Povezivanje frontalnog Usb-a sa matičnom?

poruka: 10
|
čitano: 4.846
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/najcesci-hardverski-problemi-rjesenja-faq/89623.aspx?page=0&jumpto=1722500&sort=asc&view=flat

Fino ti pišu oznake na konektorima i samo ih usporedi sa oznakama iz manuala matične.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 22:34 (F1-IVO).

0 0 hvala 1
15 godina
Re: Povezivanje frontalnog Usb-a sa matičnom?
Ali bijela i zelena na žicama piše D- i D+,a na objašnjenju P8- i p8+

i...uslikao sam samo jedan dio priključaka sa zaokruženim brojem 2,a gdje treba ovaj 1

ili je bolje da odustanem od ovaga jer je napomena da bih se moglo nesto ostetiti?
17 godina
neaktivan
bruslii kaže...

P8 je usb 8 priključak. Vidiš da ih imaš više na matičnoj.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
15 godina
F1-IVO kaže...
bruslii kaže...

P8 je usb 8 priključak. Vidiš da ih imaš više na matičnoj.

OK,znaci ove druge 4 žice označene brojem 1 staviti u drugi donji red?

17 godina
neaktivan
bruslii kaže...
OK,znaci ove druge 4 žice označene brojem 1 staviti u drugi donji red?

Na svaki od ova tri konektora na matičnoj možeš spojiti po 2 usb priključka. Samo gledaj kao na slici koju sam ti stavio.

Vjerojatno imaš dva para priključaka tako da sve možeš staviti na jedan konektor na matičnoj.

Ova šta ih držiš u ruci stavi recimo u gornji red a drugi par u donji odmah ispod njih.

15 godina
Samo mi još reci koji je simptom pogrešnog spajanja i idem shut down pc pa da probam?
17 godina
neaktivan
bruslii kaže...
Samo mi još reci koji je simptom pogrešnog spajanja i idem shut down pc pa da probam?

Ma ne brini se za pogrešno spajanje. Samo gledaj boje kao na mojoj slici i nemaš beda:)

Ono je bilo da uplašim ljude:)

15 godina
Hvala ti puno druže(jest da ima gumb).Nemoram ici vise iza kućišta da bih stik ubacio :)
17 godina
neaktivan
bruslii kaže...
Hvala ti puno druže(jest da ima gumb).Nemoram ici vise iza kućišta da bih stik ubacio :)

Nema na čemu:)

Drago mi je da si uspio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice