Ma daj pustite ga u svakoj drugoj temi prica bajke..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koji je najbolji gainer na trzistu? ono da nije sami secer nego bas kvalitetan?
meni je dobar scitec jumbo.. okusi su mi već gadni al sastav je super jer ima kreatina i općenito svega šta treba ić u kvalitetan gainer.. dodali su i malo magnezija da opušta mišiće i odgodi umor (al ja i uz to popijem tabletu).. uglavnom možeš pokušat s njihovim meni je odličan
ps pazi ako ćeš ga uzimat i pit neke lijekove za bilo kaj jer ima elemente za brzu absorbciju
koji je najbolji gainer na trzistu? ono da nije sami secer nego bas kvalitetan?
Do sad sam samo probao Gain bolic.. ali po pricama ljudi najbolji su serious mass i myo max..
ja sam cito i vidio da je najbolji pro complex, ali nisam ga naso da ga ima kod nas za kupit. a vidio sam da je i onaj elite mass dobar kao i serious mass.
kakvi su ti rezultati s njim?
i kolko si kila dobio s jednom kutijom toga? otprilike
Dada i on je odlican uz myo max i serious mass.. ali jako skup, nego mar na tvom mjestu bi uzeo serious mass.. jer je odlican a najeftiniji od ovih svih.. ovi su dosta skuplji samo jer imaju dosta dodataka.. npr kreatin, bcca itd.. mada i ovaj ima 1gram keratina i 500 glutamina.. uzmes si 5kg za 500kn i po dozi uzmes 150grama.. i traje ti 2 mjeseca.. cirka
a vidit cu kako cu bit s lovom kad potrosim ovaj whey koji imam. jos me zanima jedna stvar, posto neki gaineri nemaju kreatin u sebi, mogu li ja njega dodatno metnut, npr u 300 ml vode ubacim gainer i jos 5g kreatina?
a vidit cu kako cu bit s lovom kad potrosim ovaj whey koji imam. jos me zanima jedna stvar, posto neki gaineri nemaju kreatin u sebi, mogu li ja njega dodatno metnut, npr u 300 ml vode ubacim gainer i jos 5g kreatina?
naravno..
whey+glutamin+kreatin+carb
To su ti glavni sastojci i mozes si sam mjesati to kak hoces, ali ce te u finalu ispasti skuplje.
Lepo ti je covjek gore ponovil, isogainer od Nutrabolica i nije skup. 4,5 kg cca 450 kuna.
Mega mass ti je jeftiniji, ali ima puno secera.
Kolko para tolko muzike (u vecini slucajeva).
ma mega mass je sranje, pun je secera.
5.5 kg serious massa je 320 kn.
4.6 kg iso mass extreme-a je 845 kn
Sta ce vam mass gaineri, ak niš barem je kilograme lagano nabit.
kako kome
Ja imam neugodna iskustva sa mega massom,dobio sam jednu kilu od njega..od pakovanja od 5kg,uzimao sam ga poslije treninga samo.
Poslije ljeta kad bude love uzimam iso max
kako kome
Sa dobrom prehranom nije.
Povijest .. ne vjerujem da se piko pošto ima 14.5 godina iskreno ni ne vjerujem da su mu misici kao balon i da izgleda kao bodybilder kada obuce usku majicu - rekoh pics or it didn't happen.
Tako je. Danas barem nije problem uz tolike smartphoneove i digitalce, web kamere i tablete kliknuti fotku u post.
Evo moje, kupio sam jučer ovu majcu pa vidio kako mi stoje te štrample od majce:)
Prilično neugodno, ali možda bude ugodnija po ljetu. Sad je hladna i nešto bocka.
Okej, pa koliko je to kutija u dvije godine? ako tako dobro funkcionira, koliko kilograma si dobio i čega? Fotka prije-poslije?
Mislim, pored elementarnih suplemenata, što to imaju gaineri da je, kako Mar kaže 4.6 kg iso mass extreme-a 845 kn?
To je već ozbiljan novac, znate li koliko se kilograma najproteinskijeg mesa, sira, i ostale kvalitetne hrane može kupiti za to?
p.s. (ja sam i bez gainera bez problema natuko nekvalitetne masne kile pa pitam) :)
kako kome
tako mozes rec za bilo sto. s dobrom prehranom nije tesko smrsavit. s dobrim treningom nije tesko se nabildat. ali tesko je i to je to. nisu svi isti, nekome je laske smravit nekome se lakse udebljat, to su geni, a prehrana je druga stvar. ja eto u mjesec dana s nekakvom ok prehranom dobio 5 kg, ali da hocu u mjesec dana mogu skinut 10 kg samo tako, bez muka, dok npr moj frend 10 kg nemoze smrsavit nikako.
kako kome
tako mozes rec za bilo sto. s dobrom prehranom nije tesko smrsavit. s dobrim treningom nije tesko se nabildat. ali tesko je i to je to. nisu svi isti, nekome je laske smravit nekome se lakse udebljat, to su geni, a prehrana je druga stvar. ja eto u mjesec dana s nekakvom ok prehranom dobio 5 kg, ali da hocu u mjesec dana mogu skinut 10 kg samo tako, bez muka, dok npr moj frend 10 kg nemoze smrsavit nikako.
Ma to ti je životna navika, a da nisi ni svjestan. Trebao bi biti sa tvojim prijateljem 24 sata dnevno pa bi vidio kako on
ipak jede hranu koju ti ne jedeš i obratno. On se sigurno nemože ni sjetiti da je pojeo kutiju jaffa cakesa, popio 4 bočice
kole, gricnuo čips i malo deblju porciju za ručak koja bi se tebi činila da bi povratio da sve moraš odjednom pojesti.
5 kilograma je ogromna količina mjesečno za te godine, ja nebih i u ludilu još ubrzavao tempo gainerima.
Tu bi mogla trpiti gušterača koja proizvodi inzulin, a i ostatku tijela daj fore da se navikne na povećanu masu.
Polako čovječe, imaš cijeli život pred sobom, fučkaš instant rezultate, kako bi rekao rambox:)
overhaul,koliko si platio majicu ako se smije znati,ja sam si gledao takve majice,i tajice al ono majica + hlače koštaju oko 1000 kuna.
overhaul,koliko si platio majicu ako se smije znati,ja sam si gledao takve majice,i tajice al ono majica + hlače koštaju oko 1000 kuna.
evo postao u attachment, neznam jel to puno il malo i jel model dobar il loš :/
Nije mi padalo na pamet uzimati još i tajce, pa da hodam ko gej mušketir ispalog međunožja:)
upravo tako, btw. Tony dobra masa, povlačim skepticizam za gainere:)
L ali te majce su nerealno male ko čarape, minijaturne. Natežu se ko ženske hulahupke:)
E hvala na infou, mislio sam da su H&M, NewYorker, Zara i slični samo za ženske, pa nisam pretraživao ponudu :)
Kod mene je evo trenutno ovo stanje, i sa toga ne idem više niti dolje niti gore, samo održavanje. A ti se samo ne sekiraj, jedi i rad rad i samo rad, i to je ključ uspjeha, nemoj nikada odustajati i uspjeh će doći.
Koliko imaš kg ?
Takvih pe.derskih majica imaš i u intersportu.
Bilo je čak i u Nikeu u Areni po 150ak krznenih.
Ja sam si preko ibeja uzeo za 120ak krznenih, isto je solidna. Nike combat, compress shirt na ibeju traži.
Kod mene je evo trenutno ovo stanje, i sa toga ne idem više niti dolje niti gore, samo održavanje. A ti se samo ne sekiraj, jedi i rad rad i samo rad, i to je ključ uspjeha, nemoj nikada odustajati i uspjeh će doći.
Koliko imaš kg ?
87kg, visina 184cm