Oce se onda danas to dijeliti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oce se onda danas to dijeliti?
Ne, na dan finala.
Kako mrzim fakin leavere, stvarno bi trebali postroziti kaznu za leavanje u rankedu.
Kako mrzim fakin leavere, stvarno bi trebali postroziti kaznu za leavanje u rankedu.
A kakvu? Smrtnu?
Shvati da više desetaka miliona ljudi igra ovu igru, i da su velike šanse da neko mora hitno nešto uraditi, pa mora napustiti igru jer mu je to nešto preće od faking gejma u životu, da nekome nestane struje ili interneta. Kad tebi nestane interneta, onda se izvinjavaš i piz*iš kad dobiješ report/ban, a kad se nekom drugom to desi onda ga reportaš da dobije ban i usput ga flejmaš.
Da reportam ih, flejmam ih jer to zaslužuju.
Da reportam ih, flejmam ih jer to zaslužuju.
Trebaju proširiti kazne za takve poput tebe a ne za one koji livaju..
o kakvom se MMR-u ovdje radi gdje su svi u mom timu u minusu osim mene (tu i tamo u debelom), a u njihovom jedino Darius? Ne razumijem, tako mi se cesto desi? Ovo mi jednostavno ne izgledaju podjednaki timovi...
ako ikog zanima, dobili smo na kraju, ali nije to bitno nego sustav o.O
OMG se previše poigravao sa gaminggearom 
A kakvu? Smrtnu?
Shvati da više desetaka miliona ljudi igra ovu igru, i da su velike šanse da neko mora hitno nešto uraditi, pa mora napustiti igru jer mu je to nešto preće od faking gejma u životu, da nekome nestane struje ili interneta. Kad tebi nestane interneta, onda se izvinjavaš i piz*iš kad dobiješ report/ban, a kad se nekom drugom to desi onda ga reportaš da dobije ban i usput ga flejmaš.
Jedno je kad livaju zbog interneta, a drugo je kad idu afk jer si im slucajno sa Sunfire Capeom stealao blue... Ili kad si dosao gankati si im uzeo 2 cs-a previse.
Dali itko zna zasto dobijam po 5-6-8 max LP-a u rankedu? i tako unazad par dana... prije sam znao dobijati po 20 +...
Dali itko zna zasto dobijam po 5-6-8 max LP-a u rankedu? i tako unazad par dana... prije sam znao dobijati po 20 +...
Pretpostavljam da si bronze/silver/gold/plat/diamond 1. Skupljaš MMR da ideš u diviziju više.
Ima li koga da se trenutno igra na Westu?
ja sam neki dan prelazio iz b1 u s5, do 80 points sam dolazio sa po 10-15 ...
kada sam prešao 80 points dobijao sam po svega 2-5 ...
došao sam do 92 points i izgubio jedan match (do tada sam imao seriju od 4-5 pobjeda) i izgubio sam svega 6 points.
sljedeća pobjeda je bilo 14+ pointsa, logično, jer sam odmah u promotion došao?
zaključak, nekoliko uzastopnih pobjeda ili što si bliže promociji, donosi ti malo points?
nisam isguran, samo kažem kako je meni bilo ...
GURU igra u 16:30
Evo i braketi i vremena i sve u ovom linku: http://lol.gamepedia.com/ESL_Balkans_League/Season_V
Prevedeno sa LoL support page.
Kada ulazite u ranked game, ubacuju vas sa protivnicima i suigračima vašeg ranga (bivši ELO). Pokušava se napraviti da je poprilično isti ELO u svakog igrača vaše lige. Ukoliko iz nekog razloga tvoj ELO nije dovoljno dobar za lige u kojoj igraš, vidjet ćeš da se manje pojena dobija pri osvojenoj igri kako se približavaš diviziji 1 svoje lige. Pošto je sada mjesto u nekog ligi permanentno, napravili su sistem tako da budu sigurni da možeš igrati na nivou lige za koji se boriš da uđeš. Bitno je da dobijaš više nego što gubiš, i tako će se vratiti i dobijanje više bodova pri dobijenoj igri. Čak je moguće dobijati 0 bodova dok se ne popravi prosjek igri.
Eto valjda pomogne druže ovo, bitno je znači samo igrati i dobijati, dobijati i dobijati.... :/
Evo kako bi ja objasnio: Dodjes npr. u Silver III. Tamo imas 48% winrate, znaci manje od pola si pobjedio, 48W/52L. MMR automatski vidi da nisi za tu ligu i davat ce ti manje za pobjedu, a vise ces gubiti za poraz. Najlakse receno jer MMR smatra da si preslab za S III, i zeli te "baciti" u nizu ligu, tamo gdje bi ti winrate bio 50%, znaci da nisi ni prelos ni predobar za tu ligu. Ako pak imas 52W/48L, MMR ce vidjeti da si prejak za te n00bove i davat ce ti vise da te digne u ligu gdje ces biti na 50%.
50% winrate = perfektan MMR za određenu ligu. Ako je za Silver III perfektan MMR 1200, ako imas 48% winrate u S III, MMR ti je npr. 1100, odnosno razina Silvera IV, onda ces dobivati manje i gubiti vise da dodjes tamo gdje ti MMR spada = u Silver IV.
Ako ti je winrate 52% i MMR 1300, tj. razina Silver II, onda ces dobivati vise, da dodjes tamo gdje spadas, ista prica kao sa manjim MMR-om, samo obrnuto.
Naravno sve brojke su izmisljene, to je samo da lakse opisem kako MMR funkcionira.
Ovaj udyr te stvarno hejta ;)))
I ja bi na njegovom mjestu da mi se Lulu smije kroz čitav proces 
Što si stavio smijanje na koju tipku da ga tako lagano spamaš?
Po defaultu
Ctrl+4 Smijeh
Ctrl+3 Dance
Ctrl+2 Taunt 1
Ctrl+1 Taunt 2
Jel zna netko kako je Guru prosao? Znam da ih je dosta sa foruma bilo na streamu. Gledao sam do matcha kad su dobili Hegemony, jel bilo uopce matcha poslije?
Jel zna netko kako je Guru prosao? Znam da ih je dosta sa foruma bilo na streamu. Gledao sam do matcha kad su dobili Hegemony, jel bilo uopce matcha poslije?
"usli u polufinale, gledajte sutra od 9 ujutro!"
Po defaultu
Ctrl+4 Smijeh
Ctrl+3 Dance
Ctrl+2 Taunt 1
Ctrl+1 Taunt 2
Znam to, ali vjerujem da ga je stavio na određeno slovo jer ga spamma non stop dok ide, pa ne vjerujem baš da non stop koristi ctrl+xxxx
Di mogu nać team za LOL, na bugu i na leaguofbalkans nema ništa aktivno, chat u clientu sranje, neželim na lol forumu jer hoću team sa balkana da bude i zaebanicje i igre.
Silver1 Jungler/Supp
Po defaultu
Ctrl+4 Smijeh
Ctrl+3 Dance
Ctrl+2 Taunt 1
Ctrl+1 Taunt 2
Znam to, ali vjerujem da ga je stavio na određeno slovo jer ga spamma non stop dok ide, pa ne vjerujem baš da non stop koristi ctrl+xxxx
Da, non stop sam koristio Ctrl + 4
WTF Gambit?
Ne znam, zakaj nije bannan Fizz, najgluplji champ u igri. Da postoji champion koji je kombinacija Teema i Yoricka, lakše bi bilo igrati protiv toga nego Fizza.
Fnatic se nek goni, GMB im pokloni win prošli put, i umjesto da danas vrate i oba imaju siguran prolaz, neee. Al vratit će im se prije il kasnije.
Ajmo Vulcun, ako pobjedite Ozone, to je to.