Left 4 Dead Hamachi

poruka: 8
|
čitano: 2.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Left 4 Dead Hamachi

moze li neko od vas napraviti hamachi server i da nas 8 igra Survivor sutra 13.5.2009. godine u 12 sati ujutru?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead Hamachi

evo da neotvaram temu imam left 4 dead jel igra ko preko hamachija i jel se moze mozete li mi objasnit postupak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead Hamachi

www.google.hr + left 4 dead hamachi

i dobijes cak temu s ovog foruma + na stotine drugih

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 15:17 (ytbapa).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead Hamachi

sve sam pogledao i nemogu skuzit daj mi reci di ima onak posteno di mogu nac da je na hrvatskom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead Hamachi

dali zna itkoViče

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead Hamachi

ocito se nikome neda prevoditi...

0 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead Hamachi

instaliraj klijent koji se zove Garena,ima i left 4 dead pa mozes sa svima igrat al na lanu,ja tak mazem h.a.w.x

intel core quad q6600,ati radeon hd 3870,ocz reaper 4 gb ram 1066 mhz,500gb hard,22 " acer ,G 51 zvucnici
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead Hamachi

Stvar je lagana i jednostavna da je to milina. Imas barem 3 nacina da igras left 4 dead sa ekipom. Prvi je skini Garenu o spajaj se preko soba koje su uvijek  pune. Da bi se spojio moras imati istu verziju igre kao i onaj koji dize igru.  Kad sam ja igrao bila je to 109 sad je mislim jedna vise od te. U Gareni ako nemas origigi neces moci pokrenuti igru kao host nego se samo joinati.

Drugi nacin je da skines hamachi 1015 verziju obavezno(nama nije radilo na novijoj) i napravis sobu za svoje frendove. kad ste svi u njoj onda dignes igru i trebali bi se vidjeti unutar igre. Mi smo odustali jer nam je preko hamachia jako lagalo.

Treci nacin koji se nama pokazao najbolji je da dignes vlastiti server. Vrlo je jednostavno samo prati upute. To nam radi bez beda i prilicno je zabavno igrati u 4  ili vise.

Evo link

http://www.garena.com/forum/viewthread.php?tid=481591&extra=page%3D4

Meni radi bez beda na speedtouch modemu od t coma. Dok npr dvojici frendova je njihov ruter radio probleme. Nije speedtouch. Namjesti sve kako pise na tutorijalu i port forvardiraj portove i trebalo bi ti raditi. Ako ti je to prekomplicirano probaj sa hamachijem.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice