Poštovani, namjeravam kupiti konfiguraciju za gaming uključujući lcd monitor od 22" sa minimalnim odzivom te vrlo tiho kučište jer želim svesti buku na minimum, cijena do 10000 kn. Ako imate kakve prijedloge unaprijed zahvaljujem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za kučište samo prolistaj novi BUG 
Za tu svotu složiš bez problema gaming makinu, no požuri jer se cijene polako dižu..
Poštovani, namjeravam kupiti konfiguraciju za gaming uključujući lcd monitor od 22" sa minimalnim odzivom te vrlo tiho kučište jer želim svesti buku na minimum, cijena do 10000 kn. Ako imate kakve prijedloge unaprijed zahvaljujem.
a zasto ne hd 4870x2 ?? - po meni malo bolji izbor nego gtx280
Pa eto, sa nVidiama nisam baš upoznat previše pa onda radije slušaj njih... Ja sam stavio najjeftiniju...
Znam da je HD4870X2 najjača, ali je dosta skuplja od GTX280, a zna imati problema jer ovo je ipak 1 GPU, ono su 2... A za GTX280 ne možete reći da je loša... A razliku nećeš primjetiti sigurno... Razlika u cijeni ti je 300-400kn pa ti odluči...