Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.130
|
čitano: 8.726.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
DuMe kaže...
Demzi94 kaže...

Jel zna neko mozda kakav shake kao zamjena za obrok tipa ironmax body n diet ili herbalife ????

Trebo bi nes slicno jer dosta radim nisam bas cesto kod kuce pa nemogu kvalitetno jest osim cevapa i ostalih sranja pod gablecom!!

Većina gainera,preporučam nešto sa omjerom 50:50

Sta nisu gaineri za nabit masu??

Meni je vise cilj niskokaloricne zamjenske obroke imat da skinem nesto kila

14 godina
protjeran
daniel.hajdinjak666 kaže...
Demzi94 kaže...

Jel zna neko mozda kakav shake kao zamjena za obrok tipa ironmax body n diet ili herbalife ????

Trebo bi nes slicno jer dosta radim nisam bas cesto kod kuce pa nemogu kvalitetno jest osim cevapa i ostalih sranja pod gablecom!!

Mega Mass ti je manje-vise kompletan obrok. Uzmi Weider ak imas para.

ne smije se obroke mjenjat s nikakvim suplementima (jer su oni dodaci prehrani) i lijepo piše čak i na kutijama da to ne mijenja uravnoteženu kvalitetnu prehranu, to je prva stvar

druga stvar je, ako već hoćeš ignorirat upozorenja i uzimat prah umjesto obroka jedino gaineri pružaju dovoljno kvalitetnih sastojaka za kakvo takvo funkcioniranje..

i nećeš se udebljat ako ne jedeš dovoljno obroka kako kažeš ne moraš ti uzimat mjere za masu nabit

samo još ne kužim kako ne bi stigo pojest obrok normalan ak stigneš ćevape.. pa ponesi od doma

whttp://www.youtube.com/atch?v=5hfYJsQAhl0
15 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...
DuMe kaže...
Demzi94 kaže...

Većina gainera,preporučam nešto sa omjerom 50:50

Sta nisu gaineri za nabit masu??

Meni je vise cilj niskokaloricne zamjenske obroke imat da skinem nesto kila

Jesu,ali s kvalitewtnom prehranom uz to..ali možeš gainere izumat i kao obrok ako nemaš vremena jest

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

A kaj je mega mass drugo nego gainer? Sve je to slicno, samo marketing radi svoje.

To je nesto najblize zamjeni obroku (kaj je kolega trazil), a za ozbiljnije stvari (citaj vjezbanje)

puno je kvalitetnija stvar mjesati individualne sastojke po potrebi, a ne kak ti oni to srviraju i upakuju.

daniel
17 godina
Rast mišića i visina

koji je najbolji gainer na trzistu? ono da nije sami secer nego bas kvalitetan?

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Ah,to je kao da pitaš koji je mercedes najbolji..  gaineri su većina dobri..bitno da nemaju šećera puno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 23:38 (DuMe).
17 godina
Rast mišića i visina

pa ali vidim ima onih za 250 kn sto je 70% seceri i nesto malo wheya i tog. mene zanima koji je ono s bas kvalitetnim sastavom. jos mi netreba jer sad korstim kombinaciju whey+kreatin+dekstroza.

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Isogainer od Nutrabolicsa si onda uzmi.

Sad sam tek videl kaj koristis, u to samo dodaj ugljikohidrate, glutamin i imas gainer.

Napravi si mix, ubaci bananu, zlicu kikiriki maslaca, vode i u blender.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 23:56 (daniel.hajdinjak666).
18 godina
Rast mišića i visina

Mali OT.
Kome treba, mislim da su trenutno najpovoljniji ručni utezi (bučice) u hervisu.
Samo jedan model, od deset kila, pa kako on dođe jeftinije nego pojedine pločice,

uzeo sam si jedan da njegovim pločicama otežam postojeće bučice koje imam.

Evo fotke, 179 kuna. Skroz ok. željezo ko željezo, osim što miram smislit što

ću sa prečkicom viška :)

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dnevnik bodybuildera.

Nisam se mjesecima ovako smijao.

"Zazvonio mi je mobitel to je bila K.J. htjela je neki snošaj sa mnom. Ta aktivnost me nije previše privlačila ipak je nju *ebala četa umproforaca.  Pitala me što radim u petak rekao sam prsa triceps. Znao sam da sam joj privlačan a ona je meni poželjna ko spolno prenosiva bolest pa sam poklopio slušalicu. Popio sam protein i otišao na spavanje."

13 godina
protjeran
overhaul kaže...

Mali OT.
Samo jedan model, od deset kila, pa kako on dođe jeftinije nego pojedine pločice,

to je vec duze vrijeme takva cijena

18 godina
Prelose kaže...
overhaul kaže...

Mali OT.

to je vec duze vrijeme takva cijena

Super ako jest. Jer mislim i dalje da je najpovoljnije, npr. samo šipkica je po 90kn a prosječni uteg je

20 kn kila. Dakle, bučice od 10 kila su u prosjeku ovakve cijene (mislim nove u dućanima)
http://www.intersport.com.hr/pdf/vodniki/ish_v_12_fitness_web_kor.pdf
(7. stranica, 250kn)
enivej, evo sad iz ovog kupljenog, mojih sklepanih frankensteina i sa ostalima redom; 30 kg, 2x15kg i 2x5 kg...

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Rec cu vam samo jedno ... u ovom sportu je 70% prehrane ako nemislite jest kako triba nemojte ni pocinjat ! bezveze pare bacat
I ako tek pocinjete raspitajte se malo u teretani jer tijelo koje nije naviknuto na rad prva 2,3 mjeseca moze se definirat i povecavat.

Radite samo vi glavne vjezve bench cucanj mrtvo i kasnije ce te vidit sta vas pogada ...

dakle pregrana 70% san 10 % ( odmor ) a ovo ostalo je trening ... misici nastaju u kuhinji ( pogotovo trbusnjaci ) 

Suba
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav ljudi,počeo sam trenirati 15.1.2013. do danas su mišići narasli kao baloni prije par tjedana sam se javio ovdje i rekli ste mi da neće više rasti ali sada još rastu i jaki su mi i kada obućem neku usku majcu izgledam kao bilder kojemu su mišiči ko auti,pitanje mogu li prestat trenrati?I šta će mi biti s mišićima ako prestanem?

16 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Mali OT.

koliki je promjer rupe na tim,ja sam ih gledao u trgovini i nekako sam imao osjećaj da je ona šipka deblja od moje.

13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Pozdrav ljudi,počeo sam trenirati 15.1.2013. do danas su mišići narasli kao baloni prije par tjedana sam se javio ovdje i rekli ste mi da neće više rasti ali sada još rastu i jaki su mi i kada obućem neku usku majcu izgledam kao bilder kojemu su mišiči ko auti,pitanje mogu li prestat trenrati?I šta će mi biti s mišićima ako prestanem?

De  stavi  ti  prvo  slike.

14 godina
Znalac111 kaže...

Peace!
14 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Počeo si trenirat 15.1.2013-e, i mišići su ti ko baloni i kad obučeš usku majicu izgledaš ko bilder kojem su mišići ko auti? Da imaš genetiku konja nema šanse..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kad si se već tako slikovito opisao red je da staviš sliku. I da, normalno da će opasti, i to vrlo brzo.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
Rast mišića i visina

kad bi to bar tako islo. evo ja treniram 5 tjedana(znaci vrlo malo) i promjene koje vidim su: istaknutiji trbusni misici, onaj v izrez dole na trbusnim, istaknutiji triceps, biceps malo veci, te zila koja je stalno iskocena na bicepsu. i da ovi mi u skoli kazu da sam ojaco. meni super napredak u 5 tjedana, posto vidim da se napreduje samo cu nastavit s takvim treningom i to je to.

14 godina
neaktivan
TRBUHozborac kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...
Demzi94 kaže...

Mega Mass ti je manje-vise kompletan obrok. Uzmi Weider ak imas para.

ne smije se obroke mjenjat s nikakvim suplementima (jer su oni dodaci prehrani) i lijepo piše čak i na kutijama da to ne mijenja uravnoteženu kvalitetnu prehranu, to je prva stvar

druga stvar je, ako već hoćeš ignorirat upozorenja i uzimat prah umjesto obroka jedino gaineri pružaju dovoljno kvalitetnih sastojaka za kakvo takvo funkcioniranje..

i nećeš se udebljat ako ne jedeš dovoljno obroka kako kažeš ne moraš ti uzimat mjere za masu nabit

samo još ne kužim kako ne bi stigo pojest obrok normalan ak stigneš ćevape.. pa ponesi od doma

Nisam ni mislio mjenjat obroke sa suplementima tipa whey creatin i sl. samo sam pitao za shake kao zamjena za obrok tipa IRONMAXX bodyn diet i sl sto se i pije kao zamjena za obrok barem tako preporucaju ,e a mene je samo zanima jel postoji neki slicni proizvod tomu jer ovaj ironmaxx nema nigdje za kupit trenutno!!!  a ovaj herbalife sam cuo da je nistkoristi a skup je ko *urac!!

17 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

uska majica veličine XS? kaj ti nisi imao 40kg?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan

Možda se dečko bode u pak deca-durabolinom...bilo kako bilo, zapusti se 2-3 tjedna i vidjet ćeš te svoje balone kao da ih je neko piknuo iglicom.

"Kako došlo, tako i ošlo"..

P.s. Oprosti, bez uvrede ali ovo "mišiči ko auti" malo sam zaplakao hahahahah onako 2 lade nive ispod rukava

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa ako se pikao zašto ne :D, testosteron bez vježbe owna vježbanje bez njega prema ovome

http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199607043350101#t=articleBackground

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
Rast mišića i visina

Povijest .. ne vjerujem da se piko pošto ima 14.5 godina iskreno ni ne vjerujem da su mu misici kao balon i da izgleda kao bodybilder kada obuce usku majicu - rekoh pics or it didn't happen.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 16:06 (XVII Mini).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Lol nisam stvarno mislio da nema ni 50 kg.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

znalac, vidim da si znalac pa me poduči.

kako mogu s utezima od 4kg imat mišiće ko u profesionalnih bodybuildera?

još jedno pitanje, je li 40kg tjelesne mase u redu, želim skinuti 30kg da mi se istaknu mišići(i kostur naravno)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

meni je dobar scitec jumbo.. okusi su mi već gadni al sastav je super jer ima kreatina i općenito svega šta treba ić u kvalitetan gainer.. dodali su i malo magnezija da opušta mišiće i odgodi umor (al ja i uz to popijem tabletu).. uglavnom možeš pokušat s njihovim meni je odličan

ps pazi ako ćeš ga uzimat i pit neke lijekove za bilo kaj jer ima elemente za brzu absorbciju

whttp://www.youtube.com/atch?v=5hfYJsQAhl0
16 godina
mar123 kaže...

Do sad sam samo probao Gain bolic.. ali po pricama ljudi najbolji su serious mass i myo max..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
16 godina
Znalac111 kaže...

prijatelju moj da je to tako svako bi se bavio teretanom i vjezbanjem svako bi imao misice.

Treba tu ponu truda i ulaganja.Slazem se da ima i do genetike ali tako brzo nema sanse.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice