ima tamo preko puta čipoteke u zg-u jedan dućan sa bojama kupiš si crni mat sprej za 45kn i ima ga 3 puta više nego u onim za 20kn i za njega netraba temeljna :)
ima tamo preko puta čipoteke u zg-u jedan dućan sa bojama kupiš si crni mat sprej za 45kn i ima ga 3 puta više nego u onim za 20kn i za njega netraba temeljna :)
Primer je potrebam jer je riječ o čistom aluminiju bez ikakve boje.
Primer je potrebam jer je riječ o čistom aluminiju bez ikakve boje.
aha onda ok :)
Trebam mišljenje o novoj kombinaciji boja koju bih sam radio (do sada mi se nitko nije javio).
Bilo b ovako-iznutra mat crna, plastika bi bila sjajno crna prekrivena sa crvenim akrilom a prečke bi bile sjajno crne.
Ako ne-zašto?
7 | Da |
---|---|
0 | Ne |

Morat ću vidjeti. Sad malo razmatram ostavljanje plastike onake kakve je, a bojanje samo metalnih dijelova. No presudit će photoshop.
Bilo kako bilo, radio sam ili mi to netko drugi radio, do krjaja slijedećeg tjedna (prije 1.9.) bit će obojan kejs makar govno pojeo.
Sutra bi kejs trebao biti gotov.Od bojanja sam morao odustati te sam se odlučio tek na malo dotjerivanje folijom i tkaninom. Također bojam 3 venta.

Sutra bi kejs trebao biti gotov.Od bojanja sam morao odustati te sam se odlučio tek na malo dotjerivanje folijom i tkaninom. Također bojam 3 venta.
Znaš šta, možda je i bolje da si odustao. Ne mogu ni zamisliti koliki bi to bio epic fail da kreneš bojati Cosmos S i na kraju ispadne koma. Što se tiče folija, da li koristiš one folije koje se koriste primarno za aute ili nekakve drugačije, also, kakva tkanina, ovo stvarno nisam očekivao?!
Uh,jedva cekam da vidim slike jer je stvarno premalo moddanih kučišta na forumu
Znaš šta, možda je i bolje da si odustao. Ne mogu ni zamisliti koliki bi to bio epic fail da kreneš bojati Cosmos S i na kraju ispadne koma. Što se tiče folija, da li koristiš one folije koje se koriste primarno za aute ili nekakve drugačije, also, kakva tkanina, ovo stvarno nisam očekivao?!
Odustao sam jer me strefio hertz kad sam napravio računicu na papiru-400 kn i još sam radim. A autolakieri svi ljeni obavit posao. Nevjerojatno je kako ne žele raditi -ak sam im rekao da rade u jednoj boji, ali ne ne da im se.
Jesi vidio @ Folije Čamber da li im se da pripomoći?
E jesu li ti bolje sada temperature kada si promjenio pastu na grafičkama,koje si to ventove stavio na Corsair cooler i di si kupio ovo spužvu protiv vibracija ioli što god već
E jesu li ti bolje sada temperature kada si promjenio pastu na grafičkama,koje si to ventove stavio na Corsair cooler i di si kupio ovo spužvu protiv vibracija ioli što god već
Temperature su mrvicu manje jer je nova pasta, i prije je bila ta. Ventovi su Scythe SlipStream koje sam obojao a TEPIH sam kupio u MEGA-i u Sisku.
Odlično izgleda,svaka čast na trudu
Odlično izgleda,svaka čast na trudu
Hvala. Ali još se uvijek grizem jer nije obojan.
IMO, nisi trebao Slip Stream ventovima farbat propelere u crveno. Ionako ti je zatvoreno kućište. Crni bi se po defaultu bolje uklopili.
P.S. Koliko imaš onih čudnih ventilatora sa onim gumenim dodatcima i di su nestale naljepnice na zadnjih par slika?
IMO, nisi trebao Slip Stream ventovima farbat propelere u crveno. Ionako ti je zatvoreno kućište. Crni bi se po defaultu bolje uklopili.
P.S. Koliko imaš onih čudnih ventilatora sa onim gumenim dodatcima i di su nestale naljepnice na zadnjih par slika?
6 komada. Naljepnice sam skinuo jer su se počele odljepljivati. Bilo mi ih je žao jer sam utukao 4 sata na crtanje, izrezivanje i ljepljenje.
Aaaaaa,stvarno steta za naljepnice,meni se one najvise sviđaju od svega.
ma ja bi ga ipak obojao,možeš sam sprejom ako ne kompresorom,btw nabavi onu strancu za cosmosa sa plexijem,šteta ga je ovako lijepog unutra da se ne vidi.
ma ja bi ga ipak obojao,možeš sam sprejom ako ne kompresorom,btw nabavi onu strancu za cosmosa sa plexijem,šteta ga je ovako lijepog unutra da se ne vidi.
Ovo je ljetni režim. Zimi ima plexi.
Ovo je ljetni režim. Zimi ima plexi.
hahahaha lol,pa ne degradira ti plexi temperature,i da, trebao bi ga premjestit na stol obavezno ;)
hahahaha lol,pa ne degradira ti plexi temperature,i da, trebao bi ga premjestit na stol obavezno ;)
Ali plexi na sebi nema rupice i 120 mm vent. ;)
a da ima retardirano bi izgledalo :)

ahaa,da, tebi boćni vent zlata vrijedi s tim sli-em,a mozes stavit vent ispred njih pa da gura zrak između.
a da ima retardirano bi izgledalo :)
slažem se,radi toga mi plexi stranica za cm 690 2 ide naqurac, bogu fala zato imamo modding :D
Gotovo je. Evo vam slika pa virnite što sam sve radio proteklih par dana i zašto me nije bilo na forumu.
Što je ovo ispod svake grafičke kartice, zvučna/e? ili oni ventovi šta pušu po grafičkama
ventovi su to.
sve fantasticno izgleda, jedino da si izrezao jos dvije rupe za kablove: za grafe i 24-pin