League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.531.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: League Of Legends
X-Plosiv kaže...

Ajde da pitam...za koliko bih mogao prodati ovaj account

Kaj ti nije bolje boostat ove invalide s fejsa kaj plaču da ne mogu u silver/gold? Svakome opališ 10 eura po diviziji i vozi miško. Na deci se da strašna lova zaradit, pogotovo današnjim maminim derištima kaj uopće nemaju osjećaj za novac nego im sve dolazi na dlan.

Fuck me I'm famous.
15 godina
guls kaže...
X-Plosiv kaže...

Kaj ti nije bolje boostat ove invalide s fejsa kaj plaču da ne mogu u silver/gold? Svakome opališ 10 eura po diviziji i vozi miško. Na deci se da strašna lova zaradit, pogotovo današnjim maminim derištima kaj uopće nemaju osjećaj za novac nego im sve dolazi na dlan.

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel moze bit da oni championi koji imaju sto bolji balans u stats (kad kliknes na championa) su jaci nego ovi sto nemaju,ili ja imam samo takav osjecaj? :D

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
DinoIX kaže...

Jel moze bit da oni championi koji imaju sto bolji balans u stats (kad kliknes na championa) su jaci nego ovi sto nemaju,ili ja imam samo takav osjecaj? :D

bit ne može

13 godina
neaktivan
guls kaže...
X-Plosiv kaže...

Ma ne stignem...počeo sam raditi od 7:30 do 14:00, s time da ću i popodne morati raditi nešto...a nekako nemam više volje za ovom igrom koliko sam imao prije ^^

13 godina
League Of Legends

Sve prolazi, tako i volja. Ja sam se navukao na bf... a i to će proći. Sad će uskoro dijete i bye bye igre :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

pozz ekipa, imam jedno pitanje, na kojem siteu bi preporucili da prodam acc?ja ne znam niti jedan pa ako ima ko iskustva da mi preporuci neki

acc nije nest posebno, ali imam ga od Season1, fale mi samo 2 champa, 20ak skinova imam te je silver 4

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Eto i mene u platu konačno. Prve dvije pobjedimo super , druge dive nas prebiju ko majmune i zadnju rushamo mid i won.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 12:41 (Point-X).
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Poz, zanima me ima li nekog nacina da se nade dobra ekipa u ovoj igri? Igram na West, jer vise nisam mogao na east (stradali mi zivci od Poljaka) i jednostavno nema ekipe normalne.. Uglavnom ne znaju engleski, a ako ga i znaju koriste ga samo za vrijedanje.. Tim ne komunicira, od teamwork nema ni t, masu flejmanja, quittera, AFKera, svega i svacega.

Na normalnu ekipu naletim svaku petu igru... Znate li mozda kako da takve zaobidem, tj. da me ne connecta sa ljudima koji su ocigledno pre glupi da normalno igraju, ili nisu toliki kreteni da caps lockaju i vrijedaju me pola sata samo jer sam ih ubio?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Znate li mozda kako da takve zaobidem

Pronađi novu zanimaciju.

Takvih kakve si opisao ima u bronci, silveru, goldu, a vjerujem da ih ima i u višim ligama. Uostalom top tier streameri često u zahebanciji govore da je pravi elo hell na D1.

Što znači da se takvih nikada nećeš riješiti u soloq. Ili pronađi team ili i dalje qq.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
16 godina
neaktivan
mihhy kaže...

pozz ekipa, imam jedno pitanje, na kojem siteu bi preporucili da prodam acc?ja ne znam niti jedan pa ako ima ko iskustva da mi preporuci neki

acc nije nest posebno, ali imam ga od Season1, fale mi samo 2 champa, 20ak skinova imam te je silver 4

Lolauction (vjerojatno najbolji izbor), ebay, elitepvp , epicnpc (najgori) .

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
15 godina
League Of Legends

Upravo igram ranked i cjelo vrijeme se svi dc-amo i tako vec 10 min, http://prntscr.com/3jp08s , vodli smo, al bas me sad nazivciralo ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
guls kaže...

Sve prolazi, tako i volja. Ja sam se navukao na bf... a i to će proći. Sad će uskoro dijete i bye bye igre :)

U planu ili ima već koji mjesec trbušić ? :P

btw, ja sam se dog s curom..kada se to desi, konzole here we come.

13 godina

Zasad prvo imamo neke zdravstvene prepreke, ali ove godine radimo na tome. A konzola mi skuplja prašinu već dve godine. Dam 2500kn za xbox i upalim ga dvaput... koma.

Fuck me I'm famous.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Luuuuud sammmm! {#}

Druga slikica je od proslog tjedna. Ori = Free LP. Ako znas igrati ofc. :)

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 1:03 (GamerX9).
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbolji hrvatski mid laner je upravo napisao opširan Yasuo guide, preporučam mid lanerima da pogledaju.

http://www.e-sports.hr/lol/guides/yasuo-sacre/

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Najbolji hrvatski mid laner je upravo napisao opširan Yasuo guide, preporučam mid lanerima da pogledaju.

Taj me guzio s Syndrom protiv Kayla. 

Doduše ja nemam pojma kayle igrat al guzio bi me on i na mojoj Midalee :D

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

yeeeees , tezak lane protiv kayle i LB  last hittat samo sa Q , nidalee , TF i ahri lak lane i pushat lane , wow much science , ovaj guide je prelose sastavljen i ni priblizno detaljan , lik je nabroja stvari koje se vise manje znaju vec o heroju 

EUNE : slimyyy
11 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Lord Nofak kaže...

yeeeees , tezak lane protiv kayle i LB  last hittat samo sa Q , nidalee , TF i ahri lak lane i pushat lane , wow much science , ovaj guide je prelose sastavljen i ni priblizno detaljan , lik je nabroja stvari koje se vise manje znaju vec o heroju 

A cuj, nekima dobro dođe, uvijek se nađe neki frajer koji builda attack speed bootse, SS, PD, BoTRK, zephyr i trinity pod izlikom da mu treba cim vise attack speeda kako bi mogao ownati sa steel tempestom ...

15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Lord Nofak kaže...

Slajmi make anivia guide plox!!!!

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Anzulolz kaže...
Lord Nofak kaže...

Slajmi make anivia guide plox!!!!

EUNE : slimyyy
15 godina
League Of Legends
EUW: Ferritin
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

I na redditu isto http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/25v9kp/serbia_needs_your_help/ , na redditu će više ljudi vidjeti uključujući riot. Jedino su mogli staviti u naslov serbia,croatia and bih, al ajd ispričo se lik u komentaru.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
14 godina
neaktivan
League Of Legends

počeo igrati LOL prije nekih 5 dana, stvarno zabavna igra , došao do lvl 11 mao pobjedim malo izgubim fora mi je Garen i Vel'koz, ali brate koji užas comunity, nikad gori nisam sreo, nisam znao da je službeni jezik EUNE poljski i da se poradzumjeva ako si niski lvl da ti je to smurf acc jer ti se neda gubiti u platinum-u itd...

ono prvi gejm protiv ljudi uzmem nekog lika, svi viču idu mid svađaju se ja otišao top i svi me nazivaju noob-om jer to nije lik za top... ono wtf otkud bi znao. ali neka, ne odustajem :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Moze objasnjenje ovog duplog skoka sa Akali 1:42-1:47 ? {#}

ipak perfektno tajmiran ulti..

Btw. Nex samo nastavi igrati muteaj te mutante svaki put, ako budes napredovao dovoljno ti ljudi ti vise nece predstavljati nikakav problem...{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 20:59 (exorc1st).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ehhh užas... sva sreča da Drava nema preveliki vodostaj pa sam ja na sigurnom zasad....

Bilo bi ljepo od Rite da posluša i proba pomoći.

Nadam se da od ove družbe ovdje nitko nije pogođen s poplavam.

Isto se nadam i za sve vaše drugove i drugarice te rodbinu.

Po mojem mišljenju, Rito bi čak mogo nešto poduzet jer to njih nekošta previše, a dobit će ogormnu popularnost.

11 godina
neaktivan
League Of Legends

rito trenutno zbire lovu od prodaje braum bundlea, što skupe ide za familije 300 poginulih u rudniku ugljena u turskoj, pitanje je hoće li balkanistan doć na red

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ljudi pocetnik sam.. I nov sam u igri, i cijenio bih ako netko od va szeli nekad odigrati partiju da mi pojasni LoL posto ne kuzim pola izraza (adc i takve stvari), i buildanje itema etc.

Imam acc na westu- ThrahsingBro 7 level (imam ban narednih par dana posto me vec 3 puta disconnectalo zbog puknute veze)

i na east- crowizzle koji mi je rezervni acc i drugi sam level... Ako netko hoce igrati neka mi se javi u private

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ehhh užas... sva sreča da Drava nema preveliki vodostaj pa sam ja na sigurnom zasad....

Bilo bi ljepo od Rite da posluša i proba pomoći.

Nadam se da od ove družbe ovdje nitko nije pogođen s poplavam.

Isto se nadam i za sve vaše drugove i drugarice te rodbinu.

Po mojem mišljenju, Rito bi čak mogo nešto poduzet jer to njih nekošta previše, a dobit će ogormnu popularnost.

Jedan od nasih bug forumasa nazalost prolazi ono sto gledamo na vijestima :(  

A nadam se da ce RIOT bit velika srca 

Pomozite ako mozete Crveni kriz (odjeca, hrana), uplate itd... vjerujem da je svaka pomoc dobrodosla

CRVENI KRIŽ

Hrvatski Crveni križ pokrenuo je apel za prikupljanje pomoći stanovnicima koji žive na područjima pogođenima poplavama u Republici Hrvatskoj.

Donacije se mogu uputiti:

uplatama na broj računa IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 08*

pozivom na donatorski telefon broj 060 90 11 (6,25 kn, PDV uključen)

on-line donacijama na internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog križa.

Sve on-line uplate izvršene putem PBZ Carda, uplate u poslovnicama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke oslobođene su bankovnih naknada.

www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 21:21 (Ahriiiii).
14 godina
neaktivan

Mrsko mi igrat nju više na rankedu. {#}

Btw se meni to čini ili su jučerašnji postovi izbrisani? 

Mislim svi ovi poslje Ahrinog posta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 13:24 (Tkalle).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice