HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 751.148
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
HTC One X

Da se i ja pričestim danas na ovoj temi obzirom ću sutra biti cijeli dan offline {#}!

Prvo da nažalost potvrdim ružnu vijest; otključavanje se naplaćuje 500.00 kuna, kod sklapanja novog ugovora, a kod obnavljanja postojećeg odnosno kada je produženje već stupilo na snagu je tekar onda kao mukte, koja fora nemam blage bele veze {#} !!??

Druga isto tako ružna vijestica je ova; prijateljica koja radi u VIP centru me je skorom napala da odbijem sa kupnjom HOX-a kod njih do daljnjeg dok se ne riješe svih vrlo problematičnih iz serije W1, makar je u jednom dućanu bio aparat gdje je na kutiji kod S/N pisalo između svega i ovo WW1, inače je početak bio ako sam dobro uočio HT23WW1 i tako dalje, sada ako sam dobro prepisao, ili upamtio kako ide S/N, ali ova dva WW su mi čudna!?

Dobio sam informacije kako se korisnici koji su kupili za solarno plaćanje lovu na sunce imali jaaaaaako puno prigovora na dobiveno za svoje novce, pa do daljnjeg silenzio ili kupnja izvana.

U tom smislu sam kontaktirao čovjeka koji je trenutno u Njemačkoj, u Münchenu, da mi provjeri koji S/N imaju u Dojčland, pa kada dobijem info, objavim ga na temi!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Re: HTC One X
BMK kaže...

Isfurat ce alat kojim ce se moc otkljucat bez HTCDev-a.

Rade na tome vec ,tako da ne bi trebalo dugo jos proci.

imaš možda link na tu temu na xda,nisam to našao?il se to samo ovak spominje u raznim temama?

16 godina
HTC One X

Možda nebitna stvar al ajd pogledajte kameru(glavnu) i jel u sredini? Jel je u centru ili je onako malo sastrane.Baš sam sad to skužio. Kod mene je malo bliže jednom rubu

cccc i see dead pixels.bemti htc

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 19:48 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One X

Ima li itko HTC One X u T-Mobileu,a da ima neki kvar?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Možda nebitna stvar al ajd pogledajte kameru(glavnu) i jel u sredini? Jel je u centru ili je onako malo sastrane.Baš sam sad to skužio. Kod mene je malo bliže jednom rubu

cccc i see dead pixels.bemti htc

Standardno sa HTC-ima, LCD jebaji ga.... a u VIP-a mi nisu htjeli prihvatit na garanciju, a bilo ih je 4. Isto mi je i HTC napisao u pismu, sve ovisi hoće li prodavač prihvatiti, da to nije nužno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
HTC One X

Ma nisam ga niti mislio nosit u servis. Zanimljivo da se vidi samo kaa je mob vodoravno.dok kad ga gledaš normalno uopće se ne vidi.i vidi se samo na crnoj podlozi

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 20:04 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Ma nisam ga niti mislio nosit u servis. Zanimljivo da se vidi samo kaa je mob vodoravno.dok kad ga gledaš normalno uopće se ne vidi.i vidi se samo na crnoj podlozi

mjerio sam i točno je na sredini :)

hobi:moj-android.net
16 godina
HTC One X

Dead pixel ili kamera :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PaRkUs kaže...

Dali se jos nalaze oni ˝pokvareni˝ modeli One X-a u ponudi? Specificno u T-Mobile-u?

Koji su to "pokvareni" modeli..kakav kvar imaju? Oni koji proizvedeni u 4 mj.?

17 godina

Ja sam sebi nakon Desirea da neću tako brzo uzeti neki HTC.Jednostavno za jednake novce dobiješ više od Samsunga.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
Luc989 kaže...
PaRkUs kaže...

Dali se jos nalaze oni ˝pokvareni˝ modeli One X-a u ponudi? Specificno u T-Mobile-u?

Koliko sam ja shvatio, problem je veći što su dio "onog" part W1 code, koji je baš kao bi aktualan tijekom travnja mjeseca, uglavnom, frka je veće oko W1 {#} !!

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...
Luc989 kaže...
PaRkUs kaže...

Koliko sam ja shvatio, problem je veći što su dio "onog" part W1 code, koji je baš kao bi aktualan tijekom travnja mjeseca, uglavnom, frka je veće oko W1 {#} !!

Hmm..da...ja imam taj famozni "W1" u serijskom broju...dali se konkretno zna koji je problem u toj seriji?

16 godina
neaktivan
HTC One X

{#} Pa to je postalo ko one kineske kopije, pol radi, pol ne, samo što je razlika u cijeni poprilična.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 22:12 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Bojim se da je moj quantum znanja premali da bih mogao vrlo točno reći koja je frka stvarno oko problema we called W1, makar se meni čini kako je to jednostavno i vjerojatno linija proizvedena za "nas" ovdje na ovim prostorima, ili jednostavno ona koja nije imala sreće sa SW-om {#} !!??

Kada sam ja početkom 2011 kupovao DHD u TELE2, došao mi je sa 2.2.1 Froyo SW-om, a za doslovce tri dana je došao sa samo 2.2 bez one .1 linije u nečemu, jer kao imali su neki bug sa SMS porukama, učitavanje ili što, makar moj da ga pohvalim a ne ureknem, nikada ništa nije ćuo od boleština i kojih drugih belaja {#}, a voi iz HTaiwana, makar imalu LG display-e, stvarno da pukneš od muke {#} {#} {#}, jednostavno nisam pametan što ti reći, makar ako ne bude rješenja skorom, pozvati ću u napad mailovima prema HTC-u, neka objasne razloge škart robe i "škart" poslovne politike, misleć oko otključavanja {#} {#} !! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Hajde da onda vidimo tko sve od nas ima "famozni W1" u serijskom broju.Pa da se možebitni problemi stave na jedno mjesto.

Dakle ,moj serijski broj uređaja sadržava "W1" kod :

9 DA
0 NE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

mozete li vi slati poruke ja nmg frendu poslati poruku neznam zasto mozda su mu deaktivirali karticu?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X
covjece, trebati cu napraviti check listu kad budem uzimao ovaj mobitel. jadan prodavac / ica, zaradit ce placu taj dan.
iako pocinjem se vec malo predomisljati. vidio sam na xda neku anketu, po kojoj ispada da 1/3 mobitela ima nekakav defekt. prije sam bio ljut samo na s/w, nije mi bilo jasno kako rijetki naprave nesto sta vrijedi. ali sad jos da istrazujem i h/w probleme.... e pa za moj novac bit ce po mome.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Hm, prema vasim postovima, tj ovim zadnjim, nase trziste vrvi defektnim one x uredjajima ?

Koliko je ozbiljno to zapravo ? Ako je samo softverski problem, tj..kao sto je netko napisao - greska u sms aplikaciji (primjer samo), onda ok. Ali HW problemi su nesto sasvim drugo.

Nije valjda skart za nase trziste..

ja

0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam taj famozni w1 model (VIP-ov) i ne vidim nikakve probleme. Koji se točno problemi dešavaju pa da pogledam kod sebe? Digla se neka halabuka oko tog w1 a nitko ništa konkretno ne zna reći.

16 godina
HTC One X

W1 ne znaci nista, radi se o isporuci, pogledaj u cijelom kodu prije w1 dal imas 24, to 4 je isporuka koja ima probleme.

0 0 hvala 0
16 godina
nsoul kaže...

W1 ne znaci nista, radi se o isporuci, pogledaj u cijelom kodu prije w1 dal imas 24, to 4 je isporuka koja ima probleme.

hhhh.Taj sam. s tim da sam iz gluposti otključo bootloader i sad se idem pomolit jer u suprotnom ću si jajca pod sjekiru

16 godina
HTC One X

Ne znaci da ak imas tu seriju da budes imao hw probleme, samo druge serije nemaju tih problema, pa je 4 postala problematicna, iako nemaju svi uredaji probleme.

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Da znam.Ima na xda anketa koji su imali probleme i sa kojom serijom i serija 23 ima najeviše problema a ne serija 24. Meni mob radi kako teba osim tog jednog mrtvog piksela kojeg niti ne vidim.

Mislim da sve te greške koje se jave se jave prvih dana tzv dječije bolesti. Imam mob već tjedan dana bez problema tak da se nadam da je sve ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
JackIsBack kaže...

Ja imam taj famozni w1 model (VIP-ov) i ne vidim nikakve probleme. Koji se točno problemi dešavaju pa da pogledam kod sebe? Digla se neka halabuka oko tog w1 a nitko ništa konkretno ne zna reći.

Ja sam već drugi vip-u vratio jer su bili neispravni i sada ću iću po treći (treća sreća), a ako i taj bude neispravan onda definitivno raskidam ugovor sa njima....tako sam se dogovorio.

Za te pare treba da se više trude oko ljudi i da te ne prave idiotom, pa na kraju krajeva kupuješ najskuplji uređaj koji imaju u ponudi i naravno da si u pravu.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 14:04 (goodie).
16 godina
goodie kaže...

Ja sam već drugi vip-u vratio jer su bili neispravni i sada ću iću po treći (treća sreća), a ako i taj bude neispravan onda definitivno raskidam ugovor sa njima....tako sam se dogovorio.

Za te pare treba da se više trude oko ljudi i da te ne prave idiotom, pa na kraju krajeva kupuješ najskuplji uređaj koji imaju u ponudi i naravno da si u pravu.

A sta je bilo sa prva dva i nakon koliko su krepali?

Pročitao sam sada šta im je bilo.

Ma katastrofa.Kupiš top mobitel i onda strepiš i zahebavaš se sa garancijom.katastrofa. možete reć šta hoćete ali ja sa iphone4 nisam imao problema i sve je radilo kako treba.po njemu se pljuvalo zbog antene i ko zna čega ali ja nisam nikad ništa iskusio na svojoj koži.Jest da mi je dop... nakn dvije godine ali je švicarac za ovoga :D

cccc "i just received my 6th One X now."

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 14:44 (Kill Frenzy).
17 godina
nsoul kaže...

Ispred w1 je 23. Imam mob oko mjesec dana i sve čega se sječam je da se jednom sam od sebe restartao, drugo ništa.

16 godina
HTC One X

{#} pa nemogu više čitat xda forum jer se samo izbediram kad vidim koliko ljudi vraća telefon. Neki po 6,7 puta. Mene bi bilo neugodno da radim tamo.

btw i meni se jednom restarto sam od sebe

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 15:02 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Novi post da se lijepo vidi. :D

Nebudi ljen uzmem telefon i nazovem servis (agramservis).Dobijem servisera osobno.Kažem mu ljepo.Otključao sam bootloader i to je to.ništa drugo na mobitel nisam stavljao,instalirao što nije legalno.Mobitel ima mrtve piksele i žutu fleku(malo lagim jel,mob radi ko vurica).može li se napravit reklamacija.Kaže lik slobodno ga pošaljite s naznakom reklamacije,ne servisa i to prolazi. Ako nista ništa nelegalno instalirali garancija važi bez obzira što je mob otključan.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 15:16 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One X

Ovo sam dobio od HTC-a uvezi kamere koja ne radi.

Možda kome i pomogne.

I will be happy to help you with this Marin. First, I will have you clear the data for the Camera, this will not delete any pictures on the phone). To do this I will have you go to your home screen, then drag down the Notification bar and select Settings, then tap on Apps. I will then have you tap on the All tab, then select Camera. From this screen I will have you tap on Clear data, then tap OK.

I will then have you restart your phone by pressing and holding the Power button, then select Restart, then Restart again.

If the issue persists, I will have you put the phone into Safe mode for 24-48 hours. While in Safe mode, you will still be able to place phone calls, send/receive texts messages and access the Internet. I will ask that you do not use any third party apps while in Safe Mode. 

To put the phone in Safe mode, I will have you disable Fast boot, by going to Settings, then Power and uncheck Fact boot. I will then have you Power then phone off, then I will have you power the phone on and as soon as it shows the first splash screen, press and hold the volume down button until the Lock screen loads. You will know it worked when you see Safe mode in the bottom left corner of the screen.

If the phone works fine while you are in Safe mode, then there is a good chance a third party app is causing the issue. To verify which one, I will have you open one app at a time then test for a couple of hours. Continue this process until the issue comes back. When it does then it will be caused by the most recent app opened. I will then have you uninstall that app by going to your home screen, then tap on Menu> Settings> Applications> Manage Applications, then tap on the problem app, then tap on Uninstall. To take the phone out of Safe mode, I will have you restart the phone, by pressing the power button, then Restart, then Restart again.

If the issue persists while in Safe mode, then the next step will be a factory reset. Please remember, Marin, that this will erase all personal data from the device and restore it to a "Like new" state. This means that all apps, mail settings, text messages, call history, and calendar appointments will be erased from your device. If you wish to keep the contacts and calendar events, make sure that it has been backed up to either your PC using HTC Sync and Outlook, or to a Gmail account. To back up pictures, music, videos and other files you can connect the phone as a dick drive, then copy and paste. If you need assistance in backing up your data, please reply back to this email and I will be more than happy to help.

To perform a factory reset: Go to your home screen, drag down Notification Bar> Settings> Storage, then tap on Factory data reset, then tap on Reset phone(make sure nothing is checked on this screen), then tap on Erase everything.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 15:30 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Otkad imam one x, a sad bude 3 mjeseca, nikad nikakav problem. ni restartanje, nista. nikakav problem ni softverski ni hardverski. 

Ne mogu se pozaliti na nista. imam seriju 3.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice