Ja stvarno ne znam koji vi pes 2103 demo igrate pa se toliko zalite na vratare...meni su odlicni kao i ostali segmenti igre. Veliki napredak, sto se i ocekivalo u odnosu na pes 2012, koji sam poceo postenski igrati prije mjesec dan a do tada sam bio na fifi 12.
Prvi dojam je bio, kao da igram fliper i nisam bio oduševljen pa sam poceo ekipu nagovarati da prijedje na fifu jer je bolja, medjutim oni ni cuti, pes i samo pes. Znaci zbog frendova sam i ja bio osudjen igrati pes, onako bez morala, peglali me redovno sve dok nisam rekao dosta. Malo po malo sam shvatio filozofiju pes-a 2012, poceo popjedjivati na tezini top player, postao ravnopravan suparnik ekipi sa kojom igram(svi smo ne mladji od 26 g.) , sto vise, dueli su zivi vatromet, drama kakve nema, ni sam Steven Spielberg neke stvari ne bi bolje režirao. Upravo me ta drama udaljila od fife a priblizila pesu koji nisam igrao dobrih 3-4 god.
Sjecam se samo ocajni vratara, poslije par patch-eva i to se popravilo, postali su pre odlicni (nadje se tu pokoja smijesna reakcija ali ne utjece na ukupan dojam). Sve u svemu, ne sjecam se kada sam zadnji put pokrenuo fifu 12, postala mi dosadnjikava, tak da ostaje iscekivati full verziju pes-a 2013 i zbaviti jedan oridjinale primjerak.