League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.472.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Toni123_ kaže...

Za tebe je najbolje da uzmes jednog Champa pa ces  znati od glave do pete njegov build (kao Athene on je unstoppable sa ryzom recimo) , uvjek ces imat najrune za njega naj misterse i bit ces sigrna.........BLABLABLA...Jedan savjet : Manje pogibaj jer ce ti to dat velik plus , za mene djeluje.  Nemoj letit u smrt ko muva bez glave .. nauci champov build u detalje ... pa zaigraj ranked .. 1 ces morat .. bronca 5 nije težak al ni lagan (  igro sam na bratovom acc broncu 5 jednom pa znam ) {#}

Moj savjet ti je da u potpunosti ignoriras ovaj savjet, ne zato kaj on nagovara pocetnika/cu na igranje rankeda, ne zato kaj nema veze vezom nego zato kaj je nazvo Athene-a dobrim (Ryze) igracem i jos je njegov fan..

A sad moj drugi savjet (koji vrjedi za sve pocetnike) je: Nemojte igrat ranked dok niste sigurni u svoju igru, nije obavezno pocet igrat ranked na lvl 30.. Ako vas je "strah" normal gameova, ako u njima nemate velki utjecaj na igru onda ce vas u rankedu pregazit ko plitak potok.. 

Inace ce te se samo sje*at i zavrsili u Bronci iz koje necete tak lako izac..

Po mogucnosti nadite si duoQ partnera i snjim igrajte normal dok se ne uhodate i tek onda mozete pomislit na ranked, ovo je cak obavezno za support/adc igrace..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Vezano za NA LCS: Zaboravita šta sam pričao za Vulcun.

A sada za Athene: On ti je sa razlogom jedan od najomraženijih likova u LoL community. Ne znam kako iko njega može pratiti.

Don Strongtoni kaže...
Toni123_ kaže...

Za tebe je najbolje da uzmes jednog Champa pa ces  znati od glave do pete njegov build (kao Athene on je unstoppable sa ryzom recimo) , uvjek ces imat najrune za njega naj misterse i bit ces sigrna.........BLABLABLA...Jedan savjet : Manje pogibaj jer ce ti to dat velik plus , za mene djeluje.  Nemoj letit u smrt ko muva bez glave .. nauci champov build u detalje ... pa zaigraj ranked .. 1 ces morat .. bronca 5 nije težak al ni lagan (  igro sam na bratovom acc broncu 5 jednom pa znam ) {#}

Moj savjet ti je da u potpunosti ignoriras ovaj savjet, ne zato kaj on nagovara pocetnika/cu na igranje rankeda, ne zato kaj nema veze vezom nego zato kaj je nazvo Athene-a dobrim (Ryze) igracem i jos je njegov fan..

A sad moj drugi savjet (koji vrjedi za sve pocetnike) je: Nemojte igrat ranked dok niste sigurni u svoju igru, nije obavezno pocet igrat ranked na lvl 30.. Ako vas je "strah" normal gameova, ako u njima nemate velki utjecaj na igru onda ce vas u rankedu pregazit ko plitak potok.. 

Po mogucnosti nadite si duoQ partnera i snjim igrajte normal dok se ne uhodate i tek onda mozete pomislit na ranked, ovo je cak obavezno za support/adc igrace..

Ovo je tačno. Ja već skoro 3 godine igram LoL i opet rijetko kada igram ranked, jednostavno ne vidim poentu kada me toliko te divizije i ne interesuju.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 13:19 (Aliser).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

A sada za Athene: On ti je sa razlogom jedan od najomraženijih likova u LoL community. Ne znam kako iko njega može pratiti.

Zakaj? men se cini ok (pa zas bi dobio se unlockove od riota)  (neznam tek prije nekoliko dana sazno za njega)

League of Legends EUNE : SUPYhehe
16 godina
neaktivan
Toni123_ kaže...
Aliser kaže...

Zakaj? men se cini ok (pa zas bi dobio se unlockove od riota)  (neznam tek prije nekoliko dana sazno za njega)

Dobio je unlockove jer je nagurao one referrale i dobio to kao nagradu. Ako si tek prije par dana saznao za njega, okani ga se. Prevarant je i cheater ali riot ne želi da ga bana jer igranje je FOR DEM KIDZ. Frajer je bokte abuse-ao matchmaking da mu uvijek jedan prijatelj bude u enemy teamu koji će nafidati da bi ovaj dobio game... I tako došao do diamonda. A to dokazuje samim tim što 4 mjeseca nakon ulaska u diamond nije uspio izaći iz V divizije.

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
Toni123_ kaže...
Aliser kaže...

Ima dosta razloga.

Boostan je do diamonda, a community ti mrzi takve igrače.

Tjerao je svoje prijatelje da livaju match ako se bana ryze/soraka. (Ne znam jel i dalje tako lik me totalno ne interesuje)

Rage-a ako se banaju ta dva championa.

Manipuliše ljudima.

Govori da neće donirati za gladnu djecu ako mu banaju ryze/soraku

Govori da će djeca umrijeti ako banaju ryze/soraku

Attention seeker, pravi video da će quittati lol, pa svejedno nastavlja igrati

Dodatak od Banneda - abusao je matchmaking tako da mu uvijek jedan friend bude u protivničkom timu kako bi on mogao fidati. Navodno je Athene i plaćao takvima.

Itd itd, opet kažem, ne znam jel još uvijek tako, jer ne pratim to više.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 13:25 (Aliser).
13 godina
League Of Legends

Čak i ako zanemariš sve to, momak dobro igra Ryzea, ali ga demoliraju masovno...Jednostavno, radije gledaj druge streamere ako hoćeš učiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Čak i ako zanemariš sve to, momak dobro igra Ryzea, ali ga demoliraju masovno...Jednostavno, radije gledaj druge streamere ako hoćeš učiti.

To je istina, brat bratu on je ravan Platinum IV - III, i to je to. Ima on dosta da igra da se unaprijedi. Ali neće se on nikad unaprijediti jer je njemu u glavi da je on najbolji Ryze, a najbolji Ryze sigurno ne bi trunuo u Diamond V {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Puno je boostanih accountova,no neznam,ne mogu ga osuđivati jer ipak pomaže djeci.

No pustite Athenea,evo napokon sam ušao u Plat promo,nakon provedenih cca 100 gameova u Goldu,

za razliku od njih 400 u Silveru.
Možda u 25 gameova do Diamonda? {#} 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Puno je boostanih accountova,no neznam,ne mogu ga osuđivati jer ipak pomaže djeci.

No pustite Athenea,evo napokon sam ušao u Plat promo,nakon provedenih cca 100 gameova u Goldu,

za razliku od njih 400 u Silveru.
Možda u 25 gameova do Diamonda?{#} 

GL u tome {#}

12 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Don Strongtoni kaže...
Toni123_ kaže...

Ovo je tačno. Ja već skoro 3 godine igram LoL i opet rijetko kada igram ranked, jednostavno ne vidim poentu kada me toliko te divizije i ne interesuju.

Hvala svima na savjetima

Uglavnom prije nego sto i pocnem igrat s nekim champom odgledam guidove  i par  videa na youtube i slicno...

Vjerujem da svatko ima svoj stil igre i build i recimo sve ovisi i o razvoju igre ponekad krenem s puno optimizma ono... doceka me... :/

Ne uletavam u game sa stavom "spasit cu sve"  nego ono... dat cu sve od sebe  vecinom puta dobijem wanna be PRO LOL playere koji zele surrendati vec u 23 min jer misle da nemaju sanse... uglavnom takve gameove uvijek i

dobijem jer nisam od onih koji ce stisnuti yes ako vidi da ima sanse... ali opet to je samo moje misljenje... pocetnika

Ranked:

O tome i pricam ne zelim srljati pa zapeti i izgubiti volju... i posto zelim mainati support shvacam da bi mi trebao duoQ bar za pocetak da imam neku sigurnost i osobu koju donekle poznam sa stilom igre i slicno...  svaka ideja, savjet je dobro dosao tko ne pita... :D :D :D

15 godina
League Of Legends

koji ti je nick, i ajde na lol ja cu ti pomoci za pocetak

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
Ranked:

O tome i pricam ne zelim srljati pa zapeti i izgubiti volju... i posto zelim mainati support shvacam da bi mi trebao duoQ bar za pocetak da imam neku sigurnost i osobu koju donekle poznam sa stilom igre i slicno...  svaka ideja, savjet je dobro dosao tko ne pita... :D :D :D

Moj savjet: ako već igraš support kao role, uradi ono što sam ja uradio. Fokusiraj se na jednog tipa supporta, ne znam koji su tebi nisam čitao, ali ja sam recimo imao CC i sustain supporte kao main (Leona i Taric), sa to 2 imam najviše igara u rankedu iako non stop igram ADC u zadnje vrijeme, Taric i Leona su mi i dalje top 2 plaid champa u rankedu. Znači uvijek nek su tu 2 supporta koja mainaš, mene su leo i taric dovukli do Gold I iz Silver II. Poslije toga adc ušao u platinum IV, pa sad pao na V.

14 godina
neaktivan
Vezano uz vecerasnje gejmove: da to je euw samo posto 70% mozda i vise forumasa je na westu.

Athene: taj lik nezz el zasluzuje plat uopce jer kad sam ga ja gledo vako samo da vidim uvjek je failo farm ko lud i iso pokat kad su minioni bili na low hp-u. Ovo sta se djece tice vherojatno lik da oko 30% zarade njima mozda i manje a ostalo sebi u djep... Lik je tjero svoje subscribere da mu naprave referal i da ga lvlaju do lv 10 kako bi s njima odigro normal jeda... Tako bi i moja baba dobila sve unlockano.....
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan

Što se tiće supporta, trenutno su ti ovo najbolji champovi:

Janna, Leona, Zyra, Taric, Sona, Nami, Lulu

Napisala si već da 3 od ova champa igraš (Nami, Lulu, Jannu) i to ti je dobar početak.

A što se tiće builda, svaki support će ti imati uvijek isto: red sightstone, bootse i pun k* wardova, jer support većinu vremena i ne stigne kupiti ostale iteme zbog troška na wardove.

Što se laning faze tiće, to ti dosta zavisi od ADC i protivnika. Ja sam često igrao "aggressive" style ali samo ako bi me ADC znao pratiti. Ako te ne zna pratiti, onda doviđenja, ništa od aggressive.

Ne uletavam u game sa stavom "spasit cu sve"  nego ono... dat cu sve od sebe  vecinom puta dobijem wanna be PRO LOL playere koji zele surrendati vec u 23 min jer misle da nemaju sanse...

Dosta ti ima takvih ljudi i odmah će predati i izgubiti volju ako budu samo vidili da je jedan u protivničkom timu nafidan. Često puta mi se to dešavalo "gg, kass fed" "ff/20 ashe 7/0", i onda namjerno odu fidati i ostala govna raditi. To je uglavnom u normal gameo-vima dok je u rankedu potpuno druga situacija (barme meni). Tu uglavnom ljudi pokušavaju dati sve od sebe, ako ti imaš dobar stav prema igri, ako nemaš, nikom ništa onda.

Često puta će ti se desiti da nećeš dobiti role koji želiš, zbog pick ordera, pa moraš onda naučiti igrati i ostale uloge.

Za buildove preporučio bih ti dvije stranice: lolpro.com i lolking.net

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 14:49 (Aliser).
14 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Što se tiće supporta, trenutno su ti ovo najbolji champovi:

Janna, Leona, Zyra, Taric, Sona, Nami, Lulu

Napisala si već da 3 od ova champa igraš (Nami, Lulu, Jannu) i to ti je dobar početak.

A što se tiće builda, svaki support će ti imati uvijek isto: red sightstone, bootse i pun k* wardova, jer support većinu vremena i ne stigne kupiti ostale iteme zbog troška na wardove.

Što se laning faze tiće, to ti dosta zavisi od ADC i protivnika. Ja sam često igrao "aggressive" style ali samo ako bi me ADC znao pratiti. Ako te ne zna pratiti, onda doviđenja, ništa od aggressive.

Ne uletavam u game sa stavom "spasit cu sve"  nego ono... dat cu sve od sebe  vecinom puta dobijem wanna be PRO LOL playere koji zele surrendati vec u 23 min jer misle da nemaju sanse...

Dosta ti ima takvih ljudi i odmah će predati i izgubiti volju ako budu samo vidili da je jedan u protivničkom timu nafidan. Često puta mi se to dešavalo "gg, kass fed" "ff/20 ashe 7/0", i onda namjerno odu fidati i ostala govna raditi. To je uglavnom u normal gameo-vima dok je u rankedu potpuno druga situacija (barme meni). Tu uglavnom ljudi pokušavaju dati sve od sebe, ako ti imaš dobar stav prema igri, ako nemaš, nikom ništa onda.

Često puta će ti se desiti da nećeš dobiti role koji želiš, zbog pick ordera, pa moraš onda naučiti igrati i ostale uloge.

NOPE

Trenutno su god tier Thresh,Nami i Sona, oni mogu u bilo kakav komp.

Zyra,Janna i Lulu funkcioniraju u dosta kompova, ali nisu god tier.

Leona,Blitz i Alistar funkcioniraju samo u određenim kompovima i laneovima.
Može biti da su neki supportovi bolji na određenom ELOu, ali god tier je god tier u svim razinama igre. 

Buildovi ti nisu isti za sve supportove, ali većina ranged supporta ide na philo,sightstone,boots i tons of wards.

Za rune općenito uzmeš hibrid pen crvene,armor žute,MR plave i gold per 10 quintove,ja osobno uzimam za neke supportove posebne rune.

Za melee supportove preskočiš philo, a i rune su drugačije za njih, obično se ne uzimaju gold per 10 quintovi.

Tebi kao supportu je najbitniji tvoj AD carry i vision,preporučam startanje bez itema,samo wards i pots.

Pogledaj kojeg junglera imaju i tek onda odluči koliko ćeš pink wardova uzet i gdje ćeš ih stavit i nemoj rushat iteme, wardovi su bitniji.

U početku lanea ti diktiraš igrom a ne AD carry,iskoristi taj period.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Vezano uz vecerasnje gejmove: da to je euw samo posto 70% mozda i vise forumasa je na westu.

Athene: taj lik nezz el zasluzuje plat uopce jer kad sam ga ja gledo vako samo da vidim uvjek je failo farm ko lud i iso pokat kad su minioni bili na low hp-u. Ovo sta se djece tice vherojatno lik da oko 30% zarade njima mozda i manje a ostalo sebi u djep... Lik je tjero svoje subscribere da mu naprave referal i da ga lvlaju do lv 10 kako bi s njima odigro normal jeda... Tako bi i moja baba dobila sve unlockano.....

Nisam baš siguran da je to točno, malo je brojka prevelika, dok smo radili anketu prije par mjeseci omjer činilo mi se kao 60% na westu.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
12 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Dodao bi još i solomid.net.

Manje je pregledno generalno od ostalih sajtova, ali vodiči su ponešto detaljnije obrađeni.

Recimo, u večini se spominje što kao određeni champ raditi protiv nekog drugog champa. 

Ja sam u ranked malo brzao u Season 2, plasiran u Silver i pao u Bronze nakon nekog vremena.

Prestao igrat Ranked jer sam skužio da mi je prerano, igrao više normals sa ekipom, skupljao champove, rune i rune pageove, gledao nešto streamova kad bi imao vremena, pratio što je promjenjeno u patchevima itd.

Mislio krenut ozbiljnije, ali obaveze iskočile i nisam imao vremena dovoljno igrat. Bio nadomak Gold u Season 2, tu i ostao.

Nedavno opet počeo igrat, već 4 puta u zadnja 2 tjedna bio u promotionu za Gold, ali uvijek isti problemi.

Silver je baš ono zlatna sredina gdje ima i dobrih i loših igrača u nekoliko pogleda.

Recimo, ima mehanički dobrih igrača koji solidno farmaju, znaju svoje champove i to sve, ali jednostavno su previše fokusirani na killove.

Često će otići u potjeru za enemy champom koji bježi u svoj jungle, netko drugi će ići za njima jer protivnik ima valjda 5% HP i easy kill je, a iz junglea iskoči još par protivnika i svi poginu.

Ili će ići pod low HP turret i fokusirat se na ubijanje champova pod turretom(dajući im par killova tako) umjesto da samo pritiskom otjeraju enemy champove i uzmu turret bez ikakvih gubitaka.

Ili pokušat postavit "zamku" u late gameu u nekom bushu dok su za to vrijeme mogli uzet barona.

Dosta Silver(i Gold koliko sam vidio) igrača jednostavno ne stavlja prioritet na towere, dragona i barona. Da ne spominjem da većina ljudi u Silver misli da je support jedini koji mora wardat.

U zadnje vrijeme ako sam jungler doslovno prije matcha kažem da ću bit AFK ako na prvom backu u svakom laneu ne kupe ward.

Nikad nisam otišao AFK ni u kojem slučaju btw, čisto da ih malo splašim. Obično reagiraju i malo previše pa bih vidio da svi laneovi kupuju wardove na lvl 1, morao počet napominjat da kupe na prvom backu.

Još jedan problem u Silver i Gold je da je dosta teško skužit što je stvarno pošlo po zlu u tako izgubljenim matchevima. Nitko nije baš dovoljno dobar da bi istaknuo što treba napravit. Ili su jednostavno preponosni da bi prihvatili savjet/uputu za neki slijedeći teamfight. U takvom okolišu se dosta teško zapravo poboljšati. Većina Silvera s kojim sam igrao(ili protiv kojih sam igrao) su radili stvari koje sam vidio kod Plat/Diamond igrača s kojima povremeno igram. I unatoč tome su bili u Silver jer nemaju nikakvog indikatora kako su trebali igrati. Samo čisti kaos. Diamond igrači često govore da su Silver igrači nepredvidljivi u tom pogledu, samo ne na dobar način.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 15:50 (Yurilica).
12 godina
neaktivan
novak

Cao ekipa :)

Evo tu sam novi ,Vidim ima dobrih dusa na forumu pa ako bi mi htjeli pomoc :)

Znaci pocinjem igrat lol na euw pa sam pocetnik.. Igro prije na eune i to nes malo sa botovima

Ahh pa proucio malo champione pa vidim ima ad tank support mage..i sta je build?

Pa bi vas pito za savjete ta pocetnike i mozete u pm ili me dodat na euw : ChubaCRO a men bi bilo naj kad bi mi prek postova

tak recite mi za sta su te rune? Masterisi? Plss a nemojte zamjerit kad neznam .. A vi znate jer ste rankedi bar mislim :)

|

|

| NE samo : Chuba nego ChubaCRO

| euw

|

|naravno odma neko lamea naravno {#} pocetniku ko njega sljivi?

EUwest : Chuba
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 16:17 (Čuba).

2 4 hvala 0
15 godina
League Of Legends
#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: novak
Čuba kaže...
Cao ekipa :)

Evo tu sam novi ,Vidim ima dobrih dusa na forumu pa ako bi mi htjeli pomoc :)

Znaci pocinjem igrat lol na euw pa sam pocetnik.. Igro prije na eune i to nes malo sa botovima

Ahh pa proucio malo champione pa vidim ima ad tank support mage..i sta je build?

Pa bi vas pito za savjete ta pocetnike i mozete u pm ili me dodat na euw : Chuba a men bi bilo naj kad bi mi prek postova

tak recite mi za sta su te rune? Masterisi? Plss a nemojte zamjerit kad neznam .. A vi znate jer ste rankedi bar mislim :)

Klase, tj, uloge(ili roleovi) manje-više određuju kako i gdje će se koji champ igrati.

Support - u večini slučajeva prati AD Carry/Marksman champove u donju stazu(bot lane) na mapi. Support ne ubija creepove(male jedinice koje se stalno spawnaju) i daje sav farm AD Carry champovima. Support je u ranoj fazi igre jači od AD Carrya i često može biti primarno zaslužan za killove u tom paru. Nije nikakva šteta ako ponekad uzme neki kill, ali samo ako Marksman ili netko drugi neće uspjeti to napraviti.

AD Carry/Marksman - champovi koji se oslanjaju na auto-attackove i često imaju dalekometne osnovne napade. Svi trebaju iteme koji im daju Attack Damage, Attack Speed i Armor Penetration primarno.

Slabi su u ranoj fazi matcha, ali u kasnijoj fazi služe za rušenje protivničkih towera i uvijek bi trebali napadati protivnike iz sigurne udaljenosti. Igrači koji igraju ovu klasu champova moraju nastojati dobiti što više golda od ubijanja malih creepova i protivničkih champova. Napomena: pozicioniranje je kritično kod ove klase u borbama, nikad ne ići kao prvi u fajt.

Marksman uvijek ide u paru sa nekim supportom, u 90% slučajeva u donju stazu na mapi.

Tank - Klasa koja služi za započinjanje borbi ili za zaštitu Marksmana i Mageova. Često imaju spellove koji im daju mogućnost debuffanja protivnika ili crowd control. Na njima se generalno grade itemi koji im daju Health, Magic Resist i/ili Armor, po potrebi. U borbama vam je zadaća započeti borbu i natjerat protivnike da potroše što više spellova na vas. Nije nužno kamikaza klasa ipak, treba znati odabrati situacije kad se može započeti borba.

Tankovi u večini situacija idu u gornju stazu ili u jungle(područje između staza/laneova u kojemu se nalaze neutralni monsteri).

Fighter - Klasa slična tankovima, ali više ofenzivno nastrojena. Fighteri isto žele defenzivne iteme koji im daju health, armor i magic resist, ali trebaju i ofenzivne iteme. Fighteri će u večini slučajeva napadati protivničke mageove ili marksmane ako su u mogućnosti. Ako ne, zaduženi su za obranu svojih marksmana i mageova.

Fighteri kao i tankovi najčešće idu u gornji lane ili jungle.

Mage - Generalno klasa koja se oslanja ponajvise na svoje spellove i rijetko kad koristi auto-attackove u kasnijim fazama igre. Primarno žele Ability Power, Cooldown Reduction i Mana Regen iteme. Dok je Marksman zadužen za rušenje towera, Mage će često raditi najviše štete protivničkim champovima tijekom borbi. Većina mageova ima spellove koji rade štetu na širem području umjesto samo na jednoj meti. Mageovi idu u srednji lane na mapi.

Assassin - Ekstremno ofenzivna klasa kojoj je primarna uloga što brže ubiti protivničke prijetnje u teamu. Assassini mogu biti Ability Power ili Attack Damage, ovisno od champa do champa. U oba slučaja su ekstremno ranjivi na napade, ali vrlo brzo ubijaju mete koje nemaju puno HP/Armor/Magic Resist. Većina assassina ima sposobnost "skočiti" na svoju metu sa nekim od svojih spellova. Assassini generalno žele ubijati marksmane, magoeve ili supporte. Assassin champovi trebaju jako puno golda da bi ispunili svoj puni potencijal, pa trebaju farmati poput Marksmana i u isto vrijeme uzimati što više killova. Assassin champovi generalno idu u gornju ili srednju stazu na mapi.

Jungler - Champ koji luta po mapi, ubija neutralne monstere u džunglama i napada protivničke champove u stazama na mapi. Jungler je često najutjecajnija uloga u matchu i najkompleksnija. Potrebno je prepoznati prilike za napad na staze(gankovi), obraniti od napada protivničkih junglera i stalno ubijati dovoljno neutral monstera da ne zaostajete u levelima. Treba napomenuti da jako puno champova koji su označeni kao fighteri i tankovi isto mogu ići u jungle, ali to ne vrijedi za sve. Neki assassin champovi isto mogu u jungle, ali generalno ne idu jer trebaju puno golda. Jungleri su rijetki u ranim levelima, generalno trebaju određene kombinacije runa i masteries da bi mogli sigurno ubijati neutralne monstere u ranoj fazi igre.

Masteries - skill points koji se zarađuju levelanjem vašeg profila. Maksimalni level je 30, dakle možete imati 30 Mastery Points koje onda iskorištavate u svojim mastery pageovima. Masteries primarno pomažu u vrlo ranoj fazi igre, ali postoje masteries koje daju bonuse u kasnijim fazama matcha(recimo, bonus na max Health ili extra damage za protivnike ispod određenog postotka healtha).

Runes - Slične mastery points, ali se kupuju sa IP-om koji se zarađuje nakon svakog matcha. Runes se stavljaju na rune page i daju bonus statove.

Svaki novi igrač počinje sa 2 rune pagea koje može ispuniti runama. Generalno je najbolje imati rune pageove za Attack Damage i Ability Power u početku.

Postoje 3 Tiera za rune, 3. tier se otključava na 20. levelu.

Prije 20. levela se nikako ne isplati kupovati rune jer imaju premali učinak.

Prouči i ovaj link u postu iznad mog. LoL je zapravo vrlo kompleksna igra, bookmarkaj LoL Wiki jer ćeš ćesto posječivati tu stranicu. Ne ono da bi treao, nego moraš u početku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 16:38 (Yurilica).
16 godina
League Of Legends

Ima netko volje odigrat (i po mogućnosti pobjediti) moja preostala 4   placement matcha pošto se meni neda? Volio bi opet imat silver border iduće sezone. Score mi je 3w-3l trenutno :/

LoL EU West - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 17:03 (KingNothing).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Well wish me luck,gonna need it :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 17:02 (pandza94).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
X-Plosiv kaže...
AmonZero kaže...

Ne igram  u zadnje vrijeme LOL, odem samo protiv botova za 1st win., ali tjeraju me da igram zbog neaktivnosti u rankedu (već sam 2 puta pao iz gold IV u V zbog toga). Nego evo game zbog kojeg sad moram opet igrat za koji dan ranked (sad nemogu čekat 30 dana zato što su kvalifikacije -.-). Kerijo sam hard mode. Last pick igrao što je ostalo, Zed rage-a od početka game-a (tipa ići će afk i taka sranja), Kass-a 0-3 na midu protiv Ez-a itako. Uspio sam sve preokrenit, čak su moji i skoro throwali jer ne slušaju kad se treba nazad vratit. Možda sam u cijelom game-u imao samo 1 grešku.

Moja možda najbolja partija Shena kojeg prvi put igram u rankedu. ranked izbjegavam jer su ljudi previše toksični. Stalno prepiranje u champ selectu i tijekom igre meni ne odgovara. Jedan normal game u kojem su svi kulturni i nitko se ne živcira je 5 puta bolji od rankeda (možda je u diamond diviziji bolja situacija, ali nisam igrao tamo osobno tako da neznam). Jednio što se isplati igrat u LoL-u je s 5 premade igrača ostalo ne.

Kog zanima replay:

Meni baš suprotno :/

Evo da se nadovežem na ovu svoju priču. Znači ušao u kvalifikacije za gold IV. Svaki tjedan sam po 1 ranked odigrao samo da mi ne izbaci iz kvalifikacija zbog inaktivnosti (već mi se dogodilo jednom). I eto danas bila zadnja partija i nakon 2W i 1L prebacio me čak iz gold V u gold III. Da imam volje i živaca vjerovatno bih još igrao. Vjerujem da sa svojim skilom kojeg sam stekao kroz godine mogao biti bez problema u platinum diviziji. Trenutno 33game-a od kojih je 21 W. Sve igram solo, znači nikakav duoq. Vjerovatno neću ni igrat više i s ovim ću otić u sljedeću sezonu. 

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
12 godina
neaktivan
Re: novak
Puno hvala :)
EUwest : ChubaCRO
15 godina
neaktivan
League Of Legends

I naravno,lijepo zamolim first picka da igram jungler,on instalocka zaca i faila s njim.
Očito vidio na redditu da je OP.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

I naravno,lijepo zamolim first picka da igram jungler,on instalocka zaca i faila s njim.
Očito vidio na redditu da je OP.... 

Zac got nerfed . I nije vise tolko op jer early bloobovi ga healaju drek xD 

To je vjerojatno vidio na lcs-u gdje je pitaj boga koji patch jos

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Odkada govorim da je Zac sada smeće,sustain mu je užasan,a damage...

Nepostojeći...
Ali caka je što ga lik instalocka i naravno faila.

FFS 

Moj PC  
0 12 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Dont worry, be happy. {#}

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Odkada govorim da je Zac sada smeće,sustain mu je užasan,a damage...

Nepostojeći...
Ali caka je što ga lik instalocka i naravno faila.

FFS 

Kako je dmg nepostojeći ako ga u tom pogledu nisu uopće nerfali? Promjenili su passive da blobove bude "teže" pokupiti i da ult ne daje tenacity.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 19:12 (FlyBoy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice