Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 520.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

Majko mila, koliko je ova igra pokupila pljuvanja u prvih 17 dana, to je strašno. Čemu se skupilo toliko trollova i hatera, ne kužim.

Al definitivno je fora uložiti u deluxe ili collectors verziju igre i odustati nakon nepuna dva-tri tjedna. Pa te verzije igara kupuju upućeni, oni koji su pratili razvoj same iger, screense, videe, reporte i tako. I nema šanse da ako si to sve pratio i znao kakva je igra, da te sad toliko razočarala nakon dva tjedna da odustaneš od igre.

17 godina
Dachande kaže...

Majko mila, koliko je ova igra pokupila pljuvanja u prvih 17 dana, to je strašno. Čemu se skupilo toliko trollova i hatera, ne kužim.

Al definitivno je fora uložiti u deluxe ili collectors verziju igre i odustati nakon nepuna dva-tri tjedna. Pa te verzije igara kupuju upućeni, oni koji su pratili razvoj same iger, screense, videe, reporte i tako. I nema šanse da ako si to sve pratio i znao kakva je igra, da te sad toliko razočarala nakon dva tjedna da odustaneš od igre.

moguce je vise scenarija...

ljudi su imali prevelika ocekivanja

preveliki hype

ljudi zele probati nesto novo

novi '' wow killer''

ja sam probao betu pa znam na cemu sam, tako da cekam misec, misec ipo nakon izlaska da vidim kako ce se situacija razvijati

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

Najviše se razocaras Kad ocekujes previse nezz sta ste vi ocekivali al meni je igrica sasvim Super...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zulaa kaže...

Najviše se razocaras Kad ocekujes previse nezz sta ste vi ocekivali al meni je igrica sasvim Super...

Ma jasno mi je sve, dok je zoveš igricom...

17 godina
Jesse kaže...
Zulaa kaže...

Ma jasno mi je sve, dok je zoveš igricom...

owned

17 godina
neaktivan

Nego, kad izlazi GW2?  ;)

0 0 hvala 0
17 godina

S obzirom da sam u nedoumici dali uzet ili....

19 Igra je dobra
11 Uzalud bacen novac
Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igra je super i kraj, community predobar za razliku od placljive wow haterske djecurlije , uvjeren sam da pola ovih trollova ne posjeduje igru uopce.

SW ToR za zaljubljenike tog lore-a je cista uzivancija.

Hate more and cry {#}

3 0 hvala 0
17 godina

gledaj... ja sam star wars fan, ali meni igra nije uzivancija, niti smatram da je super. ne mora znacit ako si fan da igra automatski mora biti odlicna. to je potpuno krivi pristup.

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

gledaj... ja sam star wars fan, ali meni igra nije uzivancija, niti smatram da je super. ne mora znacit ako si fan da igra automatski mora biti odlicna. to je potpuno krivi pristup.

Slažem se u potpunosti.

15 godina
Obi Wan kaže...

kolega u potpunosti si u pravu, također sam sw fan ali....

17 godina

gledaj... mmo koji se placa 15€ na misec i u koji je ulozeno preko 300 mil us, pa naravno da sam imao velika ocekivanja, a ponajvise sto ga pravi bioware, sto je star wars i sto je nastavak kotor serijala. znaci kad pogledas ima masu faktora koji su trebali pridonjeti da ovaj mmo bude epic i tzv ''wow killer''

a cim su mu dali to ''wow killer'' nije bilo dobro jer svaki mmo s tim prefiksom/sufiksom w/e ne zavrsi dobro. eto mozda guild wars, al bio je mukte.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 21:00 (Obi Wan).
17 godina

Ok, ajmo konstruktivno. Ako si fan SW-a, i ako si fan Bioware-a?

Što ti ne odgovara u ovoj igri? I kakva si očekivanja imao kao fan SW i kao fan Bioware-a?

14 godina
neaktivan

Ma nemoj se obazirat na ove trollove, pogotovo na ovog obi-ja koji je tu dosao svoje frustracije iskaljivat.Vidis da si je i frenda morao dovest jer ga nitko ne dozivljava. 

Sto se tice igre, svatko tko je imalo pratio igru u razvoju znao je sto ce dobit, wow sa bioware pricom. 

17 godina

ok evo konstruktivno. dogurao sam u beti misec dana prije izlaska igre do lvl 25. po meni dovoljno za dobar uvid u igru.

cutscenes. ja mislim da su nepotrebne. u pocetku je baza, kasnije sam ih preskakao. o cemu je rijec. gubi se kontinuitet igre. igra ti vec sama pokazuje koji izbor da odaberes (mali simboli, crveni i plavi) tako da niti ne moras citat. voice acting nije bas na razini. na mapi se nalazi lokacija questa. na kraju mogu i procitati u quest logu (sto sam i radio) ako me zanima o cemu se radi jer je brze. uostalom nije tesko pohvatat konce za main quest o cemu se zapravo desava.

character creation. uzas. isti model, human, na njega samo zalipljeni djelovi tzv rasa i promjenjena boja. kao da iz lijenosti nisu mogli napraviti druge modele. mislio sam da ce biti puno vise opcija za izgled face.

nema auto attacka. ok. neki ce rec da je to kopija wow-a ali mislim da je to bolje nego mlacenje botuna combat resource. to gledam sa aspekta jedi knighta, ne znam kako je u drugih klasa.

grafika. meni cak bolje izgleda wow. a u igru je potroseno masu novca. povrsine koje se prekrivene vodom uopce nemaju dubinu. isao skocit jednom sa visine u vodu i imao sam sta vidit.

grinding questovi. pazi molim te. ubijem 12 necega, nakon toga mi uleti quest ubij 40 necega. pa mislim da je to pretjerivanje.

alignment. na kraju ispadne da je alignment samo za title, izgled face i iteme, i to samo kad dodes do nekog odredenog postotka. a bilo bi puno bolje da jedi koji ide previse putem dark side postane fallen jedi i tako nesto. cak bi bilo mocno da i prijede na empire i obrnuto. pa da se ponudi opcija za odbacit dark side i vratit se na light. ja dakako nisam o tome razmisljao jer sam igrao kao jedi guardian i uvijek sam u sw igrama bio light side.

lightsaber. ispadne da je vise toljaga nego oruzje koje sijece kroz sve zivo. zasto likovi sa blasterima ne prebace na melee weapon da bude realnije bar u neku ruku kao u kotor 1 i 2. pa da koriste shield, ne u smislu klasicnoga nego energy shield. di je armor od materijala neprobojnog za lightsaber tipa mandalorian iron, cortosis i slicno. ajde mogu shvatit na pocetku onaj neki ka training lightsaber. pa lik napravi katanu koja sadrzava stab in the chest, a npc zdrav ko dren, ja ocekivao rupu kroz koju mogu pogledati. razumin da je neizvedivo napraviti da lete udovi okolo (bar mislim da je neizvedivo), ali da lik sa balsterom stoji ka drvena marija protiv lika sa lightsaber.... moj bi primjer bio da npc kojeg ubijam ili prebaci na melee pa mu hp pocne padat, ili ispod hp bar ima manji bar sa armor/energy shield statusom ako je samo ranged koji ja smanjujem lightsaber udarcima i kad se taj armor potrosi ide instant kill.

planeti. jako linearni. bar prvi na kojem sam ja bio. otisao do sith base, ubio glavnog i mars nazad. ne znam kako je na ostalima, ako je bolje onda svaka cast

companions. mislim da je to ok. umjesto da gubis vrijeme za power lvl profesije oni to za tebe rade. cak i nisu toliko glupi. podsjecaju me u neku ruku na henchmene/heroje iz guild wars.

space combat. nije lose. cak bih rekao pristojno. dobar nacin da se ubije monotonija grindanja i questanja, a i daju lipi xp

storyline. to jednostavno nisu mogli zaje8at. nema sanse.

o pvp-u ne zelim govoriti jer me ne interesira.

raid i high end content nisam vidio, odradio sam par group/heroic questova, nisam bio u flashpoints

ne znam ako sam sta zaboravio ili nisam naveo. jos jednom ponovit cu da sam igrao do lvl 25 u beti misec dana prije izlaska.

dakle konstruktivno misljenje. bez izmisljanja na temelju iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 22:15 (Obi Wan).
16 godina
neaktivan

Kad sam došao do dijela u kojem si napisao da moraš ubiti 40 nečega, odmah sam vidio koliko si pun govana, a tek ovo s lightsaberima -.- . Prestani srat i fino objasni da to NE MORAŠ napraviti(Bonus quest).

17 godina
Super_Terrorizer kaže...

Kad sam došao do dijela u kojem si napisao da moraš ubiti 40 nečega, odmah sam vidio koliko si pun govana, a tek ovo s lightsaberima -.- . Prestani srat i fino objasni da to NE MORAŠ napraviti(Bonus quest).

ja radim sve questove, ne priskacem.

a po tvom baratanju rijeci i nacinu razgovora jasno se vidi da ti je glavni cilj vrijedanje i svada. a nista cudno za balavaca od 16-17 godina pa te ni necu shvatit ozbiljno

17 godina
neaktivan

Stvar pristupa igri..   meni se dopala, a i nakon skoro 7 godina WoW-a i ostalih 'WoW killer-a' zaželio sam se nečeg malo drugačijeg što mi ova igra pruža.

Questovi i story line su puno bolji i smisleniji nego u ostalim MMOima, samo se nadam da će igru redovito unapređivati i dodavati nove sadržaje za high lvl likove kako ekipa ne bi kad dosegne max lvl otišla iz igre.

Borbe su isto potpuno korektno odrađene (animacije likova i efekti).

Sve u svemu ja bih igri dao nekih 85%  (+5% ako je netko SW fanatik :P)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ok evo konstruktivno. dogurao sam u beti misec dana prije izlaska igre do lvl 25. po meni dovoljno za dobar uvid u igru.

cutscenes. ja mislim da su nepotrebne. u pocetku je baza, kasnije sam ih preskakao. o cemu je rijec. gubi se kontinuitet igre. igra ti vec sama pokazuje koji izbor da odaberes (mali simboli, crveni i plavi) tako da niti ne moras citat. voice acting nije bas na razini. na mapi se nalazi lokacija questa. na kraju mogu i procitati u quest logu (sto sam i radio) ako me zanima o cemu se radi jer je brze. uostalom nije tesko pohvatat konce za main quest o cemu se zapravo desava.

character creation. uzas. isti model, human, na njega samo zalipljeni djelovi tzv rasa i promjenjena boja. kao da iz lijenosti nisu mogli napraviti druge modele. mislio sam da ce biti puno vise opcija za izgled face.

nema auto attacka. ok. neki ce rec da je to kopija wow-a ali mislim da je to bolje nego mlacenje botuna combat resource. to gledam sa aspekta jedi knighta, ne znam kako je u drugih klasa.

grafika. meni cak bolje izgleda wow. a u igru je potroseno masu novca. povrsine koje se prekrivene vodom uopce nemaju dubinu. isao skocit jednom sa visine u vodu i imao sam sta vidit.

grinding questovi. pazi molim te. ubijem 12 necega, nakon toga mi uleti quest ubij 40 necega. pa mislim da je to pretjerivanje.

alignment. na kraju ispadne da je alignment samo za title, izgled face i iteme, i to samo kad dodes do nekog odredenog postotka. a bilo bi puno bolje da jedi koji ide previse putem dark side postane fallen jedi i tako nesto. cak bi bilo mocno da i prijede na empire i obrnuto. pa da se ponudi opcija za odbacit dark side i vratit se na light. ja dakako nisam o tome razmisljao jer sam igrao kao jedi guardian i uvijek sam u sw igrama bio light side.

lightsaber. ispadne da je vise toljaga nego oruzje koje sijece kroz sve zivo. zasto likovi sa blasterima ne prebace na melee weapon da bude realnije bar u neku ruku kao u kotor 1 i 2. pa da koriste shield, ne u smislu klasicnoga nego energy shield. di je armor od materijala neprobojnog za lightsaber tipa mandalorian iron, cortosis i slicno. ajde mogu shvatit na pocetku onaj neki ka training lightsaber. pa lik napravi katanu koja sadrzava stab in the chest, a npc zdrav ko dren, ja ocekivao rupu kroz koju mogu pogledati. razumin da je neizvedivo napraviti da lete udovi okolo (bar mislim da je neizvedivo), ali da lik sa balsterom stoji ka drvena marija protiv lika sa lightsaber.... moj bi primjer bio da npc kojeg ubijam ili prebaci na melee pa mu hp pocne padat, ili ispod hp bar ima manji bar sa armor/energy shield statusom ako je samo ranged koji ja smanjujem lightsaber udarcima i kad se taj armor potrosi ide instant kill.

planeti. jako linearni. bar prvi na kojem sam ja bio. otisao do sith base, ubio glavnog i mars nazad. ne znam kako je na ostalima, ako je bolje onda svaka cast

companions. mislim da je to ok. umjesto da gubis vrijeme za power lvl profesije oni to za tebe rade. cak i nisu toliko glupi. podsjecaju me u neku ruku na henchmene/heroje iz guild wars.

space combat. nije lose. cak bih rekao pristojno. dobar nacin da se ubije monotonija grindanja i questanja, a i daju lipi xp

raid i high end content nisam vidio, odradio sam par group/heroic questova, nisam bio u flashpoints

ne znam ako sam sta zaboravio ili nisam naveo. jos jednom ponovit cu da sam igrao do lvl 25 u beti misec dana prije izlaska.

Fali ti maste :)

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Tesko je pricat o nekom mmo-u na temelju prvih 25 lvl-a bete. Razlozi su u najmanju ruku smijesni, a kao sto si napisao vecina ih se temelji oko vizualnog dijela igre, sto nemozes uzet za velikom manu nekom mmo, ali i to ti pada u vodu kada kazes da wow ima bolju grafiku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 10:58 (cortman).
14 godina
neaktivan

meni je igra super, idem polako i došao sam tek do 30 lvla s jedi sageom (prvo sam igrao s knightom al mi je bilo malo dosadno samo mlatit s mačem i bit ograničen na dps - al o okusima se ne raspravlja :P), svaki lvl koji sam prošao je bio sam za sebe jednistven te se gotovo svaka 2 lvla otvara mogućnost nekog novog flashpointa koji je sam po sebi zanimljiv (osim Cademimuma na kojem sam umro od dosade - al i to svakom po njegovu ukusu :P).

što se tiče questova - totalno su drukčiji od wowa jer u wowu je skoro svaki drugi, ako ne i negdje svaki quest ubij 15, odnosno 40 nečega, u ovoj igri je to bonus koji može/ne moraš riješiti dok je ostatak questa zanimljiv. planeti su puni questova i svaki je na svoj način poseban. u početku sam imao tendenciju riješavati sve, al onda te veličina tarisa i količina questova + bonus series questovi nakon kaj riješiš sve obične malo ubije u pojam pa shvatiš da nećeš daleko doći ak ideš sve riješavati XD na tatooinu sam se brzo opametio kad sam vidio veličinu mape :P

po pitanju grafike, prvo bi molio nooba koji to komentira u postovima više da se primi super marija iz devedesetih ili prastarih igara s ps1 koje sve nisu daleko od wowa. grafika u swtoru ne da je neusporedivo bolja od wowa, nego to se ne može uopće uspoređivati. kao da se uspoređuju yugo i najnoviji bmw.

I još jedna NAPOMENA za nove igrače - nemojte se uplašiti ovih seronja gore koji samo znaju srat protiv igre, oni pravi igrači kojima se igra stvarno sviđa nemaju vremena pisat po ovom forumu o pozitivnim dojmovima iz igre jer ili su trenutačno u igri i igraju ili jednostavno bi radije upalili launcher nego čitali ili pisali ovakva sranja... najbolje sve osjetiti na vlastitoj koži i sam vidjeti kakva je igra.....

a sad pozdrav i odoh ja nabildati si artifice jer kad tad ću dobiti taj ljubičasti kristal koji si želim :P

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://pc.ign.com/articles/121/1214622p2.html  evo ga IGN-ov review, pogledajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@ obi van

a gle nemres reci da su klasicni grind questovi. njih su stvarno lijepo sredili, samo sto ima previse hodanja od tocke A do tocke B ... i onda opet nazad {#}

nova cijena

450kn :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajmo nešto rasčistiti..

3. Review MMO igre ne znači ništa..

Nema mmo igre koja je dobila manje od 80ak posto, a znamo koliko ih danas nešto znači na tržištu, a koliko ih je propalo.

Da je isključivo po ocjenama koje su mmo igre dobile, danas bi imali tržište sa hrpom igranih mmo igara (iznad 1 mil pretplatnika.)..

2. Ekipa je bitnija od kvalitete same igre..

Bit mmo igre je interakcija sa drugim ljudima i druženje.. Ako se skupi dobra ekipa, ljudi su voljni preći preko (očitih) nedostataka same igre i nastaviti igrati.

SWTOR ima u ovome prednost jer ima izgrađenu fan bazu prije samog izlaska i ljudi koji je danas igraju su vjerojatno su sebe zvali fanovima SW dok ova igra nije bila ni u povojima.

Ovime ne želim poručiti da je SWTOR loša igra, nije.

1. Realna ocjena MMO igre se daje 6-12 mjeseci nakon njenog izlaska..

Da skratimo, najbolji mmo koji se ne nadograđuje će propasti dok loš mmo na kojem developeri predano rade ima šansu preživjeti i privući nove ljude prentirajući nov i svjež sadržaj.

Za swtor je prerano reći što će se dogoditi..

Treba zapamtiti da ima solidnu početnu bazu korisnika (ali ne tako impresivnu kad se uzme u obzir snaga imena SW) i velika imena iza sebe koja jamče konstantan rad.

Ipak to neće biti dovoljno ukoliko smjer kojim se bude razvijao bude linearan u smislu samo štancanja novih operationa, flashpointa i warzona.

17 godina

ljudi su ocigledno moj komentar krivo shvatili. meni nije bio cilj omalovazavati swtor

ja imam takvo misljenje, netko drugi ima totalno suprotno i slicno. netko to dozivljava na jedan netko na drugi nacin. samo ne mogu shvatit koji je to sklop u glavi zbog kojeg ljudi vrijedaju nekoga samo zato sto je izrekao svoje misljenje. ne bi da zivimo u sjevernoj koreji pa ako mislis drugacije onda si naje8ao i svi te samaraju

meni je povod bio post jednog forumasa koji je rekao da nakon 3 tjedna se vec zasitio i prodaje svoje collectors edition, na sto je jedan drugi forumas odgovorio tipa: trebao si vise istraziti prije nego sto si kupio collectors edition itd.

opcenito review bilo koje igre ne znaci nista i bilo bi glupo da se sada masa ljudi hvata za nesto sto je neko rekao. uzmes i probas sam pa tek onda doneses sud o tome da li to tebi pase ili ne. to uopce nije ni bio review nego komentar pojedinog aspekta igre.

smirite strasti.

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ja imam takvo misljenje, netko drugi ima totalno suprotno i slicno. netko to dozivljava na jedan netko na drugi nacin. samo ne mogu shvatit koji je to sklop u glavi zbog kojeg ljudi vrijedaju nekoga samo zato sto je izrekao svoje misljenje. ne bi da zivimo u sjevernoj koreji pa ako mislis drugacije onda si naje8ao i svi te samaraju

onda se preseli u sjevernu koreju pa da vidimo kak ćeš tam igrati swtor, wow ili neki drugi sličan mmo...

17 godina

Evo mene zanima odakle je najbolje/najjeftinije naruciti key? Ili ako narucim box, moram li cekadi da stigne, ili salju kod odmah, pa da mogu igrati dok ne dodje.

U biti treba mi bratu, a najvaznije je da moze igrati sto prije.   Pa ako znate dajte link.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najveća zamjerka mi je što se svi likovi kreću kao da im je netko nabio metlu u *pak.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Molim vas da li itko ima neki pouzdan website gdje ključevi nisu out of stock?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.gamehuntercdkey.com/shop/

Tražit će možda sliku osobne(bez bitnih podataka), ali sve najbolje o njima mogu reći.

0 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice