Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 802.270
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
antimadridista kaže...

Za kraj bih samo dodao, ovaj gol pokazuje svu tragikomediju igre. Obratite pozornost gdje stoji golman?  Je li to vama normalna situacija?  Kakva glupost.

Potom na usporenopj snimci pogledajte kako je igrač puknuo loptu? Je li i to normalno ili se kosi sa zakonima fizike?  Pa ovo je smiješno!  Prije nego me opet popljujete pozorno pogledajte demo bar dva puta i onda mi recite što krivo govorim i što vas to u ovom golu oduševljava. Mene bi ovo bilo sram postaviti jer pokazuje koliko je ova igra nerealna, da ne kažem glupa. Ako je to trud o kojem govorite i koji ste prepoznali, stvarno ne znam što bi rekao. Antimadridista, daj mi analiziraj gol i reci mi pošto si igrao fifu bar godinu dana bi li takav gol mogao zabiti na fifi. Je li moguće da tako neprirodno igrač pukne loptu i je li moguće da golman tako neprirodno stoji na terenu?  Unaprijed hvala na konkretnom odgovoru!

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Za kraj bih samo dodao, ovaj gol pokazuje svu tragikomediju igre. Obratite pozornost gdje stoji golman?  Je li to vama normalna situacija?  Kakva glupost.

Potom na usporenopj snimci pogledajte kako je igrač puknuo loptu? Je li i to normalno ili se kosi sa zakonima fizike?  Pa ovo je smiješno!  Prije nego me opet popljujete pozorno pogledajte demo bar dva puta i onda mi recite što krivo govorim i što vas to u ovom golu oduševljava. Mene bi ovo bilo sram postaviti jer pokazuje koliko je ova igra nerealna, da ne kažem glupa. Ako je to trud o kojem govorite i koji ste prepoznali, stvarno ne znam što bi rekao. Antimadridista, daj mi analiziraj gol i reci mi pošto si igrao fifu bar godinu dana bi li takav gol mogao zabiti na fifi. Je li moguće da tako neprirodno igrač pukne loptu i je li moguće da golman tako neprirodno stoji na terenu?  Unaprijed hvala na konkretnom odgovoru!

ja neznam kakvih problema ti imaš kad pišeš već 50. identični post u ovoj temi, kako imaš volje?

Jasno je svima da je golman debil, zašto to moraš pisati 100 puta? Zar ti misliš da mi ne znamo probleme sa golmanima?

ja igram ovaj PES i uživam, unatoč tome što je golman debil, jer je gameplay poboljšan u odnosu na prošle nastavke pa to nekako pretrpim. I da, zabijao sam gluplje golove od ovoga u FIFI, itekako gluplje (hint: impact engine).

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 17:13 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

ja neznam kakvih problema ti imaš kad pišeš već 50. identični post u ovoj temi, kako imaš volje?

Jasno je svima da je golman debil, zašto to moraš pisati 100 puta? Zar ti misliš da mi ne znamo probleme sa golmanima?

ja igram ovaj PES i uživam, unatoč tome što je golman debil, jer je gameplay poboljšan u odnosu na prošle nastavke pa to nekako pretrpim. I da, zabijao sam gluplje golove od ovoga u FIFI, itekako gluplje (hint: impact engine).

Poštujem, od danas više ne spominjem golmana. Eto, složili smo se da ne valja. Nego kako možeš uživati u golu nakon onako neprirodno puknute lopte?

Pa kaj je problem i to dopeljati u neki red, nego godinama gledamo nemoguće udarce po golu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 17:20 (movie).
15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Poštujem, od danas više ne spominjem golmana. Eto, složili smo se da ne valja. No jednako me tako živcira način na koji igrač udara loptu?  Fakat nije prirodno. I tako već nekoliko godina bez želje da se i to ispravi.  Zašto?

Jer je engine smeće, a to može riješiti samo novi engine. Ne vjerujem da se nebi to riješilo da postoji jednostavno rješenje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 17:19 (Hexfire).
15 godina

u PES-u 2012 je meni sve smetalo, od trčanja igrača, dodavanja, pucanja, golmana, sudaca, ma svega. Sad su šutevi puno poboljšani, kad igraš igru ni ne primjetiš kako igrač puca dok ne pogledaš replay na 2 cm razmaka od igrača, ovdje je to puno bolje, ista stvar i sa kretnjama igrača,iako još ima robotizma i mislim da se to nemože popraviti dok ne dođe novi engine. Finesse shot mi je jako dobar, uopće nemate pravo kad toliko pljujete ovu igru i stavljate je u isti koš sa prethodnim.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 17:29 (antimadridista).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina

movie ovo je nevjerovatno koliko ti energije trošiš na to da dokažeš da ti pes ne valja. Ono za avatar imaš cover fife12 i vidi čuda fifa ti je bolja od pesa.

Pa dobro rekao si i prvih 200 puta što ti ne valja. SHVATILI SMO! Kužiš?

Sad kad smo svi po xxxx puta zaključili da ti se ne sviđa igra možeš dalje ići igrati fifu.

Nemoj me krivo shvatiti i meni je FIFA bolja. PES mi ne valjda već 2 godine ali pa ne pretjeruem sa sranjem po igri kao ti.

Igra mi ne valja bolja mi fifa, to sam napisao i gotovo, ali nisam to napisao još 300x i vrijeđao ljude radi toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam zkj serete po golmanima, meni nekad izvuku čisti gol. Kad se nadam da ću ga popljugat on napravi paradu i skine. Slažem se ima nekih krumpova ali golmani su najbolji u zadnjih 3. godine.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

Neznam zkj serete po golmanima, meni nekad izvuku čisti gol. Kad se nadam da ću ga popljugat on napravi paradu i skine. Slažem se ima nekih krumpova ali golmani su najbolji u zadnjih 3. godine.

ma ne brane oni loše, ali su animacije katastrofa.

16 godina

Buffon izlazi na vrh šesnajsterca pokupit loptu, umjesto uzimanja lopte on glavom odbija istu u vlastitu mrežu. Oduševljen sam {#}

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan

Mslm meni to tolko ne smeta, meni je važno da obrani. Neću ja sad sigurno u 90 minuti kad mi ide 1-1 na golmana tražit da napravi savršenu animaciju i spasi.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Buffon izlazi na vrh šesnajsterca pokupit loptu, umjesto uzimanja lopte on glavom odbija istu u vlastitu mrežu. Oduševljen sam {#}

Ovo je early code. Pes.ita urednik je dobio preview edition i kaže da su golmani nebo i zemlja nsprem ovoga što smo mi dobili. 

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
dreammaker kaže...

Cek malo... daj bud realniji, postavljam ovo ponovno, vidim gore da stalno komentirate golove sa 40-50 metara.... sto je onda ovo ispod (jos multiplayer).

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
lovac82 kaže...
dreammaker kaže...

Cek malo... daj bud realniji, postavljam ovo ponovno, vidim gore da stalno komentirate golove sa 40-50 metara.... sto je onda ovo ispod (jos multiplayer).

Bug koji se meni osobno nije nikad dogodio a imam preko 500 sati Fife 12 sigurno!

šumski put je bio ravan.
14 godina
dreammaker kaže...

Buffon izlazi na vrh šesnajsterca pokupit loptu, umjesto uzimanja lopte on glavom odbija istu u vlastitu mrežu. Oduševljen sam  {#}

volio bi viditi tu snimku

16 godina
dreammaker kaže...

Bug koji se meni osobno nije nikad dogodio a imam preko 500 sati Fife 12 sigurno!

Da.... igra je cijela verzija, nije nikakva demo.... antimadridisti se u 30 utakmica (kao st osaam kaze) nije dogodio niti jedan gol sa 30-40 metara u PES 2013.... dok ovo ne da je 30-40 vec duplo vise lol i golman takoder glupo postupio. Nije se niti meni to dogodilo u FIFI 12, ali jest sa 30-50 metara par puta sto dokazuje i youtube (i ne. nije demo/zastarjela verzija), ne cesto/uvijek al se dogada.

Kada si vec tako siguran da ce se u 90% slucajeva to dogoditi s PES 2013, pa hajde onda pokusaj (ok, vjerojatno si ga izbrisao... ali eto, nek drugi probaju, nek snime par prilika etc)....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
dreammaker kaže...

Da.... igra je cijela verzija, nije nikakva demo.... antimadridisti se u 30 utakmica (kao st osaam kaze) nije dogodio niti jedan gol sa 30-40 metara u PES 2013.... dok ovo ne da je 30-40 vec duplo vise lol i golman takoder glupo postupio. Nije se niti meni to dogodilo u FIFI 12, ali jest sa 30-50 metara par puta sto dokazuje i youtube (i ne. nije demo/zastarjela verzija), ne cesto/uvijek al se dogada.

Kada si vec tako siguran da ce se u 90% slucajeva to dogoditi s PES 2013, pa hajde onda pokusaj (ok, vjerojatno si ga izbrisao... ali eto, nek drugi probaju, nek snime par prilika etc)....

Niti ja, jedini gol koji sam zabio je bio s 25m. Samo kažem ovo je Early code i ovo je tek jedno možda 50 posto igre. Nije sve dorađeno i ispolirano. Ima bugova. Zato su i izbacili demo da fanovi mogu reći kaj ne valja. Da poprave do finalne verzije. Zato nemojte cjepidlačit.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan

Evo da se i ja osvrnem na sam pes,odigrao sam par utakmica i to je to,to je onaj pes kakvog smo cekali...ima toliko dobrih novih stvari da se one lose ni neprimjete onda...a dosad jedina losa osobina su ti golmani mada su i oni kolko tolko pobosljani...ovi manualni udarci mi i nisu bas najbolje sjeli svaka lopta zavrsi po 5 metara od gola al s vremenom ce i to doc na svoje a i sami udarci su znatno pobosljsani za razliku od 12-ice....Pes is back :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 18:17 (barcafan12).

2 1 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...
Samo kažem ovo je Early code i ovo je tek jedno možda 50 posto igre. Nije sve dorađeno i ispolirano. Ima bugova. Zato su i izbacili demo da fanovi mogu reći kaj ne valja. Da poprave do finalne verzije. Zato nemojte cjepidlačit.

Ti ga isto sereš bezveze. Nema šanse da poprave golmane sad u mjesec i pol ako ih nisu mogli u godinu dana od prošlog nastavka. Samo se ti tješi da je ovo nekakav pre alpha stadij. Po dosadašnjim iskustvima, full igra će biti i gora od ovog.

16 godina
neaktivan

PES finalna verzija uvijek je bila identična ko demo samo sa više sadržaja

znači demo=izrezana finalna verzija, tako je već godinama

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
dreammaker kaže...

Zasto si se vratio? Bas je bilo lijepo citat temu bez tvojih sra*a

dreammaker kaže...

Evo dečki, toliko mi je ovaj PES neigriv da vas puštam u miru i uživajte u ovoj igri koliko to možete. 

Od sad ni ne čitam ovu temu jer tu popravka nema :) FIFA FTW.

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
Jack Sparrow kaže...

movie ovo je nevjerovatno koliko ti energije trošiš na to da dokažeš da ti pes ne valja. Ono za avatar imaš cover fife12 i vidi čuda fifa ti je bolja od pesa.

Pa dobro rekao si i prvih 200 puta što ti ne valja. SHVATILI SMO! Kužiš?

Sad kad smo svi po xxxx puta zaključili da ti se ne sviđa igra možeš dalje ići igrati fifu.

Nemoj me krivo shvatiti i meni je FIFA bolja. PES mi ne valjda već 2 godine ali pa ne pretjeruem sa sranjem po igri kao ti.

Igra mi ne valja bolja mi fifa, to sam napisao i gotovo, ali nisam to napisao još 300x i vrijeđao ljude radi toga.

Sve je u redu osim onog, ja nisam nikoga vrijeđao.  Uglavnom se vrijeđalo mene...

15 godina
mamutarka kaže...

PES finalna verzija uvijek je bila identična ko demo samo sa više sadržaja

znači demo=izrezana finalna verzija, tako je već godinama

{#} na čemu si ti. PES je jedina igra kod koje ti demo ništa ne znači jer ju Konami uspije sjebat u 2 tjedna do neprepoznatiljivosti.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Mslm meni to tolko ne smeta, meni je važno da obrani. Neću ja sad sigurno u 90 minuti kad mi ide 1-1 na golmana tražit da napravi savršenu animaciju i spasi.

E vidiš, tu se ne slažemo. Meni nije bitno jel brani ili dobije goll.  Meni je bitno da to napravi realno. Ako je udarac dobar neka bude gol ako je obranjiv neka brani ali neka to radi na način kako bi i ja napravio na terenu a ne neka kretenska reakcija koja nema veze s ničim.  samo to i ništa više...

15 godina
neaktivan

U 113 minuti Cer riješava tekmu. Manual udarac :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina

evo bas sam sad poceo igrati pes 2012 i zadovoljan sam. 

Jer postoje kakvi traineri za produzivanje vremena i ubacivanje jos timova?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Tommy_123 kaže...
Samo kažem ovo je Early code i ovo je tek jedno možda 50 posto igre. Nije sve dorađeno i ispolirano. Ima bugova. Zato su i izbacili demo da fanovi mogu reći kaj ne valja. Da poprave do finalne verzije. Zato nemojte cjepidlačit.

Ti ga isto sereš bezveze. Nema šanse da poprave golmane sad u mjesec i pol ako ih nisu mogli u godinu dana od prošlog nastavka. Samo se ti tješi da je ovo nekakav pre alpha stadij. Po dosadašnjim iskustvima, full igra će biti i gora od ovog.

Meni su golmani dobri. I da ovako ostanu ja sam zadovoljan. Kad ti tolko sereš idi fifu igrat.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ovo je amater težina? 113 minuta, svi ti se razmiću a golman opet stoji na 5 metara i kažeš sve je super?  Očito ti i ja imamo različite poglede na nogomet i kaj je dobro a kaj je loše...

15 godina
Tommy_123 kaže...

Meni su golmani dobri. I da ovako ostanu ja sam zadovoljan. Kad ti tolko sereš idi fifu igrat.

Naravno da je tebi ok kad si već kupio igru. Mi drugi smo bili pametniji.

15 godina
neaktivan

Kad si tolko pametan slobodno ti popravi golmane kad si toliko pametan. Naporan si više.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Ovo je amater težina? 113 minuta, svi ti se razmiću a golman opet stoji na 5 metara i kažeš sve je super?  Očito ti i ja imamo različite poglede na nogomet i kaj je dobro a kaj je loše...

Top Player težina, nisam ja kao neki da igraju na amater i da se iživljavaju an igri.

ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice