TV kartica

poruka: 6
|
čitano: 1.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
TV kartica

Kupujem sutra TV karticu, i nije važno kaka je sam nek radi, i da, kupujem neku koja prima samo digitalni signal.

I imam jednu dilemu: jel bolje uzet neku koja se spaja na matičnu ploču (PCI utor) ili neku što ide na USB?

Men je nekak bolja ova sa USB-om jer ju onda mog i u laptop stavit. I koja ima bolji prijam signala? (iako mislim da je prijam signala isti)

Šta vi mislite?   Hvala

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TV kartica

Bilo bi dobro provjeriti pokrivenost digit.signalom. Mislim da ima karta na stranici HRT-a. Ja sam odustao od kupovine iste, jer baš o signalu ovisi da li češ primati nešto ili ništa. Stvar se mijenja od ulice do ulice, pa čak od kuće do kuće. Bilo bi dobro, ako možeš isprobati nekako, da ne baciš lovu(mada nije nešto veliko: oko 200,00 kn)

poletarac u duši i još sasvim zelen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TV kartica

Svejedno ti je koju češ uzeti. Ako zeliš koristiti i na laptopu onda uzmi USB. Ja imam ovu hibridnu, tako ako nema digitalnog signala onda ide analogni :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: TV kartica

Moja preporuka su Leadtek TV kartice (Pogledaj ovdje). I sam posjedujem jednu koju koristim evo već dvije godine i radi kao i prvog dana kada sam ju kupio. Uz sve to ona ne samo da ima odličan softwer uz sebe već i super dodatnu opremu kao što je antena za primanje radio signala, dugačak kabel sa prijemom signala od daljnjinskog itd. Uglavnom moja topla preporuka.

PS Kartica je interna isključivo zato što su njihove eksterne verzije bile dosta skuplje.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
16 godina
neaktivan
TV kartica

Također i ja imam od Leadtek i super zadovoljan!

Hacker jesi uzeo sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: TV kartica
Aerendyl kaže...

Hacker jesi uzeo sta?

Jesam, dolazi u ponedjeljak...ova  ASUS TVT AS P7131
Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice