Meni samo nije jasno na koji način ovaj Lahoz i dalje sudi utakmice Barcelone. Jel postoji jedna utakmica u kojoj nas taj klaun nije drastično oštetio?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni samo nije jasno na koji način ovaj Lahoz i dalje sudi utakmice Barcelone. Jel postoji jedna utakmica u kojoj nas taj klaun nije drastično oštetio?
Pa baš zato i sudi :D :D ja sam siguran da je sinocnje sudjenje naruceno. Sudije grijese, naravno, al sinoc se vidjelo da to nije stvar greski, vec cisto namjere da se barca ošteti i mnogo umori ganjajuci rezultat da ne bi mogli biti potpuno spremni za atletiko u nedjelju. A ljudi u spaniji, ko prati to i ko je bio tamo, znaju kako stvari funkcionisu, nema tu nikakvih tajni. Lahoz je ubaceni igrac, bas kao i Gil Manzano koji nam sudi u nedjelju. POlitika je debelo upetljana u spanski savez, to je tako od njegovog samog nastanka.
ma znaš kako je, imaš ljude koji kad gledaju utakmicu na tv-u ili uživo prate samo loptu kud ide. Takvih je pola na forumu. A to ti otprilike znaci da ne znaju niti gledat utakmicu, jer najvažnije stvari na terenu se odvijaju tamo gdje nema lopte, i sva kasnija putanja lopte je posljedica toga.
Tako da se dolazi do paradoksa. Oni koji ne znaju gledat utakmicu pisu da neki igraci ne znaju igrat. Kao da slijep covjek komentariše slike Da Vincija, Rembranta, Van Goga...
Kad smo već kod toga, čovjek ovako kaže: argument
Osobno dvojim njegovo mišljenje jer sam također gledao utakmicu sa razumijevanjem. Dembele je odigrao jednako loše. Mi očito nemamo pojma, gledamo iskrivljenu SD sliku na SK HD pa nismo uočili da Coutinho nije izgubio te driblinge nego je slika zaštekala pa nam se učinilo. Kriva vam je bila formacija i određni igrači u prvom sastavu, ušli su vam trojica "najboljih" koji su bili prethodno na klupi i nisu napravili ništa. Ajd sad reci da nije bilo puno vremena da nešto naprave.
Dembele je prmašaj poput Pogbe. Arhiviraj si ovaj post pa se podsjetite ti i danny iduće sezone kad budete imali potvrdu. Ali ne kao djeca, ako dembele zabije gol ili nešto nakon još 10 utakmica pa da ide spika "šta sam ti rekao". To je onda licemjerno. Ocjena ide na cijelu sezonu. Do tada, uživajte u igrama Dembelea jer ja neću.
ma znaš kako je, imaš ljude koji kad gledaju utakmicu na tv-u ili uživo prate samo loptu kud ide. Takvih je pola na forumu. A to ti otprilike znaci da ne znaju niti gledat utakmicu, jer najvažnije stvari na terenu se odvijaju tamo gdje nema lopte, i sva kasnija putanja lopte je posljedica toga.
Tako da se dolazi do paradoksa. Oni koji ne znaju gledat utakmicu pisu da neki igraci ne znaju igrat. Kao da slijep covjek komentariše slike Da Vincija, Rembranta, Van Goga...
Kad smo već kod toga, čovjek ovako kaže: argument
Osobno dvojim njegovo mišljenje jer sam također gledao utakmicu sa razumijevanjem. Dembele je odigrao jednako loše. Mi očito nemamo pojma, gledamo iskrivljenu SD sliku na SK HD pa nismo uočili da Coutinho nije izgubio te driblinge nego je slika zaštekala pa nam se učinilo. Kriva vam je bila formacija i određni igrači u prvom sastavu, ušli su vam trojica "najboljih" koji su bili prethodno na klupi i nisu napravili ništa. Ajd sad reci da nije bilo puno vremena da nešto naprave.
Dembele je prmašaj poput Pogbe. Arhiviraj si ovaj post pa se podsjetite ti i danny iduće sezone kad budete imali potvrdu. Ali ne kao djeca, ako dembele zabije gol ili nešto nakon još 10 utakmica pa da ide spika "šta sam ti rekao". To je onda licemjerno. Ocjena ide na cijelu sezonu. Do tada, uživajte u igrama Dembelea jer ja neću.
nisam ja tebi repliciro direktno niti ikome...samo primjecujem trendove ovdje na forumu. Dovoljno je da jednom igracu ne uspuje dribling da ga se ovdje spominje kao promasaj i tako to. Ne zelim opet nadugo pisat, samo cu reci da je u fudbalu dovoljan jedan detalj da citava taktika, trenerove zamisli i sve sto ide uz njega i igrace propadne. Ja sam sinoc vidio bijes kod igraca i trenera zbog sudije i zato je ta utakmica otisla dovraga. Barca je odlicno usla u utakmicu dok se Lahoz nije ukazo. poslije toga je sve krenulo nizbrdo. Ko mi nevjeruje, nek upali ponovo utakmicu.
Ja sam licno stava da ce se o Valverdeu, kutinju, Dembeleu i Paulinju tek na kraju iduce sezone moci donositi sudovi. Bas kao sto ce se tek na kraju ove sezone moci ukupno ocjeniti Guardiolin rad u Citiju. Obojici ide izvanredno, s tim sto je jednom od njih tek prva sezona. Ali postavite sami sebi jedno obicno pitanje: kakvog uopce ima smisla raspravljati o recimo kvaaliteti Dembelea nakon 4 5 odigranih utakmica i kuda sve to vodi. Sacekaj brate kraj sezone pa napisi sta mislis, zar je to tako tesko.
Nisam do sada donio sud o Dembeleu niti cu na kraju sezone. Kao sto sam rekao, a ti sad ponavljas, cekat cemo kraj iduce sezone pa da vidimo.
Ono sto sam rekao je da Dembele ima strasan potencijal, te da mu treba omoguciti da igra u kontinuitetu, sto vise je moguce.
Sto se tice uzivanja u igrama Dembelea, hvala na dobrim zeljama, nadam se da cu uzivati, jer ce to znaciti da dembele igra dobro.
Na zalost, vec dosta dugo ne uzivam ni u igri cijele barcelone, cast pojedinim utakmicama. Ali eto, gledamt cu i dalje utakmice kako god igrali,
ocu uzivati je vec druga prica.
Ono sto sam rekao je da Dembele ima strasan potencijal, te da mu treba omoguciti da igra u kontinuitetu, sto vise je moguce.
Ova rečenica meni jednostavno nema smisla, radi toga je i nastao prijepor. Sam potencijal nije dovoljan da ga se gura što više, jer to može biti kobno za klub ako ne odradi kao što se od njega očekuje. Suarez je bio koma na početku, znaš i sam, svi smo to govorili i uspoređivali ga sa panjom benzemom. Ali za njega se znalo da ima ono nešto nauštrb prošle senzacionalne sezone (za njega). Sa Dembeleom postoji rizik, i to ne bezazlen. Valverde po meni čini dobar posao što ga ne forsira previše.
I da se razumijemo, on u barci nije pokazao potencijal, bez obzira kakav je bio igrač u dortmundu.
Ova rečenica meni jednostavno nema smisla, radi toga je i nastao prijepor. Sam potencijal nije dovoljan da ga se gura što više, jer to može biti kobno za klub ako ne odradi kao što se od njega očekuje. Suarez je bio koma na početku, znaš i sam, svi smo to govorili i uspoređivali ga sa panjom benzemom. Ali za njega se znalo da ima ono nešto nauštrb prošle senzacionalne sezone (za njega). Sa Dembeleom postoji rizik, i to ne bezazlen. Valverde po meni čini dobar posao što ga ne forsira previše.
I da se razumijemo, on u barci nije pokazao potencijal, bez obzira kakav je bio igrač u dortmundu.
Pa gdje ce decko pokazati potencijal a nije odigrao dvije cijele utakmice? Igrao po 20-30 minuta, ozlijedio se, to ga malo unazadilo i onda opet igrao po 15-20 minuta i evo napokon nedavno odigrao jednu cijelu utakmicu. Kako ocekujes da pokaze potencijal u 20 minuta igre?
Ja sam uvjeren da je njegov transfer pun pogodak, samo mu treba malo vremena, kao sto je trebalo i Neymaru, ni on u prvoj sezoni nije bio odlican.
Pa gdje ce decko pokazati potencijal a nije odigrao dvije cijele utakmice? Igrao po 20-30 minuta, ozlijedio se, to ga malo unazadilo i onda opet igrao po 15-20 minuta i evo napokon nedavno odigrao jednu cijelu utakmicu. Kako ocekujes da pokaze potencijal u 20 minuta igre?
Ja sam uvjeren da je njegov transfer pun pogodak, samo mu treba malo vremena, kao sto je trebalo i Neymaru, ni on u prvoj sezoni nije bio odlican.
Ja mislim da ce on premašit Nejmara u karijeri. Govorim po osjecaju. POsjeduje nevjerovatan potencijal, vjerovatno najtalentovaniji fudbal uz Messija trenutno u svijetu. Govorim o cistom fudbalskom talentu, genijalnosti.
Preporucujem vam da procite ovaj tekst o njemu, jako ozbiljan ali i pohvalan tekst: https://telesport.telegram.hr/price/buduca-zlatna-lopta/
Dembele je daleko od najtalentovanijeg fudbala uz Messija. Talentovaniji fudbali od njega su Neymar, Mbappe, Asensio, Dele Alli... Dembele je precijenjen fudbal.
Ljudi raspravljaju o kvalitetama igraca koji nije odigrao 5 cijelih utakmica, sve znalci nema sta
I onda jos i ovaj zubonja dodje prosipat neke svoje polufilozofije u pokusaju
Ma pustite, decko od 20 godina je promasaj, prodaj dok mozes uzet koju paru za njega 
Ne shvacaju da ce on i za 5 godina jos uvijek biti mlad igrac i da se sigurno od njega ne ocekuje da odmah u prvoj sezoni razvali i ima statistiku 20-10 npr.
Ma pustite, decko od 20 godina je promasaj, prodaj dok mozes uzet koju paru za njega 
Ne shvacaju da ce on i za 5 godina jos uvijek biti mlad igrac i da se sigurno od njega ne ocekuje da odmah u prvoj sezoni razvali i ima statistiku 20-10 npr.
i za 5 godina ce biti mlađi nego sto je kutinjo sad :D :D
ono sto je on pokazo do 20e godine zivota, osim najboljih igraca u historiji fudbala nije vise skoro niko. dovoljno je pogledat neke njegove igre na jutjubu. momak je genije.
Onda su ga trebali staviti u Barcu B pa neka sazrije dečko i razvija se, tako i mbape-a koji je još mlađi 
Onda su ga trebali staviti u Barcu B pa neka sazrije dečko i razvija se, tako i mbape-a koji je još mlađi 
Nema on sta sazrijevati, ima vec dvije sezone odlicnog seniorskog nogometa, ali evo nema 400 minuta u dresu barce i normalno da nece pruzati ono sto moze. Odigra svaku tekmu po 20ak minuta i onda jednu 90 pa opet tri utakmice po 20...cekaj malo.
Opet Coutinho desno hahah
Evo usao je panj
Ajmo sad 50min stresa za navijace Barcelone
hahahahha jel ovo bio ubacaj ili sut??
Ne mogu vjerovati, da je Gomes ušao umjestno Inieste, pokraj Dembelea i Paulinha. Bože sačuvaj al se igra ovaj Valverde.
U 5 min Gomesa na terenu, Atletico nas stisnu, Gomes imao katastrofalan ubačaj i zamalo ozljedio Vrsaljka, wp sir.
Sviđa mi se što igraju na prvu
Barem igra nije losa ali ovaj Gomes je toliko trom da je to nestvarno. Samo cekam da zabrlja nesto
Barca ima posjed i par solidnih prilika, tvrda utakmica. Opet genijalnost Messija donosi rezultatsku prevagu, prelijep gol. Gomes...
Moglo se i bolje odigrati, Atletico 0 suteva u okvir.
Valverde je odlican trener ali nikada mi nece biti jasne neke njegove odluke. Oko 70 minute Barca se igrala oko Atleticovog gola, dosta me podsjetilo na onu staru brzu Barcu pod Pepom.
Sve u svemu, nije lose ali da nije Messi ubo onaj slobodnjak tesko da bi zabili.
Moglo se i bolje odigrati, Atletico 0 suteva u okvir.
Valverde je odlican trener ali nikada mi nece biti jasne neke njegove odluke. Oko 70 minute Barca se igrala oko Atleticovog gola, dosta me podsjetilo na onu staru brzu Barcu pod Pepom.
Sve u svemu, nije lose ali da nije Messi ubo onaj slobodnjak tesko da bi zabili.
Zabio bi Dembele 
Pobjedi se ne gleda u zube, medutim.. Da nemamo Messia, borili bi se sa za 4. mjesto la lige..
Forsiranje Coutinha desno, a cim je otisao lijevo odma se oslobodi decko i krene igrat. Uvodenje Gomesa
mjesto ozljedenog Inieste. I na kraju kad se Atletico otvorio, Barca je imala toliko puno prostora za kntre,
mi Valverde vadi Coutinha i stavlja paulinha.
Gledam kako Barca pokusava kontre radit sa 4 troma veznjaka, suze mi cure od muke. Messi se polomi danas,
prima, vuce, al sam uz neku pomoc Suareza. Rezultat daje za pravo Valverdeu, samo to moze zahvaliti Messiu.
Dvije utakmice zaredom mi ne dajemo gol iz igre, vec samo zahvaljujuci Messievim slobodnjacima.
Netko ce reci da smo igrali dobro, mogu se sloziti, da smo kontrolirali loptu, da smo Atletica sveli na malo prilika,
ali Atletico je danas bio prelos. Ima tu zaslugu valverde, naravno. Ali mislim da uz ubacivanje Dembelea,
zbog njegoive brzine i prostora koji je ostao, da bi rijesili utakmicu prije. Jednostavno ovo ne ohrabruju potezi
Valverdea. Cemu forsiranje tog Gomesa. Jednostavno Valverde se u napadu uzda sto messi napravi.
I sad ozljeda Inieste, a dolazi chelasea. Coutinho nema prava, upravo me strah kako ce nam veza izgledati
u toj utakmici. Sto je najgore, sada ni nema previse izbora, semedo ozljeden, pa Roberto ne moze u vezu,
ostaju u paulinho i Gomes. A vezna linija Busquets, rakitic, Paulinho i gomes, neka nam Bog pomogne.
Mozda da priliku Denisu, medutim taj decko nije toliko dugo igrao da ni od njegfa ne mozemo puno ocekivat sad.
A zašto bi Dembele, igrač od 150 milijuna eura igrao kad imamo jednog A. Gomesa, danas smo imali priliku uživati u nezaboravnoj partiji u režiji dotičnog. Neka, mlad je Dembele, taman za 4-5 godina će početi dobivati minutažu dok se dobro zagrije, očito mu 50tak minuta nije dovoljno.
Zabio bi Dembele 
Ti stvarno imas neki problema sa Dembeleom il sa sobom. Daj ostavi decka na miru, mozda te ugodno i iznenadi.
Sto je najgore da je danas igrao mozda bi te upravo demantirao, danas je Atletico u drugom djelu dosta prostora
u obrani ostavio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!