Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 796.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ja stvarno ne znam koji vi pes 2103 demo igrate pa se toliko zalite na vratare...meni su odlicni kao i ostali segmenti igre. Veliki napredak, sto se i ocekivalo u odnosu na pes 2012, koji sam poceo postenski igrati prije mjesec dan a do tada sam bio na fifi 12.

Prvi dojam je bio, kao da igram fliper i nisam bio oduševljen pa sam poceo ekipu nagovarati da prijedje na fifu jer je bolja, medjutim oni ni cuti, pes i samo pes. Znaci zbog frendova sam i ja bio osudjen igrati pes, onako bez morala, peglali me redovno sve dok nisam rekao dosta. Malo po malo sam shvatio filozofiju pes-a 2012, poceo popjedjivati na tezini top player, postao ravnopravan suparnik ekipi sa kojom igram(svi smo ne mladji od 26 g.) , sto vise, dueli su zivi vatromet, drama kakve nema, ni sam Steven Spielberg neke stvari ne bi bolje režirao. Upravo me ta drama udaljila od fife a priblizila pesu koji nisam igrao dobrih 3-4 god.

Sjecam se samo ocajni vratara, poslije par patch-eva i to se popravilo, postali su pre odlicni (nadje se tu pokoja smijesna reakcija ali ne utjece na ukupan dojam). Sve u svemu, ne sjecam se kada sam zadnji put pokrenuo fifu 12, postala mi dosadnjikava, tak da ostaje iscekivati full verziju pes-a 2013 i zbaviti jedan oridjinale primjerak. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 12:02 (KODAK17).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Tommy_123 kaže...
dreammaker kaže...

Evo mene opet {#}

Isprobao sam demo zaigrati s prijateljem s kojim dan danas znam odigrati PES na PS2 (PES6 engine) i ugodno sam se iznenadio. Puno, puno, puno zabavnije nego protiv kompjutera. Osjeća se napetost dok igramo, atsmofera mi je zamaglila igrine mane.

Zadovoljan sam i sutra nastavljamo! {#}

Važno da si kenjal da ti je užas, da ju nemreš smislit lol.

Ček ček, nemoj se zaletavati. Ja niti jednu stvar prije spomenutu nisam porekao. Stojim  iza svake primjedbe prema PESu, samo sam napisao da je atmosfera (misli se na atmosferu u prostoriji u kojoj smo igrali) uspjela prikriti igrine mane, kojih ne fali bome.

Tvoja infantilnost je ovu temu poglupila za duplo od očekivanog. Ostavi se rasprave i bespotrebnih svađa kad ti to ne ide. 

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan

Pametnije ti je da se držiš fife, ovdje ne pripadaš.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Ovo sam arhivirao. {#}

šumski put je bio ravan.
16 godina
Tommy_123 kaže...

Ma ne zanima me i da dobijem karton, ali ovo ovako nemoze.

Ma sta ti mislis tko si ti?

Jel ovo tvoja tema ili igra?

Kako ti, obican igrac, mozes tu covjeku reci da on "ne pripada" ovdje? Jesi ti mozda nesto bolji od njega?

Pa koliko glup moras biti da kazes nesto takvo?

Tu ljudima govoris da su Fifa fanboyevi ako iznesu nekakvu primjedbu na PES, kao da si neko dijete koje nikad naucilo osnove ponasanja.

Oni barem probaju PES da vide kakav je, a ti tu govoris da je PES bolji i kako vise nikad neces probati FIFU ni da ti plate . Pa tko je tu fanboy, reci mi molim te?!

Nemozes si samo utuviti u glavu da je nesto "najbolje" i vrijedati svakoga tko se ne slaze s time.

Pa nismo u srednjem vijeku vise, svatko ima pravo izbora i misljenja, bez da ga ljudi bez bontona poput tebe blate.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina

Zašto se svađate s klincem od 12 godina?

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

{#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/KiX7777][img]http://g.bf3stats.com/pc/opEhPk7a/KiX7777.png[/img][/url]

9 0 hvala 0
16 godina
rocker55555 kaže...
Tommy_123 kaže...

.......

ehm, nije bas da nije probavao FIFE, pogledaj FIFA 12 temu (pogotov pocetak), ali nema smisla reci da FIFU 13 neces probati pa da ti cak i plate, mozda da ako ti komp nece moci pokrenuti ali u suprotnom nema smisla kada je ionako FIFA 12 dosta dobra. Zasto onda ne ocekivati da ce FIFA 13 biti jos bolja.... nema smisla ne ocekivati to, igra je ionako daleko od izlaska, kako mi je glupo pljuvati PES13 i donositi neki finalni zakljucak kada je ipak Demo, onda pogotovo ne mogu pljuvati FIFU 13 kada je jos dalje od izlaska, a FIFA 12 mi je ipak bila najbolja nogometna igra (mislim, jos jest kada to ne mogu usporedivati s PES 13 Demo verzijom), a ne ocekujem nista manje od nastavka.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 12:51 (lovac82).
17 godina
KODAK17 kaže...

Ja stvarno ne znam koji vi pes 2103 demo igrate pa se toliko zalite na vratare...meni su odlicni kao i ostali segmenti igre. Veliki napredak, sto se i ocekivalo u odnosu na pes 2012, koji sam poceo postenski igrati prije mjesec dan a do tada sam bio na fifi 12.

Čak i okorjeli igrači pesa slažu se da vratari nisu dobri i onda se pojaviš ti i sve ispočetka? Nema smisla nabrajati po stoti put kaj ne valja kad svi vidimo kaj ne valja...  gotovo svi....

15 godina

Fifa je bolja! PES je bolji! Fifa je bolja! PES je bolji!...{#}

Sredite se malo i shvatite razliku između ove dvije igre. Fifa je potpuna simulacija sa prejakim razvijenim gameplayom na samom terenu dok je PES arkadni nogomet uz neke male doticaje sa simulacijom kod pokreta i sl. Meni je PES puno zabavniji od fife kada ga igram sa frendovima, ali sam ga nebi igrao ni da mi plate.

I još jedna jača strana kod PES-a mi je taktiziranje prije tekme. Kada namještaš kakav stil igre želiš od svojih igrača, koga želiš pokriti s kojim igracem i sl.

Fifa je bliža pravom nogometu, ali uživancija je po meni PES

██████████████████████████████████████████
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
lovac82 kaže...

...

Znam da je igrao prijasnje, ali je rekao da novu nece probati.

Ali reci da je novi PES bolji prije nego sto proba novu FIFU... Time sam sebi daje status fanboya.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 13:06 (rocker55555).
16 godina
rocker55555 kaže...
lovac82 kaže...

...

Znam da je igrao prijasnje, ali je rekao da novu nece probati.

Ali reci da je novi PES bolji prije nego sto proba novu FIFU... Time sam sebi daje status fanboya.

Bas tako.... malo se kristalna kugla previse koristila u zadnje vrijeme xD, ne mozemo cak niti reci da je bolji od FIFE 12 kada ju je tesko nadmasiti, a Demo-u fali dosta toga sto opet ne mora znaciti da nece srediti neke stvari. Inace, slazem se s ovim gore iznad donekle, uvijek je zabavnije igrati FIFU/PES u mutiplayeru s ljudima/drustvom (bilo u vlastitom domu ili preko interneta), a ne sa CPU-om.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
neaktivan
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Čak i okorjeli igrači pesa slažu se da vratari nisu dobri i onda se pojaviš ti i sve ispočetka? Nema smisla nabrajati po stoti put kaj ne valja kad svi vidimo kaj ne valja...  gotovo svi....

Ja sam se pojavio i govorim za sebe....moj dojam oko famozni vratara je dobar i uvjeren sam da ce do finalne verzije sve biti tip-top...pazi pobogu...tu i tamo nespretna reakcija vratara meni ne smeta jer desava se i u stvarnosti...proanaliziraj samo neke intervencije vrhunskog vratara kao sto je Petar Ceh na Euru 2012 pa ce ti sve biti jasno. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 13:36 (KODAK17).
15 godina
KODAK17 kaže...

Ja sam se pojavio i govorim za sebe....moj dojam oko famozni vratara je dobar i uvjeren sam da ce do finalne verzije sve biti tip-top...pazi pobogu...tu i tamo nespretna reakcija vratara meni ne smeta jer desava se i u stvarnosti...proanaliziraj samo neke intervencije vrhunskog vratara kao sto je Petar Ceh na Euru 2012 pa ce ti sve biti jasno. 

golman je katastrofa i stvarno se nemože pronaći niti jedan razlog za kompliment golmana u PES-u. Pogledaj ih kako stoje i kako su animirani, katastrofa žešća. Nitko ne govori da oni loše brane, nego da se na golu ne ponašaju kao golmani iz stvarnosti. Ajde ako već nisi primjetio i obraćao pažnju na to, probaj sa golmanom rukom baciti loptu prema igraču i reci kako ti to izlgeda, ja sam umro od smijeha kad sam prvi put to vidio. Srećom pa su ove godine ostali elementi igre meni čisto solidni pa ga pretprim, ali golman u ovoj igri je debil koji nema veze sa onim iz stvarnosti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Kako igrati protiv nekoga na istom računalu ako on koristi tipkovnicu?Hvala!

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan

Spojiš gamepad. I jedan igra na tipkovnici drugi na gamepadu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne radi mi tak...

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
neaktivan

Nemožeš igrati tipkovnica/miš samo gamepad/gamepad.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Tommy_123 kaže...

Hoces reci, ne moze igrati na jednom racunalu: tipkovnica vs kontroler, a moze kontroler vs kontroler?

Valjda si to htio reci

15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Tommy_123 kaže...

Hoces reci, ne moze igrati na jednom racunalu: tipkovnica vs kontroler, a moze kontroler vs kontroler?

Valjda si to htio reci

Jep.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
KODAK17 kaže...

golman je katastrofa i stvarno se nemože pronaći niti jedan razlog za kompliment golmana u PES-u. Pogledaj ih kako stoje i kako su animirani, katastrofa žešća. Nitko ne govori da oni loše brane, nego da se na golu ne ponašaju kao golmani iz stvarnosti. Ajde ako već nisi primjetio i obraćao pažnju na to, probaj sa golmanom rukom baciti loptu prema igraču i reci kako ti to izlgeda, ja sam umro od smijeha kad sam prvi put to vidio. Srećom pa su ove godine ostali elementi igre meni čisto solidni pa ga pretprim, ali golman u ovoj igri je debil koji nema veze sa onim iz stvarnosti.

Revoluciju ocekujte tek 2014-2015, a za sada uzivajmo u onome sto nam trenutno nudi "virtualni nogomet". Ja osobno vjerujem da ce ovo biti najbolji pes do sada i odlicna antistres terapija.

15 godina
lovac82 kaže...
Tommy_123 kaže...

Valjda si to htio reci

Svatko s pola mozga je skužio što je htio reči.

16 godina
Hexfire kaže...
lovac82 kaže...
Tommy_123 kaže...

Valjda si to htio reci

Svatko s pola mozga je skužio što je htio reči.

Zahvaljujem se na uvredama!

Usput, nisam znao da mozes s misem izvoditi driblinge ili sam nesto propustio?

15 godina
neaktivan

Zabuna, automatski kad sam napisao tipkovnica sam se sjetio mišta lol

Ne shvaćam u čemu je problem sad ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e ljudi jel vam se igrica ruši? ja nemogu odigrat 2 tekme za redom, zavrsim prvu, i kad udem u match na glavnom izborniku izbaci me..cak nekad zna i usred tekme

0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Zabuna, automatski kad sam napisao tipkovnica sam se sjetio mišta lol

Ne shvaćam u čemu je problem sad ?

U ovom slucaju je problem njegovo provociranje.... nista vise, nista toliko bitno.

15 godina
lovac82 kaže...
Tommy_123 kaže...

Valjda si to htio reci

zasto nebi moglo, odes na settings i tamo pod controller stavis controller 2 na gamepad, i igras s tipoknivom i gamepadom u dvoje

17 godina
KODAK17 kaže...

Vidim da tebi nije ništa jasno. Pogle kako cech radi povaljku a kako je ne radi golman u pesu. Pogle kako niti u jednoj paradi cech ne pada na prsa i pritom ne širi ruke.  Pogle kako kod kornera cech izađe do penala a u pesu je to nemoguće. Pogle kako u paradi cech padne a kako lebdi golman u pesu, pogle kako cech siječe nisko ubačenu loptu sa strane  a kako to ne radi golman u pes, pogle kako rukom baca loptu cech a kako je baca golman u pesu.  Pogle kako je svaki potez cecha golmanski a kako je golmana u pesu antigolmanski. Stvar je da golman u pesu nije dobro animiran niti radi ono kaj radi golman u stvarnosti.  Golman u fifi je jako blizu tome, sliči na golmana u stvarnosti. Meni je sasvim svejedno što golman obrani ili dobije ali ubije me kada pada radi sve gore nabrojane stvari.  Jednostavno golman u pesu nije dobro animiran niti oponaša golmana u stvarnosti. On je ostao na nivou od prije desetak godina kada su svijetom nogometa vladali loše animirani skakavci koji su branili i ponašali se nemoguće...

15 godina

Meni golmani u PES-u izgledaju puno više golmanski nego Cech u stvarnom životu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ne radi mi tak...

To onda nisam znao, ja sam mislio da jedan može na tipkovnici drugi na gamepadu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice