Prokleta zvijerka od "mobitela".
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo cudan trend povecanja ekrana, ne znam koliko mi se svidja. Imam "obican" Sensation, i koliko god da mi je zgodna velicina ekrana prilikom upotrebe, toliko je i nezgodno zbog mobilnosti. Da li se vracamo u vrijeme ciglastih mobitela?! :)
Prijatelj ga dobio na recenziju.
Prema onome što sam vidio, koristio i čuo, ovaj telefon je nestandardni HTC.
Dosta je nestabilan, jako loš ekran zbog rezolucije - malo tog se ispravlja povećavanjem i smanjivanjem density-a.
Developeri imaju lak posao - gotovo isti kernel je i na običnom Sensationu.
Kamera je solidna, no dosta bolji posao HTC je obavio na Amaze 4G (trenutno najbolja kamera).
Prednosti su HDR i videosnimanje, Beats čip je čista reklama kad se bolji posao može napravit na CM-romovima sa DSP managerom ili jednostavno sa boljim playerima.
16GB interne memorije je postao standard u smartphoneovima, no ovo je rijetko da je HTC stavio toliko interne memorije. Razlog su žaljenja na premale količine memorije u prijašnjim uređajima. Procesor nije ništa brži od onog u Xperia-i Arc S, dapače ovo je samo tvornički dignut takt i nažalost napon starijeg procesora. Ovo bi mogao biti razlog zbog kojeg će baterija dosta kratko trajati na non-root telefonima.
Zaključno, ekran mi se uopće ne sviđa. Galaxy Nexus je bolje riješio veličinu ekrana sa contourom i tzv. gorilla glassom.
S uređajem u HR bi trebale doći Beats slušalice, no kod mog prijatelja nisu iz nepoznatog razloga.
Ako se još razmišljate o kupnji ovog, odustanite.
Google Galaxy Nexus i SGS2 su daleko bolji izbori. Ja bih preporučio da pričekate Galaxy Note ako vam treba veći ekran.