Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.140.951
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
17 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
A sta bi vi htjeli za te pare?
:)
15 godina
iCOOKIE kaže...
Iggx kaže...
fight kaže...

mene zanima dali taj uredaj ima diktafon i kao dod do njega dali moze ntko pomoc?

Ja sam si instalirao "voice recorder", a imaš hrpu aplikacija za to na marketu.

I vidim da si gore komentirao mobitel pa evo moj osvrt na par stvari. Ne slažem se s tobom u vezi s plastikom i kamerom. Maske su mi očajne, već nakon par dana škripe i jedini način da se to spiječi je stavljat papirić ili nešto iza. Moram priznat da mi je to jako iritirajuće.

A vezano uz kameru, takva je kakve je, loša. Nema autofocus, 3Mpx, ali može poslužit preko dana :)

Kamera je ok kad koristiš vignette, plastka je u globalu gledano ok ali da škripi škripi.[{#}{#}{#} (dosadno)]

ma u redu samo zelim rec niste u pravu jer nema mobitela koji ne skripi cim otvoris poklopac jednom da stavis karticu vec pocme da skripi i to ti je kod svih mobitela mana ne znam sto ocekujete kod mobitela takav je kakv je pogledaj samo sve ove nove samsunge sve srot a dalje da ne nabrajam a pogotove one klizne ili rasklopne tako da ti je to isto a kamera je dobra ,a za mrak si kupis fotic i to je to,a reci mi gdje da  nadem taj market i dali se to isplati tj kako radi,  taj tvoj voice recorder i mislim zakaj si ga kupil ak ti to smeta. mislim svi mi imamo drugacije misljenje nismo isti,to ti je kao kod i racunala neko voli da mu se nist ne cuje netko voli da cuje zvuk i tak to ti je od covjeka do covjeka.

17 godina
iCOOKIE kaže...
  Kamera je ok kad koristiš vignette, plastka je u globalu gledano ok ali da škripi škripi.[{#}{#}{#} (dosadno)]

Plastika je očajna, to je istina, ali nema toga što se ne može riješiti papirnatim ubrusom (triput se presavine jedan sloj, izrežu rupe za kameru i zvuk kod maskice i plastika sjeda knap tako da nema škripanja, niti lufta kao kod papirića budući da se papirnati ubrusi više elastični) {#}

Jedino što ću morati tu i tamo provjeriti je ako se ne pregrijava budući da je na bateriji ne tako tanki sloj papirnatog ubrusa.

Za tu lovu koju sam ga platio (1000 kn bonbon paket) mislim da u 12. mjesecu prošle godine nisam mogao bolje proći.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 22:54 (p0temk1n).
16 godina
neaktivan
Kako napravit wipe? Triba da bi mi na novom 2. 3. 3. sve radilo.
HOĆU NOVI NICK!
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Tko je rekao da je loš za te novce? Kupio sam ga jer je bio 1000kn i ništa više nisam ni očekivao. Ali bilo bi mi draže da je kamera još gora, ali da bar plastika ne škripi. Samsung i5800 mi je puno bolji što se tiče konstrukcije npr. To je moje mišljenje, ali ponavljam za 1000kn je teško očekivat nešto bolje, tako da sam sve u svemu zadovoljan.

Market već imaš instaliran u mobitelu, piše ti market.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za te pare dobijes odlican mob sa vrhunskim OS-om, GPS-om, wirelessom i vise nego solidnim touch screenom. Po meni je to best bay u svakom pogledu. Ja bi radje da skripi plastika a da ima gps.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
ma mob je super, mogu s njim isto sve sto i s mobom od 4000kn.
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Za te pare dobijes odlican mob sa vrhunskim OS-om, GPS-om, wirelessom i vise nego solidnim touch screenom. Po meni je to best bay u svakom pogledu. Ja bi radje da skripi plastika a da ima gps.

Ekran nasprem Nokia 5800 Xpress Music je definitivno bolji.

Touch isto također,barem meni se čini fluidniji.

Pa ono za 1000kn dobiš odličan mob.

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
17 godina
neaktivan

U m;telu je 75 EUR-a. Prije par godina za te pare si bio zadovoljan da radi uopste.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 10:00 (logic).
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Čitam sve od početka i na kraju sam se pogubila. {#}

Moj dragi brat je eksperimentirao po mojoj dragoj Xperijici i stavio je ovaj ROM:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=964223

Pošto sam ja nova u svemu tome zanima me da li postoji koji bolji update i ako postoji molim tutorijal.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeli iko primjetia dualtouch na najnovijem CM-u!? :D

Tek je prvi update pa i ne radi baš najbolje....probajte i browseru, mislim da u igrama još neće.
HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
Kad dodem kuci stavljam tut.
lp
I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
Jeli iko primjetia dualtouch na najnovijem CM-u!? :D

Tek je prvi update pa i ne radi baš najbolje....probajte i browseru, mislim da u igrama još neće.

Ja jesam tj. pinch to zoom radi mi na angry birds,slikama,maps a na browseru jos nisam probao al budem {#}

koristim ovaj rom sa gingerbread temom i zakon je {#} sve što mi treba radi a mob je 2.2 {#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

dajte tut za mt

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

dajte tut za mt

ma to nije uopće multitouch niti dualtouch,to je one finger pinch zoom ako misliš na ovo,jer ništa drugo još nije izašlo,i to je ono sto najnoviji rom ima predinstalirano jer sam vidio da je ovaj sto pravi romove napisao u jednom postu da je taj one finger pinch zoom instaliran u romu:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1004740

instalira se lako,imate upute na toj stranici...

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
luka_cro kaže...

dajte tut za mt

ma to nije uopće multitouch niti dualtouch,to je one finger pinch zoom ako misliš na ovo,jer ništa drugo još nije izašlo,i to je ono sto najnoviji rom ima predinstalirano jer sam vidio da je ovaj sto pravi romove napisao u jednom postu da je taj one finger pinch zoom instaliran u romu:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1004740

instalira se lako,imate upute na toj stranici...

Čekaj, dualtouch je kad moš koristit dva prsta?

Pa meni je tako. Samo šta još uvik i neradi baš nešto, a tek je prvi update.... Na homescreenu, umisto da pritisnete srednju tipku probajte malo uštipnit ekran pa ćete vidit. I neradi baš dobro, triba par puta uštipnit....

Iman najnoviji ROM, dakle 2.3.3. CM-RC3 HACKDROID Legend

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
Sony Ericsson Xperia X8

pa da,taj rom i ja imam...ali skini neki multitouch tester i najprije na ekran stavi 2 prsta,pa zatim jedan prst makni i vidjet ces da ces upravljati sa dvije kuglice sa tim jednim prstom koji ti je ostao na ekranu,pa i na samoj stranici pise da je to "one finger pinch zoom"

evo citat covjeka koji je to napravio: "The idea is that we make Android to think that the second finger is also pressed,by generating second finger events from the driver".

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 21:12 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neznam, ja ovo napravin sa 2 prsta... Zar to nije dualtouch?...
HOĆU NOVI NICK!
15 godina
dr. zlo kaže...
Neznam, ja ovo napravin sa 2 prsta... Zar to nije dualtouch?...

"The idea is that we make Android to think that the second finger is also pressed,by generating second finger events from the driver". stvarno neznam sto nije jasno...

16 godina
neaktivan
A dobro....jel to onda bar neka predinačica dualtoucha?
HOĆU NOVI NICK!
15 godina
dr. zlo kaže...
A dobro....jel to onda bar neka predinačica dualtoucha?

a nezna se jos hoće li uopće izaći dual touch,treba imati na umu da ovo nema nikakve veze sa dual-touchem jer se zapravo sve odvija sa 1 prstom...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 23:30 (antimadridista).
15 godina
Sony Ericsson Xperia X8
Jel se mogu koristiti one sluške od x8 za komp i može li se koristiti za razgovore na skypu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson Xperia X8
evo vec trazim 2 dana i nikako ne mogu naci NFS Shift za Xperiu X8, ne mogu naci verziju koja valja za ovakvu velicinu ekrana, a znam da postoji jer sam je prije igrao...pa bi samo molio nekoga ako zna za valjanu verziju da mi posalje link na pm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson Xperia X8
Ja je imam instaliranu na x8 samo se ne sijećam gdje sam je skinuo. Mislim sa torrent stranice
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

NFS Shift za X8: http://tinyurl.com/needforspeedx8

trebalo bi valjati,meni šljaka 'ko blesavo :)

XPERIA X8
15 godina
doriana gray kaže...

Ja ga imam već dva tjedna i nemam primjedbi na njega, touch se brzo odaziva jedino je malo osjetljiv na vlagu ali ništa ekstra šta se ne može riješiti s maramicom.

Preporučam odmah instalirati Astro file manager i Advanced task killer ili slične aplikacije, memorija telefona nije nekog kapaciteta pa treba instalirati na sd, nekoliko aplikacija ima uključeno automatsko ažuriranje pa su se ljudi žalili da im x8 'papi lovu', tako da ih treba spriječiti da žive svoj život.

Slika mi je odlična. Vrlo jednostavno se spaja na wi-fi tako da sam sve aplikacije skinula 'mukte'. Inače sam se skroz prebacila na bonbon i tu mogu komentirati da svi biraju tarife prema svojim potrebama a ja sam svoje organizirala tako da mi je povoljno, no to je već tema koja ne spada ovdje.

Još jedan savjet : dobro je napraviti widget za uključivanje i isključivanje prometa podataka pa ga isključiti kada se ne koristi internet, da baterija duže traje.

kupio sam x8, zbog diktafona kojega nema, nego moram skinuti alikaciju i ne znam kak  u slobodnoj prodaji za 1500kn,stvarno mob nije los, i doasta sam ih isprobao, i mogu rec da je mob dobar, brz, dobar zvuk, camer nemam nista protiv.

ali imam jedan problemci oko spajanja bezicnom vezom, ili trazenja wifi mreze i onda kad nade wifi mrezu i kad se pokusam spojit,on mi kaze dodaj wifi mrezu pa me zanima kaj moram

radit da dodam tu wifi mrezu,2 kad ga spojim putem racunala ne mogu se spojit na internet,kaze ovako prilikom spajanja mobitela na kabal drzi tipku nazad i ja ju stalno drzim ali i dalje nista nisam se uspio

spojit nikako ne znam dali moram nekaj drugo ili sto molim pomoc?{#}

14 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson Xperia X8
dr. zlo kaže...
dv14 kaže...

@luka_cro koliko tebi traje baterija na x8? meni jako kratko oko 1 dan

I meni isto... :/

I meni isto... :/ nažalost.

Koma
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 17:59 (Koma_Zd).
17 godina
neaktivan
Evo koristim par dana raachtov ROM RC4 verziju i super je stabilan. Nijedan reboot do sada. Jos samo da kameru sredi i super.
Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I
17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Jel sa nadogradnjom Xperia x8 dolazi u rang LG Optimusa GT540?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Warrior kaže...
Evo koristim par dana raachtov ROM RC4 verziju i super je stabilan. Nijedan reboot do sada. Jos samo da kameru sredi i super.

A stock rom ti se stalno rusio? Imam oko sebe nekoliko x8 imsvi rade supe stabilno inplus i kameran radi.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice