FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.839.065
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FC Barcelona

Čestitke Realu, Montoya je morao ono zabiti! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
FC Barcelona

sad vdiite što je značio Pep za ovu ekipu, ovaj smiješni Vilanova mu nije ni do koljena, kakav Tello, zašto njega uvijek mora stavljati? gdje nam je igra zadnje dvije utakmice? neprepoznatljiva Barca totalno, niti imamo posjed kakav b trebali imati niti ideje.

a nešto mi posebno ide na živce - kakav Adraino na desnoj strani, što izvodi ovaj lik?

sve u svemu Real zasluženo osvojio, Barca puno bolja u prvoj utakmici a Real u drugoj isto puno bolji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

sreca pa se ovo desilo u superkupu,a ne u lp ili ligi {#}

17 godina
FC Barcelona

E da zaboravio sam pohvalit Valdeza, njemu je sigruno bilo najteže poslje prve utakmice, danas nas je spasio od potopa!

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 0:28 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ajmo rossel na koljenima  molit pepa da se vrati {#}

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

sad vdiite što je značio Pep za ovu ekipu, ovaj smiješni Vilanova mu nije ni do koljena, kakav Tello, zašto njega uvijek mora stavljati? gdje nam je igra zadnje dvije utakmice? neprepoznatljiva Barca totalno, niti imamo posjed kakav b trebali imati niti ideje.

a nešto mi posebno ide na živce - kakav Adraino na desnoj strani, što izvodi ovaj lik?

sve u svemu Real zasluženo osvojio, Barca puno bolja u prvoj utakmici a Real u drugoj isto puno bolji.

Šteta, ovaj Tello mi je postao baš antipatičan igrač. Sve sam hoće ali oke. Song dosta dobar, sviđa mi se ono primanje i odma lopta messiju, kao da igra 2 godine s njime. Možemo žalit za propuštenim ali naplata dolazi za par kola :) Svaka čast igračima.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bez obzira na ovaj poraz, Barcelona je bolja ekipa. Sa igračem manje igralo smo jedanko dobro, ako ne i bolje od Reala. Pedro i Montoya su imali praktički čiste šanse, a golove koje smo primili od Reala su naše greške. Falio nam je Alves i ozlijeđeni Puyol. Mascherano i Pique još nisu uigrani, ali kada se i oni budu bolje shvatili igrat će Barca dobro na svakom dijelu terena. Danas bi se čak usudio reči da nismo imali sreće, a baš me zanima kako će Mourinho proslaviti ovaj "bezvezni trofej". Možemo biti zadovoljni i vjerujem da će ovo biti naša godina, a za kraj Messi je trebao igrati prema naprijed, a Villa je trebao ući, a ne Tello.

EDIT: čestitke Realu, a ovi koji pozivaju povratak Pepa i odlazak Vilanove su budal3. Dečki oprostite, ali Vilanova već bježi Realu +5 i pobjedio ga je jednom, a da nas Valdes nije shebao sa onim poklonjenim golom Realu tko zna što bi bilo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 0:33 (Đapa club).
15 godina
Đapa club kaže...

Bez obzira na ovaj poraz, Barcelona je bolja ekipa. Sa igračem manje igralo smo jedanko dobro, ako ne i bolje od Reala. Pedro i Montoya su imali praktički čiste šanse, a golove koje smo primili od Reala su naše greške. Falio nam je Alves i ozlijeđeni Puyol. Mascherano i Pique još nisu uigrani, ali kada se i oni budu bolje shvatili igrat će Barca dobro na svakom dijelu terena. Danas bi se čak usudio reči da nismo imali sreće, a baš me zanima kako će Mourinho proslaviti ovaj "bezvezni trofej". Možemo biti zadovoljni i vjerujem da će ovo biti naša godina, a za kraj Messi je trebao igrati prema naprijed, a Villa je trebao ući, a ne Tello.

ima puno kriterija po kojima se vidi koja je ekipa bolja, a jedna od njih je - trener.

Sa Pepom smo bili bolji od njih, ponižavali smo ih svaki put u Madridu, a što ovaj lik izvodi? Pep je za njega izmislio nogomet. Možemo mi sad pričati da smo od početka igrali kao u drugom poluvremenu da bi pobijedili, ali u tome i jest stvar, što je on njima naredio na početku utakmice? izgledali smo kao amateri u prvom poluvremenu. Drugo je bilo puno bolje, ali prvo nas je koštalo trofeja i za to ej kriv Vilanova i nitko drugi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 0:34 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šteta, Real iskoristio dvije sanse koju su poklonili igraci Barcelone. Pique je dosta zujal prvo poluvrijeme a adriano neznam zkj je opce tam igral di je igral i zkj nije igral puyol ili alves. Lijep gol Messia, Song također sviđa mi se njegov stil 1 dodir pa pas. Steta valjda ce se popravit igra i opet biti oni stari. Nemoze se i stalno pobjedivat. Drago mi je kaj je Lukica zaigral

16 godina
antimadridista kaže...

ne slazem se. adriano inace igra i lijevo i desno, tko je mogao znati da danas nije njegova vecer?

villa je jos nespreman i bolje da ga nije forsirao u "nebitnoj" utakmici. tello je buducnost i drago mi je da je dobio sansu, isto kao i veceras odlicni montoya.

isto tako je i puyol mogao igrati s maskom na licu pa je odluceno da je bolje da se oporavi, sto je po meni pametnije.

katastrofalan ulazak u utakmicu kostao nas je ovog trofeja. vise od sat vremena real je imao igraca vise i to se UOPCE NIJE VIDJELO. cak je barça 2. poluvrijeme diktirala igru s igracem manje. ej, pa tko to moze? jos smo im mogli i zabiti i odnijeti trofej kuci.

cestitke realu, drago mi je najvise zbog modrica.

valdes odlican, iskupio se za gresku u 1. utakmici, pedro odlican, messi standardno najbolji (iskamcio bar 3-4 zuta kartona i zabio golcinu + sjajna asistencija albi)...

ali djeco draga, barça je i dalje neki drugi planet, a oni nek' se vesele... kako su sami rekli "nebitnom" trofeju :)

uopce se ne bojim za ovu sezonu, samo da ne bude nekih tezih ozljeda (tipa villa prosle sezone) i sve ce biti ok.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
FC Barcelona

Ništa, idemo dalje, kup, liga i Liga Prvaka čekaju! Alves se ozlijedi u ključnom trenutku i eto ga... Da je netko drugi bio umjesto Montoye 1v1 u zadnjoj minuti vjerojatno bi mi sad slavili, ali, ništa, gledamo naprijed! Visca el Barca visca Catalunya!!

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona

Mislim da je i svemircima očito da je Villa trebao uči umijesto Tella. Mislim da bi to uvelike odredilo završni rezultat.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo me zanima zašto Villa nije ušao. Mora se vratit kad tad ali ne protiv Gijona i ostalih mali klubova nego neiskusnog Tella ide stavljat. Bocka me i Adriano, zašto je stavljen on na desni bok ?!?! Montoya sasvim dobro obavlja posao na toj strani.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde dečki smirite emocije jedan je Guardiola, a Vilanova još uvijek mora pohvatati sve konce. Imat ćemo uspješnu sezonu i mislim da nema brige. Istina, krenuli smo loše, ali netreba zaboraviti da su Masche i Pique sasvim novi tandem u obrani.

16 godina
antimadridista kaže...

ima puno kriterija po kojima se vidi koja je ekipa bolja, a jedna od njih je - trener.

Sa Pepom smo bili bolji od njih, ponižavali smo ih svaki put u Madridu, a što ovaj lik izvodi? Pep je za njega izmislio nogomet. Možemo mi sad pričati da smo od početka igrali kao u drugom poluvremenu da bi pobijedili, ali u tome i jest stvar, što je on njima naredio na početku utakmice? izgledali smo kao amateri u prvom poluvremenu. Drugo je bilo puno bolje, ali prvo nas je koštalo trofeja i za to ej kriv Vilanova i nitko drugi.

samarali smo ih da, osim u zadnjoj i najbitnijoj utakmici koja nam je mogla donijeti prvenstvo, a koju smo izgubili doma jer je pepu vec bilo svega dosta.

villanova nije kriv za katastrofalnu gresku mascherana, indolentnost piquea i tragicno loseg adriana... kako je kriv???

kao da kazes da je villanova kriv za valdesovu "koru od banane" u 1. utakmici.

15 godina
FC Barcelona

neznam zašto ste takao optimitični, ja bome nisam. Sve je to ok, poraz, doći će i pobjede sigurno, ali gdje je ono najbitnije? više ne igramo uopće toliko kroz sredinu, više na bokove što mi se nikako ne sviđa. Kao drugo, čemu ubacivanje iz kornera kad smo od njih niži za nekoliko glava? puno tih sitnica čini razliku, i puno je lošija igra nego kada je Pep bio za kormilom, to se vidi.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

nazalost ovakva utakmica nam me moze ponovit u prvenstvu bilo kad a onda{#}

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

neznam zašto ste takao optimitični, ja bome nisam. Sve je to ok, poraz, doći će i pobjede sigurno, ali gdje je ono najbitnije? više ne igramo uopće toliko kroz sredinu, više na bokove što mi se nikako ne sviđa. Kao drugo, čemu ubacivanje iz kornera kad smo od njih niži za nekoliko glava? puno tih sitnica čini razliku, i puno je lošija igra nego kada je Pep bio za kormilom, to se vidi.

Točno to, i bili smo dosta nesigurni. Ne brini, sve će doć na svoje svakom utakmicom.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
FC Barcelona

Nadam se da će Tito nakon ovog poraza shvatiti što je učinio i u budućnosti to popraviti. Poslije Valencie, Getafea, Granade i Seville na Nou Camp dolazi Real Madrid. Tamo će se vidjeti tko je zapravo jači!
Villa da je igrao mislim da bi Barca dobila, koliko je bilo šansi za šut izvan 16m. on se ne boji pucati, psovao sam Boga u sebi kad sam vidio na Iniesta ima priliku za šut sa 15m i on doda Montoyi! {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma dajte pa Pep je prošle sezone otišao jer je istrošio svoje ideje i ostao bez ambicije, što je i sam priznao. Zaboravljate da nas je Pepovo rotiranje u gostima koštalo puno bodova, a u najbitnijoj utakmici protiv Reala je od prve minute igrao Tello. Koliko vi mislite da bi Pep i dalje bio dobar, toliko je on svjestan da je svoje odradio i da je ostavio jak temelj. Teško je nakon takvih sezone nači pravog trenera i baš zato je Tito najbolji izbor. Sa igračem manje smo parirali Realu, bez Alvesa i sa tandemom Pique, Mascherano kojima je ovo prva sezona da ovoliko igraju zajedno obranu. Također smo i sa deset igrača napravili par odličnih šansi.

14 godina
mrzech kaže...
antimadridista kaže...

samarali smo ih da, osim u zadnjoj i najbitnijoj utakmici koja nam je mogla donijeti prvenstvo, a koju smo izgubili doma jer je pepu vec bilo svega dosta.

villanova nije kriv za katastrofalnu gresku mascherana, indolentnost piquea i tragicno loseg adriana... kako je kriv???

kao da kazes da je villanova kriv za valdesovu "koru od banane" u 1. utakmici.

ja ne znam šta je vama, vilanova je još rekao valdesu da dribla, anti ima pravo, treba biti optimističan, al ne toliko da već unaprijed vidimo trofeje u rukama, treba se malo žrtvovat za to, previše se ide po bokovima, nadam se da će se to sve u ranijoj  budućnosti popraviti...

Som la gent blaugrana
16 godina
antimadridista kaže...

ja to ne vidim. shvacam da si razocaran zbog poraza od Mierde, ali ne znam cemu takav pesimizam.

covjece, igramo vise od sat vremena s igracem manje protiv Reala na njihovom terenu i njima se tresu gacice, ispucavaju lopte napamet, ne mogu doci do lopte, dobivaju zute kartone... toga nema nigdje! daj zamisli da npr. manutd ima igraca vise protiv liverpoola i to doma i grcevito se brani... smijeh.

neplanirana ozljeda alvesa je poremetila sustav, to je jasno. izostanak puyola takodjer je utjecao. 

e da, song mi se totalno svidio. jos ona asistencija messiju na samom kraju... bit ce dobra zamjena za keitu.

15 godina
neaktivan
Meni je Song na prvu izgledao tromo, ali jednostavno je tako gradjen :D.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...
antimadridista kaže...

ja to ne vidim. shvacam da si razocaran zbog poraza od Mierde, ali ne znam cemu takav pesimizam.

covjece, igramo vise od sat vremena s igracem manje protiv Reala na njihovom terenu i njima se tresu gacice, ispucavaju lopte napamet, ne mogu doci do lopte, dobivaju zute kartone... toga nema nigdje! daj zamisli da npr. manutd ima igraca vise protiv liverpoola i to doma i grcevito se brani... smijeh.

neplanirana ozljeda alvesa je poremetila sustav, to je jasno. izostanak puyola takodjer je utjecao. 

e da, song mi se totalno svidio. jos ona asistencija messiju na samom kraju... bit ce dobra zamjena za keitu.

Također, dobar profil igrača koji može zamjenit Buskeca. Samo mi nije jasno zašto je Masc igrao? Pričalo se da će Puyol s maskom igrat ali su odustali ?

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

ja znam to sve, drugo poluvrijeme smo ih nadigrali u potpunosti sa igračem manje, ali je jedini Vilanova kriv što tako nismo igrali od početka, pa nekoliko puta mi je došlo da isključim stream u prvom poluvremenu, imali smo sreće što nam već tad nisu utrpali nekoliko komada više. Prvo i drugo poluvrijeme kao dvije različite utakmice, što je on njima naredio na početku utakmice, mislim da to ni on sam nezna i to je njegova velika greška.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 0:46 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Totalno nam fali jedan golgeter poput Ville, onakve situacije koje je Montoy-a i Pedro imao Villa riješava za doručak. Nažalost :(

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
antimadridista kaže...

ja znam to sve, drugo poluvrijeme smo ih nadigrali u potpunosti sa igračem manje, ali je jedini Vilanova kriv što tako nismo igrali od početka, pa nekoliko puta mi je došlo da isključim stream u prvom poluvremenu, imali smo sreće što nam već tad nisu utrpali nekoliko komada više. Prvo i drugo poluvrijeme kao dvije različite utakmice, što je on njima naredio na početku utakmice, mislim da to ni on sam nezna.

imas srece sto si gledao na streamu, ja gledam na sportklubPRIME i kao i u 1. utakmici, 2 komentatora imbecila da je to za ne povjerovati... 

prvi stalno govori MARŠERANO, a nijedan ne zna reci MOURINHO nego imaju neke svoje varijante... toliko mi je to uslo u uho da sad i ja tipa zovem Maršerano :)

i trabunjaju nesto bez prestanka, ko da su na speedu i da prenose za radio postaju za hiperaktivne ADHD-ovce. tragedija.

fali mi stari dobri Susec ;)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Niti jedan Realov gol danas nije iz akcije, a kada gol nije iz akcije onda je to ili greška obrane ili odlična solaža. Popili smo glupi prvi gol radi Mascha(kojeg ti inače anti dosta gotiviš), a zatim je Ronaldo riješio Pique-a, a ovaj umjesto da ga zatvori ide na gol(strašno). Ovakve stvari da igramo loše na startu su se i prije dešavale i to baš protiv Reala i prošle godine dobro se sjećam Pata i Milana. To nije Vilanovin problem taj problem sa mlakim startom postoji otprije i kada primimo gol tek onda igramo svoj nogomet, a danas smo primi brzinska dva i "popili" crveni.

13 godina
FC Barcelona

Zaboravimo ovo, idemo dalje, jači smo od njih, Villanova je probao novi način-nije uspio, vratiti će se na stari. U obrani se vidi da fali Alves i Puyol, u napadu Villa da ne pričam.

Real je prošle godine igubio Superkup pa je osvojio ligu.
To je početak sezone, strpite se, doći će naše vrijeme! 

15 godina
FC Barcelona

i samo da kežem da bi ovu istu stvar pisao i da smo pobijedlili da je Montoya zabio u zadnjoj minuti.

neznam, promjene se vide u igri, naravno i mislio sam da će se vidjeti jer je nemoguće da igra bude baš identična sa 2 različita trenera, ali mislim da je krenulo na krivo, primjerice sa tom igrom više po bokovima, vidi se da nam to ne paše nikako, vidjelo se to protiv Osasune jako dobro, a i večeras. Podhitno Vilanova na jedan razgovor sa Pepom {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice