Torrenti i pucanje veze

poruka: 9
|
čitano: 2.805
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Torrenti i pucanje veze

Molim za pomoć:

Nemam iskustva sa torrentima, uglavnom uspio sam forwardat port i brzina nije problem (ide do max). Ono što mi se dešava je da bilo da skidam ili seedam (public trackeri), nakon nekoliko sati ostanem bez konekcije. Router je D-linkov 584-T od T-com-a  u router modu. Chrome u tom slučaju kaže da ne može doći do DNS servera, Windows network troubleshooter takođe, a u statusu od routera kaže "Waiting for response.." 

Pomaže jedino restart routera. Izgleda kao da me odspoji sa neta i ne može se više spojit. To se dešava samo kad su Torrent programi aktivni, bilo uTorrent ili Vuze. Windows 7 64.

Ideje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrenti i pucanje veze

Imam isti modem i nekoliko godina sam imao isti problem.

Nakon nekoliko sati na netu veza bi se jednostavno smrznula (s tim da mi je router bio povezan preko usb porta).

Slucajno prelaskom sa stolnog racunala na laptop, posto sam imao samo 2 usb-a, spojio sam router preko Lan-a,

i nikad više nisam imao problema.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Torrenti i pucanje veze

Kod mene je preko LANa. 

14 godina
neaktivan

Smanjio sam "Global maximum number of connections" sa 200 na 100 u uTorrentu i sad radi evo već 16 sati bez problema. Valjda je riješeno.

18 godina
Torrenti i pucanje veze

Nije u njemu problem, smanji broj poluotvorenih konekcija na recimo 4.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gdje bi bilo to o čemu pričaš?

18 godina
Gobib kaže...

Negdje u advanced postavkama, ovako je u qbittorrentu... slično je i u utorrentu:

qbit qbit

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Gobib kaže...

Negdje u advanced postavkama, ovako je u qbittorrentu... slično je i u utorrentu:

A, thnx. Našao. Kod mene je 100 (default). U svakom slučaju nije se rušila veza otkad sam smanjio one konekcije. 

Hvala na pomoći!

14 godina
neaktivan
Torrenti i pucanje veze

Ok, nakon par dana konstantnog skidanje i seedanja opet nekoliko random pucanja. Dakle, smanjen je broj global konekcija na 100 i smanjen broj poluotvorenih konekcija na 4. Router ostaje visiti na ponovnom spajanju, znači pokuša se spojiti ali visi na "Waiting for response..." u status tabu.

Ima li neko još kakvu ideju? Šta bi mogao biti uzrok?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice