ASUS k52n driveri za Windows XP

poruka: 7
|
čitano: 3.596
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć

Pozdrav,

jučer sam stavio temu za laptop ASUS K52N-SX186 u vezi problema instalacije Windowsa XP. Zvao sam protis i bilo je potrebno samo prebaciti HDD u biosu u Native IDE mod. Srećom, onda je proradilo i Win XP se normalno instalirao. No opet problemi... Kada sam išao instalirati drivere sa cd-a koji se dobio uz laptop, pojavio se prozorčić u kojem piše da je podržan samo Windows 7 OS. Zvao sam opet protis i pitao što sada? Oni su našli solomonsko rješenje i rekli da nabavim još rama. Naravno čim se plaća onda je to rješenje. Stvarno sam razočaran... No gledajući slične teme nišao sam na nekoga sa sličnim problemom. Čovjeku je preporučena stranica drp.su i kazano mu je da tamo može skinuti XP drivere. Evo linka. To mi je zadnja nada. Recite jeli to bude radilo? Još sam potrošio 10 kn na sms za letitbitda se brže skine. Ako mislite da neće raditi, št je rješenje? Kako da insaliram sedmicu kada je nemože normalno pokretati? Šteka svakih 15-tak minuta po 45-60 sekundi. Molim za pomoć, hvala,

Andrija.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ASUS k52n driveri za Windows XP

Bump... itko :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ASUS k52n driveri za Windows XP

si probao s orginal stranice skinut dirvere?

s asusove stranice...

14 godina
neaktivan
Re: ASUS k52n driveri za Windows XP
Makyy kaže...

si probao s orginal stranice skinut dirvere?

s asusove stranice...

baš gledam...

on ni nema orginal drivere za XP

samo za Win7...

http://support-org.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=hr-hr

16 godina
neaktivan
Re: Pomoć
Stryker kaže...

Pozdrav,

jučer sam stavio temu za laptop ASUS K52N-SX186 u vezi problema instalacije Windowsa XP. Zvao sam protis i bilo je potrebno samo prebaciti HDD u biosu u Native IDE mod. Srećom, onda je proradilo i Win XP se normalno instalirao. No opet problemi... Kada sam išao instalirati drivere sa cd-a koji se dobio uz laptop, pojavio se prozorčić u kojem piše da je podržan samo Windows 7 OS. Zvao sam opet protis i pitao što sada? Oni su našli solomonsko rješenje i rekli da nabavim još rama. Naravno čim se plaća onda je to rješenje. Stvarno sam razočaran... No gledajući slične teme nišao sam na nekoga sa sličnim problemom. Čovjeku je preporučena stranica drp.su i kazano mu je da tamo može skinuti XP drivere. Evo linka. To mi je zadnja nada. Recite jeli to bude radilo? Još sam potrošio 10 kn na sms za letitbitda se brže skine. Ako mislite da neće raditi, št je rješenje? Kako da insaliram sedmicu kada je nemože normalno pokretati? Šteka svakih 15-tak minuta po 45-60 sekundi. Molim za pomoć, hvala,

Andrija.

Reci mi koji je service pack za win XP? Jel Sp2 ili Sp3? Ovaj kolega je točno rekao da drivera ima samo za sedmicu a dok win Xp nema ali taj Win XP u večini bi trebao sva drivera prepoznat ako je s kupnjom laptopom došao sa XP-om.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
14 godina
neaktivan

Uspio sam nekako... Putem nekog sajta... Ali me zanima dali će raditi laptop na tiny Windows 7?

14 godina
neaktivan

probaj...{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice