i slicno. Koliko se na ovom forumu pljuvalo po centarsutevima Dani Alvesa, koliko se pljuje po Digneovim, a eto sad cemo reci nema veze
sto gomesu ne ide pas.
Jos jednom, Gomes je ok igrac, ali za manje klubove, klubove koji ne igraju brzi nogomet kao Barca.
Kazes Enrique jako dobro zna zasto ga je ubacivao, pa iskreno mislim da niko to drugi nije vidio.

11 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
kexzoR kaže...

jer bi oni svaku utakmicu u sezoni da dobiju 8-0

Ljudi nije stvar samo u rezultatima. Istina oni najvise drze trenera na klupi i nekako su najvazniji. Ali ajmo iskreno,
iako je Barca neporazena i stvarno je u super poziciji, ne mozemo nesto bas iskreno biti prezadovoljni sa igrom,
pogotovo zadnji mjesec, dva di se vidi dobar pad igre. I da nas genijalnost Messia ne izvlaci, sada bi bili iza Atletica.

Jedan primjer sad. Za Zidanea se govorilo kada je osvojio prvu ligu prvaka da Real ne iggra dobro, da na srecu pobjeduju
i da ce ih sreca napustit, a Zidane osvojio 2 lige prvaka za redom, osvojio prvenstvo, a eto ove sezone konacno u La ligi
su dozivili krah i vidila se sva slabost Zidanea kao trenera, od krivog forsiranja odredenih igraca od zanemarivanja nekih igraca itd.
U kupu ispali jadno, u prvenstvu prosuli bodova i bodova,  eto u ligi prvaka se protiv PSG-a provukli, na neki nacin, jer lako je pobjeda
mogla na PSG stranu otici. 
I Zidaneu visi stolica, jer kad su stali rezultati pokazale se Zidanove slabosti: Nadam se da kod Valverdea to necebiti slucaj,
ali iskreno gledao sam cijelu sezonu i u nekim utakmicama sam se bas cudio kako nismo izgubili i kako imamo tako dug
niz nepobjedivosti, eto koji je prekinuo Espanol u kupu bio. A protiv chelsea malo falilo da odemo kuci sa minusom od jednog
ili dva gola. Stoj najgore Chelasea u engleskoj igra slabo i onda nas skoro poslali kuci iz lige prvaka.

E sad kad se na zalost ozljedio Iniesta, biti ce tesko, jer nemamo veznjaka koji bi ga zamjenio u ligi prvaka i stvarno ce biti
tesko napredovati sad uligi prvaka. 

Pratim barcelonu jako, jako dugo, gledao sam kad su prolazili sezone bez ikakvih trofeja, ali su uvijek gajili neki napadacki 
nogomet, pa cak i kad su imali slabiju ekipu. Od kako je Valverde dosao sa 442, nekada to izgleda bas dosadno, nekreativno, ali eto
imate pravo, rezultat mu za sada daje za pravo. Ako se drzimo one cilj opravdava sredstvo. 

I za kraj jos jedna stvar koja nema smisla. Protiv Las Palmasa je forsirao Iniestu, a znao je da Iniestu cekaju 2 teske utakmice,
prva protiv Atletica sada, i ona za koju ga nema ko zamjenit protiv Chelsea i Valverde mjesto da ga odmori i u vatru stavi Coutinha
koji ionako ne moze igrati ligu prvaka, koji nije opterecen i godinama ni viskom utakmica, Valverde povuce nelogican potez i 
stavi Iniestu od pocetka protiv Las palmasa, a na klupi ostavi Coutinha, te sada nam se Iniesta ozljedi. Ne kazem da se iniesta nebi
ozljedio da je pauzirao protiv las Palmasa, ali postoji ta mogucnost. I ostaje cinjenica da je protiv Las Palmasa nepotrebno riskirao
s Iniestom ciji organizam vise ne moze pratiti toliki napor.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 2:54 (danny_2).
17 godina
Opcenito nema smisla igrat Iniestu u ligi do kraja sezone, barem po meni.

Samo nemoj molim te da Gomesa vidim bilo di
13 godina
protjeran
ja za gomesa nisam cuo sve dok ga nisu poceli povezivati s barcom, pao sam na guzicu kad sam cuo da su ga stvarno kupili. gledam svaku barcinu utakmicu i nikad se nije isticao kad su igrali protiv valencije, isto tako, kad sam gledao portugal na EP, gomes me nije privukao svojom igrom.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Busquets i Rakitić su odlično odigrali

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

iz jedne analize: André Gomes misplaced a lot of passes, but Valverde subbed him against Atlético primarily because he knows where to go to defend and is able to help the team aerially.

10 godina
FC Barcelona

Neymar otisao u odlican klub, evo korak je blize osvajanju lige prvaka. 

Pa taj PSG je smijurija od kluba, nista drugo osim skupine kvalitetnih pojedinaca.. Real im pokazao kako to izgleda kad veliki klubovi rjesavaju utakmice, to je ono sto oni pokusavaju biti vec par godina, ajde mozda uspiju sa jos 500m eura 

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 2:18 (el.šef).
11 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

iz jedne analize: André Gomes misplaced a lot of passes, but Valverde subbed him against Atlético primarily because he knows where to go to defend and is able to help the team aerially.

Je, i iz nekih od njegovih brojnih pogresnih paseva oni nama kontre lupaju. A onda se Gomes moze slikat, tolkoj spor da se 
ne moze vratiti. A to se vidilo unekoliko utakmica da nema mogucnost da poprati protivnika. I previse je to losih lopti, da 
bi kompenzirao za igrom za obranu. Uostalom, takvi igraci, ako se uvode da pojacaju obranu tako sto umanjujes igru prema naprijed,
onda se ne uvode u prvom poluvremenu, vec pred kraj utakmice. 
U svakom slucaju knock out faza u ligi prvaka znaci jedna slaba utakmica i mozes ici kuci, a sad bez inieste eto prilike Gomesu i slicnima
da se pokazu u ligi prvaka.

11 godina
neaktivan
el.šef kaže...

Neymar otisao u odlican klub, evo korak je blize osvajanju lige prvaka. 

Pa taj PSG je smijurija od kluba, nista drugo osim skupine kvalitetnih pojedinaca.. Real im pokazao kako to izgleda kad veliki klubovi rjesavaju utakmice, to je ono sto oni pokusavaju biti vec par godina, ajde mozda uspiju sa jos 500m eura 

PSG je mali klub i ima komplekse malog kluba bez obzira na igrace u koje su u krtakom roku platili stotine milijuna eura. 
Neka se malo spuste na zemlju. Osim kluba nekako se i Emery pokazuje da nije sposoban voditi velike klubove,
ili jednostavno ne moze voditi puno zvijezda koje ga cini se ne slusaju. Kako god, bivsi je u Parisu.
A Neymaru i Verratiu zelje da uzivaju u mocnoj francuskoj ligi, jer kako se cini u Ligi prvaka nece jos neko vrijeme biti vazan cimbenik.

17 godina
FC Barcelona

PSGu je vezni red nula, a Emery ne vidi potencijal u Draxleru i Pastoreu koji su jedno 10 puta bolji od Rabiota na LM/LW.

Motta je prestar, ostalo je precijenjeno. Mbappe je jos premlad za ovakve uloge.

10 godina
Mitch kaže...

PSGu je vezni red nula, a Emery ne vidi potencijal u Draxleru i Pastoreu koji su jedno 10 puta bolji od Rabiota na LM/LW.

Motta je prestar, ostalo je precijenjeno. Mbappe je jos premlad za ovakve uloge.

Prijatelju, nisi baš tako govorio prije 3 tjedna. Govorio si kako bi bilo iznenađenje da Real prođe PSG. I upozorio sam te na to, i tvrdio suprotno (prije početka 1.tekme) 

Ne pokušavam ja dočarati da sam bio u pravu naspram tebe, ali malo dublje analiziraj svoje stavove drugi put.

PSG je ništa jači klub od Liverpoola. 

14 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

PSG je ništa jači klub od Liverpoola. 

pa cak su i slabiji,liverpool je ekipa,doduse ekipa sa lovrenon kariuson mignoleton i morenon koji vise kiksaju nego ne kiksaju ali i dalje ekipa

14 godina
FC Barcelona

Da bude sve po mojem ukusu i volji, prizivam u finalu FC Liverpool, protiv bilo kojeg drugog kluba 

ATJ Lučko
10 godina
FC Barcelona

Tko god je gledao tekmu, PSG-u nebi pomogli ni Neymar i Messi zajedno, bili su kriminalno loši. Onaj Cavani trebaš psihološku pomoć pod hitno. Pokazuje znakove šizofrenije.

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Da bude sve po mojem ukusu i volji, prizivam u finalu FC Liverpool, protiv bilo kojeg drugog kluba 

to je moguce jedino u nevjerojatnom spletu okolnosti da dobiju shaktar/romu i barca real bayern i city se poizbacivaju medusobno do finala

14 godina
Logigamer kaže...
ATJLučko kaže...

to je moguce jedino u nevjerojatnom spletu okolnosti da dobiju shaktar/romu i barca real bayern i city se poizbacivaju medusobno do finala

U svakom slučaju, pa zato se i igraju utakmice! 

Obzirom su se u zadnjoj utakmici se poigrali sa Manchester City-em, ne vidim razloga da ne doguraju do finala ove sezone, protiv bilo kojeg kluba koji je preostao, a večeras otpadaju najmanje dva kluba, a FC Liverpool je prošao dalje! 

ATJ Lučko
13 godina
protjeran
FC Barcelona

alena je dobar igrac, ne znam zasto zelimo kupiti arthura, a imamo takvog igraca u svojim redovima. gomes je los i protiv espanyola... denis isto super igra

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 19:18 (kexzoR).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gomes je sprdnja, vozaju ga ko dijete neko. Dembele mora poraditi na dodavanjima i udarcu, preneprecizan je, ali brz kao metak.

13 godina
protjeran
barcafan12 kaže...

Gomes je sprdnja, vozaju ga ko dijete neko. Dembele mora poraditi na dodavanjima i udarcu, preneprecizan je, ali brz kao metak.

ma kad dembele bude imao preko 70 utakmica za barcu kao gomes, onda cu dati svoje misljenje o njemu, za sada mi se svidja kako igra.

10 godina
kexzoR kaže...

ma kad dembele bude imao preko 70 utakmica za barcu kao gomes, onda cu dati svoje misljenje o njemu, za sada mi se svidja kako igra.

Boldano: Na temelju čega? :D

Ti misliš možda na Mousa Dembelea iz Totenhema?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidjet ćemo, s obzirom koliko igra 70 utakmica će imat za 3 godine. Potencijala ima, ali pitanje je hoće li i koliko ga iskoristiti. Ja sam nedavno rekao da nekako imam osjećaj da se neće proslaviti baš u Barci ali to je samo moj nekakav osjećaj. Nitko sretniji od mene da me demantira iduće sezone.

13 godina
protjeran
matrix777 kaže...
kexzoR kaže...

Boldano: Na temelju čega? :D

Ti misliš možda na Mousa Dembelea iz Totenhema?

u tih par utakmica sto je igrao imao je 2,3 asistencije, brz je, a iz onih nekoliko vanserijskih driblinga moze se vidjeti da je talentiran(od gomesa nisam vidio niti jedan potez iz kojeg bih mogao zakljuciti da je poseban igrac). vama treba biti jasno da on ima samo 20 godina, dosao je u najveci klub na svijetu, ne zna jezik, ozljede su ga odmah sjebale, a to utjece na psihu, promijenili su mu i plan prehrane i dali mu posebne treninge za misicnu masu. to se sve dogodilo u jako malo vremena, moramo imati srpljenja i vjerujem da ce pokazati svu raskos svog talenta kad bude 100% spreman

11 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

alena je dobar igrac, ne znam zasto zelimo kupiti arthura, a imamo takvog igraca u svojim redovima. gomes je los i protiv espanyola... denis isto super igra

Vjerujem da Arthura kupujemo kao buducnost, jer Iniesta vec sad u godinama kad ga treba sparat, Rakitic isto usao u godine i sa svakom sljedecom ce
padati, Busquets isto ulazi u godine, iak mislim da ce on trajati dulje od Rakitica zbog svog stila i uloge. Nikad nije bio brz, ali njegova inteligencija i nacin
igranja ce mu omoguciti da igra dulje. 
Kada uzmes njih 3, jasno je da Barca mora raditi na transferima da bi ih polako poceli uvoditi kao zamjene kako bi sutra preuzeli glavnu ulogu, tako da kako koji 
igrac ode, imas spremnu zamjenu. Osobno nisam gledao Arthura, ali ako je toliko dobar kao sto se pise, ako je igrac koji kontrolira igru i moze igrati i prema nazad,
mislim da ce zamjeniti rakitica. Ako je ono sto ljudi u Barceloni misle, onda smo ga doveli jeftino za danasnje pojmove 30-40 milijuna eura je dobra cijerna,
ako se pokaze da je ono sto se ocekuje od njega.

Sto se Alene tice, da mogao je i njemu vise prilike dati. Ali eto, za sada Valverde vise voli Gomesa, iz kako se cini razloga sto pomaze obrani, svasta, ali eto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 23:20 (danny_2).
16 godina
FC Barcelona

kada momci pocnu pricati o potencijalima za igrace vrijedne +100M...

kao...evo samo sta nije poceo igrati,tesko mu je, dosao iz Hajduka B....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice