Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 110.951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dinamo 2011/12
silentblader kaže...
Arnold Šrafncinger kaže...

Pa zar nitko ni rjec o jucerasnjoj tekmi........mislim fkt.Vrsaljko iako je asistirao najslabije odigrao,u 1 poluvremenu spora igra,u nastavku bolje.....patka ih je probudila ccccc....:P

Nije Vrsaljko najslabije odigrao nego je Sammir najslabije odigrao.Ono kak je Sammir igrao ono je jad i bjeda može on to puno bolje.A što se tiče momčadi još su malo nedorečeni i ko da imaju strah od stalnog napadanja i ko da se boje ići jednostavno naprijed.Previše filozofiraju s tom loptom a pogotovo ga zakompliciraju kad se nađu  u prilici za gol,mislim nema on kaj izvodit finte i tu nekog driblera glumit nego čim vidi povoljnu priliku odmah šut.Recimo jesi vidio onog Mpenzu iz Neftchia lik čim je dobio loptu odmah puca dok ovi naši izmišljaju toplu vodu.Stanje na tribinama je bilo jad i bjeda,uz svu publiku i pun stadion navijanje je bilo neogranizirano i bezveze,svaka tribina pjeva nešto svoje ali šta očekivati od ekipe koja ide na tekme jednom godišnje.Neki govore da se publika vratila i da ih ponovno zanima Dinamo e pa to bumo vidli 23.7 na Interu dal je publika tu zbog đaba ulaznica ili je tu zaista zbog Dinama.

AJMO DINAMO,nema predaje {#}

Ja da sam iz ZG-a išao bih na sve tekme, a ovako samo idem na europske ili na derbi Dinamo-Hajduk.
Evo primjer, istočna trbina, jedna polovica "tepe" svoje druga polovica svoje i tako sve 4 tribine, baš jadno! 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
17 godina
Dinamo 2011/12

Jedno pitanje, sutra se izvlaće protivnici za treće pretkolo, u 12 sati ako se ne varam.

Uglavnom jel to posljednje pretkolo, to jest posljednji protivnik, ili ih još neko pretkolo poslije toga?

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Jedno pitanje, sutra se izvlaće protivnici za treće pretkolo, u 12 sati ako se ne varam.

Uglavnom jel to posljednje pretkolo, to jest posljednji protivnik, ili ih još neko pretkolo poslije toga?

Nije posljednji,još nas čeka 4 pretkolo {#} .Inače Dinamov protivnik će biti poznat sutra kada kreće izvlačenje za 3.Pretkolo a prva tekma se igra 26 ili 27.7 a ja bi najviše htio da se opet igra na Maksimiru pa da mogu otić na tekmu{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 19:35 (silentblader).
17 godina
silentblader kaže...
rooswelt1991 kaže...

Nije posljednji,još nas čeka 4 pretkolo {#} .Inače Dinamov protivnik će biti poznat sutra kada kreće izvlačenje za 3.Pretkolo a prva tekma se igra 26 ili 27.7 a ja bi najviše htio da se opet igra na Maksimiru pa da mogu otić na tekmu{#}

Daj me nemoj je**t -.-*

ok, a koga tamo možemo dobiti od protivnika?

edit: sad našao

dakle ako prođemo ovo kolo, dakle protiv "naftaša", moram proći 3 kolo. Ako ispadnemo u trećem, idemu u "playoff" za europsku ligu.

Ako prođemo treće pretkolo, idemo u "playoff" za ligu prvaka. u prvom pretkolu, igraju prvaci državaslabije  rangirane liga, gdje i hrvatska liga. Ukoliko pobjedimo idemo u LP, ukoliko izgubimo, idemo u drugi playoff za ligu prvaka.

U drugom playoff-u igraju 5 poraženih ekipa, protiv četveroplasiranih iz jačih liga. pobjednici idu direktno u ligu prvaka, gubitnici u europsku ligu...

jbt koja zavrzlama{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 19:50 (rooswelt1991).
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
silentblader kaže...
rooswelt1991 kaže...

Daj me nemoj je**t -.-*

ok, a koga tamo možemo dobiti od protivnika?

Evo c/p da vidiš situaciju:

U trećem pretkolu prestaje svaka šala, tu su već ozbiljne prepreke kao Litex (Bugarska), Genk (Belgija), Slovan B. (Slovačka), Viktoria (Češka), Maribor (Slovenija), Helsinki (Finska), Ekranas (Litva), Zestaforni (Gruzija), Malmo (Švedska) i Shamrock (Irska).

Prolazak trećeg pretkola plavima bi donio već zaradu od oko 4,5 milijuna eura. Dinamo kao nositelj izbjegava klubove iz liga petice, ne bi mogli igrati ni protiv Rangersa, Kopenhagena, Bate Borisova i Makabija iz Haife, a za ulazak u skupinu Lige prvaka zasad su mogući suparnici Rosenborg (Norveška), Partizan (Srbija), Apoel Nicosia (Cipar) i Wisla (Poljska), te vjerojatno Sturm, a ne bečka Austrija.

17 godina
Dinamo 2011/12

Vidio sam na index.h-u da nemožemo dobiti genk i partizan več sve neke slabije u trećem pretkolu

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Vidio sam na index.h-u da nemožemo dobiti genk i partizan več sve neke slabije u trećem pretkolu

Pa ja sam stavio moguće klubove za 3 i 4 pretkolo,Partizan možemo izvući tek u 4.Pretkolu

17 godina
silentblader kaže...
rooswelt1991 kaže...

Pa ja sam stavio moguće klubove za 3 i 4 pretkolo,Partizan možemo izvući tek u 4.Pretkolu

U playoff-u, po novom kako se zove....

17 godina
Dinamo 2011/12

Prođe dinamo super dobro, ovi jazavci nemaju ni stadio, igraju na nekom sa 10000 gledatlje koji ne liči ni na šta.

Navrijedniji igrač im je 750 000€ po TM-u i po njemu su čak slabiji od Neftačija {#}

Mogao bi Dinamo napokon do playoff-a, a tamo može biti svega{#}

I da, partizan je izvukao najtanju slamčicu{#}

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

koga je dobio?

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
dmanz kaže...

koga je dobio?

Ide na pobjednika  HJK Helsinki - Bangor s tim da je Helsinki dobijo prvu tekmu 3:0 tak da vjerovatno ide na njega.

U biti, ovo je najlakši mogi par koji je dinamo mogao dobiti...

17 godina
Dinamo 2011/12

Hooooolly shit!!!

ovo je moralo u novu poruku, što mislite dali će biti šta od ovoga?

http://www.24sata.hr/nogomet/je-li-on-ta-bomba-plasira-li-se-u-lp-dinamo-ce-kupiti-raula-227931

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Navodno i Drogba hoce da dode i da igraju u tandemu, kao sto kaze komentar ispod clanka.

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
Dinamo 2011/12

Ma ja vjerujem u Mamića, ovo bi mogao biti posao stoljeća{#}

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Hooooolly shit!!!

ovo je moralo u novu poruku, što mislite dali će biti šta od ovoga?

http://www.24sata.hr/nogomet/je-li-on-ta-bomba-plasira-li-se-u-lp-dinamo-ce-kupiti-raula-227931

Zašto ne{#}
Ako ne on, nekoga drugog kao što je doveo Cufrea ili Tonela.

17 godina
Dinamo 2011/12

A Raul je profić pravi, neće on doći u slabiji klub da bi se izležavao i odmarao i zarađivao.

Čak sam čitao da je u schalkeu ostajao nakon treniga duže vježbati skoro cijelu sezonu {#}

Realno gledjući, nevjerujem da će doći, ali srce se nada da će Mamić nešto iskemijati{#}

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

A Raul je profić pravi, neće on doći u slabiji klub da bi se izležavao i odmarao i zarađivao.

Čak sam čitao da je u schalkeu ostajao nakon treniga duže vježbati skoro cijelu sezonu {#}

Realno gledjući, nevjerujem da će doći, ali srce se nada da će Mamić nešto iskemijati{#}

Doći će na posudbu u Dinamo, zabiti 3 gola u 3 utakmice i dinamo će proći dalje i on će ostati kao junak Dinama i vratiti se nazad u svoj klub {#}

17 godina
Dinamo 2011/12

Iako vjerujem da je jedini uvjet koji Raul traži je igranje u ligi prvaka, a dinamo ima još 2 i pol pretkola do tamo, i puno toga može poći po zlu...

iako neće izgubiti vjerovatno protiv naftaša, a ni u trećem pretkolu, tamo bi nam on dobro došao u playoff-u.

ironija je što on, i ako bi došao, hoće da se sigurno igra i LP, a mi ga trebamo da bi ušli u LP{#}

16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Evo ako nekog zanima sazetak Dinamo-Inter Zapresic

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Evo jedan video našeg najboljeg igrača:

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
15 godina
neaktivan
ivanpk kaže...

Evo jedan video našeg najboljeg igrača:

stvarno je...ali nije mi jasno zasto se uvijek forsira Ibaneza da izvodi slobodne udarce, po meni je Sammir puno bolji....

btw. nadam se da ce danas pobjediti ili barem izvuci nerjeseno...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Par slika sa sinoćnje tekme.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 10:06 (Liverpool1892).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Dinamo - Malmö FF

mislim da bi trebali dobiti ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
17 godina
rebelsy kaže...

Dinamo - Malmö FF

mislim da bi trebali dobiti ...

Oni su izbacili glasgow, tako da baš i nije to tako bezopasna ekipa.

Osim toga, oni igraju dosta brzo, a nekako mi se čini da dinamova veza sa Badeljom, Lekom, i Samirom, i nije nešto pretjerano pokretljiva.

Mislim da bi najviše tu mogao odlučivati baš Samir, jer ako on bude radio malo i defanzivno, možda bude nešto od toga.

I da, nadam se da če se ekipa malo više uigrati, jer ovako često napad ostane osjećen o obrane.

I zašto dovraga ne igramo sa jednom špicom i dvije polušpice, tako nam je najbolje išlo, ovo sad zabijamo golove radi gluposti protivnika.

Jedina dobra strana su Ibanez i Vrsaljko, Badelj sam kroz sredinu nemože, ostali mu baš i ne pomažu. Kad bi bar imali "prava" krila, Tomećaki Ibanez bi mogli tako igrati, dva zadnja vezna, Leko i Alispahić (ili sad Callelo), dva prednja vezna, Samir i Badelj, i naprijed Fatos i Rukavina.

Imali bi puno bolju pokretljivost, više mogučnosti i brzinu...

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12
Slušam na radiju Dinamo dobio najtežeg protivnika, ok trebali su dobiti još jaceg! KAJ BI ONU U EUROPU PREKO LUČKOG,KARLIVCA I sl.?
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

1.Rangers nije u formi tek im je krenulo prvenstvo,a i nisu vise ono sto su prije bili,zato ih ni nema vec neko vrijeme u Euro kupovima

2.Malmo je trenutno 9 u prvenstvu znaci jako slabo igraju ove sezone,jedina stvar koja je na njihovoj strani je fizicka priprema i uigranost jer su daleko odgurali s prvesntvom

3.Bit ce teska tekma al bi ih se dalo proc

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Sažetak utakmice S.Belupo - Dinamo

17 godina
Liverpool1892 kaže...

Sažetak utakmice S.Belupo - Dinamo

Nisam imao priliku gledati tekmu, ali po ovome sažetku, izgleda da Jurčić ne odustaje od vog "kontroliranog" nogometa.

Nadam se samo da mu se neće to obiti o glavu sa šveđanima

16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Taman kad sam mislio sa ekipom na tekmu pošto su karte po 1 kn,ono sranje.Jedna osoba može najviše kupiti 2 ulaznice,a nas je 4.Ne bi to bio problem da smo iz zg-a ali kome se da stajati u redu za 2 ulaznice pa onda opet ponovno ulaziti u red.{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Sažetak utakmice Dinamo - Karlovac 5:0

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice