Ne rade igrice zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 5.229
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Ne rade igrice

Dakle, instaliram bilo koju igricu sve u redu, i kada ju zelim pokrenuti nista se ne dogada. Probao sam sa vise igrica: nfs most wanted(stari),cod modern warfare,mafia2 i td. Probao sam i otklanjanje problema s kompatibilnoscu medutim nista se ne dogada! 

Inace imam laptop hp,, 4gb rama ,intel i3 1,80 ghz, nvidia gt630m 1gb 

Nije toliko losa konfiguracija da nemoze otvoriti cod ili nfs. OS je windows 8,je li mozda u tome problem?

Pomozite ljudi! 

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ne rade igrice

Jesi li igrao ijednu igru do tog problema ili nikada ranije nisi nista instalirao?

Probaj updateat drivere od graficke, instaliraj directX, net framework zna nekada biti problem, probaj instalirati zadnju verziju,  pa javi.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Ne rade igrice
lapi2 kaže...

Dakle, instaliram bilo koju igricu sve u redu, i kada ju zelim pokrenuti nista se ne dogada. Probao sam sa vise igrica: nfs most wanted(stari),cod modern warfare,mafia2 i td. Probao sam i otklanjanje problema s kompatibilnoscu medutim nista se ne dogada! 

Inace imam laptop hp,, 4gb rama ,intel i3 1,80 ghz, nvidia gt630m 1gb 

Nije toliko losa konfiguracija da nemoze otvoriti cod ili nfs. OS je windows 8,je li mozda u tome problem?

Pomozite ljudi! 

Jesi stavio directx kada si stavio win8? Za neke win8 moraš zasebno instalirat directx, i sve ostale gluposti poput framework-a i drugih sr*nja.

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
11 godina
neaktivan
Ne rade igrice

Igrao sam 2,3 igrice.. konkretno virtua tennis 4,mafia i uspio sam instalirati pes 5.

Nakon toga pojavio se problem. Directx imam zadnju verziju, net framework takoder. Jedino mozda treba te drivere graficke updateat. Medutim i tu imam problem sto je sve u vezi graficke na slovenskom haha :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne rade igrice

A možda ne radi crack?!{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ne rade igrice

Nije do toga. Nego kad kliknem na igru nista se ne dogada uopce!

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ne rade igrice

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx   Ne kuzim sta je na slovenskom, ali ovdje si skini zadnje drivere za tvoju graficku i instaliraj ih.

Da li imas original ili "sigurnosne kopije" igara??

Jesi li brisao ove sto si vec igrao i ako jesi probaj njih instalirati?

Jesi li ista mijenjao na hardwareu ili nesto radio u windowsima prije nego je ovaj problem nastao?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 20:37 (coso9288).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ne rade igrice

Skinuo sam drivere,instalirao. Opet nista, izgleda da je to do OS-a nesto. Probao sam pokrenuti mafiju2 ne reagira, kliknem dva puta, cursor se promjeni u onaj krug, kao cekanje, vrati se strelica i nista. I tako koliko god puta pokusam. NFS pise:Program je prestao raditi. Problem je uzrokovao prestanak ispravnog rada programa. Ako postoji raspolozivo rjesenje, sustav windows ce vas o tome obavijestiti. 

Ali zanimljivo da mi one igre od prije rade jos uvijek. Nisam nista dirao po hardwareu niti windowsima, jedino update-o kad bi mi dosle obavijesti. 

0 0 hvala 0
15 godina
lapi2 kaže...

Skinuo sam drivere,instalirao. Opet nista, izgleda da je to do OS-a nesto. Probao sam pokrenuti mafiju2 ne reagira, kliknem dva puta, cursor se promjeni u onaj krug, kao cekanje, vrati se strelica i nista. I tako koliko god puta pokusam. NFS pise:Program je prestao raditi. Problem je uzrokovao prestanak ispravnog rada programa. Ako postoji raspolozivo rjesenje, sustav windows ce vas o tome obavijestiti. 

Ali zanimljivo da mi one igre od prije rade jos uvijek. Nisam nista dirao po hardwareu niti windowsima, jedino update-o kad bi mi dosle obavijesti. 

Skeniraj komp mozda je vajrus

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
12 godina
neaktivan
Ne rade igrice

Pretposavljam da je igra skinuta preko torrenta.

Tako da najvjerojatnije ti crack ne valja.

0 0 hvala 0
13 godina
lmutak kaže...
lapi2 kaže...

Skeniraj komp mozda je vajrus

Možda mu je baš AV blokirao crack od igre, mora stavit .exe file koji pokreće u exceptions... Samo što ovo već počinje spadat u piratsku temu, a modovi baš ne toleriraju to. {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
11 godina
neaktivan
Ne rade igrice

Je je, s torrenta. Moguce da je do cracka, ali cudno mi je da se bas nista ne dogada, nikaka znak nista. Probat cu skenirat komp da vidim dal je do virusa mozda

Nemogu vjerovat sta se dogada, sad skinem bez veze fifu 2007 samo da vidim dal ce radit, pokrene se instalacija i odjednom pise da se nemoze nastaviti jer zahtijeva directX 9. ili noviji. naravno directX nemogu instalirat jer mi pise da je vec pronaden isti ili noviji na kompu!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 14:08 (lapi2).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice