League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.359.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
League Of Legends

Molim bez hejtanja. Dolazim u miru :)

Zanima me koje je Vaše mišljenje o promjeni LoL-a u zadnjih godinu dana (pa i više)? Bilo je dosta izmjena championa, jungle, mape, a o itemima i buildanju da i ne govorim.

Ja sam LoL počel igrati malo prije nego je izašla Leona. Ne znam koji je to bil week (druge sezone? O.o). Uglavnom, nastavil sam igrati tu igru samo zato jer sam užival u njoj (onda još nije bilo tolko toxic igrača), ali danas sam skroz izgubil volju.

Ne znam za vas, ali na mene su sve ove promjene previše utjecale da bi nastavil i dalje igrati (vjerojatno zbog toga kaj sam nedavno imal pauzu od par mjeseci i dosta se pogubil nakon toga). Evo, par postova iznad je čisti primjer: Zadnjih pola godine, npr., su svi buildali Ez-a na tzv. "Blue build" i sad se RIOT-u učinilo da je to prejako ili kaj ja znam kaj, sjebali su SOTEL i taj build propada. Taman sad dok su se igrači prilagodili tome. Zar je poanta svega mijenjati pola itema svakih par mjeseci i zadavati ljudima dodatne glavobolje? Možda sam uzel pogrešam primjer, ali dajte se pokušajte sjetiti kak ste buildali ADC-ove prije godinu-dvije, a kak ih buildate danas. IE na ADC-u nisam već mjesecima videl (igram na 25-LvL accu, jer sam stari acc dal bratu).

Stvarno više ne znam kaj da velim. Dal bi sve da mogu zaigrati onaj dobri stari LoL kakav je bil prije godinu-dvije. Ovaj novi LoL mi se sve više čini kao jedna velika sprdačina (nemojte me krivo shvatit).

Pozdrav svima! :)

Edit: Boldal sam ono važno kaj me zanima. Znal sam da bude netko odma zagrizel i kontraargumentiral moje mišljenje o (kak sam ga ja nazval) "Novom LoL-u", ali ja nisam došao po to. Ja svoje mišljenje imam, kakvo god ono bilo. Zanima me Vaše.

6 Stari LoL
24 Novi LoL
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 21:51 (Bruner).
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bruner kaže...

Molim bez hejtanja. Dolazim u miru :)

Zanima me koje je vaše mišljenje o promjeni LoL-a u zadnjih godinu dana (pa i više)? Bilo je dosta izmjena championa, jungle, mape, a o itemima i buildanju da i ne govorim.

Ja sam LoL počel igrati malo prije nego je izašla Leona. Ne znam koji je to bil week (druge sezone? O.o). Uglavnom, nastavil sam igrati tu igru samo zato jer sam užival u njoj (onda još nije bilo tolko toxic igrača), ali danas sam skroz izgubil volju.

Ne znam za vas, ali na mene su sve ove promjene previše utjecale da bi nastavil i dalje igrati (vjerojatno zbog toga kaj sam nedavno imal pauzu od par mjeseci i dosta se pogubil nakon toga). Evo, par postova iznad je čisti primjer: Zadnjih pola godine, npr., su svi buildali Ez-a na tzv. "Blue build" i sad se RIOT-u učinilo da je to prejako ili kaj ja znam kaj, sjebali su SOTEL i taj build propada. Taman sad dok su se igrači prilagodili tome. Zar je poanta svega mijenjati pola itema svakih par mjeseci i zadavati ljudima dodatne glavobolje? Možda sam uzel pogrešam primjer, ali dajte se pokušajte sjetiti kak ste buildali ADC-ove prije godinu-dvije, a kak ih buildate danas. IE na ADC-u nisam već mjesecima videl (igram na 25-LvL accu, jer sam stari acc dal bratu).

Stvarno više ne znam kaj da velim. Dal bi sve da mogu zaigrati onaj dobri stari LoL kakav je bil prije godinu-dvije. Ovaj novi LoL mi se sve više čini kao jedna velika sprdačina (nemojte me krivo shvatit).

Pozdrav svima! :)

Ti očito nemaš blage koliko je teško balansirat kompliciranu teamsku igru koja ima različite gamemodove kao što je LoL i balansirati ju za različite razine skilla i team playa.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
18 godina
League Of Legends

Takve promjene su sasvim normalne s obzirom na rast baze igrača, LoL je eksplodirao jako brzo i postao doslovno svjetski poznat u tih godinu dana. čak i puno prije.

Jednostavno s tolko championa, različith tipa mapa i igranja, neki champi/itemi postanu OP u jednoj mapi, a preslabi u drugoj, nemoguće je to optimizirati da bude unikatno i isto za sve.

Ja igram LoL od kad je izašel iz bete, i naravno da je bilo super zabavno onda igrati, bez mete, ideš koji lane i champ hoćeš i nemaš brige, al kako je popularnost rasla ljudi su se žalili, i Riot je morao reagirati, i balansirati stvari koje nisu dolazile do izražaja od početka.

Takav je proces s bilo čim u životu, ak hoćeš nastaviti dalje, moraš zadovoljiti potražnju i prilagoditi se :)

Da se nadovežem na boldano, iskreno ja nisam primijetio neku velku razliku od prije godinu dana, meta je ista, jungler, top, mid, adc+ support, mijenjaju se samo championi, buildovi i itemi.

Igram jedino Summoner's Rift, znači 5vs5 i tu mi nema neke velke razlike da bi odustao od LoL-a, jednostavno igraj čim više uloga možeš, pa neće dosaditi :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 21:57 (tommy2103).

2 1 hvala 1
14 godina
League Of Legends

Da li zna netko koliko je MB LOL kada se skida, te koliko se onda jos MB potrosi da se patcha?

Da curi ne potrosim net :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
LoL je puno bolji danas, season 2 je bio malo nebalansiran, tipa holy trinity adc, dok je danas usudio bih se reći 90% champova viable, a statsi su negdje 85 od 113 champova su competetive pickani( ogn, na lcs, eu lcs), sto je jako dobro, jer competetive viable i soloq viable nije isto.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Da li zna netko koliko je MB LOL kada se skida, te koliko se onda jos MB potrosi da se patcha?

Da curi ne potrosim net :D

5-6 gb....
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 23:13 (deadmaus1337).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Je li se vama ikada pojavio BSOD tijekom igranja? e.e

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Imam malo dublje pitanje. Navukao sam se na Ezreala i radim mu blue build, kupujem iteme Iceborn Gauntlet, Spirit of the elder Lizard i Manamune. Uglavnom to su neki early mid game itemi koje ja uzimam, tutoriale sam gledao, ali nikad nisu objasnjeni duboko kao sto su tutoriali u dote, vec ti samo napise koje iteme da uzimas, a ne i zasto. Kada gradim taj build uglavnom sam late game slab, jer to i nije bas neki demage, ako kazemo da je njihov team tanky i imaju vise jumpera koji mene mogu izbaciti iz mass fighta, ja dobijem osjecaj da im ne mogu nista. Dok kad igram sa Caitlyn nebitno koji je min early ili late ja nanosim high demage. Sada ono sto sam pitao jeste da mi pomognete oko builda, na primjer kupim ta tri itema i jos bootse ode mi 4 item slota, nije mi jasno sta bi ja mogao da strpam u ta dva ostala slota ? Mozete li takodje da mi objasnite redosljed kupovanja itema i koje iteme od situacije da kupujem ?

Ma blue build najgori build na ezu, ja uopce neznam ko je to popularizirao. Jedino sta imas je slow od gauntleta i to je to. Ajde na trinty, pogotovo sad ka je buffan, vidit ces sta je dmg.

Znaci Trinity, Bloodthirster, Infinity edge, Boots, Last Whisperer, Mercurial i mozes neki tanky item npr. guardian angel ili ako oces skroz ad uzmes maw of malmortius ili sl. da te bar malo utenka.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 1:29 (Jonja).
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Imam malo dublje pitanje. Navukao sam se na Ezreala i radim mu blue build, kupujem iteme Iceborn Gauntlet, Spirit of the elder Lizard i Manamune. Uglavnom to su neki early mid game itemi koje ja uzimam, tutoriale sam gledao, ali nikad nisu objasnjeni duboko kao sto su tutoriali u dote, vec ti samo napise koje iteme da uzimas, a ne i zasto. Kada gradim taj build uglavnom sam late game slab, jer to i nije bas neki demage, ako kazemo da je njihov team tanky i imaju vise jumpera koji mene mogu izbaciti iz mass fighta, ja dobijem osjecaj da im ne mogu nista. Dok kad igram sa Caitlyn nebitno koji je min early ili late ja nanosim high demage. Sada ono sto sam pitao jeste da mi pomognete oko builda, na primjer kupim ta tri itema i jos bootse ode mi 4 item slota, nije mi jasno sta bi ja mogao da strpam u ta dva ostala slota ? Mozete li takodje da mi objasnite redosljed kupovanja itema i koje iteme od situacije da kupujem ?

Elder lizard se vise ne isplati kupovat nakon svih nerfova. Prvo sta tribas uzet je tear pa bt, nakon toga gauntlet ili lw (zavisi koja je minuta i koliko armora imaju) i final build ti je: ionian boots, muramana, bt, gauntlet, lw i cleaver. Cleaver je puno bolji za late game od elder lizarda i daje ti sve odlicne statse - cdr, ad, arpen i hp. Ja ne ez-u rijetko kad uzmen neki defanzivni item jer racunan na to da cu dobro kiteat, pogotovo ako pobjedujemo.

"You can lead a fool to wisdom, but you can't make him think."

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Blue build najgori build? HAHAHAHAHHAHA {#} Jedan od najzabavniji buildova u igri i mozda najjacih xD

Buildas Manamune kao prvi item i dobit ces muramanu oko 25 min,nakon toga gauntlet pa LW,onda ides na BT ili Botrk i zavrsis s Black Cleaverom(a mozes jednostavno da izbacin BC i uzmes BT i Botrk)i naravno CD boots.

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

Blue build najgori build? HAHAHAHAHHAHA {#} Jedan od najzabavniji buildova u igri i mozda najjacih xD

Buildas Manamune kao prvi item i dobit ces muramanu oko 25 min,nakon toga gauntlet pa LW,onda ides na BT ili Botrk i zavrsis s Black Cleaverom(a mozes jednostavno da izbacin BC i uzmes BT i Botrk)i naravno CD boots.

Ma tu nema ni pola dmga od trinitya, pogotovo ovog novog. Botrk? Pa jel ezu triba taj attack speed? Ne, jer te puca sa q i bolje mu pase neki heavy dmg item. BC je ok al ako imas last whisperer, ni to ne treba. Ja sam 1v1 full build ez protiv prijatelja isao, on je igrao blue ez i rugao mi se ko sada ti, (jer svi vole kopirat profice, shvacam) al dobro sam ga naguzio.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Ne znam kakva si ti to osoba da guzis prijatelje :)
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ez je gay. {#}

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidim ja da se pise o blue buildu na ezu, po meni je sad ovaj TRI FOR build puno jaci...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
League Of Legends

Po meni spirit i botrk nemaju kaj radit na ezrealu. radije kombinirati između bc, bt ili novog tf.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Isprobao sam sada jedan build na Ezrealu, kasnije 360 AD i praktički sam mogao 1vs3.

1. Dorans Blade

2. Tear + BF

3. Završio BT

4. Trinity

5. Manamune

6. Last Whisper

Dobro sam farmao i započeo 5/0/1 pa sam mogao ....jako lijep dmg, ali fali mi slow od iceborn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bruner kaže...

Edit: Boldal sam ono važno kaj me zanima. Znal sam da bude netko odma zagrizel i kontraargumentiral moje mišljenje o (kak sam ga ja nazval) "Novom LoL-u", ali ja nisam došao po to. Ja svoje mišljenje imam, kakvo god ono bilo. Zanima me Vaše.

Moje mišljenje je da vi dalmatinci (ili odakle potiče ovakav govor) fakat trebate početi učiti književni hrvatski/srpski/bosanski jezik.

Kaj da ti velim, zvuči idiotično, kaj ne?

EUW: MushRoomD
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 10:50 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zašto kupovati Trinity kad se može kupiti Iceborn, jedini viable build je blue build. I da BOTRK je odličan item na Ezu, Rekkles ga rusha često, zato sto Ezov Q proca Botrk.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Moje mišljenje je da vi dalmatinci (ili odakle potiče ovakav govor) fakat trebate početi učiti književni hrvatski/srpski/bosanski jezik.

ovaj ima veze sa dalmacijon ka i ti sa skillon {#}

16 godina
slimyyy kaže...

http://24.media.tumblr.com/tumblr_me06nwPQWk1rlbvwso1_400.gif

Let them bestride the galaxy like the gods of old. Sheltering Mankind from destruction at the hands of an uncaring universe.|RIP Ryan Davis
16 godina
Bruner kaže...

http://i.imgur.com/dbJ8z90.gif

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

Burn level: over 9000 Nevinašce

12 godina
BannedOnThisForum kaže....

Oprostite na offtopicu. Mada vas ovakve prepiske ionako zabavljaju.

Nisam dalmatinac. Ako ništa drugo, možeš to vidjeti na mojem profilu.

Ne pada mi na pamet na hrvatskom forumu pisati na srpskom ili bosanskom jeziku. Ako ti se sluša srpski ili tvoj bosanski, imaš svojih domaćih foruma pa uživaj.

Kajkavsko narječje, kao i čakavsko i štokavsko, je dio hrvatskog jezika i kao takvog ga smatram pogodnim za izražavanje na forumu. Iako to rijetko radim jer znam da ima ljudi koji ga ne razumiju. Ovo gore je bila iznimka.

Još jedanput se ispričavam na offtopicu, ali na neke stvari jednostavno moram odgovoriti.

15 godina
neaktivan
Bruner kaže...

Oprostite na offtopicu. Mada vas ovakve prepiske ionako zabavljaju.

Nisam dalmatinac. Ako ništa drugo, možeš to vidjeti na mojem profilu.

Ne pada mi na pamet na hrvatskom forumu pisati na srpskom ili bosanskom jeziku. Ako ti se sluša srpski ili tvoj bosanski, imaš svojih domaćih foruma pa uživaj.

Kajkavsko narječje, kao i čakavsko i štokavsko, je dio hrvatskog jezika i kao takvog ga smatram pogodnim za izražavanje na forumu. Iako to rijetko radim jer znam da ima ljudi koji ga ne razumiju. Ovo gore je bila iznimka.

Još jedanput se ispričavam na offtopicu, ali na neke stvari jednostavno moram odgovoriti.

Znači ne vjerujem šta sam upravo pročitao. Ali hajde, neću se ja spuštati na tvoj nivo i pisati takve nebuloze kao što ti upravo pišeš.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Sam sebe si burnao banned pozvao si se na književni jezik a ne znaš narječja,pametnom dosta ,tako da stvarno nakon ovog posta bi se pokrio ušima više si se sam obrukao nego što si svjestan :) plus ovo, siguran sam da nikad u zivotu nisi niti jednom dalmatincu,zagorcu rekao u lice to što si sad napisao. da ne idemo offtopic..

CLG vs TSM

CLG
pros:Doublelift,score 4:0 protiv TSM,nema više hsgg na topu :),Link mi je tu odmah uz doublelifta,dobri odnosi i stanje u ekipi,
cons:Doublelift iz razloga što momčad previše ovisi o njegovoj predstavi,ako je on u stanju kerijat ima gear, ima score onda su kao ekipa jako opasni ako je obrnuto u većini slučajeva gube,svakoj seriji dođe kraj tako da score 4:0 moze biti i zakon velikih brojeva koji bi se mogao okrenut protiv njih u kljucnom trenutku sezone.Po meni su 2 pozicije kod njih jako upitne sto se tice ove razine gdje su sad,Chauster na supportu,pristojan thresh ovo ostalo mi je tako tako i mislim da bigfatlp se nije snašao u jungli rijetko kad ode egal,ili jako wina iz jungle ili jako gubi što je danak neiskustvu kao jungler.

TSM
pros:Wildturtle dečko je imao 1,2,3 mjesto challenger NA yolo q to nije mala stvar ulovio je rutinu bit ce jaci i jaci ali mi je i dalje onaj njegov flash sa twitchem preko zida :) u glavi takve stvari mu se u ovoj seriji ne mogu dogoditi,Dyrus mozda sam subjektivan ali je on na lcs rijetko kad ispod određene razine igre, vrlo često jedan od najjačih faktora u svakom winu TSM.
cons:stanje u ekipi je narušeno svi smo vidjeli što je sa Reggiem i Dyrusom bilo,napeto je zadnjih tjedana ali ovo bi opet mogao biti i pros ako su riješili i pomaknuli se sa mrtve točke ako su oboje iz one rasprave izašli kao veći ljudi i napokon se stavile stvari na mjesto,Reggie je shvatio neke stvari,barem se nadam.Što se tiče reggie-a i njegovog skilla,premali champion pool koji je opasan za protivnike,i trenutačno igra na ovoj razini jer je preiskusan ,veteran AP mid a ne jer je po skillu u samom vrhu,nekad bljesne ali objektivno protiv slabijih ekipa.Rezultat 0:4 nije nimalo ohrabrujuci pred ulazak u jednu ovakvu seriju.

Bit ce jako napeto,veliko rivalstvo...

Tko po vama prolazi dalje?
19 CLG
3 TSM
EUNE:ljub1ss1mo :)

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brate mili sto ga uvati u rotor zbog tog kako pise xD jbte razumije ga se i tocka....
Uostalom kenjas po njemu, al nigdje ne vidjeh da je "fakat" knjizevno tocna rijec... :D

Ovo je tech forum, a ne forum zagrizenih grammar nacista :D deal with it haha
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
League Of Legends

S jedne strane glupo mi je da hrpa nepismenih klinaca seru jedni drugima o pismenosti, a druge strane boli me penis za te prepiske. Sviđa mi se ovaj post o CLG i TSM, ne volim ni jedne ni druge toliko da bi radio razliku, no zbog onog  bahatog majmuna Regija, želim CLG-u da prođe dalje, a TSM se raspadne na dva dijela, od kojih će jedan (nadam se) biti Dyrus+Xpecial+WildTurtle... Naravno to se neće desiti.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
2 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

TSM ima Karthus na midu,koji je bannan u 95% gameova.

WildTurtle može imati 50 Challenger accountova,no opet mu ne pomaže

kad se Diamond I Doublelift shitta na njega svaki game.

TL;Dr

FreeSM

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 17:35 (pandza94).
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bruner kaže...

To je taj balkanski mentalitet. Hrvatski, srpski i bosanski jezik je jedan te isti jezik, sa minornim razlikama.

A i ne razumijem TD na onaj moj post gdje sam priznao da sam dobio burn lol

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 20:31 (BannedOnThisForum).
14 godina

To je taj balkanski mentalitet. Hrvatski, srpski i bosanski jezik je jedan te isti jezik, sa minornim razlikama.

Deca najte zastranit s teme. U vrijeme globalizacije vi o jezicima...

Fuck me I'm famous.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice