FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.805.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...
Nema nam Evil Accessa nesto

Ponestalo mu statistički podataka iz 1930 kako je real bolji od Barce. Te sadašnji rezultati mu ne idu na ruku.

All truly great thoughts are conceived by walking.
14 godina
17 godina

Pročitaj malo dalje od naslova specijalcu.

Ako nakon eventualnog odcijepljenja Katalonije od Španjolske Barcelona ne bude igrala u nekoj od ove četiri lige: španjolskoj, francuskoj, engleskoj ili njemačkoj.

Samo da Barca ne bude igrala u poljskoj 2. ligi nakon što se Katalonija odcijepi I kakve veze to ima s novcima, ne kužim. Objasni.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ko bi reko da ce Valverde od "Enrikeovih transfer promašaja" napravit odlične igrače i samim tim odličnu i široku klupu. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A tko je to postao odličan igrač? Deulofeu, Turan, Vidal, Gomes..donekle i Denis, sve su to igrači koje da sutra prodaš nisi ništa izgubio, po meni ni jedan nije kvalitet za prvu ekipu, i treba uzeti na njima novce, eto jedino Denisu pružiti možda šansu jer je mlad. 

Još ako dođe Coutinho i možda još neki vezni, ovima će status biti još ugroženiji i samim time dobivat će manju minutažu.

Po meni Valverde odlično radi sa igračima iz B ekipe, Arnaiz bi mogao biti odličan, Alena isto. Enrique recimo skoro nikad nije davao takvim igračima šansu, više je volio gurnut Gomesa kad ne treba nego išta.

Valverde zna taktički odlično postaviti ekipu i ostvaruje dobre rezultate, pa ispada kao da je to zbog dobrih predstava Gomesa i ekipe, ali kad je netko od njih nešto individualno napravio, zabio gol, asistirao, riješio utakmicu, jako jako rijetko nešto konkretno naprave, evo protiv Celte Suarez s pol metra fula gol, Gomes puca sve 5 m preko prečke. Tako da nisu oni postali odlični igrači već zbog Valverdeove taktike igraju nešto bolje ali opet po meni nedovoljno za ovaj nivo.

Jedan Paulinho je više u ovih 20tak tekmi pokazao i napravio od Gomesa u dvije sezone, stvarno iznenađujuće se dobro uklopio unatoč svim lošim komentarima mene prvog priznajem, pa i 95% većine ostalih. Igrač koji je opasan po gol u svakoj utakmici, ima nos za gol, baš se isplatio za te novce.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.1.2018 21:01 (barcafan12).
16 godina
FC Barcelona

OFFICIAL !!!!!
Barca signs Coutinho on a 5 year contract for 140 millions 
Coutinho becomes the third most expensive player of all time. 

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
11 godina
protjeran

Gdje official_Na sportu i mudnu hahaah

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Gdje official_Na sportu i mudnu hahaah

javilo mi :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
8 godina
neaktivan

Oni nisu postali vrhunska klasa nezamjenjiva na terenu, niti to mogu postati za par mjeseci rada sa Valverdeom. Ali su sigurno neki od njih (ne svi) igraci dostojni Barcelone. Naravno ne mogu jos uvijek postati ni prvotimci jer su u prvom timu medju najboljima na svijetu. Prije svega Denis neki 17godisnjak pa da mu treba pruzat sansu jos 5 godina. Osim Vidala i Arde, on je sa ostalima u par mjeseci gore dole rodjen. 

To sto kazes da ne zabiju, asistiraju rijese utakmicu upravo i govori da ne razumijes bas fudbal. TI si od onih likova koji se raspravljaju ko je bolji igrac Messi il ROnaldo samo zato sto su im otprilike statistike podjednake. To za ozbiljne ljude koji razumiju nogomet predstavlja samo jedan u nizu podataka. Ti nisi protiv Celte primjetio koliko se Gomez bolje sada snalazi na terenu, kako bolje razumije igru i prepoznaje situacije na terenu. Ti ne razumijes ulogu Paka Alkasera kad igra sa Suarezom u špicu. Ti nisi primjetio kako je Valverde sa Delofeuom promjeniio tok utakmice protiv Atletika ili sa Denisom protiv Getafea. Nisi razumio zasto Vidal više nikako ne igra na beku a bio je cesto u sastavu i koja je njegova uloga na terenu. 

I još kažeš da Valverde zna taktički odlično postavit ekipu kao da su tu ekipu protiv Celte činili neki vanzemaljci a zasluge uzeli Gomez, Vidal, Arnaiz, Denis itd.... Sine, nauči se gledat fudbal pa tek onda komentarisat

17 godina
mrzech kaže...

OFFICIAL !!!!!
Barca signs Coutinho on a 5 year contract for 140 millions 
Coutinho becomes the third most expensive player of all time. 

Glupost, kazu iz LFCa da ide samo ako sam raskine ugovor i plati 15 milijuna eura.

Inace ispod 140 milijuna eura fiksno i 25 u varijablama nema pregovora.

A to je pak puno previse po meni

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 7:07 (Mitch).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Možeš ti reći šta hoćeš ali većina njih će biti prodana ovu zimu ili na ljeto jer nisu kalibar za Barcu niti će ikad biti. Deulofeu je prvi na toj listi, dečko koji sve što zna je gurnuti loptu na desno i šprint pa ako prođe prođe, ionako je dobivao prilike zato jer je Dembele bio ozlijeđen, isto kao i Vidal, eto zašto igra krilo da ti ujedno i na to odgovorim jer pored Roberta i Semeda nema šta tražiti na beku.

Nadalje, Gomes je nešto bolji nego prošle sezone ali je plaćen 40 milijuna i nije opravdao ni milijun do sada, Paulinho je Iniesta za njega, dolaskom Coutinha/nekog drugog veznjaka on nema više šta tražiti u Barci.

Za Denisa sam odmah rekao da ga treba ostaviti u ekipi jer ima najvećeg potencijala od svih ovih. Uostalom čim uprava gleda kako bi se riješila svih tih igrača to ti govori koliko su bitni u ovoj ekipi, tu su samo da ispune kvotu. 

Dosta je više K+ igrača u Barceloni, to je klub gdje samo trebaju igrati najbolji od najboljih, u današnje vrijeme kad se igrači plaćaju po 150-200 milijuna eura u jednoj Barceloni koja svake godine cilja na sve trofeje imati igrače poput Deulofeu, Gomesa i ekipe je nedopustivo. 

17 godina
Ja ne pricam o tome.

Kako jedan Liverpool moze prepoznat Coutinha, Salaha, Suareza itd. jako rano i dovest za male pare a mi ne?

Kako Tottenham moze? Dortmund? Juventus? Pa cak i City? Southampton?

Ovo je sve kocka. A klub grca u dugovima zbog gluposti poput Turana itd.

Nama treba nova uprava i sportski direktor za konstante dobre rezultate u Ligi prvaka, a ne transferi od 165 milijuna eura
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kolega Mitch ne znam da li je tvoj odgovor replika na moj post, ako je onda nije bio potreban jer je moj post replika na kolegu Barcelonistu...eto čisto da razjasnimo situaciju

Ali evo kad sam te već spomenuo čisto da nadodam da se slažem sa konstatacijom da imamo prelošu upravu, zadnjih 3-4 godine je klub nakrcan prosječnim igračima koji su masno plaćeni, a sad primaju plaću da bi dolazili samo na treninge(Arda). Treba nam jedna velika čistka ovih rezervnih igrača i dovesti igrače koji će kad dobiju priliku biti u stanju preokrenuti utakmicu ako gubimo ili je neriješeno, a ne čisto da uđu eto jer se netko ozlijedio ili je umoran. Isto tako povući par igrača iz B momčadi i neka na slabijim utakmicama skupljaju minutažu, iskustvo i sve ostalo. Arnaiz je pravi primjer kako iskoristiti svaku datu šansu, moglo bi biti od njega dobrog igrača.

15 godina
Mitch kaže...
Ja ne pricam o tome.

Kako jedan Liverpool moze prepoznat Coutinha, Salaha, Suareza itd. jako rano i dovest za male pare a mi ne?

Nama treba nova uprava i sportski direktor za konstante dobre rezultate u Ligi prvaka, a ne transferi od 165 milijuna eura

Neki igrači ne žele ići u klubove klase Reala i Barce u tako ranoj dobi. Tko će nekom 18 godišnjaku garantirati da će biti u prvih 11 Barce. Znači ili će kopniti na klubi/u B momčadi ili će ići u neki žnj klub na posudbu. Pa mu je onda logičnije otići u klub tipa Dortmund za koji je 100% siguran da će ga pustiti kad stigne prava ponuda. Hrpetina igrača bi možda desegla puni potencijal da nije odmah poletjela u te top klubove čim su ih zvali. 

Mislim da je veći problem Barce vaša škola. Ne znam šta se tu dogodilo, ali osim ovog Roberta, imate li ikoga novog da je potekao tamo i sad ozbiljno konkurira za prvu momčad? Naravno da ne možeš non sto proizvoditi Messije i Inieste, ali snaga te škole je bila u tome da su talentom prosječni igrači mogli igrati vrhunski na nekoj poziciji čisto zbog navike na sustav.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Mitch kaže...
Ja ne pricam o tome.

Pa zato što se ti klubovi ne bore za svaki trofej baš svake godine i mogu riskirati sa takvim transferima. Kad imaš igrače poput Messija, Inieste, Busquetsa itd. onda ih automatski pokušavaš okružiti sa igračima slične kvalitete da bi osvojio velike trofeje. Ti klubovi koje si naveo pokušavaju naći svoje Messije i Inieste, Barca je to već davno napravila.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
FC Barcelona

@_pauljoyce

Coutinho to Barcelona done. £142m.
Coutinho travelling to Barcelona tonight. Official confirmation tonight possible, or tomorrow. 

16 godina
Pre skup...los posao
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Zaradit ce se na njgovom transfer sigurno...Kladim se da ce biti u top 5 najprodavanijih dresova na svijetu.

Uz to je Brazilac.

Nike ce financirati jedan dio tranfera a jedan dio ce i sam Coutinho.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
FC Barcelona

Svi mediji su prenijeli da je transfer gotov, kazu cak i da je Coutinho finansirao dio transfera. Messi, Suarez, Dembele, Iniesta, Coutinho. Kako to zastrasujuce samo zvuci. Mislim da ce ova dva transfera dovoljno nadomjestiti odlazak Neymara. 

MES QUE UN CLUB
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Još ako na ljeto upecaju Griezmanna, uf. Kako bi onda samo sastav izgledao da mi je znati. Messi, Suarez, Griezmann, Dembele, Coutinho.

Perverzija

13 godina
protjeran
barcafan12 kaže...

Još ako na ljeto upecaju Griezmanna, uf. Kako bi onda samo sastav izgledao da mi je znati. Messi, Suarez, Griezmann, Dembele, Coutinho.

Perverzija

griezmann mi se ne svidja kao igrac tako da se nadam da ga nece dovest.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Kupovinom Coutinha barca je pokazala da ove godine nema ambicije u ligi prvaka. Malo sam razocaran, nadao sam se da ce Real nasamarati barcu u polufinalu ili u finalu.

Eye In The Sky
15 godina
Evil Access kaže...

Kupovinom Coutinha barca je pokazala da ove godine nema ambicije u ligi prvaka. Malo sam razocaran, nadao sam se da ce Real nasamarati barcu u polufinalu ili u finalu.

I evo ga, još jedan biser. Samo se tebe čekalo.

Kao real će doć do finala moš mislit..

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 21:04 (x18x05x).
16 godina
FC Barcelona

Evo sluzbeno potvrdeno da je Coutinho stigao. 160mil placen, 400mil otkupna postavljena, potpisano na 5,5 sezona.

LoL EU West - KingNothing666
15 godina
FC Barcelona

Hvala Bogu da je vise dosao i da je sve zavrsilo oko tog transfera... Jel' zna netko kad bi mogao debitirati?

VISCA BARCA
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Malo sam razocaran, nadao sam se da ce Real nasamarati barcu u polufinalu ili u finalu.

i ja,al onda san skuzio da real nece proc PSG 

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
15 godina
Jack Black kaže...

Hvala Bogu da je vise dosao i da je sve zavrsilo oko tog transfera... Jel' zna netko kad bi mogao debitirati?

Za nadat se što prije, jer je u formi. Nemaju šta čekati sa njim. Jer nije ista situacija kao sa Dembeleom, ovaj je došao nespreman.

16 godina
Jack Black kaže...

Vjerojatno u uzvratnoj utakmici kupa u cetvrtak, vec je objavljen spisak igraca za sutra.

LoL EU West - KingNothing666
8 godina
protjeran
FC Barcelona

to boldly take a selfie

17 godina
Evil Access kaže...

Haha priznaj da si ljubomoran.

Coutinho je bolji igrac nego bilo koji veznjak kojeg je Real doveo u zadnjih 10-15 godina. Izuzev Luke.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice