FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.805.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da podsjetim: mnogi su željeli Sampaolija na klupi Barce a ne Valverdea. :D

12 godina
Re: FC Barcelona
Barcelonista kaže...

Da podsjetim: mnogi su željeli Sampaolija na klupi Barce a ne Valverdea. :D

pa iskreno i ja sam radije htio sampaolija, al nisam imao ništa protiv valverdea jer je dokazao da vrijedi u jednom bilbau

8 godina
neaktivan

ma sampaoli je argentinski Ciro. Nafura igrace, bore se ko lavovi, al taktika tu i tamo. ne prolazi to u modernom fudbalu.

17 godina
Dobar je Sampaoli za napad i nista drugo.

Da je on dosao bilo bi ko da smo gledali Enriquea. Cim je lopta u nasoj polovici gasis stream da ne gledas muku
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Van Dijk u Liverpool za 75 miliona funti...

Paulinho izjavio da je Coutinho vec poceo traziti smjestaj u Barceloni.

Mislim da postoje velike sanse da Barca dovede Coutinha na vec na zimu.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Van Dijk u Liverpool za 75 miliona funti...

Paulinho izjavio da je Coutinho vec poceo traziti smjestaj u Barceloni.

Mislim da postoje velike sanse da Barca dovede Coutinha na vec na zimu.

To mi ima baš jako malo smisla. Napad im trenutno genijalno funkcionira i pucat će si u nogu ako ga sad prodaju. Imaju solidne šanse doći daleko u LP, a i biti barem drugi u BPL. Plus, njemu cijena može samo rasti nakon SP-a. Osim ako je ponuda Barce 

stvarno visoka, tipa ko za Dembelea.

Barca s druge strane s njim neće puno dobiti kad je prvenstvno već riješeno, a u LP ne može igrati za njih (osim ako se nije nešto mijenjalo u pravilima). 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja isto ne vjerujem da će L'pool usred sezone prodati jednog od tri dva-tri glavna igrača. S Barcine strane razumijem zašto ga žele što prije kupiti, samo pitanje jesu li spremni dati 140-150 milijuna kolko traže.

15 godina
FC Barcelona

Coutinha nema smisla dovodit na zimu kad ne može igrati LP a u La Ligi smo već odradili veći dio posla.

Vjerujem da se i Coutinho dogovorio s Liverpoolom da će ostati još do kraja ove sezone pa otići na ljeto. Nema šanse da ga Liverpool zadrži.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina

Mene čudi da ako je Messi tamo neki gazda i da se dosta njega uvažava, kako to da ne dolazi ili do sada nije došao još netko iz argentinske repke u barcu? Zar nije malo čudno?

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Mene čudi da ako je Messi tamo neki gazda i da se dosta njega uvažava, kako to da ne dolazi ili do sada nije došao još netko iz argentinske repke u barcu? Zar nije malo čudno?

Gerardo tata martino... 

17 godina
antimadridista kaže...

Coutinha nema smisla dovodit na zimu kad ne može igrati LP a u La Ligi smo već odradili veći dio posla.

Vjerujem da se i Coutinho dogovorio s Liverpoolom da će ostati još do kraja ove sezone pa otići na ljeto. Nema šanse da ga Liverpool zadrži.

Zasto lol?

Lpool ce potrosit 240 milijuna eura na ljeto, otisao on ili ne. Sretan je tamo i grade dobru mladu momcad. Imaju Salaha, Cana, Coutinha, Van Djika itd...jos im samo dobra spica fali i dobra obrana.

Ako Barcelona ne uzme Davida Luiza (koji se ponudio) kao zamjenu za Mascherana, onda ce vrlo vjerojatno Liverpool.

Besmisleno je dat 140 milijuna eura na Coutinha, pogotovo kad je klub u dugovima.

Iskreno rade bih gledao Alenu i Roberta u veznom redu, nego dozivio razocarenje i sa Coutinhom i Icardijem itd.

Jednostavno nemamo dobre defanzivne bekove, imam osjecaj da bismo plivali protiv recimo PSGa ili Tottenhama u obrani.

16 godina
matrix777 kaže...

zato sta Messi nije Hrvat i ne dovodi rodjake...

10 godina
Abomb kaže...
matrix777 kaže...

zato sta Messi nije Hrvat i ne dovodi rodjake...

Nije stvar u rođacima brate, želiš reći da u argentinskoj repki nema igrača za barcelonu? lol

16 godina
Dybala i Aguero...
To mi jedino pada na pamet...
Aguro mozda za klupu popunit...

Al poznato je da Messi za repku igra iz sentimentalnosti...Nema bas neke veze sa njima...bar ne sa korisnim igracima(korisnim za Barcu)
15 godina
Abomb kaže...
Dybala i Aguero...
To mi jedino pada na pamet...
Aguro mozda za klupu popunit...

Al poznato je da Messi za repku igra iz sentimentalnosti...Nema bas neke veze sa njima...bar ne sa korisnim igracima(korisnim za Barcu)

Rojo, Di Maria, Higuain. Nije baš da nema materijala.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
neaktivan
Mitch kaže...
antimadridista kaže...

Zasto lol?

Lpool ce potrosit 240 milijuna eura na ljeto, otisao on ili ne. Sretan je tamo i grade dobru mladu momcad. Imaju Salaha, Cana, Coutinha, Van Djika itd...jos im samo dobra spica fali i dobra obrana.

Ako Barcelona ne uzme Davida Luiza (koji se ponudio) kao zamjenu za Mascherana, onda ce vrlo vjerojatno Liverpool.

Besmisleno je dat 140 milijuna eura na Coutinha, pogotovo kad je klub u dugovima.

Iskreno rade bih gledao Alenu i Roberta u veznom redu, nego dozivio razocarenje i sa Coutinhom i Icardijem itd.

Jednostavno nemamo dobre defanzivne bekove, imam osjecaj da bismo plivali protiv recimo PSGa ili Tottenhama u obrani.

PSG jos nije dokazan tim. Niti jedna super jaka utakmica. 
Totenhem? Citi ih unistio. Nisam bas siguran da su Otamendi, Kompani/Stones/Mangala bolji igraci od Piquea i Umtitija. Cakstavise, losiji su duplo.

11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Can na ljeto cini se odlazi u Juventus. Mogu oni gradit, ali pitanje je kakvi ce rezultati bit. 
Da li je besmisleno davat tolike novce za Coutinha bi se dalo raspravljati, i slazem se djelomicno s tim.
I slazem se da bi volio gledati Roberta i Alenu u vezi, medutim veliki klubovi moraju dovoditi velik igrace,
ako ih vec ne uspiju proizvest ili dovesti kao mlade talente. Nista tu cudno nije. Zasto mislis da bi dozivio 

razocarenje sa Coutinhom?? Koliko god je to moguce, ipak treba gledati pozitivno.

Ima razlog zasto Barca nema dobre defenzivne bekove, a to je jer Barca igra ofenzivan nogomet. Uostalom
Semedo ima velikog potencijla i za obranu i napad kao bek, ne treba ocajavati. Bitna je ekipa, bitna je i veza i sl.

A ovo da bismo plivali protiv Totanhama u obrani. Da li je to doslo vrijeme da se Barca boji jednog Totanhama,
koji je svakak jako dobra ekipa, ali svejedno. Uz prava pojacanja, a ne treba ih puno, Barca se nema cega ili koga 
bojati. 

A ako budemo plivali, vjeruj to nece biti zbog bekova, vec zbog veze i nedostatka tismke igre, Barcine igre.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Znam i ja da je logicnije da se to odigra na ljeto ali evo...

Iz Atletica su priznali da je Barca htjela platit otkupnu klauzulu za Saula

17 godina
Pa ako ga sad dovedu onda ce ga lako uigrat za iducu sezonu iako nece bit u LP..
15 godina
Mitch kaže....

