Artifacti u igri i windowsima

poruka: 5
|
čitano: 650
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Pozdrav, imam već neko vrijeme problema s računalom. Naime, totalno random mi zašteka miš na 1-2 sekunde, ponekad imam artifacte u igri i u windowsima a ponekad radi sve kako treba. Da li stvarno GPU umire ili postoji vjerojatnost da je greška u ploči ili nečemu drugome?

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 19:57 (Kordy).

0 2 hvala 0
18 godina

Daj malo više podataka, koja je igra, koja grafička itd.

Odvrni sve grafičke postavke u igri na najviše to bi trebalo isprovocirati artefakte relativno brzo ako je greška u grafi.

Kad se rastereti grafa tako što staviš sve na low pa i na manju rezu onda možeš igrati duže bez pojave artefakata, po takvim znakovima znaš da je grafa u pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Artifacti u igri i windowsima
crozoki kaže...

Daj malo više podataka, koja je igra, koja grafička itd.

Odvrni sve grafičke postavke u igri na najviše to bi trebalo isprovocirati artefakte relativno brzo ako je greška u grafi.

Kad se rastereti grafa tako što staviš sve na low pa i na manju rezu onda možeš igrati duže bez pojave artefakata, po takvim znakovima znaš da je grafa u pitanju.

CS:S i CS:GO, nije vezano uz grafičke postavke, temperature su na mjestu, upravo vrtim furmark i nema nikakvih artefakata. Igrao sam na najmanjoj rezoluciji i detaljima i ista stvar. Radi se o 5770. Friški Win8.1 je stavljen jučer u nadi da je stvar u driverima. CPU i GPU su na stock frekvencijama.

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 20:11 (Kordy).
16 godina

Ja sumnjam na drivere od grafe ! Si probao neke druge staviti ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Re: Artifacti u igri i windowsima
Haf932 kaže...

Ja sumnjam na drivere od grafe ! Si probao neke druge staviti ?

Imao sam zadnje službene na Win7 i neki dan kad sam stavio Win8.1 instalirao sam zadnje beta drivere. Naravno, situacija je ista. Nemam drugi GPU da isprobam, zato i pitam ovdje na forumu ali vidim da nema baš kruha od toga.

LG Google Nexus 4
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice