Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.125
|
čitano: 8.725.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Rast mišića i visina

Ma daj pustite ga u svakoj drugoj temi prica bajke..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
17 godina
Re: Rast mišića i visina
TRBUHozborac kaže...
mar123 kaže...

koji je najbolji gainer na trzistu? ono da nije sami secer nego bas kvalitetan?

meni je dobar scitec jumbo.. okusi su mi već gadni al sastav je super jer ima kreatina i općenito svega šta treba ić u kvalitetan gainer.. dodali su i malo magnezija da opušta mišiće i odgodi umor (al ja i uz to popijem tabletu).. uglavnom možeš pokušat s njihovim meni je odličan

ps pazi ako ćeš ga uzimat i pit neke lijekove za bilo kaj jer ima elemente za brzu absorbciju

Encyanix kaže...
mar123 kaže...

koji je najbolji gainer na trzistu? ono da nije sami secer nego bas kvalitetan?

Do sad sam samo probao Gain bolic.. ali po pricama ljudi najbolji su serious mass i myo max..

ja sam cito i vidio da je najbolji pro complex, ali nisam ga naso da ga ima kod nas za kupit. a vidio sam da je i onaj elite mass dobar kao i serious mass.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Najbolji gainer je 100% Iso Mass Xtreme gainer od Ultimate Nutritiona. Koristim ga već 2 godine. I nema boljeg na tržištu što se tiče njegovog sastava. To može potvrditi bilo koji BB..
Tony Soprano
17 godina
Rast mišića i visina

kakvi su ti rezultati s njim?

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Rezultati su fantastični. Preporučio bih ga posebno onima koji su mršavi oni će definitivno vidjeti pomak u kilogramima. Sve zavisi koliko ga konzumiraš, npr. možeš ga uzimati ujutro odmah čim se probudiš, i nakon vježbanja po 2-3 mjerice + ja preporučujem vodu(a možeš i mlijeko naravno). Tada je učinak veći = više kalorija. Ja ga uzimam jednom na dan i to svaki dan vježbao ili ne ja uzimam radi sebe. Uzimam ga 4 mjeseca, onda mjesec dana pauze pa ponovno.
Tony Soprano
17 godina
Rast mišića i visina

i kolko si kila dobio s jednom kutijom toga? otprilike

16 godina
Tony.Soprano kaže...
Najbolji gainer je 100% Iso Mass Xtreme gainer od Ultimate Nutritiona. Koristim ga već 2 godine. I nema boljeg na tržištu što se tiče njegovog sastava. To može potvrditi bilo koji BB..

Dada i on je odlican uz myo max i serious mass.. ali jako skup, nego mar na tvom mjestu bi uzeo serious mass.. jer je odlican a najeftiniji od ovih svih.. ovi su dosta skuplji samo jer imaju dosta dodataka.. npr kreatin, bcca itd.. mada i ovaj ima 1gram keratina i 500 glutamina.. uzmes si 5kg za 500kn i po dozi uzmes 150grama.. i traje ti 2 mjeseca.. cirka

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 19:41 (Encyanix).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Sa jednim pakovanjem možeš dobiti i do 5kg, ako ga koristiš sa mlijekom i to dva puta na dan po 3 mjerice. Ali sve ti zavisi od čovjeka do čovjeka i od tvoga organizma. Ja osobno preporučujem Iso Mass Xtreme gainer 100% najbolji, ali nažalost nekome i najskuplji na tržištu. Tako je on sadrži i kreatin u sebi i još brdo dodataka što ga čini najkompletnijim geinerom na tržištu!
Tony Soprano
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 19:41 (Tony.Soprano).
17 godina
Rast mišića i visina

a vidit cu kako cu bit s lovom kad potrosim ovaj whey koji imam. jos me zanima jedna stvar, posto neki gaineri nemaju kreatin u sebi, mogu li ja njega dodatno metnut, npr u 300 ml vode ubacim gainer i jos 5g kreatina?

16 godina
mar123 kaže...

a vidit cu kako cu bit s lovom kad potrosim ovaj whey koji imam. jos me zanima jedna stvar, posto neki gaineri nemaju kreatin u sebi, mogu li ja njega dodatno metnut, npr u 300 ml vode ubacim gainer i jos 5g kreatina?

naravno..

14 godina
protjeran
mar123 kaže...

whey+glutamin+kreatin+carb

To su ti glavni sastojci i mozes si sam mjesati to kak hoces, ali ce te u finalu ispasti skuplje.

Lepo ti je covjek gore ponovil, isogainer od Nutrabolica i nije skup. 4,5 kg cca 450 kuna.

Mega mass ti je jeftiniji, ali ima puno secera.

Kolko para tolko muzike (u vecini slucajeva).

daniel
17 godina
Rast mišića i visina

ma mega mass je sranje, pun je secera.

5.5 kg serious massa je 320 kn.

4.6 kg iso mass extreme-a je 845 kn

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sta ce vam mass gaineri, ak niš barem je kilograme lagano nabit.

17 godina
Jabulani kaže...

kako kome

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja imam neugodna iskustva sa mega massom,dobio sam jednu kilu od njega..od pakovanja od 5kg,uzimao sam ga poslije treninga samo.

Poslije ljeta kad bude love uzimam iso max

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Jabulani kaže...

kako kome

Sa dobrom prehranom nije.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Lijepo ti kažem Iso Mass Xtreme od Ultimate Nutritiona uzmi, naravno da je skuplji, ali je definitivno najbolji po sastavu i učinku! Koristim ga već 2 godine i imam samo riječi hvale za njega.
Tony Soprano
18 godina
XVII Mini kaže...

Povijest .. ne vjerujem da se piko pošto ima 14.5 godina iskreno ni ne vjerujem da su mu misici kao balon i da izgleda kao bodybilder kada obuce usku majicu - rekoh pics or it didn't happen.

Tako je. Danas barem nije problem uz tolike smartphoneove i digitalce, web kamere i tablete kliknuti fotku u post.
Evo moje, kupio sam jučer ovu majcu pa vidio kako mi stoje te štrample od majce:)
Prilično neugodno, ali možda bude ugodnija po ljetu. Sad je hladna i nešto bocka.

Tony.Soprano kaže...
Lijepo ti kažem Iso Mass Xtreme od Ultimate Nutritiona uzmi, naravno da je skuplji, ali je definitivno najbolji po sastavu i učinku! Koristim ga već 2 godine i imam samo riječi hvale za njega.

Okej, pa koliko je to kutija u dvije godine? ako tako dobro funkcionira, koliko kilograma si dobio i čega? Fotka prije-poslije?
Mislim, pored elementarnih suplemenata, što to imaju gaineri da je, kako Mar kaže 4.6 kg iso mass extreme-a 845 kn?
To je već ozbiljan novac, znate li koliko se kilograma najproteinskijeg mesa, sira, i ostale kvalitetne hrane može kupiti za to?
p.s. (ja sam i bez gainera bez problema natuko nekvalitetne masne kile pa pitam) :)

17 godina
Jabulani kaže...
mar123 kaže...
Jabulani kaže...

kako kome

tako mozes rec za bilo sto. s dobrom prehranom nije tesko smrsavit. s dobrim treningom nije tesko se nabildat. ali tesko je i to je to. nisu svi isti, nekome je laske smravit nekome se lakse udebljat, to su geni, a prehrana je druga stvar. ja eto u mjesec dana s nekakvom ok prehranom dobio 5 kg, ali da hocu u mjesec dana mogu skinut 10 kg samo tako, bez muka, dok npr moj frend 10 kg nemoze smrsavit nikako.

18 godina
mar123 kaže...
Jabulani kaže...
mar123 kaže...
Jabulani kaže...

kako kome

tako mozes rec za bilo sto. s dobrom prehranom nije tesko smrsavit. s dobrim treningom nije tesko se nabildat. ali tesko je i to je to. nisu svi isti, nekome je laske smravit nekome se lakse udebljat, to su geni, a prehrana je druga stvar. ja eto u mjesec dana s nekakvom ok prehranom dobio 5 kg, ali da hocu u mjesec dana mogu skinut 10 kg samo tako, bez muka, dok npr moj frend 10 kg nemoze smrsavit nikako.

Ma to ti je životna navika, a da nisi ni svjestan. Trebao bi biti sa tvojim prijateljem 24 sata dnevno pa bi vidio kako on
ipak jede hranu koju ti ne jedeš i obratno. On se sigurno nemože ni sjetiti da je pojeo kutiju jaffa cakesa, popio 4 bočice
kole, gricnuo čips i malo deblju porciju za ručak koja bi se tebi činila da bi povratio da sve moraš odjednom pojesti.
5 kilograma je ogromna količina mjesečno za te godine, ja nebih i u ludilu još ubrzavao tempo gainerima.
Tu bi mogla trpiti gušterača koja proizvodi inzulin, a i ostatku tijela daj fore da se navikne na povećanu masu.
Polako čovječe, imaš cijeli život pred sobom, fučkaš instant rezultate, kako bi rekao rambox:)

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

overhaul,koliko si platio majicu ako se smije znati,ja sam si gledao takve majice,i tajice al ono majica + hlače koštaju oko 1000 kuna.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Ne treba se s ničim opterećivati, sve će to doći na svoje sa godinama, znaš kako se kaže što brzo dođe(gaineri,kreatin itd..) brzo i ode..
Tony Soprano
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 23:15 (Tony.Soprano).
17 godina
Rast mišića i visina
Ha gle brzo ili ne tako je doslo, poceo sam vise jest, i jos te suplemente uzimam ali nisam dobio nista sala tj bar se ne vidi, trbusni su mi jos vise istaknuti. Meni je ilj za 3 mjeseca doc na nekih 65-66 kg(sad sam na 59) i onda to drzat. A za gainere se samo ovako raspitujem, ovog wheya cu imat za jos nekih mjesec dana pa neznam dal da kad ga potrosim opet uzmem whey i kreatin ili neki gainer. Jer necu riskirat da dobijem salo samo da bi brzo nabio kile. Overhaul koji broj majice ti je ovako uzak? :)
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kod mene je evo trenutno ovo stanje, i sa toga ne idem više niti dolje niti gore, samo održavanje. A ti se samo ne sekiraj, jedi i rad rad i samo rad, i to je ključ uspjeha, nemoj nikada odustajati i uspjeh će doći.

Tony Soprano
18 godina
crack kaže...

overhaul,koliko si platio majicu ako se smije znati,ja sam si gledao takve majice,i tajice al ono majica + hlače koštaju oko 1000 kuna.

evo postao u attachment, neznam jel to puno il malo i jel model dobar il loš :/
Nije mi padalo na pamet uzimati još i tajce, pa da hodam ko gej mušketir ispalog međunožja:)

Tony.Soprano kaže...
Ne treba se s ničim opterećivati, sve će to doći na svoje sa godinama, znaš kako se kaže što brzo dođe(gaineri,kreatin itd..) brzo i ode..

upravo tako, btw. Tony dobra masa, povlačim skepticizam za gainere:)

mar123 kaže...
Ha gle brzo ili ne tako je doslo, poceo sam vise jest, i jos te suplemente uzimam ali nisam dobio nista sala tj bar se ne vidi, trbusni su mi jos vise istaknuti. Meni je ilj za 3 mjeseca doc na nekih 65-66 kg(sad sam na 59) i onda to drzat. A za gainere se samo ovako raspitujem, ovog wheya cu imat za jos nekih mjesec dana pa neznam dal da kad ga potrosim opet uzmem whey i kreatin ili neki gainer. Jer necu riskirat da dobijem salo samo da bi brzo nabio kile. Overhaul koji broj majice ti je ovako uzak? :)

L ali te majce su nerealno male ko čarape, minijaturne. Natežu se ko ženske hulahupke:)

17 godina
Rast mišića i visina
Pitam da si mogu docarat kolki si haha Meni je takva majica uska u broju s. Ja ih kupim u hmu za 99 kn, ima crna i bijela i nisu lose.
18 godina
mar123 kaže...
Pitam da si mogu docarat kolki si haha Meni je takva majica uska u broju s. Ja ih kupim u hmu za 99 kn, ima crna i bijela i nisu lose.

E hvala na infou, mislio sam da su H&M, NewYorker, Zara i slični samo za ženske, pa nisam pretraživao ponudu :)

14 godina
neaktivan
Tony.Soprano kaže...

Kod mene je evo trenutno ovo stanje, i sa toga ne idem više niti dolje niti gore, samo održavanje. A ti se samo ne sekiraj, jedi i rad rad i samo rad, i to je ključ uspjeha, nemoj nikada odustajati i uspjeh će doći.

Koliko imaš kg ?

18 godina
crack kaže...

Takvih pe.derskih majica imaš i u intersportu. {#} Bilo je čak i u Nikeu u Areni po 150ak krznenih.

Ja sam si preko ibeja uzeo za 120ak krznenih, isto je solidna. Nike combat, compress shirt na ibeju traži.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
neaktivan
aton kaže...
Tony.Soprano kaže...

Koliko imaš kg ?

87kg, visina 184cm

Tony Soprano
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice