Za tebe je najbolje da uzmes jednog Champa pa ces znati od glave do pete njegov build (kao Athene on je unstoppable sa ryzom recimo) , uvjek ces imat najrune za njega naj misterse i bit ces sigrna.........BLABLABLA...Jedan savjet : Manje pogibaj jer ce ti to dat velik plus , za mene djeluje. Nemoj letit u smrt ko muva bez glave .. nauci champov build u detalje ... pa zaigraj ranked .. 1 ces morat .. bronca 5 nije težak al ni lagan ( igro sam na bratovom acc broncu 5 jednom pa znam )
Moj savjet ti je da u potpunosti ignoriras ovaj savjet, ne zato kaj on nagovara pocetnika/cu na igranje rankeda, ne zato kaj nema veze vezom nego zato kaj je nazvo Athene-a dobrim (Ryze) igracem i jos je njegov fan..
A sad moj drugi savjet (koji vrjedi za sve pocetnike) je: Nemojte igrat ranked dok niste sigurni u svoju igru, nije obavezno pocet igrat ranked na lvl 30.. Ako vas je "strah" normal gameova, ako u njima nemate velki utjecaj na igru onda ce vas u rankedu pregazit ko plitak potok..
Inace ce te se samo sje*at i zavrsili u Bronci iz koje necete tak lako izac..
Po mogucnosti nadite si duoQ partnera i snjim igrajte normal dok se ne uhodate i tek onda mozete pomislit na ranked, ovo je cak obavezno za support/adc igrace..