Team fortress 2 sp i updejt

poruka: 8
|
čitano: 1.186
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

OVako planiram uzeti Team fortress 2 od nekog forumasa.

Posto ovaj mjesec imam vec dovoljnog potrosenog racuna zanima me dal se moze igrat sp bez updejtanja i dali se updejtanje moze stopirati na npr. danas sat vremena, sutra sat vremena, odg. brzoo jer cu uskoro narucit

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Team fortress 2 sp i updejt
Bera kaže...

OVako planiram uzeti Team fortress 2 od nekog forumasa.

Posto ovaj mjesec imam vec dovoljnog potrosenog racuna zanima me dal se moze igrat sp bez updejtanja i dali se updejtanje moze stopirati na npr. danas sat vremena, sutra sat vremena, odg. brzoo jer cu uskoro narucit

1. TF2 nema single player

2. Jednom dok pokrenes update i zatim pauziras, ne mozes pokrenuti igru sve dok taj update ne zavrsi.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
neaktivan

Pa kaj nema ono s botovima, posto neam flat vezu cujem da updejt ima 5 gb a htio bih onak jedan mjesec 2 gb a slijedeci 3 gb, dali je to moguce

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bera kaže...

Pa kaj nema ono s botovima, posto neam flat vezu cujem da updejt ima 5 gb a htio bih onak jedan mjesec 2 gb a slijedeci 3 gb, dali je to moguce

Ako mislis igratis a botovima onda ne kupuj uopce. Botovi su glupi i ne pruzaju nikakav izazov.

Jedino sto bi mogao je otici kod prijatelja koji ima flat, tamo napraviti backup od TF2 i doma to onda "otpakirati".

15 godina
neaktivan

Cek pa dali je moguce da ja ovaj mjesec updejtam 2 gb, i onda slijedeci 3 gb pa igram jer ne zelim odjednom 5 gb, i kak da napravim back up, ne razumijem te pojasni malo to

18 godina
neaktivan
Bera kaže...

Cek pa dali je moguce da ja ovaj mjesec updejtam 2 gb, i onda slijedeci 3 gb pa igram jer ne zelim odjednom 5 gb, i kak da napravim back up, ne razumijem te pojasni malo to

Da, moguce je ali ako imas prijatelja sa flatom onda ti je to bolja-brza opcija.

Login - Library - Games - s lijeve strane imas onda listu igara na svom acc - desni klik na igru - "backup game files"

15 godina
neaktivan

Da znam ali sto to znaci backup game files ne razumijem sto je to neko przenje, kaj jel trebam eksterni disk ili dvd-ove, moš opisati postupak detaljnije jer sam njuba

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bera kaže...

Da znam ali sto to znaci backup game files ne razumijem sto je to neko przenje, kaj jel trebam eksterni disk ili dvd-ove, moš opisati postupak detaljnije jer sam njuba

Backup su ti obicni fileovi. Da, trebao bi dvd-ove ili eksterni disk da to onda preneses, dok prebacis na svoj komp onda samo double click i pustis da zavrsi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice