Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.154
|
čitano: 9.006.032
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rast mišića i visina

nisam reko da treba trajat duze od sat vremena ali ovi treninzi koje tu citam traju najvise 20 minuta, to nije pravi trening pa ti reci sto oces. za mene je trening minimalno 50 minuta vjezbanja gdje si mrtav a ne kad si gotov da ni ne osjetis da si ga imo.

18 godina
Re: Rast mišića i visina

A trening od 20min gdje si gotov, mrtav umoran? Pa meni trening tako od 50min isto nije nešto, ako ti možeš 50min pod naporom derati nije kvalitetan trening pa ti reci šta hoćeš {#}

Imam ja tako frenda koji kaže da odradi trening u teretani od 2h. WTF?! Kako to može biti kvalitetan trening gdje ti možeš raditi nešto 2h? Nikako. 

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
Rast mišića i visina

a kako ne, pa odradi seriju pa prosjedi par minuta, pa opet i tako ti prode 2 sata u teretani, zato ja ne volim ic tamo.

17 godina
Rast mišića i visina

Za nekog tko ne trenira je bilo kakav trening dobar i onaj od 20 i ondaj od 2h. Tko se time bavi ozbiljnije s vremenom nauči koji trening njemu odgovra i toga se drži. Ne reagira svatko jednako na isti trening. 

18 godina

Pa to ti kažem, to nije trening.

Isto tako zašto ne bi mogao odraditi nešto u 20,30 min i umoriti se? Ne mora to nužno biti teretana, ali recimo probaj raditi tabatu sa npr marincima, sklekovima, čučnjevima po 4min sve to. Znači 20sek marinci, 10sek pauza, opet 20sek rad, nakon toga 10sek pauza. I tako 4min marince samo. Pauza između marinaca, sklekova i svega ostaloga neka bude 30sek. To je manje od 15min. Ako te to ne umori, onda ne znam šta da kažem... {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
18 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Pa to ti kažem, to nije trening.

Isto tako zašto ne bi mogao odraditi nešto u 20,30 min i umoriti se? Ne mora to nužno biti teretana, ali recimo probaj raditi tabatu sa npr marincima, sklekovima, čučnjevima po 4min sve to. Znači 20sek marinci, 10sek pauza, opet 20sek rad, nakon toga 10sek pauza. I tako 4min marince samo. Pauza između marinaca, sklekova i svega ostaloga neka bude 30sek. To je manje od 15min. Ako te to ne umori, onda ne znam šta da kažem... {#}

tabate su ubitačne :D 15min njih i već si na podu. mar, probaj ih :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Evo da se i ja ukljucim posto citam temu vec duze vrijeme. Ja imam problem s nepravilnim drzanjem sto je dovelo do tzv. Pilecih prsa i iskrivljenje vrata. Tijekom god.(prije ljeta) konstanto sam vježbao sklekove i skokove, te su mi se prsa znatno popravila, cak se pileca vise nisu vidjela, no tijekom ljeta sam prestao i evo nakon 3-4 mjeseca na istom, no prsa se mogu a i hocu to rijesiti, muci me problem s malo iskrivljenim vratom :( Kako da rijesim taj problem, jel mi treba neka posebna sprava, vjezbe, anatomski jastuk?? Prije mjesec dana odlucio sam se vratiti u formu tako da svaki dan napravim po stotinjak sklekova. Visok sam oko 171 cm, a gradja nije bog zna što, šala :D inace imam takav metabolizam da se nemogu udebljati, jeo 100 kg mesa ili par kanti masti xD Imate nekakve savjete u vezi tog vrata? Doktori su mi rekli da se vecina tog javlja zbog naglog rasta + moje nepravilno držanje(jer sam ove godine dosta narastao, nadam se da cu jos :) ) Trenutaco dnevno napravim oko 100 sklekova i 30 skokova za istezanje.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 12:01 (Zin567).
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Teže na šakama?

Probaj koliko možeš na šakama sada kada si probao obično pa javi rezultat, baš me zanima.

Ma ima 100 vrsta sklekova, svi su zayebani {#}

@mar123

Što se tiče dužine treninga, zašto bi dobar trening morao trajati duže od sat vremena? Pa kvalitetniji je onaj koji traje kraće i gdje se brže umoriš, gdje nema velikih pauza. Ili se varam možda?

@duzina treninga oprimalno je oko 45min do 1h barem u mom slučaju,radim po takvom programu,ti marinci i to od 10-ak sec odmora to ti je vise onako za neku kondiciju,kad napravis vjezbu treba ti neka minuta do 70 sec da ne ides na sljedecu seriju ili neku drugu vjezbu umoran jer neces je moc odradit kako spada.

18 godina
crack kaže...
Pero Dinamit kaže...

Teže na šakama?

Probaj koliko možeš na šakama sada kada si probao obično pa javi rezultat, baš me zanima.

Ma ima 100 vrsta sklekova, svi su zayebani {#}

@mar123

Što se tiče dužine treninga, zašto bi dobar trening morao trajati duže od sat vremena? Pa kvalitetniji je onaj koji traje kraće i gdje se brže umoriš, gdje nema velikih pauza. Ili se varam možda?

@duzina treninga oprimalno je oko 45min do 1h barem u mom slučaju,radim po takvom programu,ti marinci i to od 10-ak sec odmora to ti je vise onako za neku kondiciju,kad napravis vjezbu treba ti neka minuta do 70 sec da ne ides na sljedecu seriju ili neku drugu vjezbu umoran jer neces je moc odradit kako spada.

Tako nekako. Naravno, ima treninga i treninga. Vježabnje vještine (npr driblinga s loptom, gađanja koša ili gimastičkih elemenata) može trajati sate i sate i sate.
Aerobni trening također - 2 sata nije iznimka nego pravilo trčkaranja, fitnessa, bicikliranja, plivanja na dulje pruge itd. A onda ima treninga eksplozivnosti, snage i treninga
za masu koji uopće ne moraju dugo trajati samo moraju biti intenzivni napor za mišiće. Vidim da mnogi imaju problema sa pojmovima Aerobno-Aanaerobno, pa...

17 godina
Rast mišića i visina

pa to sam ja i reko, nekih 45-50 minuta minimalno, sve ispod ne priznam.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

razr ti dok ne rijeses prehranu,i neki normalan trening ti ces samo gubit vrijeme u teretani.

16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

I može mi netko preporučiti 5KG proteina, koliko to otprilike košta?
Znam da je prije u ovoj temi bilo nabavljanja preko nekog lika, ali sve legalno, pa ako itko zna nešto više neka napiše. 

Itko? Znam da je bio neki lik iz "teretane" Oo

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
neaktivan
crack kaže...

razr ti dok ne rijeses prehranu,i neki normalan trening ti ces samo gubit vrijeme u teretani.

Ne idem u teretanu,vjezbam doma.Polako,ima vremena,sad radim program za teretanu i jest cu zdravije.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
16 godina
Rast mišića i visina

Jel uzimao netko pivski kvasac u kapsulama? Mislim da mi fali vitamina B pa sam to planirao uzimati ,a i potiče apetit. Cijena je jako niska. Mislim da je 90-100 kapsula oko 20-30kn

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
18 godina

Pa popi dnevno par pivi i rjesio problem :D spojis ugodno s korisnim

You got to lose to know how to win
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Jel koristi neko ovo?

Dobio sam dosta preporuka za to

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo ja narucio Proteine i kreatine, stizu u 2 dana pa da vidimo rezultate :)

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
18 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo ja narucio Proteine i kreatine, stizu u 2 dana pa da vidimo rezultate :)

Nećeš ih vidjet bez brige, bar ne u 2-3tjedna kolko će ti trebati da s nekim najnormalnijim treningom (3x tjedno) zdrobiš tih 908g proteina kolko ima u toj mini-piksi.. Ovih 500g kreatina sve što mogu je povući ti malo vode u mišiće i to je otprilike to, da ćeš nabiti mišićnu masu u tom kratkom periodu - nećeš, trebat će ti duže vremena da stvarno vidiš rezultate. Inače za 350-400kn bez beda nabaviš 2.3kg wheya. {#}

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ljudi moze preporuka za vjezbu za donje trbusne, jer tu imam fkt puno i vjezbu za prsa.. naravno, doma vjezbam:)

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koja je najbolje metoda za rijesit se viska sala na trbuhu? kod kuce naravno.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina
Rast mišića i visina

nista kod kuce, idi van trcat, najbolja metoda i naravno sredit prehranu malo.

15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Preskakanje užeta, jako dobro, ali ne znam koliko je dobro za zglobove.

18 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

ljudi moze preporuka za vjezbu za donje trbusne, jer tu imam fkt puno i vjezbu za prsa.. naravno, doma vjezbam:)

čega imaš puno?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
cod2playahhh kaže...

čega imaš puno?

puno nedostatka mišića :)

15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

jedna jedina metoda za to postoji - sredena prehrana i kardio (trcanje, bicikl, itd). 

trbusnjake uopce ne moras radit.

17 godina
189 cm visok a 86 kila? jel to idealno?
dado
16 godina
neaktivan
Ovisi of BF%
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
neaktivan
djdomi kaže...
cod2playahhh kaže...

čega imaš puno?

sala..

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
18 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...
djdomi kaže...
cod2playahhh kaže...

čega imaš puno?

sala..

nećeš to salo skinuti ako dobiješ donje trbušne mišiće.

ne postoji ciljano skidanje sala.

radi kardio i tijelo će koristiti salo po potrebi i po određenom redu. kod svake osobe se drugačije salo nakuplja i drugačijim redoslijedom koristi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 8:38 (djdomi).
15 godina
Rast mišića i visina

ljudi moji treniram vec 5mjeseca u teretani i ide mi vidim mnogo promjena na sebi...(ako treba dat cu slike) ugl. vide mi se dva gornja trbusnjaka vec 2 mjeseca, a mrsav sam i treniram vaterpolo vec 5godina... vjezbam radim vjezbe za donje trbusnjake ali nikako :( zna neko zasto?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice