Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.140.940
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
16 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson Xperia X8
logic kaže...
Warrior kaže...
Evo koristim par dana raachtov ROM RC4 verziju i super je stabilan. Nijedan reboot do sada. Jos samo da kameru sredi i super.

A stock rom ti se stalno rusio? Imam oko sebe nekoliko x8 imsvi rade supe stabilno inplus i kameran radi.

Ne, stariji rachtovi romovi su se stalno rušili, je li itko probao overclock xperie?

Why So Serious?
15 godina
RE: Sony Ericsson Xperia X8
iCOOKIE kaže...
logic kaže...
Warrior kaže...
Evo koristim par dana raachtov ROM RC4 verziju i super je stabilan. Nijedan reboot do sada. Jos samo da kameru sredi i super.

A stock rom ti se stalno rusio? Imam oko sebe nekoliko x8 imsvi rade supe stabilno inplus i kameran radi.

Ne, stariji rachtovi romovi su se stalno rušili, je li itko probao overclock xperie?

evo meni radi na 710 MHz stabilno...

15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
tintin kaže...

Jel sa nadogradnjom Xperia x8 dolazi u rang LG Optimusa GT540?

{#}

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Ne kužim čemu overclock xperie, ionako nije high-performance smartphone, a samo se više grije a nema neke razlike u brzini.

Ja sam svoju xperiu underclockao u standbyu, i primjetno je duže trajanje baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
p0temk1n kaže...

Ne kužim čemu overclock xperie, ionako nije high-performance smartphone, a samo se više grije a nema neke razlike u brzini.

Ja sam svoju xperiu underclockao u standbyu, i primjetno je duže trajanje baterije.

Overclok od 20% se itekako primjeti, te se ne grije niti 2C vise od regulara.

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
17 godina
pandza94 kaže...
tintin kaže...

Jel sa nadogradnjom Xperia x8 dolazi u rang LG Optimusa GT540?

{#}

Zašto ?

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
dajte tut za OC xperie
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...
dajte tut za OC xperie

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020313

17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Jel ima šanse da sa nekom novom nadogradnjom proradi autofokus na kameri ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav

sestra jučer kupila mob pa me zanima da li se isplati stavljati neki custom rom

ima li koji da je stabilan, jer bih joj to stavio sat i tako bi ostalo???

16 godina
neaktivan
tintin kaže...

Jel ima šanse da sa nekom novom nadogradnjom proradi autofokus na kameri ?

Nema nazalost, rijec je o hardweru.

Nix666 kaže...

pozdrav

sestra jučer kupila mob pa me zanima da li se isplati stavljati neki custom rom

ima li koji da je stabilan, jer bih joj to stavio sat i tako bi ostalo???

ne.

sta ce sestri custom rom?

nema jos stabilnih ko stock, a i ne rade kamere sto je tvojoj sestri vjerujem potrebno.

ostavi joj tak kak je.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
16 godina
neaktivan

pa mislio sam da ima stabilnih custom rom-ova

a jel izašao službeni froyo?

16 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

pa mislio sam da ima stabilnih custom rom-ova

a jel izašao službeni froyo?

Nema jos, zapravo jedan ima, mob se ne restarta, ali ne rade neke stvari.

Nije izasao niti nece.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

a u pm!

koja sam ja budala, sad mi je bacilo neki nottification da je dostupna nova verzija softwera i ja budala idem to update i sad sam izgubio sve podatke, root, xrecovery, custom romove i sve :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozz ovaj mob mi je zapeo za oko(ili samsung galaxy 3, a možda i lg gt540) i zanima me ima li custom rom koji je potpuno stabilan na x8, a da je FroYo ili Gingerbread?

http://crocraft.com/ When I'm sad I stop being sad and be awesome instead... true story!
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Pozz ovaj mob mi je zapeo za oko(ili samsung galaxy 3, a možda i lg gt540) i zanima me ima li custom rom koji je potpuno stabilan na x8, a da je FroYo ili Gingerbread?

Ne jos, uzmi galaxy 3, ima 2.2, multitouch, vise ROM-a, RAM-a, kamera ima autofocus.

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
entertainer kaže...

Ne jos, uzmi galaxy 3, ima 2.2, multitouch, vise ROM-a, RAM-a, kamera ima autofocus.

Hmmm da ali me muči rezolucija koja nemre pokretat dosta igara 

http://crocraft.com/ When I'm sad I stop being sad and be awesome instead... true story!
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Onda uzmi xperiu....meni odlican mob.

optimus je takoder dobar, ali ne volim rezistivni touch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Onda uzmi xperiu....meni odlican mob.

optimus je takoder dobar, ali ne volim rezistivni touch.

To sam i mislio ali zanima me jeli stvarno istina da galaxy 3 nemre pokretat recimo dungeon hunter nfs shift...

17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Ako stavim na mob Android 2,1 verziju mogu se onda pokretati aplikacije sa SD kartice?

0 0 hvala 0
17 godina

Ne, treba ti 2.2, ali ako staviš link2sd onda možeš.

17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Kupio sam ga i na njemu je trenutno verzija firmvera 2,1-update1 (kupljen u Vipu i tako je bilo a ne 1,6 kako sam očekivao)...kako dalje (što napraviti da mogu pokretati aplikacije sa SD kartice, što isključiti da baterija duže traje...) ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 14:38 (tintin).

0 0 hvala 0
17 godina

Nakon rootanja gubim garanciju ili ne?

Jel se nekom da korak po korak napraviti neki tutorijal sa uputama kako iz moba izvuči najviše...čitam postove od početka i sad sam više nemam pojma što napraviti....evo što trebam, igre za klinca, za mene navigacija + nešto po vašoj preporuci... i to sve da mi ne skida lovu s računa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 10:34 (tintin).
17 godina
neaktivan

Skini to sve sa android marketa koji imaš instaliran na mobu. ja koristim Copilot za navigaciju. najbolje je ako imaš wifi doma pa se fino spojiš sa mobom na wifi i nema dodatnog troška.

Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 10:47 (Warrior).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo ja cu staviti tutorial za instaliranje ovih romova na mobitel...

prvo sto trebate je rootan mob...mobitel rootate pomocu programa superoneclick kojeg mozete naci ovdje(tu su i sve upute kako ga koristiti):http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=811457

prije nego pocnete sa rootanjem morate izvaditi memorijsku karticu iz mobitela i ukljuciti usb debuging (postavke-aplikacije-razvoj-uklanjanje programskih gresaka)

kad ste rootali mobitel morate skinuti xRecovery koji se nalazi ovdje:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878426

kada skinete xRecovery u zip formatu sa te stranice,extractajte ih na memorijsku karticu...zatim pokrenite root explorer(kojeg dobijete automatski kad rootate mob) i kopirajte te fileove (mislim da ih je 3) u system/bin na mobitelu,pazite kad uđete u mapu system/bin da ste mapu postavili na r/w sto znaci read/write,kada uđete u tu mapu preko root explorera imati cete u gornjem desnom kutu tu opciju,na pocetku ce vam biti r/o (read-only),vi samo kliknite na to r/o i prebaciti ce vam na r/w (ako ne napravite ovaj korak necete moci kopirati fileove)...kada ste kopirali te fileove instaliran vam je xRecovery...xRecovery pokrenete tako da kada vam se pali mobitel i pise bijelim slovima sony ericsson pritiscete tipku back na mobitelu...

kada uđete u xRecovery prvo napravite backup svoga trenutnog OS-a tako da ga mozete poslije vratiti u stanju kakvom je u tom trenutku...

zatim sa ove stranice  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513  skinete rom koji vas zanima i kojeg zelite instalirati,ukljucite mobitel i spojite ga u racunalo i tada extractate rom u mapu xrecovery/backup na memorijskoj kartici...

kada ste extractali rom na memorijsku,ugasite mobitel i pokrenite xRecovery,idite u opciju backup and restore i uđite u restore...tada ce te vidjeti dvije opcije...prva vam je onaj backup koji ste ranije napravili od starog os-a,a druga vam je rom koji ste skinuli sa xda developersa (vidjete ce te po nazivu o kojem romu se radi)...znaci tada samo kliknete na naziv tog roma i krece restore...nemojte gasiti mobitel dok se to ne napravi,na kraju ce vam pisati restore complete i tada samo pritisnete reboot phone u xRecoveryu...

to bi bilo sve od mene,nadam se da ste sve razumjeli,a ako niste slobodno pitajte sto vas zanima!

evo ponovno tutoriala za rootanje i stavljanje ROM-ova.

Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I
17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Ok, neke stvari su mi sad jasnije.

Interesira me može li se i kako napraviti backup (dok još nije rootan) kompletnog mobitela da se prema potrebi može vratiti na stanje kakvo je sad ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
Mozes backupati.
Nego ima li kakvih novosti?novi romovi?prepravljeni mozda neki?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tintin kaže...

Ok, neke stvari su mi sad jasnije.

Interesira me može li se i kako napraviti backup (dok još nije rootan) kompletnog mobitela da se prema potrebi može vratiti na stanje kakvo je sad ?

da, imaš u tutorialu napisano za backup originala,ali možeš sve vratiti na staro sa SE updateom.

17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Mozes backupati.

ima sada neki nexus v2 ROM. sve radi kako spada. kamera funkcionalna skroz.

odi na xda pa malo pronjuškaj.

16 godina
neaktivan
Warrior kaže...
luka_cro kaže...
Mozes backupati.

ima sada neki nexus v2 ROM. sve radi kako spada. kamera funkcionalna skroz.

odi na xda pa malo pronjuškaj.

kako si slozio taj nexus ROM?

jer vidim da su tu neki drugaciiji fajlovi nego do sad?

to isto samo stavim u mapu xrecoverya i restoram?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice