Molim bez hejtanja. Dolazim u miru :)
Zanima me koje je Vaše mišljenje o promjeni LoL-a u zadnjih godinu dana (pa i više)? Bilo je dosta izmjena championa, jungle, mape, a o itemima i buildanju da i ne govorim.
Ja sam LoL počel igrati malo prije nego je izašla Leona. Ne znam koji je to bil week (druge sezone? O.o). Uglavnom, nastavil sam igrati tu igru samo zato jer sam užival u njoj (onda još nije bilo tolko toxic igrača), ali danas sam skroz izgubil volju.
Ne znam za vas, ali na mene su sve ove promjene previše utjecale da bi nastavil i dalje igrati (vjerojatno zbog toga kaj sam nedavno imal pauzu od par mjeseci i dosta se pogubil nakon toga). Evo, par postova iznad je čisti primjer: Zadnjih pola godine, npr., su svi buildali Ez-a na tzv. "Blue build" i sad se RIOT-u učinilo da je to prejako ili kaj ja znam kaj, sjebali su SOTEL i taj build propada. Taman sad dok su se igrači prilagodili tome. Zar je poanta svega mijenjati pola itema svakih par mjeseci i zadavati ljudima dodatne glavobolje? Možda sam uzel pogrešam primjer, ali dajte se pokušajte sjetiti kak ste buildali ADC-ove prije godinu-dvije, a kak ih buildate danas. IE na ADC-u nisam već mjesecima videl (igram na 25-LvL accu, jer sam stari acc dal bratu).
Stvarno više ne znam kaj da velim. Dal bi sve da mogu zaigrati onaj dobri stari LoL kakav je bil prije godinu-dvije. Ovaj novi LoL mi se sve više čini kao jedna velika sprdačina (nemojte me krivo shvatit).
Pozdrav svima! :)
Edit: Boldal sam ono važno kaj me zanima. Znal sam da bude netko odma zagrizel i kontraargumentiral moje mišljenje o (kak sam ga ja nazval) "Novom LoL-u", ali ja nisam došao po to. Ja svoje mišljenje imam, kakvo god ono bilo. Zanima me Vaše.
| 6 | Stari LoL |
|---|---|
| 24 | Novi LoL |

Jedan od najzabavniji buildova u igri i mozda najjacih xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja