Za kraj bih samo dodao, ovaj gol pokazuje svu tragikomediju igre. Obratite pozornost gdje stoji golman? Je li to vama normalna situacija? Kakva glupost.
Potom na usporenopj snimci pogledajte kako je igrač puknuo loptu? Je li i to normalno ili se kosi sa zakonima fizike? Pa ovo je smiješno! Prije nego me opet popljujete pozorno pogledajte demo bar dva puta i onda mi recite što krivo govorim i što vas to u ovom golu oduševljava. Mene bi ovo bilo sram postaviti jer pokazuje koliko je ova igra nerealna, da ne kažem glupa. Ako je to trud o kojem govorite i koji ste prepoznali, stvarno ne znam što bi rekao. Antimadridista, daj mi analiziraj gol i reci mi pošto si igrao fifu bar godinu dana bi li takav gol mogao zabiti na fifi. Je li moguće da tako neprirodno igrač pukne loptu i je li moguće da golman tako neprirodno stoji na terenu? Unaprijed hvala na konkretnom odgovoru!

na čemu si ti. PES je jedina igra kod koje ti demo ništa ne znači jer ju Konami uspije sjebat u 2 tjedna do neprepoznatiljivosti.