HTC Sensation XL

poruka: 4
|
čitano: 3.976
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Sensation XL".
16 godina
neaktivan
HTC Sensation XL

Prokleta zvijerka od "mobitela".

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation XL
thuglife kaže...

Prokleta zvijerka od "mobitela".

TEMA

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 9:08 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
HTC Sensation XL

Malo cudan trend povecanja ekrana, ne znam koliko mi se svidja. Imam "obican" Sensation, i koliko god da mi je zgodna velicina ekrana prilikom upotrebe, toliko je i nezgodno zbog mobilnosti. Da li se vracamo u vrijeme ciglastih mobitela?! :)

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Sensation XL

Prijatelj ga dobio na recenziju.

Prema onome što sam vidio, koristio i čuo, ovaj telefon je nestandardni HTC.

Dosta je nestabilan, jako loš ekran zbog rezolucije - malo tog se ispravlja povećavanjem i smanjivanjem density-a.

Developeri imaju lak posao - gotovo isti kernel je i na običnom Sensationu.

Kamera je solidna, no dosta bolji posao HTC je obavio na Amaze 4G (trenutno najbolja kamera).

Prednosti su HDR i videosnimanje, Beats čip je čista reklama kad se bolji posao može napravit na CM-romovima sa DSP managerom ili jednostavno sa boljim playerima.

16GB interne memorije je postao standard u smartphoneovima, no ovo je rijetko da je HTC stavio toliko interne memorije. Razlog su žaljenja na premale količine memorije u prijašnjim uređajima. Procesor nije ništa brži od onog u Xperia-i Arc S, dapače ovo je samo tvornički dignut takt i nažalost napon starijeg procesora. Ovo bi mogao biti razlog zbog kojeg će baterija dosta kratko trajati na non-root telefonima.

Zaključno, ekran mi se uopće ne sviđa. Galaxy Nexus je bolje riješio veličinu ekrana sa contourom i tzv. gorilla glassom.

S uređajem u HR bi trebale doći Beats slušalice, no kod mog prijatelja nisu iz nepoznatog razloga.

Ako se još razmišljate o kupnji ovog, odustanite.

Google Galaxy Nexus i SGS2 su daleko bolji izbori. Ja bih preporučio da pričekate Galaxy Note ako vam treba veći ekran.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice