Dembeleu fali kocentracije i pas.
A trenutno je fizicki nespreman jer nije prošao pripreme sa ekipom nego je štrajako glađu u Dortmundu...Kad se nadoda presing igranja u Barceloni,odsteta i nova liga...
Dembeleu fali kocentracije i pas.
A trenutno je fizicki nespreman jer nije prošao pripreme sa ekipom nego je štrajako glađu u Dortmundu...Kad se nadoda presing igranja u Barceloni,odsteta i nova liga...
Zato kažem, ovu sezonu ni ne očekujem njegov boom, tek iduću kad uhvati formu i podigne fizičku spremu na stepenicu vise. Još je on mlad i ima vremena za njrga.
Ovdje si već bio upozoren na svoje neznanje gdje si izbjegao odgovoriti: link
Cijelo vrijeme sam govorio da će Real pomesti PSG dok si ti spominjao da bi to bilo "iznenađenje". Čekam sad da kažeš kako ćemo vidjeti u uzvratu šta će biti - neku izliku moraš imati, zar ne?
Toliko o obostranom gledanju na situaciju.
Sada tvrdim, s obzirom na stanje na terenu, da Real ima veće šanse za osvajanje LP ispred Barce, to nije moj stav, to je argument.
A ti dokaži suprotno (kao što si pokušao i zadnji put gdje si bio upozoren) 
Ovdje si već bio upozoren na svoje neznanje gdje si izbjegao odgovoriti: link
Cijelo vrijeme sam govorio da će Real pomesti PSG dok si ti spominjao da bi to bilo "iznenađenje". Čekam sad da kažeš kako ćemo vidjeti u uzvratu šta će biti - neku izliku moraš imati, zar ne?
Toliko o obostranom gledanju na situaciju.
Sada tvrdim, s obzirom na stanje na terenu, da Real ima veće šanse za osvajanje LP ispred Barce, to nije moj stav, to je argument.
I šta kažeš, Real pomeo PSG :D :D
kod tebe riječi imaju relativno značenje.
Doduse, ista prica je bila i poslije super kupa, pa je to odvec jasno da se u nedostatku stvarne dominacije neke stvari prenaglašavaju pa cak i mitologiziraju.
je i shaktar i roma i liverpool i porto isto,kad malo bolje razmislim cak i ekipe koje uopce nisu u ligi prvaka imaju vece sanse za osvajanje od barce
Očito ne pratiš ligu prvaka. Ja iznosim trenutna događanja i viđenje na terenu. Onakvu Barcu protiv chelsea bi pomeo PSG.
Poceo si se klaunizirati u zadnje vrijeme...puno vremena si u RM temi
This time next year we'll be millionaires
Očito ne pratiš ligu prvaka. Ja iznosim trenutna događanja i viđenje na terenu. Onakvu Barcu protiv chelsea bi pomeo PSG.
Ono kad si prekriveni navijač reala.
All truly great thoughts are conceived by walking.
Poceo si se klaunizirati u zadnje vrijeme...puno vremena si u RM temi
Inače cijenim tvoje postove, no pokazuješ da nisi objektivan, vidim da se i tamo prosipaš. Real je digao formu i u prvenstvu i u ligi prvaka, što i pokazuje, dok je barca u laganom padu a pridošlice koje imamo su trenutno van forme tj niškoristi. Ja bi isto volio da nije tako i da griješim jer volim barcu. Samo što je razika između tebe i mene što ja uvijek ću reći onako kako je, sa argumentima. Dok ti guraš pobornost jednom klubu pod cijenu trolanja.
Ti isto ne kužiš, drugo je biti navijač a drugo je biti objektivan. Kad bi se recimo kladio, nebi baš stavio novac na barcu za osvajača lige prvaka, a jako bi volio da barca osvoji.
Haha kakav lik, lijepo kazem da bi volio vidjeti da Real dobije PSG ali da su male sanse i lik me uvjerava u moje "neznanje"
matrix kad nije u forumu vjerojatno pljacka kladionice, najveci menadzer na FMu na kvartu..
mina nije na spisku za danasnju utakmicu, koji su ga k onda kupili?
Žao mi je Denisa Suareza, dečko uopće nije loš igrač, ali Valverde kao da ga mrzi, u 17 utakmica 4 gola i 3 asistencije dok Andre Gomes u 24 utakmice ima 0 asistencija i 0 golova.. i opet se njemu daje puno više prilika nego Denisu. Nelogično.
gomes u 70 utakmica za barcu ima 3 gola i 4 asistencije, mislim da bih ja imao bolju statistiku od njega.
Sad je već real na -11. Zabili su golova koliko i Barca. Nadam se da će Barca večeras zabit barem 3 gola.
Na kraju ce barci opast forma i nece nista osvojit ove godine, cisto nekakav moguci ishod :D
Dolazi kraj sezone, cini se da je konkurencija podigla formu, sad je vrijeme da se vidi ko je sta.
Cinjenica je da Barca ne igra nesto bas dobro vec neko vrijeme, cinjenica je da je Valverde nakon superkupa nanizao
impresivan niz rezultata. E sad je vrijeme da Valvere pokaze koliko znanje ima da ako Barca upadne u rezultatsku krizu
da izvuce momcad. Nije mu lako, cak i pojacanja koja je dobio, je dobio u vrijeme da nije uspio nista s njima napraviti.
Dembele je dosao na sam kraj prelaznog roka, nepripremljen, totalno van treninga, a onda naravno uhvatile su ga ozljede
i od njega ove sezone ne mozemo puno traziti, nba zalost. Zatim coutinho doveden u prvom mjesecu, ali valverde kao da ne
zna sta bi s njime. Pa ga stavlja malo na desno, malo negdje drugdje.
Puno neodogovoreni i nejasnih stvari ima. Ignmoriranje Denisa, jedno vrijeme forsiranje Gomesa, pa ignoriranje Semeda.
Pa igranje 442, koje nekak vise lici na 451. E dok je islo, islo je sad pocinje i to stekat. Uglavnom jako zanimljiv kraj sezone,
vrijeme je da Valverde sad pokaze da ima ideju i da sve sto radi, radi s planom, a ne lutanjem ili u nedostatku drugih ideja.
ovo nije dobro...formacija mora biti flat, bez zadnjeg veznog i bez igraca u rupi...ako ovako budu igrali, nece dobro proci...
Ti isto ne kužiš, drugo je biti navijač a drugo je biti objektivan. Kad bi se recimo kladio, nebi baš stavio novac na barcu za osvajača lige prvaka, a jako bi volio da barca osvoji.
PSG se nebi branio sa 10 igrača iza lopte i samim time bi sve bilo drugačije. Chelsea je oduvijek kroz povijest Lige Prvaka bio najgori mogući protivnik za Barcu baš zbog načina igre koji nama ne paše.
Ipak igraju 442...dobro je ovo...mada je sa counter taktikom tesko zabit vise od 3 gola u utakmici...doduse ova girona igra nizeligaski nogomet...
Dembele bi sad mogao pokazat što zna kada je utakmica riješena. Neće biti pritiska na njega.
Treba mu očito jako taj prvijenac, pod pritiskom je velikim, zna kolko je plaćen i koliko se očekuje od njega, to se vidi po njemu. Messi...ma nema smisla...lijepo funkcionira napad, obrana malo nesigurnija nego smo to navikli, ali ok je. Dobra utakmica.
Dembele ima zadatak sijeci unutra i nabacit suarezu, i obrnuto vrijedi za coutinha, isto sic unutra i nabacit messiju...budu oni dobri, mada, tesko je nac kreativna krila i wide playmaker rola nije bas popularna...
Ahahah, komedije zadnjih 6-7 min kad Suarez pokušava dobiti žuti karton 
6 komada, napokon neko trpanje.
Ahahah, komedije zadnjih 6-7 min kad Suarez pokušava dobiti žuti karton 
Još je gestikulirao da treba dobit žuti. :)
Dembeleu fali malo samopouzdanja i utakmica u nogama, tek onda će bit adekvatan za ocjenu. Vraća se poslije ozlijede i sad treba samo igrati što više, bilo je danas i lijepih poteza s njegove strane i onih malo lošijih, problem je i jezik, vidi se da se ne razumije s igračima na terenu najbolje, mora pod hitno naučiti španjolski što prije.
Utakmica ko utakmica melem za oči nakog nekog vremena, svi na visokom nivou odigrali pogotovo Messi-Suarez-Coutinho. Treba sad opet podizati formu kako se sezona bliži kraju i stižu ključne utakmice kako u prvenstvu tako i u LP
Majke mi ja ne mogu vjerovati sta ti pises...Na temelju postava ti zakljucujes rezultate jer jedna formacija ne moze protiv druge...
Da Messi je dobar igrač za nabacivanje u 16m...
Nije nogomet jedno dimemzionalna shablona kako ti govoris
This time next year we'll be millionaires
Kao što sam već napisao, baš me zanimalo kako će se Coutinho i Dembele snaći u 4-4-2, jer Dembele je čisti brzanac i više za 4-3-3, i zbog toga je slabija sredina, ali evo nije bilo loše i drago mi je što su odigrali cijelu tekmu. Sad će netko reći lako je namlatit Gironu, ali oni su 9. na tablici, uzeli bodove madrižanima i ispred su jednog Sociedada, Bilbaoa i Espanyola, i nije lako bilo ni u prvoj utakmici ali Barca je bila raspoložena i izmedju ostalih pohvalio bih i odličnu igru Rakitića koji me podsjećao na Xavija, smirenost, kontrola, pregled igre, kratki, dugi točni pasevi, sve besprijekorno i Busquetsa gdje stvarno vrijedi ona, kada dobro igra Busi, igra dobro i Barca. Messi kao da je htio odgovoriti na Kikijevih 300 golova u ligi sa dodatnim motivom da zabije.
Uglavnom postava poslagana i igra kao za Football Manager i drago mi je što su nakon nekoliko utakmica meditacije u ligi reagirali na način kako se i očekuje.