Zasto lol?

Coutinho je prerastao Liverpool, bar ovakav Liverpool kakav je sad. On nema što raditi u ekipi koja se slaže i koja bi možda mogla nešto postati u budućnosti. A to da je sretan tamo čisto sumnjam, da je sretan nebi bio tražio transfer u Barcelonu prošlo ljeto.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
FC Barcelona

na nikeovoj stranici pise da dolazi coutinhooo

17 godina
Pa on bas nigdje nije rekao da je trazio transfer...samo medijske gluposti.

Iskreno vjerujem da ce doc ili onaj sta ubija za Lyon ili Goretzka
15 godina

Ja bi rađe da potroše pare na dva tri veznjaka nego na jednog. Za te pare se mogu naći isti ili kvalitetniji igrači od njega. 30-40 mil max po igraču. Dobro skautirati pa da ne kupe opet panjeve, Arda, Gomes te Paco.

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

evo tek sad vidim da coutinho ima samo 25 godina, cijelo vrijeme sam mislio da ima 27, trebamo ga dovesti pod svaku cijenu!!!

15 godina
Mitch kaže...
Pa on bas nigdje nije rekao da je trazio transfer...samo medijske gluposti.

Iskreno vjerujem da ce doc ili onaj sta ubija za Lyon ili Goretzka

Jesi ti prespavao prošlo ljeto? 

Pa bilo je čak i službeno potvrđeno od strane Liverpoola i Kloppa da je Coutinho zatražio transfer samo što su oni odbili svaku ponudu jer je Barcelona nudila malo novca odmah "na ruke" i previše varijabli. Coutinho je čak i lažirao ozljedu cijeli osmi mjesec i propustio dosta utakmica jer je očekivao transfer.

10 godina
antimadridista kaže...
 Coutinho je čak i lažirao ozljedu cijeli osmi mjesec i propustio dosta utakmica jer je očekivao transfer.

Ovo ne stoji. Zar misliš da igrač je sposoban odnosno kompetentan lažirati zdravstveno stanje i sjebati upravu bez liječničkog vještačenja? Znači ono "boli me noga ili kuk, ne mogu igrati" i ovi to tako prihvate i ležiš mjesec dana? Gluposti.

15 godina
matrix777 kaže...
antimadridista kaže...
 Coutinho je čak i lažirao ozljedu cijeli osmi mjesec i propustio dosta utakmica jer je očekivao transfer.

Ovo ne stoji. Zar misliš da igrač je sposoban odnosno kompetentan lažirati zdravstveno stanje i sjebati upravu bez liječničkog vještačenja? Znači ono "boli me noga ili kuk, ne mogu igrati" i ovi to tako prihvate i ležiš mjesec dana? Gluposti.

Pa otkad ti pratiš nogomet? Ovo nije rijedak slučaj. Bale je napravio isto kad je Real pregovarao sa Tottenhamom. Modrić propustio gotovo čitavu predsezonu zdrav ko dren.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Stvarno gdje ste bili cijelo ljeto...Momak je zatrazio transfer i puno puta izjavio da ne planira ostati jos dugo u liverpoolu.

13 godina
protjeran
goretzka ide u bayern, pa jebo ga kru
10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Stvarno gdje ste bili cijelo ljeto...Momak je zatrazio transfer i puno puta izjavio da ne planira ostati jos dugo u liverpoolu.

To ne znači da je bio zdrav. Nisi nikad čuo za kažnjavanje igrača radi nezalaganja? Nezalaganje je u ovom slučaju izmišljena bolest. Može netko izostati utakmicu, dvije blamiranjem, no ne više od mjesec dana kao što je Coutinho. Pa nije to špansko selo da kažeš da si bolestan i svi to podrže zdravo za gotovo, ideš ti na na 18 rengena pa se lako zaključi jesi zdrav ili nisi, pogotovo mjesec dana i više

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice