Kupnja konfiguracije za gaming

poruka: 7
|
čitano: 1.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Poštovani, namjeravam kupiti konfiguraciju za gaming uključujući lcd monitor od  22" sa minimalnim odzivom te vrlo tiho kučište jer želim svesti buku na minimum, cijena do 10000 kn. Ako imate kakve prijedloge unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za kučište samo prolistaj novi BUG Namigiva

Za tu svotu složiš bez problema gaming makinu, no požuri jer se cijene polako dižu..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kupnja konfiguracije za gaming
newbuy kaže...

Poštovani, namjeravam kupiti konfiguraciju za gaming uključujući lcd monitor od  22" sa minimalnim odzivom te vrlo tiho kučište jer želim svesti buku na minimum, cijena do 10000 kn. Ako imate kakve prijedloge unaprijed zahvaljujem.

Dati ću ja jedan primjer dobre konfe. Nisam htio ići na Nehaleme jer za konfu u biti ostaje 8k kn u što bi se mogao ugurati nehalem, ali morale bi biti onda lošije druge konponente... Pa evo jednog primjera sa quadom:

Ukupno: 9746kn + kućište po izboru
Ako je previše, reci, negdje ćemo smanjiti...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan

a zasto ne hd 4870x2 ?? - po meni malo bolji izbor nego gtx280

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
4870x2 je brza ali dosta problema zbog internog cf
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
Sused kaže...
newbuy kaže...

Dati ću ja jedan primjer dobre konfe. Nisam htio ići na Nehaleme jer za konfu u biti ostaje 8k kn u što bi se mogao ugurati nehalem, ali morale bi biti onda lošije druge konponente... Pa evo jednog primjera sa quadom:

Ukupno: 9746kn + kućište po izboru
Ako je previše, reci, negdje ćemo smanjiti...
 Mislim da se vise isplati kupit od BFG-a jel je to najbolje i ima 10godina jamstva.  http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=036597 
P4 2.0,Ati 9600PRO,1GB 166MHz.
17 godina
neaktivan

Pa eto, sa nVidiama nisam baš upoznat previše pa onda radije slušaj njih... Ja sam stavio najjeftiniju...

Znam da je HD4870X2 najjača, ali je dosta skuplja od GTX280, a zna imati problema jer ovo je ipak 1 GPU, ono su 2... A za GTX280 ne možete reći da je loša... A razliku nećeš primjetiti sigurno... Razlika u cijeni ti je 300-400kn pa ti odluči...

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice