WLAN bolje radi dok "silujem" komp

poruka: 2
|
čitano: 931
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wireless bolje radi dok "silujem" komp

Prvo se ispričavam na pomalo bolesnom i smiješnom nazivu teme. Izlanuo se

Spajam se preko AirLive WN-360USB i priložene antene na gradski hotspot koji je udaljen 500 metara od moje kuće.

Signal jako varira i ovisi kakvo je vrijeme vani (ako je magla ili kiša, jačina signala je oko 2% a ako je sunčano, onda je oko 24%).

Problem je u tome da kad skidam neku datoteku, dok nijedan drugi program u Windowsima nije otvoren osim internetskog preglednika ili torrent aplikacije, brzina kojom skida je oko 9-15Kb a kad pokrenem neku igru ili zahtjevniju aplikaciju brzina skidanja penje se i do 150Kb. Imam procesor Phenom II X3 na 2.6Ghz i u pozadini mi je pokrenut Everest sa kojim mjerim zauzeće procesora i primijetio sam da kad su sve 3 jezgre opterećene skoro do kraja, da se brzina skidanja povećava.

Sad, nisam siguran je li to 100% stvar procesora ili nečega drugoga pa bih volio čuti vaše mišljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WLAN bolje radi dok "silujem" komp

Opterećenje PC-a nema nikakve veze s brizinom interneta, prije bih rekao da je slučajnost (vrlo teško moguće može biti da je virus ili trojan). Napisao si da jakost signala zna biti 2%, pa je očito da net radi sporo/nestabilno. Probaj nabavit bolju antenu ili sl.. Postoje mnoga rješenja, možda bi ovo moglo pomoći (izgleda pomalo smiješno ali navodno djeluje). Naravno, skeniraj PC od virusa.

Nudim pozivnice za Lockerz. PM na mail (leonardo.vrcek@gmail.com). Za invite posjetite ovu stranicu: http://www.wix.com/invitez/tehlockerzinvitez
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 20:51 (timmy7).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice