[Procjena] Procjena Moj PC

poruka: 3
|
čitano: 437
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
[Procjena] Procjena Moj PC

Znači zanima me iznosić koji bi dobio za ovo

CPU- Athlon x2 64 5600+ 2.8 GHZ----Sychte ninja 3

MBO- Asus M2N-E (jedan priključak USB-a ne radi

GPU- GeForce 9800 GT 1GB 256 bit

HDD- SAMSUNG 500 GB

PSU- CHIEFTEC 550W

DVD DRIVE LG

RAM- 4GB DDR2 800 Mhz

miš i tipkovnica najobičniji

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 8:47 (keky911).
13 godina
Re: [Procjena] Procjena Moj PC

Hi!

Ja bih to ovako tretirao: cpu i mbo 100 HRK, gpu 50 HRK, jedino hdd je nešto vredi 100 HRK, napajanje je ok ugl Chieftec je uvijek bio pouzdani brand u desktopima tako da neće pregorit i držat će još sigurno koju godinicu, pržilica i kućište sve zajedno 100 kuna jer je 110 % staro kojih 7-8 godina.

Ugl ovako MOJA procjena bi bila ne ispod 400 kuna ne preko 500 kuna!?

To je moćni PC desktop za internet, video, muzikU i malo gledanje videa na servisu youtubea te fejs-- ugl kaže primarno osnovno i brzo jer je grafička kartica 256-bita i nabrijana sa gigom GDDR3 memorije.

Btw moj laptop ima nešto jači gpu novije generacije sa 2 GB GDDR3 VRAM-a i sve PERFECT!!!

oPROSTI ZA KULER sCYTHE INJA 3 JE MOČAN NO KAKO KAŽEM UZ TU CPU+MBO NE VRIJEDI PUNO SAM posebno!

Ipak je to komp dual core na 3 gigaherca pojačan sa gigabajtom grafičke video memorije i to na 256-bitnoj GPU koja je sve do 2011. vrtila najzahtjevnije shootere. Danas nešto skromnijeg zamaha usto i to što je DX10.1 pa ne podržava sve sve baš igrice no 90% da ili u directx9 mod?

Nisi napiso koliko rama..

Pretpostavljam 2GB DDR2.

Procjena 400 HRK

12 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Procjena Moj PC

Joj sry 4gb ddr2 800mhz i hvala na odgovoru ne isplati se to ni prodavati onda neka onda umire polako možda stavim neki quad core procesor za ugodnije surfanje i ostale radnje, a grafička je za svoje godine vrlo dobra može čak i neke novije vrtjet (naravno dx10)

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 8:51 (keky911).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice