Pozdrav svima upravo sam se registrirao zbog jednog velikog problema.Evo o čemu je riječ:nemogu instalirati nijedbu igricu sa cd-a a sve igrice koje downloadam s int normalno instaliram bez problema.Isto tako mogu instalirati sve s informatičkih dvd-a (znači od entera,Buga itd)Molim vas ako itko zna o čemu je problem neka mi pomogne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi probo desnim klikom na explorer i onda instal
nisam.budem sad pa javim.
jesi probo desnim klikom na explorer i onda instal
pustiš da se otvori bagov dvd i onda desnim klikom na to šta želiš da se instalira klikneš desnim klikom pojavi se explorer stisneš explorer i unutra pojavi se otprilike tri ikone klikneš dva put na to što želiš da se instalira obično je označeno exe
Probaj skinuti i instalirati novi firmware za pržilicu. Mogućnost je i da je neispravan čitač ili je prljava leća . Bar su pržilice jeftine...
Probaj skinuti i instalirati novi firmware za pržilicu. Mogućnost je i da je neispravan čitač ili je prljava leća . Bar su pržilice jeftine...
Napiši u guglovu tražilicu model pržilice koju imaš + firmware i vidi kam te bude otpelalo.Koja je pržiona?
Evo nekak sam slučajno disable-al uređaj moj i sad kad stavim dvd u komp u my computer ne prikazuje dvd drive (E),Kako da ga ponovno uključim?