Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.157
|
čitano: 9.212.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Rast mišića i visina

samo dva gornja trbušnjaka mi se slabiju vidu od ostalih..zato pitam da koje su vježbe za gornji dio :)

18 godina
Rast mišića i visina

Meni ova vježba potrga gornje trbušnjake. Sad, neznam ako nemaš teret, onda već prije
spomenuti krunchevi dizanjem nogu, uz varijaciju da imaš u ispružanim rukama neki dumbell od oko5 kila

i radiš do otkaza.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

kupio sam kreatin i protein, ali sam procito na jednom drugom forumu da se uz whey treba uzimat i dekstroza, pa u kom obliku da to uzmem. i mislio sam odradit fazu punjenja za kreatin, to znaci 4 puta na dan prvit tjedan( ujutro, prije treninga, poslije treninga i popodne) a kasnije samo u pwm 5 g, jel to ok? i to kad radim pwm mogu sve ubacit u jedan shake? koliko da wheya stavim u shake i koliko vode treba ic? jer na stranicama di sam kupio pise 30 g wheya u 140 ml vode, ali neznam dali se sto mjenja kad jos uzimam kreatin i dekstrozu.

18 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
maraac kaže...

kupio sam kreatin i protein, ali sam procito na jednom drugom forumu da se uz whey treba uzimat i dekstroza, pa u kom obliku da to uzmem. i mislio sam odradit fazu punjenja za kreatin, to znaci 4 puta na dan prvit tjedan( ujutro, prije treninga, poslije treninga i popodne) a kasnije samo u pwm 5 g, jel to ok? i to kad radim pwm mogu sve ubacit u jedan shake? koliko da wheya stavim u shake i koliko vode treba ic? jer na stranicama di sam kupio pise 30 g wheya u 140 ml vode, ali neznam dali se sto mjenja kad jos uzimam kreatin i dekstrozu.

Dekstrozu imaš u DM-u za 13-ak kuna vrećicu. Piše ti na njoj Traubenzuckar (grožđani šećeri).

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

i to onda samo usipam u shake skupa s wheyom i kreatinom?

i moze mi netko odgovorit na ostala pitanja

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Uf samo da malo otopli,tj.da se otopi snijeg krećem s ovim :)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 20:27 (big_guy).
17 godina
big_guy kaže...

to je prelagano da bi se nesto ozbiljno postiglo

18 godina
big_guy kaže...

Pa, hm, ovo sve zajedno bez tereta i nije neki izazov. Možda jedino u smislu da se Postigne hiit intenzitet, onako da se Prezadiše i zaguši mišiće pa se time učini težim. U tom smislu je okej, za formu i polako mršavljenje. Za mlade, kako bi Dobili nekakve mišiće, hm.. Ne baš.
18 godina
maraac kaže...

i to onda samo usipam u shake skupa s wheyom i kreatinom?

i moze mi netko odgovorit na ostala pitanja

Da sve kako ti piše na kutiji, dekstroza iliti glukoza, tj grožđani šećer, kad se dodaju ništa ne mijenjaju na količini vode i wheya. Samo si zasladio shake pa će ti bit ukusniji. Da ne dosađujem sad čemu služi šećer u pwm ili sa kreatinom.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

jel onda ok u 3 deci vode stavit 30g wheya, 5g kreatina i jos tog grozdanog secera(kolko vec treba, nigdje nisam procito kolko)?

17 godina
maraac kaže...

jel onda ok u 3 deci vode stavit 30g wheya, 5g kreatina i jos tog grozdanog secera(kolko vec treba, nigdje nisam procito kolko)?

1 kuhinjsku zlicu. Ja opcenito stavim malo vise.

15 godina
neaktivan
DuMe kaže...

samo dva gornja trbušnjaka mi se slabiju vidu od ostalih..zato pitam da koje su vježbe za gornji dio :)

Možeš za početak probat ovo.

To ja radim. Možda se čini prelagano, ali baš i nije.

Samo je bitno da radiš na tvrdoj podlozi, i da radiš kako i animirani lik. Znači, ne spuštat glavu do poda nego si cijelo vrijeme u zraku.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
protjeran
Rast mišića i visina

kako ste jadni s tim proteinima

jedite normalnu hranu i street workout i vidit cete najbolje rezultate,u mjesec dana koliko treniram udebljao sam se 10 kg i imam savrsenu definiciju

18 godina
neaktivan
Prelose kaže...

jedite normalnu hranu i street workout i vidit cete najbolje rezultate,u mjesec dana koliko treniram udebljao sam se 10 kg i imam savrsenu definiciju

nauči šta su proteini.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
18 godina
Prelose kaže...

u mjesec dana dobio si deset kilograma mišića bez posebne prehrane, vježbi velikim teretima, ili juicea? Koliko godina imaš, da ne računaš teenagerski rast u krivi koš? Ili možda Jel uvijek ili samo kad se razljutiš i dali tada pozeleniši i potrgaš mišićima svu odjeću osim naravno gaća?
17 godina
Prelose kaže...
djdomi kaže...
Prelose kaže...

nauči šta su proteini.

dodatak hrani idiotima koji zele odjedanput izgledat kao nesto

ajde procitaj nesto i vrati se onda ovdje.

18 godina
Prelose kaže...
djdomi kaže...
Prelose kaže...

nauči šta su proteini.

Odtrolaj s teme ako neznaš ništa o temi osim vrijeđanja forumaša. Tip koji dobija 330 grama mišića dnevno "street workoutom".
17 godina
Rast mišića i visina

pazi da sad stanes s treniranjem da ne nabis previse misica kad tako brzo ide.

13 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
Prelose kaže...

Proteini nisu carobni prah koji daje misice preko noci... ilitiga ''odjedanput''

A ako mislis da smo idioti, i ti si ocito! Uzimas proteine također

zasto ne trenirate bez toga eto ne znam sta je to,ne uzimam vjeruj mi nisam tako glup,zas bi onda govorio za streetw i obicna prehrana

13 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ako mene nije spriječio metar snijega prošle godine mislim da nema razloga da ne radiš. Evo da ne zajebeš vježbe evonešto linkova, umjesto običnih Čučnjeva napreduj do Pištolj Čučnjeva, Trbušnjake eventualno zamjeni sa Front Leverom ili Visećim dizanjima nogama.

EDIT: Najjeftinije rješenje ako ti se ne da plaćati teretanu i sve to su gimnastičke karike, nemaš potrebe za tegovima i ostalim stvarima za gornje tijelo pošto intezitet lako povećaš mjenjanjem poluge. Npr. Sklek na Karikama otežaš tako da okreneš palac na 45 stupnjeva vani (najveći pump u prsima ikada).

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 22:26 (Kramerdida).
15 godina
odjavljen
Prelose kaže...

zasto ne trenirate bez toga eto ne znam sta je to,ne uzimam vjeruj mi nisam tako glup,zas bi onda govorio za streetw i obicna prehrana

Jedeš li jaja, meso, grah??

U njima ima proteina... Dečko čitaj malo!

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 22:41 (MARKOZD15).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kak me živciraju ljudi koji nemogu pročitat 2-3 članka i naučit što je to Whey protein, isto tako jedan debil iz razreda, ima valjda 170cm i 110kg i govori mi kako je to kemija, kako je to loše, a svaki dan pije je*enu kolu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 22:48 (Jabulani).
18 godina
Jabulani kaže...

Kak me živciraju ljudi koji nemogu pročitat 2-3 članka i naučit što je to Whey protein, isto tako jedan debil iz razreda, ima valjda 170cm i 110kg i govori mi kako je to kemija, kako je to loše, a svaki dan pije je*enu kolu.

Ha, bit će da i on dobija deset kilograma mišića mjesečno. Naravno, godina dana tako i eto ga na 110 kila mišićne mase. Na stranu ironija, ali meni ne pada na pamet tako u tom stilu uletiti u forumu u npr. sekciji na linux, reć da ja sa macom na snježnom leopardu Mjesečno zaradim 100 000 kuna a oni su idioti, jer je linux i unix sranje. To je otprilike po ignoranciji neznanju i pretjerivanju ravno ovim gore izjavama.
17 godina
Rast mišića i visina

trebo bi vase misljenje, ali malo strucnije ne da odgovor bude " pa naravno, sto si ti mislio" nego da mi neko objasni. mrsav sam, kilaza mi varira od 56-58 kg, imam sala na donjem dijelu trbuha, ne vjezbam, pijem gazirane sokove reko bi u dosta velikim kolicinama, jedem junk food isto tako(kebabi, mek donaldsi i to), nisam ljubitelj slatkog pa cokolade, bombone, kolace ne uzimam osim u nekim specijalnim prilikama koji kolac. mene zanima zasto nisam debela svinja od tih svih sranja koje unosim jer neka ekipa jede manje tog pa su deblji. te dali cu vidit neku razliku na tijelu ako prestanem uzimat te gazirane sokove i junk food?

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

trebo bi vase misljenje, ali malo strucnije ne da odgovor bude " pa naravno, sto si ti mislio" nego da mi neko objasni. mrsav sam, kilaza mi varira od 56-58 kg, imam sala na donjem dijelu trbuha, ne vjezbam, pijem gazirane sokove reko bi u dosta velikim kolicinama, jedem junk food isto tako(kebabi, mek donaldsi i to), nisam ljubitelj slatkog pa cokolade, bombone, kolace ne uzimam osim u nekim specijalnim prilikama koji kolac. mene zanima zasto nisam debela svinja od tih svih sranja koje unosim jer neka ekipa jede manje tog pa su deblji. te dali cu vidit neku razliku na tijelu ako prestanem uzimat te gazirane sokove i junk food?

Jedeš manje nego što trošiš eto zašto, imaš male žute koji jedu 3000+ kalorija na dan bez ikakvih pomaka u težini. Količina kalorija je najbitnija. Mislim da ćeš imati najviše promjena unutra.

17 godina
Rast mišića i visina

a ja znam da je kod mene problem sto jako malo jedem, jer pojedem rucak a ovo ostalo sve nesto malo. al odsad cu pocet nosit sendvic u skolu i jest puno vise. pogotovo kad pocnem s nekom aktivnoscu.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

a ja znam da je kod mene problem sto jako malo jedem, jer pojedem rucak a ovo ostalo sve nesto malo. al odsad cu pocet nosit sendvic u skolu i jest puno vise. pogotovo kad pocnem s nekom aktivnoscu.

pa sta nisi ti vec bio poceo s p90x? :D

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Ja sam imao problem što nisam vježbao, a počeo sam se dosta debljat. 

Nije da sam bio bačva, nisam uopće bio debel, ali nisam imao mišiće nego salo u području trbuha.

I preko ljeta sam odlučio izgubit par kila, što sam i ostvario do zime. Izgubio sam nekih 6-7 kila.

I sad polako i umjereno svaki dan vježbam i umjereno jedem tako da sam sad okej. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 23:20 (Tomek.Klc).
18 godina
Rast mišića i visina
Godine. Metabolizam je brži zbog više testosterona, a i životne aktivnosti. Mlađi ljudi nesvjesno su i dulje i intenzivnije fizički aktivniji. Mlada Zdrava i sposobna gušterača, efikasna žuć, jetra, bubrezi, probava - sve To pomaže u održavanju gotovo optimalnog fizičkog stanja. Nastavi istim tempom kad budeš 15tak godina stariji, i da vidiš razlike. Naravno, ima i mlade pretile djece,( osim bolesnih) kojima su roditelji lošim odgojem Jednostavno utovili novih masnih stanica i organizmu probavu preformirali u Krivom smjeru, no to nije za referencu. Edit: nemoj nositi sendvič, pokušaj uzeti tupperware zdjelicu s ručkom. Barem sveži sir i zobene pahuljice.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 23:24 (overhaul).
17 godina
Rast mišića i visina

mislio sam napravit sendvic s dimcekom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice