League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.354.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Oce se onda danas to dijeliti?

lnova65

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
lnova65 kaže...

Oce se onda danas to dijeliti?

Ne, na dan finala.

EUW: MushRoomD
18 godina
League Of Legends

league of Legends - Game of Inches

Super video, nabriješ se na LoL :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 23:05 (tommy2103).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako mrzim fakin leavere, stvarno bi trebali postroziti kaznu za leavanje u rankedu.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 23:18 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Kako mrzim fakin leavere, stvarno bi trebali postroziti kaznu za leavanje u rankedu.

A kakvu? Smrtnu?

Shvati da više desetaka miliona ljudi igra ovu igru, i da su velike šanse da neko mora hitno nešto uraditi, pa mora napustiti igru jer mu je to nešto preće od faking gejma u životu, da nekome nestane struje ili interneta. Kad tebi nestane interneta, onda se izvinjavaš i piz*iš kad dobiješ report/ban, a kad se nekom drugom to desi onda ga reportaš da dobije ban i usput ga flejmaš.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da reportam ih, flejmam ih jer to zaslužuju. 

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 17 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Da reportam ih, flejmam ih jer to zaslužuju. 

Trebaju proširiti kazne za takve poput tebe a ne za one koji livaju..

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
15 godina
League Of Legends

o kakvom se MMR-u ovdje radi gdje su svi u mom timu u minusu osim mene (tu i tamo u debelom), a u njihovom jedino Darius? Ne razumijem, tako mi se cesto desi? Ovo mi jednostavno ne izgledaju podjednaki timovi...

ako ikog zanima, dobili smo na kraju, ali nije to bitno nego sustav o.O

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 4:19 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo malo smijeha za promjenu {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

OMG se previše poigravao sa gaminggearom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Bera kaže...

A kakvu? Smrtnu?

Shvati da više desetaka miliona ljudi igra ovu igru, i da su velike šanse da neko mora hitno nešto uraditi, pa mora napustiti igru jer mu je to nešto preće od faking gejma u životu, da nekome nestane struje ili interneta. Kad tebi nestane interneta, onda se izvinjavaš i piz*iš kad dobiješ report/ban, a kad se nekom drugom to desi onda ga reportaš da dobije ban i usput ga flejmaš.

Jedno je kad livaju zbog interneta, a drugo je kad idu afk jer si im slucajno sa Sunfire Capeom stealao blue... Ili kad si dosao gankati si im uzeo 2 cs-a previse.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
13 godina
League Of Legends

Dali itko zna zasto dobijam po 5-6-8 max LP-a  u rankedu? i tako unazad par dana... prije sam znao dobijati po 20 +... 

L0L
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
razermario kaže...

Dali itko zna zasto dobijam po 5-6-8 max LP-a  u rankedu? i tako unazad par dana... prije sam znao dobijati po 20 +... 

Pretpostavljam da si bronze/silver/gold/plat/diamond 1. Skupljaš MMR da ideš u diviziju više.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li koga da se trenutno igra na Westu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

league of Legends - Game of Inches

Super video, nabriješ se na LoL :D 

Al Pacino - Any Given Sunday

14 godina
neaktivan
League Of Legends
http://www.twitch.tv/kaostv balkanski turnir sada ce guru igrati
eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
14 godina
razermario kaže...

ja sam neki dan prelazio iz b1 u s5, do 80 points sam dolazio sa po 10-15 ...

kada sam prešao 80 points dobijao sam po svega 2-5 ...

došao sam do 92 points i izgubio jedan match (do tada sam imao seriju od 4-5 pobjeda) i izgubio sam svega 6 points.

sljedeća pobjeda je bilo 14+ pointsa, logično, jer sam odmah u promotion došao?

zaključak, nekoliko uzastopnih pobjeda ili što si bliže promociji, donosi ti malo points?

nisam isguran, samo kažem kako je meni bilo ...

SR3CKO
16 godina
League Of Legends

GURU igra u 16:30

http://www.twitch.tv/kaostv

Evo i braketi i vremena i sve u ovom linku: http://lol.gamepedia.com/ESL_Balkans_League/Season_V

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 15:10 (Ferritin).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
razermario kaže...

Prevedeno sa LoL support page.

Kada ulazite u ranked game, ubacuju vas sa protivnicima i suigračima vašeg ranga (bivši ELO). Pokušava se napraviti da je poprilično isti ELO u svakog igrača vaše lige. Ukoliko iz nekog razloga tvoj ELO nije dovoljno dobar za lige u kojoj igraš, vidjet ćeš da se manje pojena dobija pri osvojenoj igri kako se približavaš diviziji 1 svoje lige. Pošto je sada mjesto u nekog ligi permanentno, napravili su sistem tako da budu sigurni da možeš igrati na nivou lige za koji se boriš da uđeš. Bitno je da dobijaš više nego što gubiš, i tako će se vratiti i dobijanje više bodova pri dobijenoj igri. Čak je moguće dobijati 0 bodova dok se ne popravi prosjek igri.

Eto valjda pomogne druže ovo, bitno je znači samo igrati i dobijati, dobijati i dobijati.... :/

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo kako bi ja objasnio: Dodjes npr. u Silver III. Tamo imas 48% winrate, znaci manje od pola si pobjedio, 48W/52L. MMR automatski vidi da nisi za tu ligu i davat ce ti manje za pobjedu, a vise ces gubiti za poraz. Najlakse receno jer MMR smatra da si preslab za S III, i zeli te "baciti" u nizu ligu, tamo gdje bi ti winrate bio 50%, znaci da nisi ni prelos ni predobar za tu ligu. Ako pak imas 52W/48L, MMR ce vidjeti da si prejak za te n00bove i davat ce ti vise da te digne u ligu gdje ces biti na 50%.

50% winrate = perfektan MMR za određenu ligu. Ako je za Silver III perfektan MMR 1200, ako imas 48% winrate u S III, MMR ti je npr. 1100, odnosno razina Silvera IV, onda ces dobivati manje i gubiti vise da dodjes tamo gdje ti MMR spada = u Silver IV.

Ako ti je winrate 52% i MMR 1300, tj. razina Silver II, onda ces dobivati vise, da dodjes tamo gdje spadas, ista prica kao sa manjim MMR-om, samo obrnuto.

Naravno sve brojke su izmisljene, to je samo da lakse opisem kako MMR funkcionira.

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

evo malo smijeha za promjenu {#}

Ovaj udyr te stvarno hejta ;)))

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ovaj udyr te stvarno hejta ;)))

I ja bi na njegovom mjestu da mi se Lulu smije kroz čitav proces {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Što si stavio smijanje na koju tipku da ga tako lagano spamaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
X-Plosiv kaže...

Po defaultu

Ctrl+4 Smijeh

Ctrl+3 Dance

Ctrl+2 Taunt 1

Ctrl+1 Taunt 2

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel zna netko kako je Guru prosao? Znam da ih je dosta sa foruma bilo na streamu. Gledao sam do matcha kad su dobili Hegemony, jel bilo uopce matcha poslije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
GamerX9 kaže...

Jel zna netko kako je Guru prosao? Znam da ih je dosta sa foruma bilo na streamu. Gledao sam do matcha kad su dobili Hegemony, jel bilo uopce matcha poslije?

"usli u polufinale, gledajte sutra od 9 ujutro!"

Welcome my son...
14 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
X-Plosiv kaže...

Po defaultu

Ctrl+4 Smijeh

Ctrl+3 Dance

Ctrl+2 Taunt 1

Ctrl+1 Taunt 2

Znam to, ali vjerujem da ga je stavio na određeno slovo jer ga spamma non stop dok ide, pa ne vjerujem baš da non stop koristi ctrl+xxxx

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Di mogu nać team za LOL, na bugu i na leaguofbalkans nema ništa aktivno,  chat u clientu sranje, neželim na lol forumu jer hoću team sa balkana da bude i zaebanicje i igre.

Silver1 Jungler/Supp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Ferritin kaže...
X-Plosiv kaže...

Po defaultu

Ctrl+4 Smijeh

Ctrl+3 Dance

Ctrl+2 Taunt 1

Ctrl+1 Taunt 2

Znam to, ali vjerujem da ga je stavio na određeno slovo jer ga spamma non stop dok ide, pa ne vjerujem baš da non stop koristi ctrl+xxxx

Da, non stop sam koristio Ctrl + 4

16 godina
League Of Legends

WTF Gambit?

Ne znam, zakaj nije bannan Fizz, najgluplji champ u igri. Da postoji champion koji je kombinacija Teema i Yoricka, lakše bi bilo igrati protiv toga nego Fizza.

Fnatic se nek goni, GMB im pokloni win prošli put, i umjesto da danas vrate i oba imaju siguran prolaz, neee. Al vratit će im se prije il kasnije. 

Ajmo Vulcun, ako pobjedite Ozone, to je to.

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice