Skidam NFS Shift
I sutra dobivam nove 2 komponente :
CPU : Intel Dual Core @ 3.0 GHZ i graficka ATI Radeon HD4670
Imam 3 GB rama
Dali bi mi shift tekao glatko na recimo nekim medium postavkama na 800x600
Skidam NFS Shift
I sutra dobivam nove 2 komponente :
CPU : Intel Dual Core @ 3.0 GHZ i graficka ATI Radeon HD4670
Imam 3 GB rama
Dali bi mi shift tekao glatko na recimo nekim medium postavkama na 800x600
radit će i na puno više, meni na athlonu x2 4000+ na 2.0ghz, 4670 grafičkoj i 2gb rama radina high na 1680x1050
tnx...ma ovaj komp mi je sranje
pentium 4 na 3.75 a graficka tek radeonka x1550...strava hehe
Ubaci 1.02 Patch za igru i onda ce ici visoko dosta.
prvo moram nabavit procesor,pa graficku
tnx ipak hehe
ajde da ne otvaram temu imam pitanje
instalirao sam NFS Shift koji je skinut znate već kud
e sad ne valja gamepad tj. ili ga ja neznam uključit(enablat) ili ga ne lovi, imam Saitek ps 1000
kad idem u kontrole npr hoću podesit gumbe onda radi ali kad hoću igrat je jednostavno kao da ga nema
kak složit da bi igrao s gamepadom?
ajde ne vjerujem da nitko ne igra s joystickom ili gamepadom....
ajde ne vjerujem da nitko ne igra s joystickom ili gamepadom....
Ah, imao sam podosta problema s joystickom i nekim igrama...... ali ima jedan program koji me spasio takvih situacija 4ever, ako još nisi sredio, ako je nemoguće srediti blabla.... hmm onda probaj s programom Xpadder, preporučujem ovaj.....
A imaš i ostale programe ako ti se ovaj neće svidjeti (iako ne vjerujem da će ti neki drugi biti bolji) onda odi na ovaj link:
http://alternativeto.net/ i pod "search apps" upiši Xpadder i site će ti preporučiti alternativne programe koji služe istoj namjeni
Jel se može ovaj nfs igrat sa Intel Pentium 4 (3.00 GHz) i Nvidia 4300 GT barem na low ili medium?
Jel se može ovaj nfs igrat sa Intel Pentium 4 (3.00 GHz) i Nvidia 4300 GT barem na low ili medium?