Da se i ja pričestim danas na ovoj temi obzirom ću sutra biti cijeli dan offline
!
Prvo da nažalost potvrdim ružnu vijest; otključavanje se naplaćuje 500.00 kuna, kod sklapanja novog ugovora, a kod obnavljanja postojećeg odnosno kada je produženje već stupilo na snagu je tekar onda kao mukte, koja fora nemam blage bele veze
!!??
Druga isto tako ružna vijestica je ova; prijateljica koja radi u VIP centru me je skorom napala da odbijem sa kupnjom HOX-a kod njih do daljnjeg dok se ne riješe svih vrlo problematičnih iz serije W1, makar je u jednom dućanu bio aparat gdje je na kutiji kod S/N pisalo između svega i ovo WW1, inače je početak bio ako sam dobro uočio HT23WW1 i tako dalje, sada ako sam dobro prepisao, ili upamtio kako ide S/N, ali ova dva WW su mi čudna!?
Dobio sam informacije kako se korisnici koji su kupili za solarno plaćanje lovu na sunce imali jaaaaaako puno prigovora na dobiveno za svoje novce, pa do daljnjeg silenzio ili kupnja izvana.
U tom smislu sam kontaktirao čovjeka koji je trenutno u Njemačkoj, u Münchenu, da mi provjeri koji S/N imaju u Dojčland, pa kada dobijem info, objavim ga na temi!

!!
Pa to je postalo ko one kineske kopije, pol radi, pol ne, samo što je razlika u cijeni poprilična.
, a voi iz HTaiwana, makar imalu LG display-e, stvarno da pukneš od muke
, jednostavno nisam pametan što ti reći, makar ako ne bude rješenja skorom, pozvati ću u napad mailovima prema HTC-u, neka objasne razloge škart robe i "škart" poslovne politike, misleć oko otključavanja
!!
hobi:moj-android.net
pa nemogu više čitat xda forum jer se samo izbediram kad vidim koliko ljudi vraća telefon. Neki po 6,7 puta. Mene bi bilo neugodno da radim tamo.