Org. Bad company 2 dvd

poruka: 17
|
čitano: 1.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Org. Bad company 2 dvd

ovako imam orginalini dvd bad company 2.. instaliro sam ga i update-o.. kreno sam igrat MP i kaže da ubacim orginalni DVD..ubacim ga ponovo..ali i dalje isto... prije sam igro normalno bez crac**... a neželim ga krek** jer onda mi neće moč nači server...molim vas pomozite.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Org. Bad company 2 dvd

pa zar nitko nezna nkj??? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Org. Bad company 2 dvd
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Org. Bad company 2 dvd
bigboy98 kaže...

ovako imam orginalini dvd bad company 2.. instaliro sam ga i update-o.. kreno sam igrat MP i kaže da ubacim orginalni DVD..ubacim ga ponovo..ali i dalje isto... prije sam igro normalno bez crac**... a neželim ga krek** jer onda mi neće moč nači server...molim vas pomozite.. {#}

Ne kužim te , zašto bi krekirao orginalnu igru??

16 godina

EDIT: sam je stavio 2 posta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 19:15 (SHELBY_09).
15 godina
neaktivan
Org. Bad company 2 dvd

zato što me traži nkj..pogledaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Org. Bad company 2 dvd

pogledaj...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 19:34 (bigboy98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Org. Bad company 2 dvd

Nemas orig. igru.

aka ReaverTVZ
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Org. Bad company 2 dvd

pa to je orginalna igra..prije mjesec dana sam je igro normalno..ozbiljno vam kažem... -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa zasto onda spominjes crack kad je orginal?

15 godina
neaktivan
Org. Bad company 2 dvd

pa kad nemogu pristupit u igri više... {#} prije sam mogo bez ikakvih problema

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 20:00 (bigboy98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bigboy98 kaže...

pa kad nemogu pristupit u igri više... {#} prije sam mogo bez ikakvih problema

Ne kenjaj.

aka ReaverTVZ
15 godina
neaktivan
Org. Bad company 2 dvd

đizzzssss.........  de ajd valjda ja znam šta je orginal a šta nije.... frend mi je to kupio... ŁooŁ sa neke stranice....došo sam do 27 ranka... -.- + sam još dobio org. key uzt njega

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 11:31 (bigboy98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Org. Bad company 2 dvd

Ako je igra original, onda imaš full customer support, otvori ticket (ili pošalji mail, kako god je to vec riješeno u BC) i pošalji im opis problema. Biti ce ti brze riješeno nego ovdje.

I ako ti nije teško, javi se sa rezultatima ovdje, da vidimo što je bilo, jer sve mi se cini da je tvoj serial došao na black listu piratskih te je blokiran. Ali necu nista unaprijed - javi se da vidimo kakv je odgovor.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
bigboy98 kaže...

đizzzssss.........  de ajd valjda ja znam šta je orginal a šta nije.... frend mi je to kupio... ŁooŁ sa neke stranice....došo sam do 27 ranka... -.- + sam još dobio org. key uzt njega

Ja mislim da znam s koje stranice,dosta su zločeste te stranice pod imenom TORRENT.Jako jeftine a jako zločeste.

edit:

ja sam kupio samo org key i instalirao igru s tim org keyem i nisam crackao ubacio pirat dvd i igram.

http://forum.links.hr/index.php?tab=forum
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 11:37 (Gmailovac).
17 godina
neaktivan
Org. Bad company 2 dvd

Pijan je

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...
bigboy98 kaže...

Ja mislim da znam s koje stranice,dosta su zločeste te stranice pod imenom TORRENT.Jako jeftine a jako zločeste.

edit:

ja sam kupio samo org key i instalirao igru s tim org keyem i nisam crackao ubacio pirat dvd i igram.

ja neskidam preko TORRENTA.... jer mi je spora brzina skida po 30 kb/s po sec... a preko Wareza mi skida po 400-500 kb/s

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice