Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.034
|
čitano: 8.177.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Bodybuilding - od početnika do naprednih
BeLLicus kaže...
Petar hw kaže...

benc 120x20

prejak sam

Čime se špricaš sve? Susta ili Ena? I jel mixaš još štogod uz test, deku ili nešto treće? Koliko ti traje ciklus? I kakav si sa pct? Jel uzimaš štogod za gyno? I za boostanje testa kad staneš sa ciklusom tipa clomid, prygnil. Jesi probao sarmsove možda? 

Dosta se ti kužiš u to za "natty" buildera :D

4 godine
protjeran
Bodybuilding - od početnika do naprednih

napisao bih ti ali problem su striceki iz mupa, da mi nebi dosli doma "ding dong dobar dan mi smo inspektor darko i inspektor ljubisha, jeste vi taj i taj? imamo nalog za pretres vaseg doma" i oduzeli mi whey kreatin tirozin teanin arginin i sta sve imam doma, bzvz trebao bih opet kupiti sve

tebi cak vjerujem da si dobar decko ali problem su isfrustrirani gejmeri drkadzije / glasaci za mozemo, naci ce se jedan anonimni sto ce iz ciste zlobe+dosade prijaviti da vidi kakav sam pod pritiskom

samo test. trt x2. bez suplemenata sam bencao 100x13. (opet bitno za spomenuti, da se ne nađe neki noob sa mindsetom STA KORISTIS DAJ I MENI I JABI TAKO BENCAO IDEM U TERETANU 4x TJEDNO I KORISTIM 100% WHEY OD OPTIMUMA). suplementi ce dodati otprilike 10-20% snage pa si racunajte, i to jedino ako optimalno provedete stvari (pocetak uzimanja na pripremljeno tijelo na niski bodyfat, odrađena masa)

suplemente koristim cijele godine, ako se prestane sa suplementima opada se. suplementi nisu za one koji nikad nisu odradili postenu masu ili defku, za one preko 12bf, za one koji treniraju upper lower jedu 150g p i ne zive ovo 360 dana u godini, jer ce dobici od suplemenata biti nistavni. ne rade kao cuturica asteriksu. neces imati problem sa gynom ako si posteno izdefiniran (manje masnog tkiva = manje aromatizacije u estrogen) i ne pretjerujes sa kolicinom testa. deku i ostale nor19 stvari valja izbjegavati, jer iako najpotentniji - najjacu supresiju hpta rade i oko sebe viđam previse bildera bivsih korisnika nor19 sa psima umjesto djece. moze se hpta nepovratno sjebati i bez nor19 ali sa nor19 sansa je znatno veca za brak bez djece ali 2-3 steneta i dogmom status zene. od sarmsa nema kruva

8 godina
Petar hw kaže...
samo test.

Sa samo dvije riječi ubio sav kredibilitet.

4 godine
protjeran

tu glupu recenicu napisi na papiric, smotaj pljuni i naguraj odozada. 

14 godina
neaktivan

i onda je svizac zamotao cokoladu u omot

4 godine
protjeran

evo jutros 130x12

4 godine
protjeran

dakle lik benca 220x14   https://www.instagram.com/p/CxJX8X5veFP/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

onda kad pogledam svojih 130 

7 godina
Petar hw kaže...

dakle lik benca 220x14   https://www.instagram.com/p/CxJX8X5veFP/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

onda kad pogledam svojih 130 

prebaci se na Trenbolone 

Boris Grozni: sad na 4k ekranu se moze potegnuti s FSR-om i do 16k +ako igra u sebi ima skaliranje rezolucije.
11 godina
Petar hw kaže...

evo jutros 130x12

Dobro je to, kod nas u gymu ima 100 članova možda dvojica mogu to podići jednom. Mada mene ne zanimaju iskreno takve brojke, samo estetika, muskularnost. Uvijek svi pitaju koliko benchas jedni druge ali kad gledaš profići danas bench ni ne koriste, bodybuilderi jel. Ja ga koristim i dalje 100x8 sasvim okej za moju kilažu i da ne treniram godinama kao ostali. 

Sve u svemu samo rokaj, ja isto obožavam vrijeme provedeno u teretani ta 2h kad me nitko ne dira. A u isto vrijeme obožavam se zdravo hraniti, kad vidim kako živi današnji svijet mogu samo biti prezadovoljan sobom 

Trenutna forma Trenutna forma
9 godina
protjeran
BeLLicus kaže...
Petar hw kaže...

evo jutros 130x12

Dobro je to, kod nas u gymu ima 100 članova možda dvojica mogu to podići jednom. Mada mene ne zanimaju iskreno takve brojke, samo estetika, muskularnost. Uvijek svi pitaju koliko benchas jedni druge ali kad gledaš profići danas bench ni ne koriste, bodybuilderi jel. Ja ga koristim i dalje 100x8 sasvim okej za moju kilažu i da ne treniram godinama kao ostali. 

Sve u svemu samo rokaj, ja isto obožavam vrijeme provedeno u teretani ta 2h kad me nitko ne dira. A u isto vrijeme obožavam se zdravo hraniti, kad vidim kako živi današnji svijet mogu samo biti prezadovoljan sobom 

100 puta 8

sta ce ti toliko ponavljanja,

bolje pokusaj 8 puta po 100 

11 godina
Tvpronlem kaže...

100 puta 8

I cudim se sta radi 2h u teretani...treba 100 puta dignit to koliko god da je kila.

Origin_Steam: hrka11
11 godina
Tvpronlem kaže...
BeLLicus kaže...
Petar hw kaže...

evo jutros 130x12

100 puta 8

Haha a krivo sam se izrazio. 

4 godine
protjeran
BeLLicus kaže...
Petar hw kaže...

evo jutros 130x12

dosta si loptast, da srezes to jos malo taman da nestane ovo sa donjih leđa 3-5kg i susnes se i obavis tih 3-4mj masu sve po spagi, od mikro doze mozes dobit 10kg lean

9 godina

krenuo ja lagano početkom prošlog mjeseca lagano u teretanu nakon ljetne pauze od skoro 4mjeseca (ljenčina).

uzeo malo preworkout, beta alanin, arginin kreatin, minimalne doze manje od preporučenih.

prvi dan lagana upala mišić, ništa strašnmo prošlo nakon prvog tjedna.

sjetim se ja da nisam dugo analizirao krvi reda radi. i ajde drugi tjedan analiza krvi.

kad tamo povišeni AST i ALT (jetreni enzimi) i povišen CK (kreatin kinaza).

sad se ostavio suplemenata na 20 dana pa ponovit analizu.

jeste imali slišnih situacija, analizirate li vi krv bar jednom godišnje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.10.2023 13:02 (HowYesN0).
4 godine
protjeran

alt i ast znaju biti poviseni od treninga, nista za brinuti se. pro bilderi uglavnom uzimaju par dana off od treninga prije vađenja krvi

The liver function parameters, AST and ALT, were significantly increased for at least 7 days after the exercise. In addition, LD and, in particular, CK and myoglobin showed highly elevated levels. These findings highlight the importance of imposing restrictions on weightlifting prior to and during clinical studies. Intensive muscular exercise, e.g. weightlifting, should also be considered as a cause of asymptomatic elevations of liver function tests in daily clinical practice.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2291230/

ggt pokazuje pravo stanje jetre i ako je povisen onda se chekiraj dalje 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.10.2023 13:23 (Petar hw).
10 godina

meni su najcesce poviseni ureja 8.5  ( ref  int. 2.8-8.3 )  kreatinin 104 ( ref int 64-104)  i urati  491 (ref int  182-403) .Sad je pokazalo jer se neko vrijeme nisam predobro osjecao  malo nizi ALP  uz ovo prije navedeno a sve ostalo sa krvne slike je savrseno ( i ajd da budem tocan glukoza je 4.3 granica je 4.4 do 6.4 . Vadio sam i hormone štitnjače preventive radi sve je unutar granica kako i treba biti .  I da napomenem vadio sam krv u četvrtak ujutro,dan ranije sam imao trening kao što i inače imam 5x tjedno . Znači nisam uzimao pauzu od treninga.. Da sam stao tjedan dana vj bi neke brojke bile drukčije (ureja i urati budu poviseni uz napor koliko sam ja upoznat s tim ) 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.10.2023 17:06 (sseennoonn).
11 godina

Meni Bilirubin povisen oduvijek, jos dok nisam trenirao. Isao na vojni rok radio krvnu sliku ono 98, ref je od 3 do 20... Alt mi je 17, ast 16, ggt 16, glukoza 5.5, kreatinin 98, urea 3.3 i bilirubin na zadnjem pregledu 48. Nemam pojma zašto je to tako. Inače se on u jetri obrađuje i putem stolice izlazi van. Postoji genetski nešto gilbertov sindrom se zove bezopasno jednostavno povišen raspad crvenih krvnih stanica i, nemam pojma. Trebalo bi uzv organa odradit nekad, ne samo krvnu sliku.

7 godina
neaktivan
BeLLicus kaže...

Meni Bilirubin povisen oduvijek, jos dok nisam trenirao. Isao na vojni rok radio krvnu sliku ono 98, ref je od 3 do 20... Alt mi je 17, ast 16, ggt 16, glukoza 5.5, kreatinin 98, urea 3.3 i bilirubin na zadnjem pregledu 48. Nemam pojma zašto je to tako. Inače se on u jetri obrađuje i putem stolice izlazi van. Postoji genetski nešto gilbertov sindrom se zove bezopasno jednostavno povišen raspad crvenih krvnih stanica i, nemam pojma. Trebalo bi uzv organa odradit nekad, ne samo krvnu sliku.

potencijalno Gilbertov sindrom, benigna (najčešće) asimptomatska hiperbilirubinija. Ako te bša brine, možeš napraviti gensku tipizaciju na nju pa ti jave jel ga imaš. Ima ga cca 10% populacije

4 godine
protjeran

dns sam sanjao cutlera ronija i mike o hearna, intervjuirao ih i ispitivao pitanja svakakva 

11 godina

NO EXCUSES

15 godina
neaktivan
Ima li netko da je na hormonima za štitnjaču? Napravio sam analizu krvi TSH povišen (4.4) , FT4 nizak, FT3 u sredini raspona.

Probati ću sa 25mg levothyroxina (T4), bio sam skužio da sam više umoran i da je metabolizam malo usporen.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2023 22:51 (DISPLAY).
7 godina
BeLLicus kaže...

NO EXCUSES

DONT BE THAT GUY

Boris Grozni: sad na 4k ekranu se moze potegnuti s FSR-om i do 16k +ako igra u sebi ima skaliranje rezolucije.
11 godina
3dfx kaže...
BeLLicus kaže...

NO EXCUSES

DONT BE THAT GUY

E neda mi se gledat 35 minuta njega. Vidim da spominje da ljudi koriste steroide kako bi dobro izgledali pa da privlace zenske. 

Niti koristim steroide niti mi trebaju zenske. Sretno sam ozenjen. Jedno dijete, drugo je na putu 

14 godina
neaktivan

trebao bi gledati, dr Mike je odlican izvor informacija

11 godina
exer1234 kaže...

Nista to. Trening u gymu a ne gledat po yt videa od pola sata.

4 godine
protjeran
BeLLicus kaže...
exer1234 kaže...

to je to.

umjesto da provode eat sleep and train, ekipa gleda videje o tome. stetne distrakcije, zapinje se u teoriji i osjeca upucenim a rezultati - teska misicna oskudica

mada osnovno znanje je potrebno kako provoditi ali cim se stekne a moze se brzo jer nije konstrukcija nuklearne bombe, sljedeci korak je provoditi nauceno i life management da se trenira i jede kako treba year around bez obzira sto zivot stavi pred noge, kontinuitet kontinuitet (wiki definition: kontinuitet je produljivanje bez prekida u prostoru, vremenu, zbivanju ili smislenom pokretu. Kontinuitet je slijed, neprekinutost, postojanost, stalnost)

7 godina
BeLLicus kaže...

E neda mi se gledat 35 minuta njega. Vidim da spominje da ljudi koriste steroide kako bi dobro izgledali pa da privlace zenske. 

Niti koristim steroide niti mi trebaju zenske. Sretno sam ozenjen. Jedno dijete, drugo je na putu 

isprike, zaboravio sam, da ti samo "prirodno, piletina, riza, brokule, nema secera" i booooom 12 kila misica u 10 mjeseci 

11 godina
3dfx kaže...
BeLLicus kaže...

isprike, zaboravio sam, da ti samo "prirodno, piletina, riza, brokule, nema secera" i booooom 12 kila misica u 10 mjeseci 

Tako je, nemoj zaboravit whey i kreatin.

14 godina
neaktivan
Petar hw kaže...
BeLLicus kaže...
exer1234 kaže...

to je to.

umjesto da provode eat sleep and train, ekipa gleda videje o tome. stetne distrakcije, zapinje se u teoriji i osjeca upucenim a rezultati - teska misicna oskudica

mada osnovno znanje je potrebno kako provoditi ali cim se stekne a moze se brzo jer nije konstrukcija nuklearne bombe, sljedeci korak je provoditi nauceno i life management da se trenira i jede kako treba year around bez obzira sto zivot stavi pred noge, kontinuitet kontinuitet (wiki definition: kontinuitet je produljivanje bez prekida u prostoru, vremenu, zbivanju ili smislenom pokretu. Kontinuitet je slijed, neprekinutost, postojanost, stalnost)

lik je profesor vezano za to sto prica, ali doslovno profesor, radi na fakultetu

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.10.2023 17:42 (exer1234).
4 godine
protjeran

nema veze sto je profesor niti gdje radi

kao sto mos imat magistra kineziologije kod nas koji ku*rca zna sprovesti hipertrofiju

ne tvrdim da majk nije valjan izvor informacija nego titule diplome i gdje radi nis ne znaci za izgradnju tijela, opet mos biti mali tutlek koji zna sve samo u teoriji 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice